|
|
Stranica: 38/38.
|
[ 935 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sokolić
|
Naslov: Kakanj je ponovno (i) Zgošća i stoljetan! Postano: 01 ožu 2025, 05:36 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 04 ožu 2025, 16:13 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26480 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
 U zgradi zagrebačkog Sveučilišta dodijeljene su nagrade najboljim studentima sportašima i momčadima Sveučilišta u Zagrebu . Za najbolju sportašicu proglašena je Andrea Pavlović. Andrea je kći naših Kakanjaca - Krune i Lidija Pavlović rodjene Brkić podrijeklom iz Pavlovića, sada u Crikvenici, gdje je Andrea i odrasla. Andrea je ćlan austrijkog prvoligaša Linzs i Hrvatske ženske stolnoteniske reprezentacije. Sretno Andrea u tvojoj daljnoj karijeri.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
fagus s.
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 25 ožu 2025, 22:03 |
|
Pridružen/a: 02 stu 2010, 01:17 Postovi: 32 Lokacija: Tu i tamo ;)
|
Privitak:
Ivan_Sunjic.jpg [ 131.2 KiB | Pogledano 878 put/a. ]
Ivan Šunjić iz župe Kraljeva Sutjeska Nogometni savez BiH na društvenim mrežama posvetio mu je posebnu objavu: "Ivan Šunjić – trči, presijeca, bori se... i ne staje! Kažu da su reflektori u Bukureštu ostali upaljeni - Šunjić još uvijek trči! Fantastična partija veznjaka Zmajeva, borba do posljednje sekunde!" https://www.klix.ba/sport/nogomet/novi- ... /250325192
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 26 ožu 2025, 11:49 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 27 ožu 2025, 09:56 |
|
|
horus je napisao/la: Janjičar bez talenta. To sto igra za BiH je jedna stvar o kojoj ovde svako ima svoje misljenje i mozemo vjecno diskutirat jel to treba ili ne. Ali sto se tice talenta ima ga mnogo ! Sjebala ga je epizoda u Herti iz Berlina, cak su i njemacke medije pisali da ga je tadasnji trener uzeo kao zrtveno janje i na njemu iskalio bijes i nije mu vise dao igrat i ako je do tad bio dobar. Sunjic je jako dobar igrac i da je mozda imao malo drugacij odabir klubova mogao je napravit vecu karijeru. A to sto je otisao igrat za BiH... ja licno nikad nebi ali razumijem kad neko vidi da nece i nemoze igrat za Hr pa ode za BiH igrat da popravi karijeru malo.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 27 ožu 2025, 12:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26480 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Josip jelenić u svom hodu po mjestima ratnih stradanja naroda u BiH stigao i u Kraljevu Sutjesku.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
fagus s.
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 05 svi 2025, 19:14 |
|
Pridružen/a: 02 stu 2010, 01:17 Postovi: 32 Lokacija: Tu i tamo ;)
|
Privitak/ci: |

Screenshot_20250505_190552.jpg [ 443.88 KiB | Pogledano 280 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ante1950
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 06 svi 2025, 11:49 |
|
|
Planiram posjetiti Kraljevu Sutjesku i Bobovac, ima li tko od tamo zanima me par pitanja.
Koliko vremena bi nam trebalo da dodemo pjeske od KS do Bobovca? Vidio sam na kartama da postoji put za pjesake uz rijeku Bukovicu. Ako ne stignemo pjeske, moze li se autom doci do sela Dragovici i Mijakovici? Isplati li se posjetiti franjevacki muzej?
|
|
Vrh |
|
 |
zrtvasvihrezimaa
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 06 svi 2025, 17:23 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: Planiram posjetiti Kraljevu Sutjesku i Bobovac, ima li tko od tamo zanima me par pitanja.
Koliko vremena bi nam trebalo da dodemo pjeske od KS do Bobovca? Vidio sam na kartama da postoji put za pjesake uz rijeku Bukovicu. Ako ne stignemo pjeske, moze li se autom doci do sela Dragovici i Mijakovici? Isplati li se posjetiti franjevacki muzej? 2-2,5 sata uzbrdice. Autom se može doći blizu samog Bobovca, bio je loš makadamski put neznam sada. Za posjetu muzeju najavi se unaprijed fratrima u samostanu. Ima se za vidjeti predmeta i knjiga iz Osmanlijskog doba i srednjovjekovne Bosne.
|
|
Vrh |
|
 |
Ante1950
|
Naslov: Re: Kakanj - Kraljeva Sutjeska Postano: 06 svi 2025, 18:09 |
|
|
zrtvasvihrezimaa je napisao/la: Ante1950 je napisao/la: Planiram posjetiti Kraljevu Sutjesku i Bobovac, ima li tko od tamo zanima me par pitanja.
Koliko vremena bi nam trebalo da dodemo pjeske od KS do Bobovca? Vidio sam na kartama da postoji put za pjesake uz rijeku Bukovicu. Ako ne stignemo pjeske, moze li se autom doci do sela Dragovici i Mijakovici? Isplati li se posjetiti franjevacki muzej? 2-2,5 sata uzbrdice. Autom se može doći blizu samog Bobovca, bio je loš makadamski put neznam sada. Za posjetu muzeju najavi se unaprijed fratrima u samostanu. Ima se za vidjeti predmeta i knjiga iz Osmanlijskog doba i srednjovjekovne Bosne. Hvala 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|