HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 srp 2025, 12:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 295 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Najbolji način za lako topljenje masnih naslaga
PostPostano: 22 lip 2013, 18:44 

Mar-kan je napisao/la:
Vladimir RUS je napisao/la:
Ne pomažu proteini ako ćeš se samo na njih oslanjati tokom procesa gubitka kilograma.

Proteini tu imaju samo ulogu dodatka ishrani i nisu zamjena za obrok.

Možeš ti jesti bukvalno sve i svašta, jer ključ je prije svega u smanjenju količine unosa hrane, a ne u onome šta ćeš jesti.

Jedi i eurokrem i čipseve i smoki i štapiće, bilo šta nebitno samo odredi si maksimalnu dnevnu količinu. Npr. pojedi 50 grama kikirikija, 50 stapića, 50 grama čipsa itd, a ne vreću smokija, vreću čipsa, 2 l Kole i slično.

Savjetuješ ga da se otruje?:-)

Naravno uz vježbanje, to sam zaboravio da napišem.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2013, 18:52 

Jebote. Citate li vi uopce sta ko pise?

Ne zanima me nikakvo mrsanje per se, a siguno ne eurokrem i stapici. :zubati

Pitam za biljne proteine (tj. mijesanje biljnih proteina (posto su biljni siromasni nekim aminokiselinama) da se dobije kvalitet zivotinjskih proteina) i njihovu kvalitetu za odrzavanje zdravlja i misicne mase.

Hvala. :D

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 19 lip 2025, 14:45 

Kada je ova tema otvorena 2012 bi sam tako vitak, zgodan, bez podočnjaka,.. aktivan u svakom smislu.

Lebowski je napisao/la:
Kao što je iz naziva teme jasno zanima me konkretno šta uraditi.

Imam 190 cm i cirka 110kg, koje su previše za moju visinu, bar ovako kako su raspoređene.
Kako se u roku od mjesec dana natjerati na neku normalnu težinu koristeći sve potnate metode.
Doskora sam to rješavao sa puno kretanja, ogromnim količinama cigara, 2 litra ispijene kafe svaki dan.
Dobro sam prolazio i na alkoholnim dijetama- kada se pije po 5,6 dana uzastopno uz malo manji unos hrane(neplanirano).

Ovih 110 kg možda i nije toliko strašno ali imam taj neki pivski stomačić, znam imati problema pri hodanju, nekako sam sebi teži, znojim se u međunožju :zubati

Drastične dijete i teretana ne dolaze u obzir, imaju li kakve alternativne metode ili nešto što se može uraditi doma ili svakodnevnim trčanjem kroz prirodu, kakvi čajevi, tablete za smanjenje apetita(ako takvo što postoji a da je bezopasno)
Nemam nikakvo iskustvo sa teretanama, pravilnim i fokusiranim vježbama.
Sve aktivnosti su se svodile na treniranje rukometa i košarke, nogometa rekreacijski.

Zanima me je li Lebowski riješio kilograme? Ja sam u jednom trenutku imao 115 kg, sada sam na 99kg, cilj je do kraja godine na 90kg.

Možda zvuči ludo, no svoje probleme, životne navike, proporcije, dob, što jedem, pijem, tlak, i sl upisao na chatgpt i zatražio tjednim program i savjete. Okvirno slijedeći upute, za mjesec dana -4kg. Cilj je skinuti masne naslage i popraviti mišiće.

Najluđe od svega, talk je značajno pao, da mi u ovom trenutku smetaju vrijednosti 111/84, tj ne osjećam se stabilno kod kretanja. :D

Vrh

PostPostano: 19 lip 2025, 15:01 

A što jedeš? Za nestabilnost može biti nedostaje ti soli tj elektrolita. Ako ti krene nesvjestica popij čašu malo posoljene vode pa vidi ima li razlike.

1249 of 2558 - 48.83%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2025, 15:36 

MiB je napisao/la:
Kada je ova tema otvorena 2012 bi sam tako vitak, zgodan, bez podočnjaka,.. aktivan u svakom smislu.

Lebowski je napisao/la:
Kao što je iz naziva teme jasno zanima me konkretno šta uraditi.

Imam 190 cm i cirka 110kg, koje su previše za moju visinu, bar ovako kako su raspoređene.
Kako se u roku od mjesec dana natjerati na neku normalnu težinu koristeći sve potnate metode.
Doskora sam to rješavao sa puno kretanja, ogromnim količinama cigara, 2 litra ispijene kafe svaki dan.
Dobro sam prolazio i na alkoholnim dijetama- kada se pije po 5,6 dana uzastopno uz malo manji unos hrane(neplanirano).

Ovih 110 kg možda i nije toliko strašno ali imam taj neki pivski stomačić, znam imati problema pri hodanju, nekako sam sebi teži, znojim se u međunožju :zubati

Drastične dijete i teretana ne dolaze u obzir, imaju li kakve alternativne metode ili nešto što se može uraditi doma ili svakodnevnim trčanjem kroz prirodu, kakvi čajevi, tablete za smanjenje apetita(ako takvo što postoji a da je bezopasno)
Nemam nikakvo iskustvo sa teretanama, pravilnim i fokusiranim vježbama.
Sve aktivnosti su se svodile na treniranje rukometa i košarke, nogometa rekreacijski.

Zanima me je li Lebowski riješio kilograme? Ja sam u jednom trenutku imao 115 kg, sada sam na 99kg, cilj je do kraja godine na 90kg.

Možda zvuči ludo, no svoje probleme, životne navike, proporcije, dob, što jedem, pijem, tlak, i sl upisao na chatgpt i zatražio tjednim program i savjete. Okvirno slijedeći upute, za mjesec dana -4kg. Cilj je skinuti masne naslage i popraviti mišiće.

Najluđe od svega, talk je značajno pao, da mi u ovom trenutku smetaju vrijednosti 111/84, tj ne osjećam se stabilno kod kretanja. :D

Trebao bi i ti u legionare. :zubati Možda Kvačica ima kakav dobar savjet. :zubati
Obično i tlak padne kad se sniži tolika kilaža.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2025, 16:02 

Kad je već tema reaktivirana.

Ja sam nakon što sam prestao pušiti (2012) imao 110-115 kila. Prije toga sam imao 90-95, na 189 cm visine.
Uspio sam za par godina tjelesnim aktivnostima to skresti na nekih 95-100.
I mislio sam da je to-to.
Prije pola godine sam imao prometnu nezgodu i dobro shebao kuk pa sad hodam skoro kao Kvazimodo. Teško je tjelesno biti aktivan u takvom stanju ali eto, pokušavam bar hodati ne bi li bar koliko-toliko kontrolirao kilažu. A hodati je pod bolovima teško, svaka šetnja je križni put.
Poenta je da sam ja za tih 6 mjeseci od nesreće, sa smanjenom aktivnošću umjesto povećanaj kilaže značajno smršao, tko bi ga znao zašto. Valjda bol utječe na tek, ili se aktivnošču pod bolovima troši više energije?

Znači, tko želi izgubiti koju kilu savjetujem mu da manje pazi dok vozi.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2025, 16:10 

Bobovac je napisao/la:
Kad je već tema reaktivirana.

Ja sam nakon što sam prestao pušiti (2012) imao 110-115 kila. Prije toga sam imao 90-95, na 189 cm visine.
Uspio sam za par godina tjelesnim aktivnostima to skresti na nekih 95-100.
I mislio sam da je to-to.
Prije pola godine sam imao prometnu nezgodu i dobro shebao kuk pa sad hodam skoro kao Kvazimodo. Teško je tjelesno biti aktivan u takvom stanju ali eto, pokušavam bar hodati ne bi li bar koliko-toliko kontrolirao kilažu. A hodati je pod bolovima teško, svaka šetnja je križni put.
Poenta je da sam ja za tih 6 mjeseci od nesreće, sa smanjenom aktivnošću umjesto povećanaj kilaže značajno smršao, tko bi ga znao zašto. Valjda bol utječe na tek, ili se aktivnošču pod bolovima troši više energije?

Znači, tko želi izgubiti koju kilu savjetujem mu da manje pazi dok vozi.

Tema je "lako" topljenje :wink :zubati

Vrh

PostPostano: 19 lip 2025, 16:27 

Kako brzo izgubiti kilograme. :zubati

slika

1249 of 2558 - 48.83%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2025, 16:44 

Naša Kvačica je napisao/la:
A što jedeš? Za nestabilnost može biti nedostaje ti soli tj elektrolita. Ako ti krene nesvjestica popij čašu malo posoljene vode pa vidi ima li razlike.

Hranu ne solim previše, usput u 1l vode ubacim (preporucuju na 0,5l).

slika

Vrh

PostPostano: 03 srp 2025, 21:32 

Teško je smršaviti dok je čovjek zdrav, a pogotovo ta brza mršanja ništa ne valjaju. Prije dok sam trenirao 5-6 puta tjedno i pazio koliko toliko na prehranu bilo je super no zadnjih par godina sam potpisao kapitulaciju pod naletom kilograma i predao svaku borbu :zubati tako da bih morao lagano nešto činiti po tom pitanju. -10 bi bilo super.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2025, 22:07 

Ne razumijem ljude koji ne mogu smrsati.
Sa svojih 183 cm sam imao 92 kg u jednom trenutku da bi to spalo na nekih 86 u zadnje vrijeme.
Jedini razlog zasto nisam smrsao na normalnu tezinu je sto to nisam ni pokusavao.
Onog trenutka kad sam osjetio probadanje ispod lijevog rebra prilikom sjedenja, nakon malo googlanja shvatio sam da moram uraditi 2 stvari, izbaciti alkohol i smrsati.

