|
|
Stranica: 5/14.
|
[ 332 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vujadin
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 11:05 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: RS se mora restruktuirat i smanjit se, jer muslimani bez velikog otpora neće pristati da ih se strpa u tri grada ko u Varšavski geto. Koliko mi je poznato, muslimani trenutno ne drže tri grada kao Varšavski geto, nego 51% BiH (Federaciju), u kojoj čine oko 80% stanovništva. Baš kao Hrvati u Hrvatskoj 1991. Doista mi je tvoje rezonovanje zanimljivo. Muslimani vas guše, muslimani vam ne daju prava, a ti udri po RS, kao da vam mi ne damo TV kanal ili ne znam ti ja šta. No možemo mi okrenuti sa priče o podršci trećem entitetu za 180 stepeni. Na podršku muslimanima. Ono: BiH fifti-fifti, pola nama, pola njima. Muslimani neka se konačno pomire sa činjenicom da postoji Republika Srpska, a mi da se apsolutno ne mješamo u odnose u Federaciji, kada vas budu htjeli svesti status nacionalne manjine, da to gledamo sa strane, ili čak i da podržimo. Ili da glasamo protiv hrvatskog kanala. Ili bilo šta drugo. Sve se može kad se hoće. A ti udri po Srpskoj svojim imaginarnim entitetom.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 11:07 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Tulkas je napisao/la: Judo, uz tebe sam.. Meni se vise neda o tome raspredati, ali zaboraviti sta su Srbi ( ili cak opravdavati) ucinili nama Hrvatima koji smo zivjeli na podrucju RS, nije lijepo (necu se jace obrusavati na one koji to cine jer se u drugim mnogim stvarima slazem sa onima koji ovdje opravdavaju genocid u RS)... Rajvosa, zaboravio si Brcko, zaboravio si Hrvate s opcine Doboj, Sanskog Mosta zaboravio si da je i medju onim Jugoslovenima u BL i ostalim gradovima bilo Hrvata.. 200.000 je mozda malo prenapuhano, ali 150.000 je protjerano zasigurno. Budi siguran da ja ništa ne opravdavam, niti pokušavam ublažiti ili natjerati ljude da zaborave ono što se Hrvatima desilo u RS. Što se tiče općine Brčko i Sanski Most, one danas nisu u sastavu RS pa je (bar teoretski) povratak u njih moguć. Diskusija nije bila o zločinima nego u izvlačenju maksimuma za Hrvate (to je ipak najvažnije, zar ne) sa ovakvim odnosima snaga u BiH. Kažnjavanju zločinaca se možemo punom snagom posvetiti kada sredimo politički preustroj BiH.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 11:12 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
Vujadin je napisao/la: Koliko mi je poznato, muslimani trenutno ne drže tri grada kao Varšavski geto, nego 51% BiH (Federaciju), u kojoj čine oko 80% stanovništva. Baš kao Hrvati u Hrvatskoj 1991. Po kojoj je to logici!? .Ako je Bošnjaka oko 1.8 milijuna, Hrvata aktivnih vjernika prema crkvenim podacima 450 tisuća i ako uzmemo da jedno 20-30 tisuća nisu aktivni vjernici,možda i više jer neki nisu bili prisutni kad je bio crkveni blagoslov kuća,(primjer trećina vjernika najveće Sarajevske župe nije primila kućni blagoslov) kako onda može biti Bošnjaka u Federaciji 80%?
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 11:12 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: RS se mora restruktuirat i smanjit se, jer muslimani bez velikog otpora neće pristati da ih se strpa u tri grada ko u Varšavski geto. Koliko mi je poznato, muslimani trenutno ne drže tri grada kao Varšavski geto, nego 51% BiH (Federaciju), u kojoj čine oko 80% stanovništva. Baš kao Hrvati u Hrvatskoj 1991. Doista mi je tvoje rezonovanje zanimljivo. Muslimani vas guše, muslimani vam ne daju prava, a ti udri po RS, kao da vam mi ne damo TV kanal ili ne znam ti ja šta. No možemo mi okrenuti sa priče o podršci trećem entitetu za 180 stepeni. Na podršku muslimanima. Ono: BiH fifti-fifti, pola nama, pola njima. Muslimani neka se konačno pomire sa činjenicom da postoji Republika Srpska, a mi da se apsolutno ne mješamo u odnose u Federaciji, kada vas budu htjeli svesti status nacionalne manjine, da to gledamo sa strane, ili čak i da podržimo. Ili da glasamo protiv hrvatskog kanala. Ili bilo šta drugo. Sve se može kad se hoće. A ti udri po Srpskoj svojim imaginarnim entitetom. Gle, vama na volju, slobodno se vi okrenite muslimanima mada ja smatram da je to nemoguća misija iako bi oni to htjeli više nego vi, jer se patološki bojite kosovskog scenarija br. 2 a imate onu mitološku krilaticu " il na staru veru il glavu na panj". To je npr negativna posljediva vaše mitomanije, da ih smatrate neprijateljem br 1 iako to u povijesti nije bilo tako. No da to i zanemarimo, meni uopće ne bi smetalo. Mislim da bi se hrvatski narod tada ujednio kao nikad dosad, kako ovaj ovdje tako i onaj u Hrvatskoj jer bi nam kao i 90-te kad smo bili presječeni na tri dijela bilo jasno da uzmaka nema. Po principu čiste samoobrane stvorio bi se hrvatski zid kao u vrijeme osmanlija a pošto je Hrvatskoj zapadni dio BiH uvučen u trbuh, mislim da bi se to nabrzinu riješilo. I to vas oboje u paketu. A siguran sam da bi svi muslimani cazinske krajine u tom slučaju bili na hrvatskoj strani. 100%.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
goLLe
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 11:13 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 552 Lokacija: na rijeci
|
Vujadin je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: RS se mora restruktuirat i smanjit se, jer muslimani bez velikog otpora neće pristati da ih se strpa u tri grada ko u Varšavski geto. Koliko mi je poznato, muslimani trenutno ne drže tri grada kao Varšavski geto, nego 51% BiH (Federaciju), u kojoj čine oko 80% stanovništva. Baš kao Hrvati u Hrvatskoj 1991. Doista mi je tvoje rezonovanje zanimljivo. Muslimani vas guše, muslimani vam ne daju prava, a ti udri po RS, kao da vam mi ne damo TV kanal ili ne znam ti ja šta. No možemo mi okrenuti sa priče o podršci trećem entitetu za 180 stepeni. Na podršku muslimanima. Ono: BiH fifti-fifti, pola nama, pola njima. Muslimani neka se konačno pomire sa činjenicom da postoji Republika Srpska, a mi da se apsolutno ne mješamo u odnose u Federaciji, kada vas budu htjeli svesti status nacionalne manjine, da to gledamo sa strane, ili čak i da podržimo. Ili da glasamo protiv hrvatskog kanala. Ili bilo šta drugo. Sve se može kad se hoće. A ti udri po Srpskoj svojim imaginarnim entitetom. auuuuu mnogo jako mnogoo jakoo, srbin do muslimana sve junak do junaka
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 11:16 |
|
|
DaniKU je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Koliko mi je poznato, muslimani trenutno ne drže tri grada kao Varšavski geto, nego 51% BiH (Federaciju), u kojoj čine oko 80% stanovništva. Baš kao Hrvati u Hrvatskoj 1991. Po kojoj je to logici!? .Ako je Bošnjaka oko 1.8 milijuna, Hrvata aktivnih vjernika prema crkvenim podacima 450 tisuća i ako uzmemo da jedno 20-30 tisuća nisu aktivni vjernici,možda i više jer neki nisu bili prisutni kad je bio crkveni blagoslov kuća,(primjer trećina vjernika najveće Sarajevske župe nije primila kućni blagoslov) kako onda može biti Bošnjaka u Federaciji 80%? Od tih 450 000 Hrvata, 20 000 ih je u RS i Brčko Distriktu. Ali do popisa 2011. Bošnjaci vrlo lako mogu doći do 80%. No to nije ono što sam htio reći. Ono što želim reći to je: mi vam pružamo ruku, ostavite se RS i izvucite maksimum iz Federacije. Dirajte Srpsku, muslimani će vam i dalje zagorčavat živat, a mi ih čak možemo i podržati.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 11:19 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Inkvizitor je napisao/la: E pa RS je čvrsta zato što to zapad hoće, tako bi hrvatski entitet bio čvrst da to zapad hoće i ne bi trebao nikakav Dodik da mi to amenuje, ali zapad to zasad neće a hoće li se promjeniti okoolnosti, to ćemo vidjeti u svakom slučaju ako se promjene, opet ne treba Dodik.
iako ja mislim da Europa neće dopustiti nikad, malu makar minijaturnu islamsku državicu usred Europe i to je jedini razlog zašto se Bosna nije podijelila.
Zapad je rekao da će podržati dogovore 3 naroda o preustroju BiH. Ako su 2 od 3 naroda (a možda i Muslimanima dođe iz guzice u glavu kada ******** otegne papke u financijskom smislu) za hrvatsku jedinicu, to je bolje od 1 od 3, zar ne. Islamska država? Albanija? Kosovo? Inkvizitor je napisao/la: Koketiranje s Dodikom ne donosi ništa konkretno osim što cijepa hrvatski korpus u Bih. Ama baš ništa konkretno ne donosi.
Vidi gore. Inkvizitor je napisao/la: kad si se već dotaknuo Šlezije, Sudeta, istočne Pruske, Konigsberga, Njemačka je te teritorije izgubila kao krivac za pokretanje 2. svj. rata dok je Srbija nagrađena za pokretanje rata RS-om. To nije de iure teritorij Srbije ali de facto jest, osim toga sam naziv srpska govori, čija je.
Nisam ja stvorio pravila igre nego međunarodna zajednica. U njihovim očima su Srbi gubitnici u Hrvatskoj (izgubili "Krajinu"), a sami su im iz svojih razloga nanijeli poraz na Kosovu.....pa su zbog neke ravnoteže im odlučili kompenzirati u BiH. Ne kažem da su mi pravila igre draga, ali što je tu je. Vi se možete pozivati na neku univerzalnu pravdu, navoditi povijesne primjere, lupati šakama po stolu, ali takva nam je sudbina. Sada moramo izvući maksimum koji je moguć unutar nametnutih pravila igre. Vi biste htjeli ostati čista obraza i principa pa se nameračili i protiv Srba, Muslimana i međunarodne zajednice? To je igra na sve ili ništa.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 11:31 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Koliko mi je poznato, muslimani trenutno ne drže tri grada kao Varšavski geto, nego 51% BiH (Federaciju), u kojoj čine oko 80% stanovništva. Baš kao Hrvati u Hrvatskoj 1991. Doista mi je tvoje rezonovanje zanimljivo. Muslimani vas guše, muslimani vam ne daju prava, a ti udri po RS, kao da vam mi ne damo TV kanal ili ne znam ti ja šta. No možemo mi okrenuti sa priče o podršci trećem entitetu za 180 stepeni. Na podršku muslimanima. Ono: BiH fifti-fifti, pola nama, pola njima. Muslimani neka se konačno pomire sa činjenicom da postoji Republika Srpska, a mi da se apsolutno ne mješamo u odnose u Federaciji, kada vas budu htjeli svesti status nacionalne manjine, da to gledamo sa strane, ili čak i da podržimo. Ili da glasamo protiv hrvatskog kanala. Ili bilo šta drugo. Sve se može kad se hoće. A ti udri po Srpskoj svojim imaginarnim entitetom. Gle, vama na volju, slobodno se vi okrenite muslimanima mada ja smatram da je to nemoguća misija iako bi oni to htjeli više nego vi, jer se patološki bojite kosovskog scenarija br. 2 a imate onu mitološku krilaticu " il na staru veru il glavu na panj". To je npr negativna posljediva vaše mitomanije, da ih smatrate neprijateljem br 1 iako to u povijesti nije bilo tako. No da to i zanemarimo, meni uopće ne bi smetalo. Mislim da bi se hrvatski narod tada ujednio kao nikad dosad, kako ovaj ovdje tako i onaj u Hrvatskoj jer bi nam kao i 90-te kad smo bili presječeni na tri dijela bilo jasno da uzmaka nema. Po principu čiste samoobrane stvorio bi se hrvatski zid kao u vrijeme osmanlija a pošto je Hrvatskoj zapadni dio BiH uvučen u trbuh, mislim da bi se to nabrzinu riješilo. I to vas oboje u paketu. A siguran sam da bi svi muslimani cazinske krajine u tom slučaju bili na hrvatskoj strani. 100%. Ne bi se mi okrenuli muslimani (jedva smo ih se konačno otarasili), nego sa ne bi mješali u stanje u Federaciji, ili bi čak podržali ono što vam se radi u "većem entitetu". A ti Inkvi nastavi sa vlažnim snovima o osvajanju Krajine, no ne zaboravi da je srpska tvrđava Banjaluka danas jača no ikad. I da su se Srpski planovi iz Načertanija, o Banjaluci kao središtu zapadnih Srba konačno ostvarili. Od nekadašnje ****** kasabe, do modernog srpskog grada. Transformacija za nepunih 100 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 11:42 |
|
|
Samo da priupitam , a kakve sve ovo ima veze sa Seferom Halilovićem Osvajačem!?
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 11:58 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Gle, vama na volju, slobodno se vi okrenite muslimanima mada ja smatram da je to nemoguća misija iako bi oni to htjeli više nego vi, jer se patološki bojite kosovskog scenarija br. 2 a imate onu mitološku krilaticu " il na staru veru il glavu na panj". To je npr negativna posljediva vaše mitomanije, da ih smatrate neprijateljem br 1 iako to u povijesti nije bilo tako.
No da to i zanemarimo, meni uopće ne bi smetalo. Mislim da bi se hrvatski narod tada ujednio kao nikad dosad, kako ovaj ovdje tako i onaj u Hrvatskoj jer bi nam kao i 90-te kad smo bili presječeni na tri dijela bilo jasno da uzmaka nema. Po principu čiste samoobrane stvorio bi se hrvatski zid kao u vrijeme osmanlija a pošto je Hrvatskoj zapadni dio BiH uvučen u trbuh, mislim da bi se to nabrzinu riješilo. I to vas oboje u paketu. A siguran sam da bi svi muslimani cazinske krajine u tom slučaju bili na hrvatskoj strani. 100%.
