|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 102 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Čvrsnik
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 03 tra 2025, 09:30 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2025, 15:43 Postovi: 33 Lokacija: Hrvatsko ozemlje
|
Košnja parkova u Zagrebu je počela krajem ožujka. Do ove predizborne godine ti isti parkovi se nisu kosili, ili su košeni jednom u svibnju i onda u rujnu (trava do 1,5 metara).
_________________ Ako vam je težak stijeg čestitosti, utaknite ga u zemlju gdje počivaju naše kosti. Mi ćemo ga držati. Vaši pradjedovi.”
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 03 tra 2025, 10:24 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 03 tra 2025, 11:10 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Pedofili su išli kupit djecu u Zambiju. Braniš neobranjivo. Ako ih već korumpirani sud u Zambiji nije osudio trebao ih je sud u Hrvatskoj a ne da dođu ovdje nazad s djecom i još ih se slavi kao heroje u medijima.
S druge strane nemam ništa lijepo ni reć za BBB. Išli u Grčku s noževima klat Grke jer ne navijaju za Panatinakos nego AEK. WTF? Potpuni primitivci s IQ visine sobne temperature i trebali su i gore proć nego što su prošli. Nebi prstom pomako za njih da sam vlast. Dosta ljudi je išlo u Afriku po djecu. Zato što je administrativno lakše usvojiti afričko ili romsko dijete nego hrvatsko. Kod nas je dovoljno nazvati u dom jednom u 6 mjeseci za zadržavanje roditeljskog statusa i onda ako djeca dobiju udomitelje uvijek postoji rizik da će se biološki roditelj sjetiti da su ipak njegova i da ih želi. Da bi netko bio negativac jer je usvojio dijete u Africi trebao bi prvo imati imati mogućnost usvojiti dijete hrvatske nacionalnosti.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 03 tra 2025, 11:16 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26400 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Da bi netko bio negativac jer je usvojio dijete u Africi trebao bi prvo imati imati mogućnost usvojiti dijete hrvatske nacionalnosti.
Potpuno pogrešno razmišljanje.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
krstjanin
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 03 tra 2025, 11:30 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Pedofili su išli kupit djecu u Zambiju. Braniš neobranjivo. Ako ih već korumpirani sud u Zambiji nije osudio trebao ih je sud u Hrvatskoj a ne da dođu ovdje nazad s djecom i još ih se slavi kao heroje u medijima.
S druge strane nemam ništa lijepo ni reć za BBB. Išli u Grčku s noževima klat Grke jer ne navijaju za Panatinakos nego AEK. WTF? Potpuni primitivci s IQ visine sobne temperature i trebali su i gore proć nego što su prošli. Nebi prstom pomako za njih da sam vlast. Dosta ljudi je išlo u Afriku po djecu. Zato što je administrativno lakše usvojiti afričko ili romsko dijete nego hrvatsko. Kod nas je dovoljno nazvati u dom jednom u 6 mjeseci za zadržavanje roditeljskog statusa i onda ako djeca dobiju udomitelje uvijek postoji rizik da će se biološki roditelj sjetiti da su ipak njegova i da ih želi. Da bi netko bio negativac jer je usvojio dijete u Africi trebao bi prvo imati imati mogućnost usvojiti dijete hrvatske nacionalnosti. U Africi se moze usvojiti djete. Ne moze u DR Kongu, tamo mozes samo kupiti preko trgovaca ljudima sto su i mozemovci uradili kao i jos Hrvata prije njih
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 03 tra 2025, 13:17 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Dosta ljudi je išlo u Afriku po djecu. Zato što je administrativno lakše usvojiti afričko ili romsko dijete nego hrvatsko. Kod nas je dovoljno nazvati u dom jednom u 6 mjeseci za zadržavanje roditeljskog statusa i onda ako djeca dobiju udomitelje uvijek postoji rizik da će se biološki roditelj sjetiti da su ipak njegova i da ih želi.
Da bi netko bio negativac jer je usvojio dijete u Africi trebao bi prvo imati imati mogućnost usvojiti dijete hrvatske nacionalnosti. Išli su kupit dijete a ne usvojit, među njima je bio i tranvestit. Što će tranvestitu dijete?
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 03 tra 2025, 14:03 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Dosta ljudi je išlo u Afriku po djecu. Zato što je administrativno lakše usvojiti afričko ili romsko dijete nego hrvatsko. Kod nas je dovoljno nazvati u dom jednom u 6 mjeseci za zadržavanje roditeljskog statusa i onda ako djeca dobiju udomitelje uvijek postoji rizik da će se biološki roditelj sjetiti da su ipak njegova i da ih želi.
