|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Re: U 91. godini umro Erik von Daniken Postano: 11 sij 2026, 21:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Osmanagić je očito pročitao kompletnog Danikena, i zatim poželio biti neka kombinacija Danikena i Indiana Jonesa, za općinsku verziju.
Općinski Daniken. Ma wannabe. I stime što su mu publika Mujo i Huso iz viceva, pa može glumit faraona Amon Ba 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: U 91. godini umro Erik von Daniken Postano: 11 sij 2026, 21:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47105 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Iskreno nikad čuo za lika, iako volim fantastiku, ovo očito može u taj žanr.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: U 91. godini umro Erik von Daniken Postano: 11 sij 2026, 21:49 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Na Histerijama službena ideologija. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U 91. godini umro Erik von Daniken Postano: 11 sij 2026, 21:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90108 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
daramo je napisao/la: Iskreno nikad čuo za lika, iako volim fantastiku, ovo očito može u taj žanr. Pa, najveći broj ljudi ne znaju da uopće postoji. Ali iznenađen sam koliko je mainstream i koliko ljudi su ga čitali. Rekao bih odokativno, 70% ljudi ne znaju za postojanje, 30% čuli, 10% pročitali bar jednu knjigu. Među ljudima koji su u životu se načitali raznovrsnih stvari, teško su ga mogli zaobići. On ustvari nije bio nominalno SF pisac, on je svoje priče potkrepljivao "dokazima" i predstavljao se kao alternativni samostalni istraživač
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U 91. godini umro Erik von Daniken Postano: 11 sij 2026, 22:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90108 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Sad kad je umro hvata me pomalo nostalgija, pa možda naručim jednu njegovu knjigu za kućnu biblioteku čisto da stoji na polici kao klasik jednog vremena.
Mislim da sam njegove knjige posuđivao u biblioteci, ili mi je netko možda neku i poklonio pa je završilo u smeću.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: U 91. godini umro Erik von Daniken Postano: 11 sij 2026, 22:07 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29402 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Odlična stvar za pred spavanje. Fairy tales for nerds.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: U 91. godini umro Erik von Daniken Postano: 11 sij 2026, 22:15 |
|
|
daramo je napisao/la: Iskreno nikad čuo za lika, iako volim fantastiku, ovo očito može u taj žanr. Fantastika da, samo se, za razliku od uobičajenog SF gdje je radnja u budućnosti, ovdje se radnja obično događa u prošlosti. Recimo fantastična arheologija. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1597 of 2558 - 62.43%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U 91. godini umro Erik von Daniken Postano: 11 sij 2026, 22:22 |
|
|
|
Počeo sam inače čitati drugi dio trilogije 3 body problem od onog Kineza.
Prvu knjigu sam preskočio jer sam gledo seriju na Netflix, pa sam počeo lagano čitat The Dark Forest a to je drugi dio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: U 91. godini umro Erik von Daniken Postano: 11 sij 2026, 22:24 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8382 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Pretpostavljam da ga je barem spomenuo koji put u svojim emisijama Krešimir Mišak, Na rubu znanosti.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: U 91. godini umro Erik von Daniken Postano: 11 sij 2026, 22:28 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47105 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naša Kvačica je napisao/la: daramo je napisao/la: Iskreno nikad čuo za lika, iako volim fantastiku, ovo očito može u taj žanr. Fantastika da, samo se, za razliku od uobičajenog SF gdje je radnja u budućnosti, ovdje se radnja obično događa u prošlosti. Recimo fantastična arheologija.  Ma znam, nešto ko naš Osmanagić  Mislio sam baš na fantasy žanr, tu je većinom radnja u prošlosti samo s elementima fantastike i mitologije. Inače The Name of the Wind od Patricka Rothfussa mi je među najboljim knjigama.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: U 91. godini umro Erik von Daniken Postano: 11 sij 2026, 22:32 |
|
|
daramo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Fantastika da, samo se, za razliku od uobičajenog SF gdje je radnja u budućnosti, ovdje se radnja obično događa u prošlosti. Recimo fantastična arheologija.  Ma znam, nešto ko naš Osmanagić  Imamo takvih i kod nas. Bobovac spomenu Bosnića, siguran sam da i sad negdje imam one knjige sa screenshot-a. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1597 of 2558 - 62.43%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: U 91. godini umro Erik von Daniken Postano: 11 sij 2026, 23:55 |
|
|
 Koji bestidni plagijat 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|