|
|
Stranica: 18/22.
|
[ 527 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 14:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: s@lko dinamita$ je napisao/la: HBŽ, HNŽ, ZHŽ i PŽ kao jedan entitet bi sutra potpisao
Mislim da vi ne vidite baš da bi dugoročno Bihać bio hrvatski Novi Pazar.
Kad si to već spomenuo, Nebula ne nudi ni cijeli HNŽ. Zapravo kaže, ajde da mi vama uzmemo a nećemo ništa dati, pa jel pošteno?  Vidio sam kasnije da je odrezana županija - što bi bio hipotetski dealbreaker. ostajem pri tome da bi ove 4 županije bile dobra opcija. ali od toga nema ništa, nebitne špekulacije. Moja je oklada da će se nastaviti ovo iscrpljivanje do drugog (kraćeg) poluvremena rata koje će se dogoditi u budućnosti i ta država će se potpuno raspasti.
|
|
Vrh |
|
 |
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 14:47 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: s@lko dinamita$ je napisao/la: Taj prostor je dugoročno neodrživ (u hrvatskom kontekstu) ako se ne spoji s Hercegovinom. To je svakoj budali jasno i u ratu i u miru.
Zbog Hercegovine i jesmo došli u sranja. Da ti kume nisi musliman :P
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 14:47 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: s@lko dinamita$ je napisao/la: Taj prostor je dugoročno neodrživ (u hrvatskom kontekstu) ako se ne spoji s Hercegovinom. To je svakoj budali jasno i u ratu i u miru.
Zbog Hercegovine i jesmo došli u sranja. Najbolje da se otcijepite od Hercegovine. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1190 of 2558 - 46.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 14:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Zbog Hercegovine i jesmo došli u sranja. Najbolje da se otcijepite od Hercegovine.  Bilo je i takvih ideja. Postaviću video iz 92., gdje su političari iz Središnje Bosne bili ogorčeni takvim idejama određenih hercegovačkih političara. Nije to ništa novo.
|
|
Vrh |
|
 |
Ante1950
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:00 |
|
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kad si to već spomenuo, Nebula ne nudi ni cijeli HNŽ. Zapravo kaže, ajde da mi vama uzmemo a nećemo ništa dati, pa jel pošteno?  Vidio sam kasnije da je odrezana županija - što bi bio hipotetski dealbreaker. ostajem pri tome da bi ove 4 županije bile dobra opcija. ali od toga nema ništa, nebitne špekulacije. Moja je oklada da će se nastaviti ovo iscrpljivanje do drugog (kraćeg) poluvremena rata koje će se dogoditi u budućnosti i ta država će se potpuno raspasti. U slucaju drugog poluvremena HV dolazi ispred Zenice i Sarajeva u roku dan dva. Tako da Bugojno, Travnik i ist. Mostar postaju enklave. 2ipo grada nikakav problem.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ali Nebula ne nudi ništa. Nemoj tako bruda. Nudim podjelu FBiH pri čemu bošnjački dio nema vezu za USK i nema izlaz na more. To niti jedan drugi Bošnjak ne nudi a da se desi pola bi imalo srčani udar. Podcjenjuješ kolika je žrtva u očima Bošnjaka ova moja karta.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:08 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2424 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Nebula je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ali Nebula ne nudi ništa. Nemoj tako bruda. Nudim podjelu FBiH pri čemu bošnjački dio nema vezu za USK i nema izlaz na more. To niti jedan drugi Bošnjak ne nudi a da se desi pola bi imalo srčani udar. Podcjenjuješ kolika je žrtva u očima Bošnjaka ova moja karta. Kako možeš žrtvovati nešto što nemaš
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
Ante1950
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:09 |
|
|
Nebula je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ali Nebula ne nudi ništa. Nemoj tako bruda. Nudim podjelu FBiH pri čemu bošnjački dio nema vezu za USK i nema izlaz na more. To niti jedan drugi Bošnjak ne nudi a da se desi pola bi imalo srčani udar. Podcjenjuješ kolika je žrtva u očima Bošnjaka ova moja karta. Mogo si ponudit bar cijeli HNZ. Ne bi prihvatili, ali bar bi mogo rec da si nesto ponudio.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:11 |
|
|
saskia je napisao/la: Nebula je napisao/la: Nemoj tako bruda. Nudim podjelu FBiH pri čemu bošnjački dio nema vezu za USK i nema izlaz na more. To niti jedan drugi Bošnjak ne nudi a da se desi pola bi imalo srčani udar. Podcjenjuješ kolika je žrtva u očima Bošnjaka ova moja karta.