Spustio sam kilazu sa 85 na 79 kila za sedam dana tako sto sam jednostavno jeo samo jedanput na dan. Bilo je tako lako i jednostavno.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2025, 22:19 

Karabaja je napisao/la:
Sa svojih 183 cm sam imao 92 kg u jednom trenutku da bi to spalo na nekih 86 u zadnje vrijeme.
Jedini razlog zasto nisam smrsao na normalnu tezinu je sto to nisam ni pokusavao.
Onog trenutka kad sam osjetio probadanje ispod lijevog rebra prilikom sjedenja, nakon malo googlanja shvatio sam da moram uraditi 2 stvari, izbaciti alkohol i smrsati.

Spustio sam kilazu sa 85 na 79 kila za sedam dana tako sto sam jednostavno jeo samo jedanput na dan. Bilo je tako lako i jednostavno.

Sada si forumski Apolon i mamiš žensku populaciju da ti puni inbox. Vrhunski epp radiš.

183 cm tcojih idealna težina 83 kg...sve preko je višak.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2025, 22:35 

Relativno lako je smršati. Teško je ostati mršav.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2025, 22:49 

Najbolji način za smršaviti je izbaciti žitarice i ugljikohidrate, hranu koju ljudi tijekom velike većine svoje evolucje nikada nisu konzumrali neg su to počeli tek sa agrarnom revolucijom 8000 pr.Kr. koa je imala loše posljedice po ljudsko zdravlje:
Citat:
The transition to agriculture, while enabling larger populations and settled communities, negatively impacted human health in several ways. Studies show a decline in stature, increased rates of infectious diseases, and nutritional deficiencies compared to hunter-gatherer lifestyles. However, the picture is complex, as agriculture also led to increased food production and, eventually, the development of modern medicine.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2025, 00:53 

Clint Eastwood je napisao/la:
Najbolji način za smršaviti je izbaciti žitarice i ugljikohidrate, hranu koju ljudi tijekom velike većine svoje evolucje nikada nisu konzumrali neg su to počeli tek sa agrarnom revolucijom 8000 pr.Kr. koa je imala loše posljedice po ljudsko zdravlje:
Citat:
The transition to agriculture, while enabling larger populations and settled communities, negatively impacted human health in several ways. Studies show a decline in stature, increased rates of infectious diseases, and nutritional deficiencies compared to hunter-gatherer lifestyles. However, the picture is complex, as agriculture also led to increased food production and, eventually, the development of modern medicine.

Teško ih je skroz izbaciti jer ih imaš svugdje pa i tamo gdje nikad nebi pomislio. Ali, da značajnije
smanjiti, to ima smisla. Ugljikohidate trebamo i oni su neophodni organizmu.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2025, 09:12 

Karabaja je napisao/la:

Nisu svi ljudi isti, genetske predispozicije + gradja, vjerovao ili ne ja na svojih 189 sam sa 100 kg u top formi i na npr nogometnom terminu dok sam igrao bio sam brži od onih sa 70 kg.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2025, 09:15 

Zob, odnosno zobene pahuljice čine se kao dobar početak ka smanjenu ovisnosti o žitaricama. Drže vas dugo sitim (moje iskustvo kada ih miješam sa chia).

Čitam jučer WHO traži povećanje cijena duhanskih proizvoda, zašećerenih namirnica (gazirana pića, hrana) i alkohola. Mislim da sam ovdje na jednoj od tema vezanih za lošu demografsku sliku bjelaca / europljenja za glavnog krivca neplodosti u razvijenom svijetu optužio konzumaciju šećera i alkohola.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2025, 09:17 

oak je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:

Nisu svi ljudi isti, genetske predispozicije + gradja, vjerovao ili ne ja na svojih 189 sam sa 100 kg u top formi i na npr nogometnom terminu dok sam igrao bio sam brži od onih sa 70 kg.

To je uredu ako ti težinu daju mišići.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2025, 11:34 

Žeganje. :kava

Vrh

PostPostano: 04 srp 2025, 11:56 

Imam jednog prijatelja, ca 2 metra nekih 130 kg, ko kamen. Bolje njemu stoji tih 130 nego nekome 85. Puno je tu faktora ne može se slijepo držati smjernica :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 295 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: