HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 08 srp 2026, 22:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1084 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Draško Stanivuković
PostPostano: 10 vel 2026, 17:40 

Prikladno upozorenje.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2026, 17:43 

Robbie MO je napisao/la:
Inkvizitor je napisao/la:
Nitijedna država neće negiranje svog teritorijalnog integriteta nazivati folklorom. To je crta koja se ne prelazi.

Kad je prijeđeš zna se. Ako si u državi, šuc u guzicu i zabrana ulaska. Ako nisi, onda zabrana ulaska bez šuca.

Mađarska stranka na vlasti objavljuje karte Mađarske sa Hrvatskom u sastavu. Drže ih po uredima.

Mora se to shvatiti kao folklor za njihove glasove, alternativa je zatvoriti granicu s Mađarskom.

slika

slika

Mađarski cigani priželjkuju očito još jednu posjetu Hrvata, Rumunja ili Rusa u Budimpešti.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2026, 17:43 

I sta sad, upozoren? a on kad se vrati u BL reci ce "ispricavam se necu vise" ili "ustase su me maltretirali"

I sta ce "ustase" nakon nove provokacije?

opet upozoravat?

Vrh

PostPostano: 10 vel 2026, 17:45 

Robbie MO je napisao/la:
Gle, tebi inkvizitor je propao forum, na način da si sve suradnike proglasio izdajicama i budalama :zubati , ne zadirkujem nego to je jedan empirijski eksperiment (a ajmo reći forum je model društva u malom, grub model ali ipak nekakav model) tako da Hrvatska ne moze uzimati od tebe savjete kako voditi stvari. Ne ide ti menadžiranje ljudi i timova, i ok je to, ne mora to svako.

Ti bi savjetovao Hrvatskoj da se odmah proglasi 100 unutrašnjih i 200 vanjskih neprijatelja i proglasi se 300 ratova odjednom.

Kome je gadljivo surađivati sa bivšim ili čak trenutnim suparnicima i neprijateljima, tko nema strpljenja tempirati, neka se ne bavi međudržavnom politikom.

To znaju i Tuđman, i Plenković, i Netanjahu i Trump i Xi i Putin i Margaret Tačer.

Ima zasigurno danas i neki puritanac inkvizitor u Izraelu koji kaze "ja se sjećam Saudijska Arabija je 1992 govorila da Izrael treba uništiti, a Netanjahu sada suradjuje sa njima!!", ali zato taj nije premijer Izraela.

Alternativa je ostati sam, dok se drugi udružuju.

Nije istina da sam ja suradnike proglasio izdajaicama i budalama, obrnuto mene ste vi proglasili čudakom.

Forum je radio koliko je radio, jedno vrijeme dobro, nema toliko ljudi da se održi forum bez ikakve reklame, dok ste vi bili poskokov oficijelni forum pa nije da vam forum vrije. Ali ono što ja govorim to nije nešto što se ne događa u svijetu. Upravo se vodim primjerima iz sadašnjosti, jedna riječ protiv suvereniteta neke države i noga. Ne jučer, ne prije 100 godina, nego danas.

Pošto ciljaš na Srbe, isti su nam neprijatelji i danas ko i 1991-ve. štoviše mahnitiji su danas nego 91-ve, samo što nisu u superiornoj poziciji kao 91-ve pa kalkuliraju . To što ti vidiš neke tehničke sporazume Srba, Dodika, Stanivukovića, i HDZ-ea u ovoj nedržavi, koje imaju trajanje leda na suncu, to je kurac od ovce. To je ništa.

Saudijska Arabija je promjenila svoj stav prema Izraelu. Nije Izrael popustio u svom planu

Dakle skroz si promašio paralelu.

Kad se Srbi i Srbija odreknu mahnite mitomanije i okanu se pretenzija prema Hrvatskoj i hrvatskim prostorima neće mi mi oni sami bit ni u primisli. Zanimat će me manje od Lesota.

Onaj tko misli da su nama Srbi s trenutnim političkim vodstvom, društvenim, emotivnim iracionalnim stanjem saveznici, igdje ikad i u čemu, taj nije u vinklu.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 10 vel 2026, 18:01 

Robbie MO je napisao/la:
Gle, tebi inkvizitor je propao forum, na način da si sve suradnike proglasio izdajicama i budalama :zubati , ne zadirkujem nego to je jedan empirijski eksperiment (a ajmo reći forum je model društva u malom, grub model ali ipak nekakav model) tako da Hrvatska ne moze uzimati od tebe savjete kako voditi stvari. Ne ide ti menadžiranje ljudi i timova, i ok je to, ne mora to svako.

Ti bi savjetovao Hrvatskoj da se odmah proglasi 100 unutrašnjih i 200 vanjskih neprijatelja i proglasi se 300 ratova odjednom.

Kome je gadljivo surađivati sa bivšim ili čak trenutnim suparnicima i neprijateljima, tko nema strpljenja tempirati, neka se ne bavi međudržavnom politikom.

To znaju i Tuđman, i Plenković, i Netanjahu i Trump i Xi i Putin i Margaret Tačer.

Ima zasigurno danas i neki puritanac inkvizitor u Izraelu koji kaze "ja se sjećam Saudijska Arabija je 1992 govorila da Izrael treba uništiti, a Netanjahu sada suradjuje sa njima!!", ali zato taj nije premijer Izraela.

Alternativa je ostati sam, dok se drugi udružuju.

Nije istina da sam ja suradnike proglasio izdajaicama i budalama, obrnuto mene ste vi proglasili čudakom.

Forum je radio koliko je radio, jedno vrijeme dobro, nema toliko ljudi da se održi forum bez ikakve reklame, dok ste vi bili poskokov oficijelni forum pa nije da vam forum vrije. Ali ono što ja govorim to nije nešto što se ne događa u svijetu. Upravo se vodim primjerima iz sadašnjosti, jedna riječ protiv suvereniteta neke države i noga. Ne jučer, ne prije 100 godina, nego danas.

Pošto ciljaš na Srbe, isti su nam neprijatelji i danas ko i 1991-ve. štoviše mahnitiji su danas nego 91-ve, samo što nisu u superiornoj poziciji kao 91-ve pa kalkuliraju . To što ti vidiš neke tehničke sporazume Srba, Dodika, Stanivukovića, i HDZ-ea u ovoj nedržavi, koje imaju trajanje leda na suncu, to je kurac od ovce. To je ništa.

Saudijska Arabija je promjenila svoj stav prema Izraelu. Nije Izrael promjenio svoj stav prema njima.

Kad se Srbija odrekne mahnite mitomanije i okane se pretenzija prema Hrvatskoj i hrvatskim prostorima neće mi mi oni sami bit ni u primisli. Zanimat će me manje od Lesota.

Onaj tko misli da su nama Srbi s trenutnim političkim vodstvom, društevim, emotivnim iraciconalnim stanjem saveznici igdje ikad i u čemu, taj nije u vinklu.

Nije bitno.

Poanta je da si naučio nešto o balansiranju, conflict resolution, i menadžiranju ljudi gdje svi vuku sebi i misle da su u pravu, i da ne postoje idealni suradnici, a surađivati se mora.

Glavna mudrost je držanje malog broja trenutnih prioiteta apsolutnim (prevelik broj priotiteta i idealizam dovodi do blokade rezultata) a sve ostalo je fleksibilno i podložno transakciji, ako hoćeš - prodaji i "izdaji".

Konkretno, moderni desničar bi na Broj 1. trebao staviti imigraciju a zaboraviti sve srednjovijekovne konflikte i tradicionalne unutareuropske konflikte 19. i 20. stoljeća. Ako želi napravit rezultat sa imigracijom.

Pa Tuđman je bio maher i donio velike rezultate baš zbog suradnje i s Karadžićem (nafta) i Miloševićem (razmjena informacija) i Alijom (Washingtonski), u pogodnom momentu.

Evo sada, Saudijska je prvo podržavala Izrael da napadne Iran. Kad je Iran oslabljen, počelo je odmah novo udruživanje u regiji jer je sada Izrael prejak pa Saudija koketira između ostalih i s Iranom. No istovremeno gura opciju suradnje s Izraelom jer im treba da pređu s naftno fokusiranog gospodarstva na druge tehnologije, jer je Izrael tehnološki div. U samom Izraelu se sluša arapska muzika (ekvivalent cajki) u doba najvećeg konflikta s Arapima.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2026, 18:06 

Robbie MO je napisao/la:
Pa Tuđman je bio maher i donio velike rezultate baš zbog suradnje i s Karadžićem (nafta) i Miloševićem (razmjena informacija) i Alijom (Washingtonski), u pogodnom momentu.

A pored transakcijske suradnje sa svim neprijateljima, tu je i Tuđmanova tzv. unutarhrvatska pomirba gdje je iskoristio (ili isprovocirao) uvjete da Hrvate stavi pod jednu kapu i jedan cilj, makar na par godina.

Uključujući i hrvatsku UDBU kojoj je ponudio prijelaz u novi sistem.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2026, 18:10 

Robbie MO je napisao/la:

Saudijska Arabija je promjenila svoj stav prema Izraelu. Nije Izrael promjenio svoj stav prema njima.