Kako možeš žrtvovati nešto što nemaš Kako nemam? Trenutno entitet u kojem su Bošnjaci dominantna većina (80%) ima vezu sa Bihaćem i ima izlaz na more. Zar se Bošnjaci ne odriču toga podjelom FBiH?
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:19 |
|
|
Protest tuzlanskog aktiviste Ramiza Berbića: Stop UZP-u Dodika i Čovića! Ramiz Berbić iz Tuzle dvadesetak godina protestuje sam, najčešće u Tuzli na gradskom šetalištu. Tako je bilo i danas kada je na pločniku kod spomenika Ismetu Mujezinoviću i Meši Selimoviću ispisao poruke protivljenja politikama Milorada Dodika i Dragana Ćovića. Stop UZP-u Dodika i Čovića, današnja je poruka tuzlanskog aktiviste Ramiza Berbića. "Ja sam danas ukazao na nasrtaj Dodika i Čovića na državu. Takve politike ne vode nas nikud, posebno ne u Evropu. Ja moram reći da danas u BiH jedino bošnjački političari teže ka sekularizmu. Mjesta u Hercegovini koja kontroliše Dragan Čović, kao i veći dio RS-a apsolutno je okrenut nacionalizmu. Nama i nakon 30 godina od kraja rata zvoni ono Tuđmanovo „Zar ćemo dozvoliti islam u srcu Evrope", kazao je danas Berbić. Ovaj aktivista svakog mjeseca izlazi na protest kojim želi ukazati na anomalije u društvu, a nezainteresovanost građana koji sve probleme gledaju sa strane, ne razumije. Smatra da je pravo svakog građanina da protestom iskaže svoje nezadovoljstvo na neku od pojava u društvu. "Ja sam glasnik mira i glas svake žrtve, ma ko ona bila i odakle. Za mene su sve žrtve, žrtve", kaže nam Berbić. https://www.vijesti.ba/clanak/695179/pr ... a-i-covica
|
|
Vrh |
|
 |
pajac
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:19 |
|
|
Nebula je napisao/la: saskia je napisao/la: Kako možeš žrtvovati nešto što nemaš
Kako nemam? Trenutno entitet u kojem su Bošnjaci dominantna većina (80%) ima vezu sa Bihaćem i ima izlaz na more. Zar se Bošnjaci ne odriču toga podjelom FBiH? Ne odriču. FBiH nije bošnjački entitet. Postoji nešto što se zove Washingtonski sporazum. Da je FBiH bošnjački entitet Washingtonski sporazum ne bi ni bio potreban.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:23 |
|
|
pajac je napisao/la: Nebula je napisao/la: Kako nemam? Trenutno entitet u kojem su Bošnjaci dominantna većina (80%) ima vezu sa Bihaćem i ima izlaz na more. Zar se Bošnjaci ne odriču toga podjelom FBiH?
Ne odriču. FBiH nije bošnjački entitet. Postoji nešto što se zove Washingtonski sporazum. Da je FBiH bošnjački entitet Washingtonski sporazum ne bi ni bio potreban. Nije samo bošnjački ali je i bošnjački. Kad Bošnjak razmišlja o svom entitetu danas razmišlja "moj entitet je u jednom komadu od Une do Drine i ima izlaz na Jadransko more". A ja ovdje crtam Gazu i Zapadnu obalu. I kaže ne nudim ništa  Nudim odustajanje od maksimalističkih ciljeva da se kontroliše 51,5% BiH teritorijom a 2/3 u vlasti na državnom nivou. Nudim da se Bošnjaci zadovolje sa 33% i teritorije i vlasti na državnom nivou. Za vjeke vjekova. Vragu malo.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:23 |
|
|
Nebula je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ali Nebula ne nudi ništa. Nemoj tako bruda. Nudim podjelu FBiH pri čemu bošnjački dio nema vezu za USK i nema izlaz na more. To niti jedan drugi Bošnjak ne nudi a da se desi pola bi imalo srčani udar. Podcjenjuješ kolika je žrtva u očima Bošnjaka ova moja karta. Nema ni Žepče vezu sa Hrvatskom pa ne kukamo. Bošnjaci će morati kalibrirati oči, trenutno su im nerealne. Žive u nekom svom svijetu iluzija.
1190 of 2558 - 46.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
pajac
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:30 |
|
|
Nebula je napisao/la: pajac je napisao/la: Ne odriču. FBiH nije bošnjački entitet. Postoji nešto što se zove Washingtonski sporazum.
Da je FBiH bošnjački entitet Washingtonski sporazum ne bi ni bio potreban.
Nije samo bošnjački ali je i bošnjački. Kad Bošnjak razmišlja o svom entitetu danas razmišlja "moj entitet je u jednom komadu od Une do Drine i ima izlaz na Jadransko more". A ja ovdje crtam Gazu i Zapadnu obalu. I kaže ne nudim ništa  Nudim odustajanje od maksimalističkih ciljeva da se kontroliše 51,5% BiH teritorijom a 2/3 u vlasti na državnom nivou. Nudim da se Bošnjaci zadovolje sa 33% i teritorije i vlasti na državnom nivou. Za vjeke vjekova. Vragu malo. Jasno mi je kako razmišljate, samo to razmišljanje je pogrešno, u zabludi ste. To što ti nudiš u stvarnosti je već tako, pa onda zapravo ništa ni ne nudiš 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:30 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Najbolje da se otcijepite od Hercegovine.  Bilo je i takvih ideja. Postaviću video iz 92., gdje su političari iz Središnje Bosne bili ogorčeni takvim idejama određenih hercegovačkih političara. Nije to ništa novo. Neprijateljska propaganda. Podsjeća me na one priče o "izdaji" Posavine. Stvar je u tome, zapovjedništvo je bilo u Zagrebu a ne u Hercegovini, i samo je Tuđman mogao donijeti takvu odluku.
1190 of 2558 - 46.52%
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:35 |
|
|
pajac je napisao/la: To što ti nudiš u stvarnosti je već tako, pa onda zapravo ništa ni ne nudiš  Trenutno Bošnjaci kontrolišu 2/3 predsjedništva što znači i 2/3 ambasadora na primjer. Ja nudim da to bude 1/3
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:35 |
|
|
Nebula je napisao/la: pajac je napisao/la: Ne odriču. FBiH nije bošnjački entitet. Postoji nešto što se zove Washingtonski sporazum.
Da je FBiH bošnjački entitet Washingtonski sporazum ne bi ni bio potreban.
Nije samo bošnjački ali je i bošnjački. Kad Bošnjak razmišlja o svom entitetu danas razmišlja "moj entitet je u jednom komadu od Une do Drine i ima izlaz na Jadransko more". A ja ovdje crtam Gazu i Zapadnu obalu. I kaže ne nudim ništa  Nudim odustajanje od maksimalističkih ciljeva da se kontroliše 51,5% BiH teritorijom a 2/3 u vlasti na državnom nivou. Nudim da se Bošnjaci zadovolje sa 33% i teritorije i vlasti na državnom nivou. Za vjeke vjekova. Vragu malo. To kako Bošnjak razmišlja, to ima smisla samo u njegovoj glavi. U stvarnosti i dalje čeka Čavarin potpis. Ali ok, ako mu je tako ugodnije može zamišljati i da se vratio Kalifat a on je sultan, mislim zašto ograničiti maštu na 51% BiH.
1190 of 2558 - 46.52%
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:36 |
|
|
Nebula je napisao/la: pajac je napisao/la: To što ti nudiš u stvarnosti je već tako, pa onda zapravo ništa ni ne nudiš  Trenutno Bošnjaci kontrolišu 2/3 predsjedništva što znači i 2/3 ambasadora na primjer. Ja nudim da to bude 1/3 Previše si opterećen srednjom Bosnom. Zašto ti smeta ako ostane ovako zajednički kanton? 
1190 of 2558 - 46.52%
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:37 |
|
|
Jaz je stvarno veliki. Ja sam za Bošnjake veleizdajnik zbog ovoga što nudim. 3 puta baniran sa klixa.
A ovdje islamista sa maksimalističkim ciljevima.
Jaz je prevelik.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:39 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Bilo je i takvih ideja. Postaviću video iz 92., gdje su političari iz Središnje Bosne bili ogorčeni takvim idejama određenih hercegovačkih političara. Nije to ništa novo. Neprijateljska propaganda. Podsjeća me na one priče o "izdaji" Posavine. Stvar je u tome, zapovjedništvo je bilo u Zagrebu a ne u Hercegovini, i samo je Tuđman mogao donijeti takvu odluku. Svaka priča o nekoj izdaji ima i poneko uporište. Nitko još nije objasnio zašto se HV izvukao iz Modriče i Dervente bez borbe i zašto nijedna brigada nije poslana u Odžak. Netko je nešto negdje radio na nižoj ili višoj instanci, a kada se krene urušavati na terenu, ono što slijedi je samo nastavak onog što je netko negdje zakuhao, namjerno ili ne. Ako ćemo gledati iz nekog višeg interesa i ako je to odgovaralo tada za Hrvatsku i općenito hrvatske interese, onda je opravdano, ako nije, onda netko mora dati objašnjenja za neke poteze. Tako za svako područje kad su u pitanju neke stvari i neke promašene odluke ili namjerne greške ili potezi
|
|
Vrh |
|
 |
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:40 |
|
|
Nebula je napisao/la: Jaz je stvarno veliki. Ja sam za Bošnjake veleizdajnik zbog ovoga što nudim. 3 puta baniran sa klixa.
A ovdje islamista sa maksimalističkim ciljevima.
Jaz je prevelik. Nebula, kada dodje do rata, ti ces biti postedjen kao ratni vojni invalid zbog secera. Necemo ti nista!
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nebula je napisao/la: Trenutno Bošnjaci kontrolišu 2/3 predsjedništva što znači i 2/3 ambasadora na primjer.
Ja nudim da to bude 1/3
Previše si opterećen srednjom Bosnom. Zašto ti smeta ako ostane ovako zajednički kanton?  Meni samo smeta nepravda. A nepravda je da Hrvati nemaju entitet tamo gdje su većina a većina su tamo gdje su većina rođenih i većina u prvačićima. A to se još i poklapa sa onih 18% koliko je dogovoreno za Hrvate. Pošteno rješenje je tako očigledno. Ja sam borac za pravdu. Super heroj. Vitez na bijelom konju. Itd.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41418 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
pajac je napisao/la: Nebula je napisao/la: Nije samo bošnjački ali je i bošnjački. Kad Bošnjak razmišlja o svom entitetu danas razmišlja "moj entitet je u jednom komadu od Une do Drine i ima izlaz na Jadransko more". A ja ovdje crtam Gazu i Zapadnu obalu. I kaže ne nudim ništa  Nudim odustajanje od maksimalističkih ciljeva da se kontroliše 51,5% BiH teritorijom a 2/3 u vlasti na državnom nivou. Nudim da se Bošnjaci zadovolje sa 33% i teritorije i vlasti na državnom nivou. Za vjeke vjekova. Vragu malo. Jasno mi je kako razmišljate, samo to razmišljanje je pogrešno, u zabludi ste. To što ti nudiš u stvarnosti je već tako, pa onda zapravo ništa ni ne nudiš  I u Daytonu su potpisali da se zadovoljavaju s 33% vlasti na državnoj razini. Zašto bi vam Hrvati dali išta za nešto što je već potpisano? Stvarno misle da su Hrvati glupi pa da će vjerovati da će poštivati što se ponovno potpiše ako nisu poštivali prethodno potpisano. I mi vama nudimo 100% vlasti na 33% BiH kad za to budete spremni nek se jave vaši političari koji su spremni potpisati podjelu države na tri dijela.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41418 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nebula je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Previše si opterećen srednjom Bosnom. Zašto ti smeta ako ostane ovako zajednički kanton?  Meni samo smeta nepravda. A nepravda je da Hrvati nemaju entitet tamo gdje su većina a većina su tamo gdje su većina rođenih i većina u prvačićima. A to se još i poklapa sa onih 18% koliko je dogovoreno za Hrvate. Pošteno rješenje je tako očigledno. Ja sam borac za pravdu. Super heroj. Vitez na bijelom konju. Itd. Hrvati nisu većina rođenih i u prvačićima u Drvaru, Glamoču i Grahovu. Niti su Bošnjaci većina rođenih i prvašića u Mostaru, Kreševu i Dobretićima. Pravedno je da cijelu Mostar ide Hrvatima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Li Zongren
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 06 svi 2025, 15:53 |
|
|
daramo je napisao/la: Nebula je napisao/la: Meni samo smeta nepravda. A nepravda je da Hrvati nemaju entitet tamo gdje su većina a većina su tamo gdje su većina rođenih i većina u prvačićima. A to se još i poklapa sa onih 18% koliko je dogovoreno za Hrvate. Pošteno rješenje je tako očigledno. Ja sam borac za pravdu. Super heroj. Vitez na bijelom konju. Itd.
Hrvati nisu većina rođenih i u prvačićima u Drvaru, Glamoču i Grahovu. Niti su Bošnjaci većina rođenih i prvašića u Mostaru, Kreševu i Dobretićima. Pravedno je da cijelu Mostar ide Hrvatima. Mislim da u Glamoču jesmo, barem većinu godina.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|