Da bi netko bio negativac jer je usvojio dijete u Africi trebao bi prvo imati imati mogućnost usvojiti dijete hrvatske nacionalnosti. Išli su kupit dijete a ne usvojit, među njima je bio i tranvestit. Što će tranvestitu dijete? A što si mislio da će u Africi kupiti taksene marke , napisati zahtjev i ovjeriti ugovor kod javnog bilježnika. Kažem, znam za slučajeve usvajanja romske djece još prije 15-20 godina, kad nitko nije znao za Možemo i njihovu agendu, jednostavno je bila priča takva da je njih birokratski lakše usvojiti, a dijete hrvatske nacionalnosti skoro pa nemoguće. Jer roditelji rade onaj minimum da zadrže roditeljska prava.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 03 tra 2025, 20:08 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7582 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ceha je napisao/la: Ma gamad. Jbg, birači imaju taj jedan dan za promjenu vlasti. Nije nitko kriv domoljubnim biračima u Zagrebu ukoliko ne žele izaći na izbore ili ako se desnica podijelila pa od toga profitira krajnja ljevica. Narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje, pa tako i na lokalnoj razini. 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 03 tra 2025, 20:25 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Išli su kupit dijete a ne usvojit, među njima je bio i tranvestit. Što će tranvestitu dijete?
A što si mislio da će u Africi kupiti taksene marke , napisati zahtjev i ovjeriti ugovor kod javnog bilježnika. Kažem, znam za slučajeve usvajanja romske djece još prije 15-20 godina, kad nitko nije znao za Možemo i njihovu agendu, jednostavno je bila priča takva da je njih birokratski lakše usvojiti, a dijete hrvatske nacionalnosti skoro pa nemoguće. Jer roditelji rade onaj minimum da zadrže roditeljska prava. Svaki pojedinac koji je sudjelovao u trgovini ljudi, kamoli djece, zaslužuje visiti na banderi.
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 03 tra 2025, 20:26 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Da bi netko bio negativac jer je usvojio dijete u Africi trebao bi prvo imati imati mogućnost usvojiti dijete hrvatske nacionalnosti.
Potpuno pogrešno razmišljanje. Točno, ne postoji nikakvo pravo na djecu ili biti roditelj.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 04 tra 2025, 00:32 |
|
|
kiler je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ma gamad. Jbg, birači imaju taj jedan dan za promjenu vlasti. Nije nitko kriv domoljubnim biračima u Zagrebu ukoliko ne žele izaći na izbore ili ako se desnica podijelila pa od toga profitira krajnja ljevica. Narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje, pa tako i na lokalnoj razini.  Deus vult. No svejedno mi ide na živac što smo toliko nesposobni smijeniti te klošare s vlasti.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 04 tra 2025, 00:37 |
|
|
horus je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Potpuno pogrešno razmišljanje.
Točno, ne postoji nikakvo pravo na djecu ili biti roditelj. A razlozi se potpuno vide na ovim spodobama. I njih je naša država iz zatvora izvlačila...
|
|
Vrh |
|
 |
krstjanin
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 04 tra 2025, 07:31 |
|
|
horus je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: A što si mislio da će u Africi kupiti taksene marke , napisati zahtjev i ovjeriti ugovor kod javnog bilježnika.
Kažem, znam za slučajeve usvajanja romske djece još prije 15-20 godina, kad nitko nije znao za Možemo i njihovu agendu, jednostavno je bila priča takva da je njih birokratski lakše usvojiti, a dijete hrvatske nacionalnosti skoro pa nemoguće. Jer roditelji rade onaj minimum da zadrže roditeljska prava.