Ne bi se mi okrenuli muslimani (jedva smo ih se konačno otarasili), nego sa ne bi mješali u stanje u Federaciji, ili bi čak podržali ono što vam se radi u "većem entitetu". A ti Inkvi nastavi sa vlažnim snovima o osvajanju Krajine, no ne zaboravi da je srpska tvrđava Banjaluka danas jača no ikad. I da su se Srpski planovi iz Načertanija, o Banjaluci kao središtu zapadnih Srba konačno ostvarili. Od nekadašnje ****** kasabe, do modernog srpskog grada. Transformacija za nepunih 100 godina. [/quote] ja se ne bi npr kladio nikad u Banjaluku da sam Srbin jer ona je na klimavom temelju, malo je falilo 95-te da bude bivše zapadna srpska prestonica, se sjećaš. Dvije hrvatske brigade i to sastavljene dobrim dijelom od Hrvata iz Hrvatske su vam pokucale na vrata tvrđave. Samo dvije. Uz dodatak HVO-a koji je osiguravao bokove. Nije da glumim nekog velikog ratnika, i da znam da su to bile specifične okoolnosti ali to je vrlo vrlo simptomatično. što se mene tiče, istočna Bosna vam može pripasti ali zapadni dio RS-a je hrvatski geopolitički prostor, to je prosto tako zadano i tu može svašta biti.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:00 |
|
|
, majstori smo za sjebat temu... Ono što želim reći to je: mi vam pružamo ruku, ostavite se RS i izvucite maksimum iz FederacijeCuj njega, pruza ruku.. 92-95 sve ste nas protjerali, pobili, porusili a sad lafo pruzate ruku...i jos ono ne dirajte u RS...Nije vam to covjece babovina, nije vam je dragi Bog ostavio u amanet vec ste je stvorili na genocidu covjece.. Shvati
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:04 |
|
|
Da, šta je rekao Sefer, pitah ima li gdje da se može pogledati kako je "razbio HVO".
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:08 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: ja se ne bi npr kladio nikad u Banjaluku da sam Srbin jer ona je na klimavom temelju, malo je falilo 95-te da bude bivše zapadna srpska prestonica, se sjećaš.
Dvije hrvatske brigade i to sastavljene dobrim dijelom od Hrvata iz Hrvatske su vam pokucale na vrata tvrđave. Samo dvije. Uz dodatak HVO-a koji je osiguravao bokove.
Nije da glumim nekog velikog ratnika, i da znam da su to bile specifične okoolnosti ali to je vrlo vrlo simptomatično.
što se mene tiče, istočna Bosna vam može pripasti ali zapadni dio RS-a je hrvatski geopolitički prostor, to je prosto tako zadano i tu može svašta biti.
Jes' vala, zapadni dio RS je hrvatski geopolitički prostor, a Hrvati u BiH se u isto vrijeme jedva sastavljaju kraj s krajem (u političkom smislu). Odavno je prošla 95. A i to je priča, šta bi bilo kad bi bilo. Nije vam Banjaluka Knin od 10,000 stanovnika. Banjaluka je grad sa 160,000 st, veća od naprimjer Osijeka. I ti misliš da bi taj napad na zapadni dio RS prošao nezapaženo, ili da ne bi bilo otpora?! Vi se hvalite nekim uspjesima 95, a sve što je osvojeno su izuzetno rijetko naseljeni prostori Like, Dalmatinske Zagore, Drvar, Kordun, sa 20 st/km2 (kao Norveška, Švedska), sa nepovoljnom starosnom strukturom stanovništva, gdje je još tada bilo više starog nego mladog stanovništva, koje se mahom iseljavalo u susjedne veće gradove po HR ili u Vojvodinu. I sad mi ti reci makar jedan grad, pored Knina, veći od 10,000 stanovnika, koji ste te 95 osvojili? Nema ga. Samo šume i krš. A ti bi po Banjaluci? Daj ne sanjaj.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:11 |
|
|
Vujadin je napisao/la: DaniKU je napisao/la: Po kojoj je to logici!? .Ako je Bošnjaka oko 1.8 milijuna, Hrvata aktivnih vjernika prema crkvenim podacima 450 tisuća i ako uzmemo da jedno 20-30 tisuća nisu aktivni vjernici,možda i više jer neki nisu bili prisutni kad je bio crkveni blagoslov kuća,(primjer trećina vjernika najveće Sarajevske župe nije primila kućni blagoslov) kako onda može biti Bošnjaka u Federaciji 80%? Od tih 450 000 Hrvata, 20 000 ih je u RS i Brčko Distriktu. Ali do popisa 2011. Bošnjaci vrlo lako mogu doći do 80%. No to nije ono što sam htio reći. Ono što želim reći to je: mi vam pružamo ruku, ostavite se RS i izvucite maksimum iz Federacije. Dirajte Srpsku, muslimani će vam i dalje zagorčavat živat, a mi ih čak možemo i podržati. Na koju ce foru Bosnje doci za manje od dvije godine na tih famoznih 80 %? - Nova Sandzak invasija? Te ce sami procerati! - Porast nataliteta? Porast nataliteta je moguc, al treba svaku zenu natjerati da rodi jos najmanje jedno u tom periodu, a to nece biti lako! - Ona fora s prijavom boravka svih koju su po Njemackoj, Skandinaviji, Americi, Kanadi, Australiji .... je istrosen, jedino da dovedu jos koje domorodca koji bi dobrovoljno postao Bonsnja. Jednostavno ih nema vise od tih par milijoncica sirom svijeta, sve da se na glavu nasade. - ....?! Na koncu konca, nemoguca misija! A tu svoju ruku bolje ostavite u dzepu, da je ne bi izgubili!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:17 |
|
|
mara je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Od tih 450 000 Hrvata, 20 000 ih je u RS i Brčko Distriktu. Ali do popisa 2011. Bošnjaci vrlo lako mogu doći do 80%. No to nije ono što sam htio reći. Ono što želim reći to je: mi vam pružamo ruku, ostavite se RS i izvucite maksimum iz Federacije. Dirajte Srpsku, muslimani će vam i dalje zagorčavat živat, a mi ih čak možemo i podržati. Na koju ce foru Bosnje doci za manje od dvije godine na tih famoznih 80 %? - Nova Sandzak invasija? Te ce sami procerati! - Porast nataliteta? Porast nataliteta je moguc, al treba svaku zenu natjerati da rodi jos najmanje jedno u tom periodu, a to nece biti lako! - Ona fora s prijavom boravka svih koju su po Njemackoj, Skandinaviji, Americi, Kanadi, Australiji .... je istrosen, jedino da dovedu jos koje domorodca koji bi dobrovoljno postao Bonsnja. Jednostavno ih nema vise od tih par milijoncica sirom svijeta, sve da se na glavu nasade. - ....?! Na koncu konca, nemoguca misija! A tu svoju ruku bolje ostavite u dzepu, da je ne bi izgubili! Sve će se to na popisu pokazati. A ja sam uvjeren da će muslimana biti 75-80% u Federaciji na popisu 2011. Ne zato što ja tako želim, nego što je to realnost.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:18 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: ja se ne bi npr kladio nikad u Banjaluku da sam Srbin jer ona je na klimavom temelju, malo je falilo 95-te da bude bivše zapadna srpska prestonica, se sjećaš.
Dvije hrvatske brigade i to sastavljene dobrim dijelom od Hrvata iz Hrvatske su vam pokucale na vrata tvrđave. Samo dvije. Uz dodatak HVO-a koji je osiguravao bokove.
Nije da glumim nekog velikog ratnika, i da znam da su to bile specifične okoolnosti ali to je vrlo vrlo simptomatično.
što se mene tiče, istočna Bosna vam može pripasti ali zapadni dio RS-a je hrvatski geopolitički prostor, to je prosto tako zadano i tu može svašta biti.
Jes' vala, zapadni dio RS je hrvatski geopolitički prostor, a Hrvati u BiH se u isto vrijeme jedva sastavljaju kraj s krajem (u političkom smislu). Odavno je prošla 95. A i to je priča, šta bi bilo kad bi bilo. Nije vam Banjaluka Knin od 10,000 stanovnika. Banjaluka je grad sa 160,000 st, veća od naprimjer Osijeka. I ti misliš da bi taj napad na zapadni dio RS prošao nezapaženo, ili da ne bi bilo otpora?! Vi se hvalite nekim uspjesima 95, a sve što je osvojeno su izuzetno rijetko naseljeni prostori Like, Dalmatinske Zagore, Drvar, Kordun, sa 20 st/km2 (kao Norveška, Švedska), sa nepovoljnom starosnom strukturom stanovništva, gdje je još tada bilo više starog nego mladog stanovništva, koje se mahom iseljavalo u susjedne veće gradove po HR ili u Vojvodinu. I sad mi ti reci makar jedan grad, pored Knina, veći od 10,000 stanovnika, koji ste te 95 osvojili? Nema ga. Samo šume i krš. A ti bi po Banjaluci? Daj ne sanjaj. Da te podjsetimo, Banja Luka je bila na dlanu, mogucnost napada u svaka doba, vojska vrhunski pripremljena, spremna za napad. Imali ste srecu sto je politika odradila svoje, nista vise. Budi sretan sto se nije islo u napad kao sto je bilo planirano, ne bi tebi danas 4 C visila u Banja Luci, vec bi ti se viorio ovaj kao i na tvrdjavi u Kninu! Nije bilo stanovnistva po tim prostorima kad je vojska unisla, jer je trakorijada odradila svoje. Sudeci po brojkama pobjeglih, nije to mogao biti samo kamen is krs, nenaseljen prostor, kao sto zelis prikazati!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:18 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: ja se ne bi npr kladio nikad u Banjaluku da sam Srbin jer ona je na klimavom temelju, malo je falilo 95-te da bude bivše zapadna srpska prestonica, se sjećaš.
