HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 vel 2026, 12:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 333 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rijeka i okolica - zbivanja
PostPostano: Jučer, , 13:19 

Rika sv Vida je napisao/la:
Ide Hrvatska kvragu od kad smo ušli u sotonsku EU. Potreban je duhovni preporod

Kakav sotonizam i EU, pa nisu se potukli darkeri, nego klasična balkanska plemena , i jedni i drugi iz uzornih katoličkih obitelji.

Ovaj je vjerojatno na Lošinju bio neki opasni mangup pa je mislio da i u Rijeci to može proći. Makar ja nikad čuo do sada za tu braću. Sve sam saznao sa portala i ovdje na forumu.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 13:46 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Divna obitelj
i jedna i druga. Prognoziram da će lošinjski šipci zgaziti ove klošare s Vežice. Dijete su im unakazili.

Ovo kao da je Tarantino pisao scenarij, našmrkani 30-godišnjaci cipelare klinca i deru se "Znaš li tko smo mi? Mi smo mafija! Policija radi za nas!", a ne znaju da je obitelj od klinca prava mafija.

Sigurno neće biti osvete, njima je maksimum da malo mafijaju po Lošinju jer tamo vjerojatno imaju zaleđe. Čim je majka istupila u medijima i preko zajednice Albanaca sigurno ne planira osvetu. A i pitanje je da li su oni iz gornjeg ili donjeg klana, tj. da li su uopće važni za biznis na Lošinju.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 13:58 

Kaftanzoglio je napisao/la:
i jedna i druga. Prognoziram da će lošinjski šipci zgaziti ove klošare s Vežice. Dijete su im unakazili.

Ovo kao da je Tarantino pisao scenarij, našmrkani 30-godišnjaci cipelare klinca i deru se "Znaš li tko smo mi? Mi smo mafija! Policija radi za nas!", a ne znaju da je obitelj od klinca prava mafija.

Sigurno neće biti osvete, njima je maksimum da malo mafijaju po Lošinju jer tamo vjerojatno imaju zaleđe. Čim je majka istupila u medijima i preko zajednice Albanaca sigurno ne planira osvetu. A i pitanje je da li su oni iz gornjeg ili donjeg klana, tj. da li su uopće važni za biznis na Lošinju.
U njihovom plemenu je brat (od 70 godina) ubio brata usred bijela dana na javnom mjestu praktički oko ničega, zašto misliš da neće nešto napraviti ako mali ostane invalid ili slično? Oko čega ako neće oko toga? Tu nije ni važno je li otac bitan na Lošinju ili nije.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 14:07 

U njihovom plemenu je brat (od 70 godina) ubio brata usred bijela dana na javnom mjestu praktički oko ničega, zašto misliš da neće nešto napraviti ako mali ostane invalid ili slično? Oko čega ako neće oko toga? Tu nije ni važno je li otac bitan na Lošinju ili nije.

Pa sam si objasnio, ubio ga je jer su bili poslovna konkurencija i otimali si goste, znači da su im euri draži od obiteljske časti, ugleda i zajedništva.

Kako bi se u to uklapalo da ide izvršiti trostruko ubojstvo iz kojeg nema nikakve koristi ?

I kod njih već odavno ne dolaze raditi nepismeni rođaci sa Kosova, nego uzimaju domaće.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 17:05 

Pa sam si objasnio, ubio ga je jer su bili poslovna konkurencija i otimali si goste, znači da su im euri draži od obiteljske časti, ugleda i zajedništva.

Kako bi se u to uklapalo da ide izvršiti trostruko ubojstvo iz kojeg nema nikakve koristi ?

I kod njih već odavno ne dolaze raditi nepismeni rođaci sa Kosova, nego uzimaju domaće.
Neće ubojstvo, nije ni mali ubijen. Ovu će trojicu uhvatiti, pa ih umjereno polomiti.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 19:00 

Gledajući video vidim da su mediji opet sve slagali. Nije mali bio sam nego njih 4 samo što ga prijatelji napustili. Nije mu nitko lupio šamar nego je on prvi se ustao i odgurnuo nekog. Što su raspravljali prije toga ne znam al traje bar minutu a ne da su iz čista mira mu prišli i ošamarili ga. Znači mediji su sve slagali oko ovog slučaja.

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: Jučer, , 19:19 

Gledajući video vidim da su mediji opet sve slagali. Nije mali bio sam nego njih 4 samo što ga prijatelji napustili. Nije mu nitko lupio šamar nego je on prvi se ustao i odgurnuo nekog. Što su raspravljali prije toga ne znam al traje bar minutu a ne da su iz čista mira mu prišli i ošamarili ga. Znači mediji su sve slagali oko ovog slučaja.

Napisao sam već da je mali vjerojatno bio baja na Lošinju i tamo su mu se sklanjali s puta pa je mislio da će tako i u Rijeci, ali je naletio na veće budale.

Vrh

PostPostano: Danas, , 11:47 

Neće ubojstvo, nije ni mali ubijen. Ovu će trojicu uhvatiti, pa ih umjereno polomiti.

Krvna osveta nema neki rok u kojem se mora izvrsiti. Moze biti 2-3 mjeseca nakon, 2 -3 godine nakon ili cak 20-30 godina nakon. Ocito Albanci imaju jaku nacionalnu svijest, jer svi se dignu na noge kad netko njihov bude napadnut. Ono Ako napadnes Hrvata u Njemackoj, Austriji, Srbiji, Svedskoj itd nitko se nece pocesati osim mozda neke navijacke skupine.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 333 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: crni_bombarder i 15 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: