|
|
Stranica: 65/65.
|
[ 1607 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: Neum Postano: 31 svi 2025, 19:21 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
SDA općine cvijetaju, tece med i mlijeko, HDZ općine teški raspad nema proračuna, u Novom Travniku Dujo recimo smanjia 4 puta proračun, i tako.
Koliko je dobro ovo što radi Dujo, toliko je i loše. Muslimani se šire na račun Hrvata Koliko sam vidio, tamo smo kupili parsto njihovih? To bi mogao biti dobar recept, pomoć njihovom iseljavanju u Dojčland.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Neum Postano: 31 svi 2025, 19:22 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Ceha je napisao/la: Zli Hrvati rasturili Bosnu  SDA općine cvijetaju, tece med i mlijeko, HDZ općine teški raspad nema proračuna, u Novom Travniku Dujo recimo smanjia 4 puta proračun, i tako. Da, baš sve naopak 
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Neum Postano: 31 svi 2025, 19:24 |
|
|
Ceha je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Koliko je dobro ovo što radi Dujo, toliko je i loše. Muslimani se šire na račun Hrvata
Koliko sam vidio, tamo smo kupili parsto njihovih? To bi mogao biti dobar recept, pomoć njihovom iseljavanju u Dojčland. Ne možeš njima vjerovati. Ti isti će idući put okrenuti smjer ukoliko im obećaš možda i samo metar asfalta više. Uzmi u obzir da su se oni tu podijelili. Da nisu osvojili bi to s velikom prednošću. Za 3 godine gradonačelnik sigurno neće biti Dujo nego Mujo.
|
|
Vrh |
|
 |
Li Zongren
|
Naslov: Re: Neum Postano: 31 svi 2025, 21:15 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3435 Lokacija: Dridska Župa
|
Noname01 je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Vjerujem da ćemo nakraju imat više koristi od toga nego oni, naša dijaspora od tamo je svakako veća i potencijal za povratak je jači, a muslimani su svakako mentalno sad u fazi iseljavanja.
Jesu, ali ne i u toj općini gdje se stalno ulaže i šire industrijske zone. Jedan dio iz Travnika se možda prelije i u Travnik, a imaju dosta veće mogućnosti sklapanja veza i brakova između općina. Kod nas je taj bazen baš, baš smanjen i realno je očekivati da mi tu ne možemo prebaciti više od ovog što imamo. Do nekih 50-60 rođenih max. Ja sam oprezno optimističan oko naše situacije u Srednjoj Bosni, živi bili pa vidili. Možda se varam, nadam se da nije tako.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Neum Postano: 31 svi 2025, 21:29 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Koliko sam vidio, tamo smo kupili parsto njihovih? To bi mogao biti dobar recept, pomoć njihovom iseljavanju u Dojčland.
Ne možeš njima vjerovati. Ti isti će idući put okrenuti smjer ukoliko im obećaš možda i samo metar asfalta više. Uzmi u obzir da su se oni tu podijelili. Da nisu osvojili bi to s velikom prednošću. Za 3 godine gradonačelnik sigurno neće biti Dujo nego Mujo. Bolje pitanje je će bit izbora za tri godine i u kojoj državi će bit  Sad bi ih trebalo iseliti što više i to je to.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Neum Postano: 10 lip 2025, 12:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85053 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Li Zongren
|
Naslov: Re: Neum Postano: 10 lip 2025, 14:50 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3435 Lokacija: Dridska Župa
|
Robbie MO je napisao/la: Neum, Bosna 
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|