|
|
Stranica: 21/21.
|
[ 512 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Passenger
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 22 ožu 2023, 11:48 |
|
|
potocnj je napisao/la: Meni su mnogi računi na klixu isključeni bez da sam pozivao na nasilje, vrijeđao, negirao njihov famozni genocid i sl. Imaju tamo urednike koji su klasični radikalni islamisti, bilo koji komentar protiv talibana (baš konkretnih afganistanskih) može biti uklonjen a račun suspendiran. Meni se dogodilo par puta. Jednostavno sam odustao od njih. Na forum me nisu ni pustili a kategoriju za nogomet ni nemaju (ima drugih sportova). Pitam se zašto?
Eto to je jedan od razloga, sloboda izražavanja!
Ili je to samo iz mog kuta. Kako god... Pa koji ćeš kurac na klixu? Ja sam mislio da je ovaj forum hrvatski, pa nije ni on, kamoli klix.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 04 sij 2024, 23:28 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Zasto non stop forum kmeči i šalje mi mailove da sam odsutan neko vrijeme? I prijeti mi da će mi izbrisati account ako se ne aktiviram na času.
Pa isto neka djevojka koja je sociopata pa ti prijeti da će se ubiti ako je ostaviš-
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
krstjanin
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 23 sij 2024, 17:09 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Zasto non stop forum kmeči i šalje mi mailove da sam odsutan neko vrijeme? I prijeti mi da će mi izbrisati account ako se ne aktiviram na času.
Pa isto neka djevojka koja je sociopata pa ti prijeti da će se ubiti ako je ostaviš- Tebe nesto svi mole na ovome forumu. Covik bi pomislio da govoris istinu da i sam nije clan foruma
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 23 sij 2024, 17:57 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18415 Lokacija: Drina je na granici!
|
Dosadili mi mailovi "MiB ... blabla forum".
_________________ Znam Da nekima Smeta
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 04 vel 2025, 01:09 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 485 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Novopoečenog forumaša zanima kada je aktivnost na forumu bila najveća, a kada najmanja.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 15 tra 2025, 23:17 |
|
|
Klix me proterao vise desetina puta zato sto sam im otvarao oci sta sve moraju da ucine da bi usli u srpski svet i postali srpski Tatari.
Ovde slobodno mogu da promovisem naziv "(Los)njaci" koji kratko i jasno opisuje hotel-motel Alija naciju '93.
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 lip 2025, 09:13 |
|
|
Ovdje slobodno možeš da obitavaš umjesto da si smješten na neku psihijatriju. Tvoja virtuelna psihijatrija 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 lip 2025, 09:26 |
|
|
Machak je napisao/la: Ovdje slobodno možeš da obitavaš umjesto da si smješten na neku psihijatriju. Tvoja virtuelna psihijatrija  Najgore ti je držat u sebi. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1218 of 2558 - 47.62%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 02 lip 2025, 19:08 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7686 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Između ostaloga, i zbog @ateistovih putešestvija.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 03 lip 2025, 08:35 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: Ovdje slobodno možeš da obitavaš umjesto da si smješten na neku psihijatriju. Tvoja virtuelna psihijatrija  Najgore ti je držat u sebi.  Kako li je bilo ovim duševnim bolesnicima bez interneta, društvenih mreža? Al najjače je kad se neko pod punim imenom i prezimenom prosipa i piše ovakve stvari kao nosonja. Ne kontam, imaju li ti ljudi porodicu, djecu, nekog kome bi to moglo naštetiti?
|
|
Vrh |
|
 |
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 03 lip 2025, 16:14 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Najgore ti je držat u sebi.  Kako li je bilo ovim duševnim bolesnicima bez interneta, društvenih mreža? Al najjače je kad se neko pod punim imenom i prezimenom prosipa i piše ovakve stvari kao nosonja. Ne kontam, imaju li ti ljudi porodicu, djecu, nekog kome bi to moglo naštetiti? Idi gledaj Zeljka Pantica 
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Razlog aktivnosti foruma Postano: 04 lip 2025, 11:29 |
|
|
MikiNosonja je napisao/la: Machak je napisao/la: Kako li je bilo ovim duševnim bolesnicima bez interneta, društvenih mreža? Al najjače je kad se neko pod punim imenom i prezimenom prosipa i piše ovakve stvari kao nosonja. Ne kontam, imaju li ti ljudi porodicu, djecu, nekog kome bi to moglo naštetiti?
Idi gledaj Zeljka Pantica  DezInformerovac 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|