Svaki pojedinac koji je sudjelovao u trgovini ljudi, kamoli djece, zaslužuje visiti na banderi. A u hrvatskoj su tu nazalost sudjelovali i sudovi. Odnosno doticni sud kod kojega su sve ove spodobe i isle po papire. Kao i uvjek nitko nije odgovarao
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 04 tra 2025, 19:12 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Jučer, , 18:17 |
|
|
Privitak/ci: |

Mjesec dana prije izbora HTV objavio rezultate ankete za Zagreb.png [ 16.5 KiB | Pogledano 321 put/a. ]
|

Mjesec dana prije izbora HTV objavio rezultate ankete za Zagreb 1.png [ 21.29 KiB | Pogledano 321 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Jučer, , 18:31 |
|
|
Tko je kandidat Mosta? Mislim, u drugom krugu ću glasat za bilo koga tko je kontra Senfa, to je ionako nebitno 
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Jučer, , 18:39 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7582 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ceha je napisao/la: Tko je kandidat Mosta? Mislim, u drugom krugu ću glasat za bilo koga tko je kontra Senfa, to je ionako nebitno  Bio je Trpimir Goluža, ali su mu uskratili potporu prije par dana jer je pregovarao sa njima nepoćudnim pojedincima. Ako Jonniću daju skoro 6 posto, znači da će imati minimalno 10 posto. Trebate Jonjića gurati za drugi krug.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Jučer, , 18:48 |
|
|
kiler je napisao/la: Ceha je napisao/la: Tko je kandidat Mosta? Mislim, u drugom krugu ću glasat za bilo koga tko je kontra Senfa, to je ionako nebitno  Bio je Trpimir Goluža, ali su mu uskratili potporu prije par dana jer je pregovarao sa njima nepoćudnim pojedincima. Ako Jonniću daju skoro 6 posto, znači da će imati minimalno 10 posto. Trebate Jonjića gurati za drugi krug. Ne znam, meni Jonjić malo vuče na svašta. Ali opet, ako Most ne bude imao svog kandidata... Nekog treba zaokružit, a nije baš da je neki izbor.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Jučer, , 18:54 |
|
|
Gledam ankete i vidim to je već gotova stvar.
Glasači koji su razočarani i prevareni potezima HDZ-a najvjerojatnije će apstinirati izbore dok se ne profilira neka nova stranka, zato su rezultati ankete poražavajući.
Raspudićkina stranka ima 9%, eto koliko narod hoće poništenje štetnih odluka HDZ-a.
Bit će vlast taman takva kakvu ZG želi. (t.j. oni koji izađu)
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Jučer, , 19:21 |
|
|
A gle, prvo je pitanje tko će biti na drugom mjestu, a onda koliko će mobilizirati one koji su kontra Soroševaca. A za ankete, radio sam ja i ankete 
|
|
Vrh |
|
 |
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Jučer, , 20:11 |
|
|
Tomek dobiva u prvom krugu
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Jučer, , 20:28 |
|
|
Cro-realizam je napisao/la: Tomek dobiva u prvom krugu Nemoguća misija! Mislim da je i ova anketa nategnuta. Ne može Tomašević dobit koliko je dobio prošli put kad su svi glasali za njega, a niti Možemo niti SDP mogu dobit isto. Dio glasova Tomševiću će uzet Bernardić i Kalinić kao i SDP-u. 11% neodlučnih za Skupštinu, koliko je neodlučni za gradonačelnika!? Sad su svi protiv Tomaševića i on u drugom krugu gubi ako mu protivnik bude neko prihvatljiv svim opcijama. U Skupštini bi mogao imat koaliciju Bero, Kale, HDZ, Selakica
Privitak/ci: |

2021 Arhiva izbora Republike Hrvatske 1.png [ 67.41 KiB | Pogledano 221 put/a. ]
|

2021 Arhiva izbora Republike Hrvatske.png [ 82.16 KiB | Pogledano 221 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Jučer, , 20:42 |
|
|
Ceha je napisao/la: kiler je napisao/la: Bio je Trpimir Goluža, ali su mu uskratili potporu prije par dana jer je pregovarao sa njima nepoćudnim pojedincima.
Ako Jonniću daju skoro 6 posto, znači da će imati minimalno 10 posto. Trebate Jonjića gurati za drugi krug.
Ne znam, meni Jonjić malo vuče na svašta. Ali opet, ako Most ne bude imao svog kandidata... Nekog treba zaokružit, a nije baš da je neki izbor. Jonjić je intimus džamijskog Zlatka.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Jučer, , 21:16 |
|
|
horus je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ne znam, meni Jonjić malo vuče na svašta. Ali opet, ako Most ne bude imao svog kandidata... Nekog treba zaokružit, a nije baš da je neki izbor.
Jonjić je intimus džamijskog Zlatka. To sam si i mislio. Iako bi i to bilo bolje nego sadašnji Soroševci...
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: Jučer, , 21:38 |
|
|
Ceha je napisao/la: horus je napisao/la: Jonjić je intimus džamijskog Zlatka.
To sam si i mislio. Iako bi i to bilo bolje nego sadašnji Soroševci... Jedva bolje.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|