|
|
Stranica: 7/9.
|
[ 216 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 21:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Kazem ja fascinirani ste nasim istaknutim ljudima. Ja ne pamtim kad sam poslusao i jedan govor Plenkovica a da ne pricam sitnu boraniju. Zadnjem sto sam gledao je onaj jazavac u FTV sto je usao. I to kratko. Prosto vi nemate harizmu, ljude sa stilom, i sl. Pa masa Hrvata prati Pezića i sl. Islam vas nervira ali i privlači. Hehe Hrvati detaljno prouče neprijatelja. To je sistem, kao i nogometna reprezentacija Hrvatske. Sada ste vi broj 1. Nekada su bili Mađari i Srbi. Nas je kako ti veliš jelte milijun. Nismo mi prijetnja NATO clanici. Ali ima ko jeste cijelom vasem sistemu. Ali to je gotovo. Evropa je jebana, samo vi toga još niste svjesni. Sterlina, bezvoljna, mlaka Evropa je gotova. Nema tu više one snage koja je tu bila recimo 1914, nema te snage koja je bila 1939. Gotovo je. Prošla baba sa kolačima. Sad su najbolji igraci Evrope senegalac Dembele sa zamotanom snašom i Marokanac Yamal koji dovodi nenu kao da je iz Banovića. Hehe
|
|
Vrh |
|
 |
Li Zongren
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 21:51 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3209 Lokacija: Dridska Župa
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Hrvati detaljno prouče neprijatelja.
To je sistem, kao i nogometna reprezentacija Hrvatske.
Sada ste vi broj 1.
Nekada su bili Mađari i Srbi.
Nas je kako ti veliš jelte milijun. Nismo mi prijetnja NATO clanici. Ali ima ko jeste cijelom vasem sistemu. Ali to je gotovo. Evropa je jebana, samo vi toga još niste svjesni. Sterlina, bezvoljna, mlaka Evropa je gotova. Nema tu više one snage koja je tu bila recimo 1914, nema te snage koja je bila 1939. Gotovo je. Prošla baba sa kolačima. Sad su najbolji igraci Evrope senegalac Dembele sa zamotanom snašom i Marokanac Yamal koji dovodi nenu kao da je iz Banovića. Hehe Hehe
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 21:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62682 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: 52:40:
“Najbolji sloj bosanskih muslimana je nakon aneksije evakuirao se u Tursku.
To je kajmak.”
(valjda ovo što je ostalo je sirutka) Mi koji smo ostali smo Mujo i Haso.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
melhama
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 21:52 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Hrvati detaljno prouče neprijatelja.
Sada ste vi broj 1.
Nas je kako ti veliš jelte milijun. Nismo mi prijetnja NATO clanici. Ali ima ko jeste cijelom vasem sistemu. Ali to je gotovo. Evropa je jebana, samo vi toga još niste svjesni. Sterlina, bezvoljna, mlaka Evropa je gotova. Nema tu više one snage koja je tu bila recimo 1914, nema te snage koja je bila 1939. Gotovo je. Prošla baba sa kolačima. Sad su najbolji igraci Evrope senegalac Dembele sa zamotanom snašom i Marokanac Yamal koji dovodi nenu kao da je iz Banovića. Hehe nemoj ih toliko, zdrmat će ih srčika 
|
|
Vrh |
|
 |
melhama
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 21:54 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: 52:40:
To je kajmak.”
(valjda ovo što je ostalo je sirutka) Mi koji smo ostali smo Mujo i Haso. sad zamisli koje muke bi cijela Europa sa nama imala da je ostao kajmak, kad se toliko gnjave sa sirutkom
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 21:54 |
|
|
Islamski propovjednik priča skoro isključivo o muslimanima. Izgleda da je i dalje ostao na onoj Alijinoj liniji.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
melhama
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 21:57 |
|
|
novem je napisao/la: Islamski propovjednik priča skoro isključivo o muslimanima. Izgleda da je i dalje ostao na onoj Alijinoj liniji. pa valjda logično da propovjednik analizira sa vjerskog aspekta, prof Jahja kao analitičar sa nacionalnog. šteta što nemamo više muftiju Zukorlića, bojim se da nikad više onakvog Bošnjaka nećemo imati
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 21:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84285 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novem je napisao/la: Islamski propovjednik priča skoro isključivo o muslimanima. Izgleda da je i dalje ostao na onoj Alijinoj liniji. Uveli su termin “bošnjačkog Ummeta” Ja za to još nisam čuo  Za tu novotariju će ih Allah pitat
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:01 |
|
|
To je kajmak.”
(valjda ovo što je ostalo je sirutka) Ovo što kaže nije točno. Muslimanska elita je uništena od samih Turaka 1851. Ti koji su od 1878. do 1914. otišli u Tursku, su većinom obična raja, nabrijana, koja se nije pomirila s činjenicom da više ne živi u ummetu. Bilo je i tu bogatijih, ali većina je nestala sredinom stoljeća.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
melhama
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:01 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novem je napisao/la: Islamski propovjednik priča skoro isključivo o muslimanima. Izgleda da je i dalje ostao na onoj Alijinoj liniji. Uveli su termin “bošnjačkog Ummeta” Ja za to još nisam čuo  to jeste besmislen termin. ummet je skup svih muslimana bez obzira na nacionalnost, rasnu, jezičku ili etničku pripadnost. tako da ne postoji bošnjački ummet.
|
|
Vrh |
|
 |
Marko80
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:03 |
|
|
daramo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: 17:00 “mi smo islamski nosač aviona u srcu Europe, zato nam ne daju državu. “
Odlična formulacija, odlična. Ovo treba citirati ko onu Erdinu o džamijama kasarnama. Ako netko zna, neka napravi kompilaciju tih islamistickih izjava na yutube. Znaci izjave raznih islamo fasista poput ovoga.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:04 |
|
|
melhama je napisao/la: novem je napisao/la: Islamski propovjednik priča skoro isključivo o muslimanima. Izgleda da je i dalje ostao na onoj Alijinoj liniji. pa valjda logično da propovjednik analizira sa vjerskog aspekta, prof Jahja kao analitičar sa nacionalnog. šteta što nemamo više muftiju Zukorlića, bojim se da nikad više onakvog Bošnjaka nećemo imati U vas je uvijek dominantan vjerski akspekt, sve drugo ide nakon toga. Pa imate Zukorliće, sjede u sprskoj Skupštini, i dobro slušaju Vučića. 
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:05 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Kazem ja fascinirani ste nasim istaknutim ljudima. Ja ne pamtim kad sam poslusao i jedan govor Plenkovica a da ne pricam sitnu boraniju. Zadnjem sto sam gledao je onaj jazavac u FTV sto je usao. I to kratko. Prosto vi nemate harizmu, ljude sa stilom, i sl. Pa masa Hrvata prati Pezića i sl. Islam vas nervira ali i privlači. Hehe uopce neslusamo neke produktivne nego samo ove koji kukaju. nerazumijes ti to jer nikad nisi bio pobjednik.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novem je napisao/la: Islamski propovjednik priča skoro isključivo o muslimanima. Izgleda da je i dalje ostao na onoj Alijinoj liniji. Uveli su termin “bošnjačkog Ummeta” Ja za to još nisam čuo  Za tu novotariju će ih Allah pitat To je skrivena aspiracija za IVZ Jugoslavije, kojom su oni dominirali. Ona to više nije, u Srbiji imaju dvije IZ, Sloveniji isto, CG je odvojena.
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:08 |
|
|
Sada ste vi broj 1.
Nas je kako ti veliš jelte milijun. Nismo mi prijetnja NATO clanici. Ali ima ko jeste cijelom vasem sistemu. Ali to je gotovo. Evropa je jebana, samo vi toga još niste svjesni. Sterlina, bezvoljna, mlaka Evropa je gotova. Nema tu više one snage koja je tu bila recimo 1914, nema te snage koja je bila 1939. Gotovo je. Prošla baba sa kolačima. Sad su najbolji igraci Evrope senegalac Dembele sa zamotanom snašom i Marokanac Yamal koji dovodi nenu kao da je iz Banovića. Hehe Slaveni nisu gotovi a i ovi imaju sansu da se nakon neke katarze oporave. Nebitno,ono sto dolazi je vrijeme poljske,ceske,hrvatske,madjarske.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:08 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Kazem ja fascinirani ste nasim istaknutim ljudima. Ja ne pamtim kad sam poslusao i jedan govor Plenkovica a da ne pricam sitnu boraniju. Zadnjem sto sam gledao je onaj jazavac u FTV sto je usao. I to kratko. Prosto vi nemate harizmu, ljude sa stilom, i sl. Pa masa Hrvata prati Pezića i sl. Islam vas nervira ali i privlači. Hehe uopce neslusamo neke produktivne nego samo ove koji kukaju. nerazumijes ti to jer nikad nisi bio pobjednik. Ma cijelo ovo predavanje dvojice je spoj kuknjavine i samohrabrenja.  Dok mi slavimo Oluju i Mimohod, oni pričaju o "trulim" muslimanima, pobjeglim prije 150 godina iz Bosne, koji biraju sve drugo osim Erdogana.  I sad je to kao "poučno". 
|
|
Vrh |
|
 |
melhama
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:11 |
|
|
novem je napisao/la: melhama je napisao/la: pa valjda logično da propovjednik analizira sa vjerskog aspekta, prof Jahja kao analitičar sa nacionalnog. šteta što nemamo više muftiju Zukorlića, bojim se da nikad više onakvog Bošnjaka nećemo imati
U vas je uvijek dominantan vjerski akspekt, sve drugo ide nakon toga. Pa imate Zukorliće, sjede u sprskoj Skupštini, i dobro slušaju Vučića.  taj Zukorlić da je imao zrno pameti ne bi se ni u snu usudio da se prihvati politike, jer nije ni blijeda sjena svoga oca ni po čemu. a što se tiče dominacije vjerskog aspekta, to je netačno, kamo sreće da je tako, drugo stanje bi bilo među samim Bošnjacima, ali nažalost nije tako. uglavnom je to formalizam
|
|
Vrh |
|
 |
oriđiđi
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:16 |
|
|
Pobrkao BiH sa Svicarskom. Tamo je takav omjer 3 naroda. Sta ces dogadja se.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:16 |
|
|
melhama je napisao/la: novem je napisao/la: U vas je uvijek dominantan vjerski akspekt, sve drugo ide nakon toga. Pa imate Zukorliće, sjede u sprskoj Skupštini, i dobro slušaju Vučića.  taj Zukorlić da je imao zrno pameti ne bi se ni u snu usudio da se prihvati politike, jer nije ni blijeda sjena svoga oca ni po čemu. a što se tiče dominacije vjerskog aspekta, to je netačno, kamo sreće da je tako, drugo stanje bi bilo među samim Bošnjacima, ali nažalost nije tako. uglavnom je to formalizam Pa slabo je zarađivao od silnih fantastično uvezanih knjiga, koje je prodavao dijaspori, po paprenoj cijeni. A koje nitko nije čitao.  A sin, ne zna ni to. 
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:26 |
|
|
To je kajmak.”
(valjda ovo što je ostalo je sirutka) Eto o kakvoj "eliti" se tu radi. Nisu shvatili geopolitičke okolnosti, nisu ni pomislili da traže autonomiju, OC je na Kongresu u Berlinu sve sam za njih odlučio - i prevario ih, tako da im je ostavio lažnu nadu, da su formalno-pravno i dalje pod suverenitetom sultana, što je naravno samo bilo na papiru. Muslimane je uništio njihov lokalni, ograničeni način razmišljnja, baziran isključivo na vlastitoj dobrobiti i interesima. Za sve drugo su mislili da će za njih riješiti centralna vlast. I beskrajno povjerenje u nju! Sve do 1878.Zapravo su najkasnije nakon 1851. trebali da znaju da više nije tako i da je nastupila nova era. 
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:26 |
|
|
melhama je napisao/la: novem je napisao/la: U vas je uvijek dominantan vjerski akspekt, sve drugo ide nakon toga. Pa imate Zukorliće, sjede u sprskoj Skupštini, i dobro slušaju Vučića.  taj Zukorlić da je imao zrno pameti ne bi se ni u snu usudio da se prihvati politike, jer nije ni blijeda sjena svoga oca ni po čemu. a što se tiče dominacije vjerskog aspekta, to je netačno, kamo sreće da je tako, drugo stanje bi bilo među samim Bošnjacima, ali nažalost nije tako. uglavnom je to formalizam nerazumijes vi ste sekularizirani i neprakticirate toliko islam ali to neznaci da ste 0% manje muslimani jer vam je mentalitet i kultura samo sadrzana u islamu. znaci mozda ti cerke ni vecini tvojih sugradjana nisu povezane ali idalje niste procitali nijednu drugu knjigu osim qur ana i to vas i dalje kulturoloski cini samomuslimanskim!
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:29 |
|
|
oriđiđi je napisao/la: Pobrkao BiH sa Svicarskom. Tamo je takav omjer 3 naroda. Sta ces dogadja se. Valjda 4, ako nisam nešto pogrešno skužio u tvom pisanju. F (22%), I (8%), D (62%) i Retoramani (<1%) Znači, nešto više od 7% stanovnika nisu među kulturnojezične (njihov pojam za konstitutivne) zajednice CH i koji po ustavu de jure kao i de facto imaju zajamčena politička i druga prava. U The Protektorat, ti u CH 7%, su Romi, Židovi, Turci, razni Arapi, Albanci, Basanci, Marsovci itd.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:35 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38492 Lokacija: Gl. grad regije
|
Imaš narod koji se približava milijunu. Živi stješnjen između puno brojnijih Srba i Hrvata koje svakodnevno izaziva. Izgubili su podršku izvana bilo kakvu i još ovakvi izazivaju i podižu tenzije. Jako pametno!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:37 |
|
|
@Junuz ne ometaj im u poslu.
;)
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jahja dr Muhasilovic: Hrvati cine 7% u BiH, Bosnjaci 60-65%, Srbi 25% Postano: 23 ruj 2025, 22:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62682 Lokacija: DAZP HQ
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Imaš narod koji se približava milijunu. Živi stješnjen između puno brojnijih Srba i Hrvata koje svakodnevno izaziva. Izgubili su podršku izvana bilo kakvu i još ovakvi izazivaju i podižu tenzije. Jako pametno! Ovu mapu još niste vidjeli, Mrsho ju objavio. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|