Kad se Srbija odrekne mahnite mitomanije i okane se pretenzija prema Hrvatskoj i hrvatskim prostorima neće mi mi oni sami bit ni u primisli. Zanimat će me manje od Lesota.

Onaj tko misli da su nama Srbi s trenutnim političkim vodstvom, društevim, emotivnim iraciconalnim stanjem saveznici igdje ikad i u čemu, taj nije u vinklu.

Nije bitno.

Poanta je da si naučio nešto o balansiranju, conflict resolution, i menadžiranju ljudi gdje svi vuku sebi i misle da su u pravu, i da ne postoje idealni suradnici, a surađivati se mora.

Glavna mudrost je držanje malog broja trenutnih prioiteta apsolutnim (prevelik broj priotiteta i idealizam dovodi do blokade rezultata) a sve ostalo je fleksibilno i podložno transakciji, ako hoćeš - prodaji i "izdaji".

Konkretno, moderni desničar bi na Broj 1. trebao staviti imigraciju a zaboraviti sve srednjovijekovne konflikte i unutareuropske konflikte 20. stoljeća. Ako želi napravit rezultat sa imigracijom.

Pa Tuđman je bio maher baš zbog suradnje i s Karadžićem (nafta) i Miloševićem (razmjena informacija) i Alijom (Washingtonski), u pogodnom momentu.

Evo sada, Saudijska je prvo podržavala Izrael da napadne Iran. Kad je Iran oslabljen, počelo je odmah novo udruživanje u regiji jer je sada Izrael prejak pa Saudija koketira između ostalih i s Iranom. No istovremeno gura opciju suradnje s Izraelom jer im treba da pređu s naftno fokusiranog gospodarstva na druge tehnologije, jer je Izrael tehnološki div. U samom Izraelu se sluša arapska muzika (ekvivalent cajki) u doba najvećeg konflikta s Arapima.

Pa evo neka se Srbija odrekne agresije prema Hrvatskoj neka na dnevnoj bazi ne širi mržnju i negira Hrvatima da su uopće narod ja ću se rado s njima udružiti s njima po pitanju imigracije.

Ako on svaki dan govori kako sam ja Srbin, kako sam izmišljen, kako sam mu oteo zemlju, kako sam krvolok i zvijer, kako sam izmišljotina i to govore najviši državni dužnosnici, ne neki polutipovi, što da ja kažem..u pravu ste.

Ti se cijelo vrijeme obraćaš na krivu adresu. Umjesto da se obratiš Srbima i kažeš..evo mi smo za mir ajte vi prestanite dehumanizirati Hrvate i svojatat Hrvatsku, ti meni prigovaraš čisti obrambeni stav.

Meni isto nije bilo pravo da se Srbima daje naftu, vidio sam kolonu cisterni nepreglednu kako ide prema Kupresu dok je bio još okupiran. Jer se tim gorivom pune tenkovi i vozila i onda ginu Hrvati negdje..eto u Orašju naprimjer. Ili Usori.

Ali ako je to bila cijena da se spase Hrvati iz Travnika, Žepča, Kraljeve Sutjeske, Novog Travnika, nisam nikad osobno prigovorio, shvaćao sam realnost.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 10 vel 2026, 18:49 

Eto ga kao učenik koji želi ispraviti jedinicu:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/drasko- ... /260210163

:zubati

Vrh

PostPostano: 10 vel 2026, 18:55 

Robbie MO je napisao/la:
Eto ga kao učenik koji želi ispraviti jedinicu:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/drasko- ... /260210163

:zubati
Muslimanci u komentarima svi dobili erekciju na postupak hrvatske policije.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2026, 19:20 

Draško je vjerojatno inzistirao još i na pregledu analnog otvora :sega

Vrh

PostPostano: 10 vel 2026, 19:21 

Noname01 je napisao/la:

Nije sw pretjerano bunio.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2026, 21:08 

Noname01 je napisao/la:

Draško u policijskoj stanici: “Silujte me ako baš morate”

Vrh

PostPostano: 10 vel 2026, 22:21 

Pa šta nije bila opcija da je taj Draško veliki zavodnik, da je neke puste žene po Srbiji zaveo.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 10 vel 2026, 22:32 

To što Orban ima povijesnu kartu Mađarske u čijem je sastavu bila i Hrvatska u svom uredu u Pešti se ne može uspoređivat sa dolaskom ovog kreleta u Hrvatsku gdje lupeta kako je ovo srpska zemlja. Da je neki gradonačelnik iz Mađarske došao negdje u Hrvatsku i držao govor kako je ovo mađarska zemlja bio bi mnogo veći međunarodni incident nego ovo s ovim krelcom

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 12:45 

Lemming je napisao/la:
Dobio Draško kaznu 700 eura. hehe
Od koga je, dobro je.
Nek drugi put pozove na obnovu tzv. RSK, pa će dobit možda 1400. hehe

sve u svemu....Sve dobro prošlo... svi zadovoljni... HR dobila na vjerodostojnosti kod sviju...

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 12:50 

Pa šta nije bila opcija da je taj Draško veliki zavodnik, da je neke puste žene po Srbiji zaveo.

Draško važi za srpsku pederčinu mislio sam da je to svima poznato.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 12:54 

Robbie MO je napisao/la:
Noname01 je napisao/la:

Draško u policijskoj stanici: “Silujte me ako baš morate”

Hahahahahhaahaha

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 13:48 

Drasko nam se buni. Veli on je samo pricao “isključivo sa aspekta ljudske tragedije i potrebe da se iz prošlosti izvuku pouke koje vode miru, stabilnosti i međusobnom uvažavanju”.

Pa nije valjda da Drasko misli da su Hrvati toliko glupi da ne znaju tocno sta je rekao

https://www.klix.ba/vijesti/bih/nakon-s ... /260211090

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 15:00 

Lemming je napisao/la:

Saudijska Arabija je promjenila svoj stav prema Izraelu. Nije Izrael popustio u svom planu

Kad se Srbi i Srbija odreknu mahnite mitomanije i okanu se pretenzija prema Hrvatskoj i hrvatskim prostorima neće mi mi oni sami bit ni u primisli. Zanimat će me manje od Lesota.

Onaj tko misli da su nama Srbi s trenutnim političkim vodstvom, društvenim, emotivnim iracionalnim stanjem saveznici, igdje ikad i u čemu, taj nije u vinklu.

Forum ti je bio odličan, ali moguće da ne shvataš da sve što nije na najstrožoj liniji HDZ biva uklonjeno. Pa makar to bio neki polu-anonimni forum. Tako je to od 1991 i ništa se ne prepušta slučaju. Bilo kakvo propitivanje prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti nije stvarno moguće. Pa jesi li ikad gledao medije u Hrvatskoj, prije svega mislim na kanale zemaljske mreže? Dvorska TV. Kakva Sjeverna Korea kako se to drži pod kontrolom. Ode neki dan i Velimir. Odnijela ga bujica. I nije hehe.

Tako je! Trebaju nam na svakoj televiziji biti Dobroslavi Parage i ustaše iz sjevernoameričke hrv. dijaspore koji će nam tumačiti kako smjesta moramo u rat protiv Srba i kako smo mi krivi što su nas muslimani '93 napali, pa ćemo onda nakon toga pomoću alkemije i magije dobiti novu NDH na Zemunu, Drini i Boki u kojoj će se onda svi muslimani u njenim granicama početi izjašnjavati kao Hrvati i definitivno nas neće umjesto toga odjebati, pretvoriti BiH u svoju nacionalnu državu i još nam čisto reda radi puknuti još koju tužbu za agrešn i dženosajd pred međunarodnom zajednicom. ZDS!

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 15:05 

Ima li tema koju nećete razjebati?

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 15:09 

MiB je napisao/la:
Ima li tema koju nećete razjebati?

Jesam ja kriv što je ovaj lik napravio račun doslovno jutros i počeo pisati po 20 komentara na svakoj temi od zadnjih mjesec dana?

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 15:11 

Na čemu ostade ovo, vidim Stanivuković šalje pismo Hrvatskoj kako je u pitanju samo nesporazum. :zubati

1614 of 2558 - 63.1%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 20:07 

levat je napisao/la:

Da zaveo je Tanju Savic ozenjenu zenu, mora se priznati da ima ukusa, ali ne znam jesu I dalje skupa, ona je dosta starija od njega pa mislim da to nije potrajalo. Takodjer navodno ima u homoseksualne sklonosti, Meni Tako mi djeluje, navodno je Ivan Begic na onom videu njemu pusio.

Znači da je Draškić biseksualac... :neznam

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 23:02 

Naša Kvačica je napisao/la:
Na čemu ostade ovo, vidim Stanivuković šalje pismo Hrvatskoj kako je u pitanju samo nesporazum. :zubati

A onda ljudi kažu Rafali skupi.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 23:05 

Uplatio nam je Stanivuković 700 eura u državnu kasu. Treba odmah u oružje tih 700 eura proslijedit. A on nek se žali koliko hoće. Kad bude prelazio sljedeći put granicu opet ga pola sata pretresat

2025/2026 - 14,366

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1084 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: iprodano i 78 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: