|
|
Stranica: 90/99.
|
[ 2452 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:29 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22076 Lokacija: među zvijezdama
|
|
I ovi Mostarci su listom navijali za Velez. Pa sam stozernik je velezovac. Jednostavno do rata devedesetih nije postojao nijedan hr klub u BiH. I sad najednom bi vi mijenjali svoje navijacke povjesti. Pa ne ide to dragi federalni partneri.
Smjehotresni ste. Totalno. Pedesetogodisnjaci. A lafo vole hr repku i hr klubove.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:30 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Navodno 27000 ulaznica za veceras imaju vlasnike cija prezimena završavaju na "ić" Golemo. Vaša će reprezentacija praktički igrati na domaćem terenu. To će biti značajan vjetar u leđa vašim igračima. A ostali su Baručija, Herač, Merdan, Zeba.. Naša reprezentacija zemljak, ti si iz Kaknja
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:32 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: I besmisleno je mahalsko aludiranje da hrvatska reprezentacija nije reprezentacija Hrvata Herceg Bosne, naravno da jeste, to smeta samo mozemasi sektasima i njihovim islamskim jaranima.
Pola hrvatske reprezentacije je porijeklom ili rodom iz Herceg Bosne, ili sto bi bosnje rekli "ukralo nam hi". Eto ukrala vam Hrvatska Antu i Jozu, zamislite:D A što je tebi to bitno? Da podgrijevaš mržnju? Sigurno ti smetaju i Vasilj i Katić jer igraju za BiH. Navijaj za svoju reprezentaciju, ne mahalaj okolo po komšijskim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:33 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Golemo. Vaša će reprezentacija praktički igrati na domaćem terenu. To će biti značajan vjetar u leđa vašim igračima.
A ostali su Baručija, Herač, Merdan, Zeba.. Naša reprezentacija zemljak, ti si iz Kaknja Jok, ako on to ne osjeća, nije njegova. I tu treba stati. Ne treba nikom trpati ono što ne želi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:34 |
|
|
|
Ma svi ovi Bosanci i Hercegovci Hrvati Imaju krizu navijackog identiteta. LOL
Ja mislim da grickaju sjeme od bundeve kad idu da podrze Dinamo ili Hajduk. Daleko su oni od navijaca. Kospicari klasicni.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:38 |
|
|
Likovi koji su prvaci svijeta u ruganju, pazi oni se rugaju Hrvatima kad Hrvatska izgubi finale SVJETSKOG prvenstva  slave poraz Srbije u finalu na OI, slave tursku pobjedu nad Hrvatskom. I oni kao ne razumiju zasto se Hrvati rugaju njima, kme kme morate nas podrzati kme. Licemjeri par exelance. Naravno da vam zelimo poraz, a u sustini, boli nas patka. Hrvatska je na SP i to je jedino bitno za navijace Hrvatske. Srbija ispala, niko ziv se nije ni osvrnuo na to, koga briga za Srbiju kad imas svoju uspjesnu reprezentaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63038 Lokacija: DAZP HQ
|
Koda vidim, 23h, BIH nije dobila, dolazi Sarajka da poda copium o velikom uspjehu i plasmanu u baraž. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:41 |
|
|
|
30 godina imali kad rat poceo i navijali za Zelju, Sarajevo, Velez itd itd i odjednom postali dinamovci i hajdukovci. LOL I navijaju plus za repku. Koji je to krkanluk. Niti ih dozvivljavaju Purgeri niti Splicani. Al eto. LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Koda vidim, 23h, BIH nije dobila, dolazi Sarajka da poda copium o velikom uspjehu i plasmanu u baraž.  Ako pobijede, onda slijedi "jaca je BiH od Hrvatske, realno"  Ali razumijem, uvijek se poredis sa puno jacim od sebe i zelis ga nadmasiti, to je prirodno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Koda vidim, 23h, BIH nije dobila, dolazi Sarajka da poda copium o velikom uspjehu i plasmanu u baraž.  Idemo u baraz. Apsolutno mi je nevazno. Vazna su ona djeca sto dadose golove Rumunima. I buducnost. Znaci nije repka mrtva kad ode Edin. Sto ste se nadali mnogi. LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:45 |
|
|
|
Tuzni ste mi kao kollektiv. Ni entiteta, ni drzave ni repke. Ni klubova do prije tridesetak godina. Sve tudje. Identifikacija za tugu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:46 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Srbija ispala, niko ziv se nije ni osvrnuo na to, koga briga za Srbiju kad imas svoju uspjesnu reprezentaciju. Mozes pokusati lagati ali nece ti niko povjerovati. Imam svjedoka sa HR granice kad su Hrvatski policajci izletjeli iz kabine i slavili kad je Kamerun preokrenuo protiv Srbije na zadnje SP. Sinoc igrate protiv CG a skandirate ubij Srbina. Kome pricu prodajes pajdo? 
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:50 |
|
|
|
Hrvati jedino glupljim Srbima mogu prodavati spiku kako ih nije briga za Srbiju. Ni u sportu, ni j politici i geopolitici. A 500k na koncertu Thopmsona pjeva i skandier ZDS. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Koda vidim, 23h, BIH nije dobila, dolazi Sarajka da poda copium o velikom uspjehu i plasmanu u baraž.  Idemo u baraz. Apsolutno mi je nevazno. Vazna su ona djeca sto dadose golove Rumunima. I buducnost. Znaci nije repka mrtva kad ode Edin. Sto ste se nadali mnogi. LOL Bumo vidli, navikao sam se već 20+ godina srpsko-muslimanskih prijetnji sa svojim reprezentacijama, kad ste i na dnu, dovoljna je jedna ili dvije utakmice da opet režite. Patetično. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:52 |
|
|
Karabaja je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Srbija ispala, niko ziv se nije ni osvrnuo na to, koga briga za Srbiju kad imas svoju uspjesnu reprezentaciju. Mozes pokusati lagati ali nece ti niko povjerovati. Imam svjedoka sa HR granice kad su Hrvatski policajci izletjeli iz kabine i slavili kad je Kamerun preokrenuo protiv Srbije na zadnje SP. Sinoc igrate protiv CG a skandirate ubij Srbina. Kome pricu prodajes pajdo?  Mene malo boli kad Srbi ne odu, zaista mi je svejedno, ali ipak nije svjetsko bez njih, njihovog nabrijavanja i hajpa i onda povjesnog raspada, 2018. i 2022. su veličanstvene ne samo zbog Hrvatske nego i zbog dvostrukog raspada protiv Švice, ala je ono bilo slatko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 12:54 |
|
|
dudu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Mozes pokusati lagati ali nece ti niko povjerovati. Imam svjedoka sa HR granice kad su Hrvatski policajci izletjeli iz kabine i slavili kad je Kamerun preokrenuo protiv Srbije na zadnje SP. Sinoc igrate protiv CG a skandirate ubij Srbina. Kome pricu prodajes pajdo?  Mene malo boli kad Srbi ne odu, zaista mi je svejedno, ali ipak nije svjetsko bez njih, njihovog nabrijavanja i hajpa i onda povjesnog raspada, 2018. i 2022. su veličanstvene ne samo zbog Hrvatske nego i zbog dvostrukog raspada protiv Švice, ala je ono bilo slatko. Nije svjetsko bez Srba? Koliko su to puta bili? LOL Nego s tobom naklapati o fudbalu, isto je kao s Djoletom vojvodina naklapati o povjesti. Polozi kravi u jasle, pa napise post. Taj Rad.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 13:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Mene malo boli kad Srbi ne odu, zaista mi je svejedno, ali ipak nije svjetsko bez njih, njihovog nabrijavanja i hajpa i onda povjesnog raspada, 2018. i 2022. su veličanstvene ne samo zbog Hrvatske nego i zbog dvostrukog raspada protiv Švice, ala je ono bilo slatko.
Nije svjetsko bez Srba? Koliko su to puta bili? LOL Nego s tobom naklapati o fudbalu, isto je kao s Djoletom vojvodina naklapati o povjesti. Polozi kravi u jasle, pa napise post. Taj Rad. Nisu bili 2002., 2014. i sad 2026. Slabo pratiš, miješa ti se svjetsko i europsko, klasika kod tebe, pojma o pojmu nemaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 13:17 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nije svjetsko bez Srba? Koliko su to puta bili? LOL Nego s tobom naklapati o fudbalu, isto je kao s Djoletom vojvodina naklapati o povjesti. Polozi kravi u jasle, pa napise post. Taj Rad.
Nisu bili 2002., 2014. i sad 2026. Slabo pratiš, miješa ti se svjetsko i europsko, klasika kod tebe, pojma o pojmu nemaš. Ne rise Covica ti. Namiri krave i ne diraj nista. Cetalji i SP. Kao krnja Yuga, Sa CG i tek od kada sami?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 13:19 |
|
|
Bio sam neutralan oko večerašnje utakmice, sve dok se nisi pojavila da mi opet malo podgriješ mržnju. Ala gušta kad se spojim iza pola 11. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
|
|
|
Kad su glupavi, naravno da mi je drago sto Srbija ne ide, ali u hrvatskim medijima i javnosti o njihovom ispadanju sa SP manje vise ni slova, osim onog dana kad su ispali.
Hrvati se ne opterecuju slabijim od sebe, jacim da. Kao i bosnjaci, Hrvatima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
|
Ma ti si pokondireni tikvan. Nikad purger. Vjecno Bosanac u Zegeju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 13:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma ti si pokondireni tikvan. Nikad purger. Vjecno Bosanac u Zegeju. Dabogda sve izgubili. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 13:23 |
|
|
|
Baš gledam, Austrija fakat dugo nije bila na svjetskom, friškija je BiH sa učešćem u Brazilu 2014.
BiH vjerojatno ima veće šanse da večeras nekako nabode pobjedu, nego uvezat dva prolaza u baražu.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 13:26 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Baš gledam, Austrija fakat dugo nije bila na svjetskom, friškija je BiH sa učešćem u Brazilu 2014.
BiH vjerojatno ima veće šanse da večeras nekako nabode pobjedu, nego uvezat dva prolaza u baražu. Ovo je prilika, u play offu su gosti u obje utakmice, tu su puno manje šanse.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 18 stu 2025, 13:27 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma ti si pokondireni tikvan. Nikad purger. Vjecno Bosanac u Zegeju. Dabogda sve izgubili.  Ti si meni u Zegeju, ko Turcin u Becu. Zivis u getu i neprilagidjen. Navijas za Rapid. Cijelo zivot na rubu, a nikako se integrirati u drustvu. Jos ti za razliku od Turcina znas i razumijes jezik. Pa je to jos poraznije. I smehotresnije 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|