Jes' vala, zapadni dio RS je hrvatski geopolitički prostor, a Hrvati u BiH se u isto vrijeme jedva sastavljaju kraj s krajem (u političkom smislu). Odavno je prošla 95. A i to je priča, šta bi bilo kad bi bilo. Nije vam Banjaluka Knin od 10,000 stanovnika. Banjaluka je grad sa 160,000 st, veća od naprimjer Osijeka. I ti misliš da bi taj napad na zapadni dio RS prošao nezapaženo, ili da ne bi bilo otpora?! Vi se hvalite nekim uspjesima 95, a sve što je osvojeno su izuzetno rijetko naseljeni prostori Like, Dalmatinske Zagore, Drvar, Kordun, sa 20 st/km2 (kao Norveška, Švedska), sa nepovoljnom starosnom strukturom stanovništva, gdje je još tada bilo više starog nego mladog stanovništva, koje se mahom iseljavalo u susjedne veće gradove po HR ili u Vojvodinu. I sad mi ti reci makar jedan grad, pored Knina, veći od 10,000 stanovnika, koji ste te 95 osvojili? Nema ga. Samo šume i krš. A ti bi po Banjaluci? Daj ne sanjaj. Ne kurci se malac.. pontonski mostovi za prijelaz preko Vrbasa vec su bili spremni ljudi u panici.. frka panika.. pa bili ste na dometu bez problema..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:20 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Juda, zemo Zar nije indikativno da ti se nitko od naših nije pridružio u osudama i kvalifikaciji RS-a kao "Rajha" i sl. Znam da je Inkvi blizu tvog načina razmišljanja ali si se ti pravo uhvatio na ovu borbu protiv vjetrenjača. Ja volim stvari procjeniti hladno i egzaktno, pa idemo redom....... Naravno da voliš procjeniti hladno i realno, jer si ti, kao i ja, iz teritorije koji bi ušao u hrvatski entitet. Kao i svaki drugi realisti koji govore kako je RS "realna". No ja nisam takav, srećom su tu Invi i Tulkas, već sam se bio zabrinuo. Da si ti kojim slučajem prošao sudbinu Posavaca, Kuprešaka, Banjalučana, da se hoćeš vratiti na djedovinu a ta se ulica zove Aleja Draže Mihajlovića, da rodni list moraš vaditi na ćirilici i s dvoglavim orlom, vjeruj da ne bi bio toliko "hladan i realan." Mene samo zanima bi li 1945-e, da su kojim slučajem Amerikanci uspostavili NDH, i Pavelić dao Srbima podršku da se vrate u svoje domove u Makedoniju, ali naravno ne u NDH, bilo kojekakvih Stevica, Aleksija i Vujadina koji bi govorili " Ej bre zemljaci, NDH je tu, ona je realna, nemojte je zvati genocidnom tvorevinom, to je židovska propaganda, zar ne vidite zemljaci da nam Pavelić daje podršku da se vratimo u Makedoniju?"...Ono što je Inkvi jako dobro rekao je kako se Srbi od rođenja dresiraju na tri stvari: 1) Srbi su nebeski narod izabran direktno odozgo 2) Velika Srbija je nešto što je po deafultu njihovo, znači oni ne žele tuđe, već samo svoje, a to je linija VKK 3) Rvati su genetski genocidni Ono šta je problem u Hrvata je što smo mi kroz povjest imali uvijek konušare koji su nas predstavljali, što je jednom dijelu Hrvata mazohista uvijek bilo draže da tuđa čizma vlada nad nama....zato mi jedini u regiji imamo Fekal, Smećional, Latinicu....to kod Srba nema....zato je naša država kao kifla....a razmišljanje nekih na ovom forumu to i potvrđuje. Koliko li samo naivnosti ? Meni je smiješno da netko meni i Inkiviju govori da moramo biti realni...ako je netko realan to smo Inkvi i ja. Mi smo rekli da je Do-dickova "podrška" vrijedna samo da se izprinta na papir i onda obriše prkno. Sto puta ponavljamo Inkvi i ja, ako zapad odluči da će biti treći biće ga, nema tu nikakve veze s Do-dickom. Kao što nema veze što u Iraku nije bilo oružja za masovno uništenje....cijeli svijet je bio protiv vojne intervencije, šta misliš koliko je to zanimalo Ameriku ako se radi o njihovim naftnim interesima ??? Tako i u BiH moji nadrealisti.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:21 |
|
|
Vujadin je napisao/la: mara je napisao/la: Na koju ce foru Bosnje doci za manje od dvije godine na tih famoznih 80 %? - Nova Sandzak invasija? Te ce sami procerati! - Porast nataliteta? Porast nataliteta je moguc, al treba svaku zenu natjerati da rodi jos najmanje jedno u tom periodu, a to nece biti lako! - Ona fora s prijavom boravka svih koju su po Njemackoj, Skandinaviji, Americi, Kanadi, Australiji .... je istrosen, jedino da dovedu jos koje domorodca koji bi dobrovoljno postao Bonsnja. Jednostavno ih nema vise od tih par milijoncica sirom svijeta, sve da se na glavu nasade. - ....?! Na koncu konca, nemoguca misija! A tu svoju ruku bolje ostavite u dzepu, da je ne bi izgubili! Sve će se to na popisu pokazati. A ja sam uvjeren da će muslimana biti 75-80% u Federaciji na popisu 2011. Ne zato što ja tako želim, nego što je to realnost. Pusti ti svoja uvjerenja na stranu, nego nam reci na koji nacin ce njih biti toliko!? Mislis da je nama tesko traziti drzavljanstvo BiH? Samo zapadna Bosna ce ti srusit taj famozni broj ak 50% raseljenih uzme drzavljanstvo, a to nece biti problem!
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:21 |
|
|
Jes' vala, zapadni dio RS je hrvatski geopolitički prostor, a Hrvati u BiH se u isto vrijeme jedva sastavljaju kraj s krajem (u političkom smislu). Odavno je prošla 95. A i to je priča, šta bi bilo kad bi bilo. Nije vam Banjaluka Knin od 10,000 stanovnika. Banjaluka je grad sa 160,000 st, veća od naprimjer Osijeka. I ti misliš da bi taj napad na zapadni dio RS prošao nezapaženo, ili da ne bi bilo otpora?! Vi se hvalite nekim uspjesima 95, a sve što je osvojeno su izuzetno rijetko naseljeni prostori Like, Dalmatinske Zagore, Drvar, Kordun, sa 20 st/km2 (kao Norveška, Švedska), sa nepovoljnom starosnom strukturom stanovništva, gdje je još tada bilo više starog nego mladog stanovništva, koje se mahom iseljavalo u susjedne veće gradove po HR ili u Vojvodinu. I sad mi ti reci makar jedan grad, pored Knina, veći od 10,000 stanovnika, koji ste te 95 osvojili? Nema ga. Samo šume i krš. A ti bi po Banjaluci? Daj ne sanjaj. ma to uopće nema veze. Da je Knin imao 100 000 ljudi jednako bi se spakirao, kao što se i Banjaluka bila već spakirala. Kad panika uđe u vojsku i narod, nema veze koliki je grad. Razlika je samo u tome, da više stvari ostane nespakirano. I nisam ja rekao da je geopolitički prostor samo Hrvata u BiH. Oni svakako nisu sposobni da sami uzmu taj dio u slučaju nekog sukoba. Ali vama pred Banjaluku nije došao HVO nego HV. Prvenstveno on. To je geopolitički prostor prije svega RH a posredno sveopće hrvatski geopolitički prostor.
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:24 |
|
|
Još jednu stvar, neki mi prigoavraju da ja možda ne "vidim" šta su muslimani... Trebam li kopirati par postova s forum.hr-a ? Fidekter, molim te potvrdi.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:24 |
|
|
mara je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Jes' vala, zapadni dio RS je hrvatski geopolitički prostor, a Hrvati u BiH se u isto vrijeme jedva sastavljaju kraj s krajem (u političkom smislu). Odavno je prošla 95. A i to je priča, šta bi bilo kad bi bilo. Nije vam Banjaluka Knin od 10,000 stanovnika. Banjaluka je grad sa 160,000 st, veća od naprimjer Osijeka. I ti misliš da bi taj napad na zapadni dio RS prošao nezapaženo, ili da ne bi bilo otpora?! Vi se hvalite nekim uspjesima 95, a sve što je osvojeno su izuzetno rijetko naseljeni prostori Like, Dalmatinske Zagore, Drvar, Kordun, sa 20 st/km2 (kao Norveška, Švedska), sa nepovoljnom starosnom strukturom stanovništva, gdje je još tada bilo više starog nego mladog stanovništva, koje se mahom iseljavalo u susjedne veće gradove po HR ili u Vojvodinu. I sad mi ti reci makar jedan grad, pored Knina, veći od 10,000 stanovnika, koji ste te 95 osvojili? Nema ga. Samo šume i krš. A ti bi po Banjaluci? Daj ne sanjaj. Da te podjsetimo, Banja Luka je bila na dlanu, mogucnost napada u svaka doba, vojska vrhunski pripremljena, spremna za napad. Imali ste srecu sto je politika odradila svoje, nista vise. Budi sretan sto se nije islo u napad kao sto je bilo planirano, ne bi tebi danas 4 C visila u Banja Luci, vec bi ti se viorio ovaj kao i na tvrdjavi u Kninu! Nije bilo stanovnistva po tim prostorima kad je vojska unisla, jer je trakorijada odradila svoje. Sudeci po brojkama pobjeglih, nije to mogao biti samo kamen is krs, nenaseljen prostor, kao sto zelis prikazati! Jašta, kamen. RS Krajina površina 11,341 km2, a samo 200,000 stanovnika. To ti je draga moja, manje od 20 st/km2. A ako to nije rijetko naseljeno, šta li je onda. Bosansko Grahovo 10,6 st/km2. A još da ne pričam o izrazito nepovoljnoj starosnoj strukturi tih krajeva, sa velikim udjelom starog stanovništva, koje vrlo dobro znamo kako je prošlo tokom Oluje, jer su ostali u svojim domovima.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:28 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Jes' vala, zapadni dio RS je hrvatski geopolitički prostor, a Hrvati u BiH se u isto vrijeme jedva sastavljaju kraj s krajem (u političkom smislu). Odavno je prošla 95. A i to je priča, šta bi bilo kad bi bilo. Nije vam Banjaluka Knin od 10,000 stanovnika. Banjaluka je grad sa 160,000 st, veća od naprimjer Osijeka. I ti misliš da bi taj napad na zapadni dio RS prošao nezapaženo, ili da ne bi bilo otpora?! Vi se hvalite nekim uspjesima 95, a sve što je osvojeno su izuzetno rijetko naseljeni prostori Like, Dalmatinske Zagore, Drvar, Kordun, sa 20 st/km2 (kao Norveška, Švedska), sa nepovoljnom starosnom strukturom stanovništva, gdje je još tada bilo više starog nego mladog stanovništva, koje se mahom iseljavalo u susjedne veće gradove po HR ili u Vojvodinu. I sad mi ti reci makar jedan grad, pored Knina, veći od 10,000 stanovnika, koji ste te 95 osvojili? Nema ga. Samo šume i krš. A ti bi po Banjaluci? Daj ne sanjaj. ma to uopće nema veze. Da je Knin imao 100 000 ljudi jednako bi se spakirao, kao što se i Banjaluka bila već spakirala. Kad panika uđe u vojsku i narod, nema veze koliki je grad. Razlika je samo u tome, da više stvari ostane nespakirano. I nisam ja rekao da je geopolitički prostor samo Hrvata u BiH. Oni svakako nisu sposobni da sami uzmu taj dio u slučaju nekog sukoba. Ali vama pred Banjaluku nije došao HVO nego HV. Prvenstveno on. To je geopolitički prostor prije svega RH a posredno sveopće hrvatski geopolitički prostor. No danas je druga situacija u odnosu na 1995. Tada RS nije ni bila priznata, a danas je drugačije. A ja čekam odgovor: koji su grad Hrvati osvojili te 95? (naselja manja od 10,000 su gradići, varoši)
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:31 |
|
|
Srpska posla, kada treba umanjiti hrvatsko vojnu pobjedu onda je spika "ma šta ste vi osvojili, dvije tri livade..."...
To govore oni koji svaki dan na televiziji vrte kako je Oluja "najveći genocid posle WWII..."....a kako može biti genocid ako se radi o dve-tri nenaseljene livade ???
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: FTV emisija: "Generali: Sefer Halilović" Postano: 04 srp 2009, 12:32 |
|
|
Vujadin je napisao/la: mara je napisao/la: Da te podjsetimo, Banja Luka je bila na dlanu, mogucnost napada u svaka doba, vojska vrhunski pripremljena, spremna za napad. Imali ste srecu sto je politika odradila svoje, nista vise. Budi sretan sto se nije islo u napad kao sto je bilo planirano, ne bi tebi danas 4 C visila u Banja Luci, vec bi ti se viorio ovaj kao i na tvrdjavi u Kninu! Nije bilo stanovnistva po tim prostorima kad je vojska unisla, jer je trakorijada odradila svoje. Sudeci po brojkama pobjeglih, nije to mogao biti samo kamen is krs, nenaseljen prostor, kao sto zelis prikazati! Jašta, kamen. RS Krajina površina 11,341 km2, a samo 200,000 stanovnika. To ti je draga moja, manje od 20 st/km2. A ako to nije rijetko naseljeno, šta li je onda. Bosansko Grahovo 10,6 st/km2. A još da ne pričam o izrazito nepovoljnoj starosnoj strukturi tih krajeva, sa velikim udjelom starog stanovništva, koje vrlo dobro znamo kako je prošlo tokom Oluje, jer su ostali u svojim domovima. Kad je trebalo braniti otadzbinu bilo vas je samo 200.000 hiljada a kad vam vrli historicari i svedoci vremena broje procerane dodju na brojke od najamnje pola milijonceta a kad tek krenu o genocidu .... Kako vi vrsno zonglirate brojkama Da vas je bilo deset puta vise ili manje, nista to ne mjenja, ako imas herca za bitku, borit ces se do zadnjeg covjeka, ak nemas, traktor majka. Sve smo vidjeli, pamcenje nas dorbo sluzi, prema tome, tu svoju srpsku propagandu po Goebbelsovoj mjeri pricaj nekima koji na te plitke forice padaju!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Urbanist i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|