|
|
Stranica: 11/380.
|
[ 9491 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Nemam pravo kazati svoje misljenje Postano: 10 pro 2010, 12:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Točno onako kako je Lily postavio dijagnozu. Nikome se ne sviđa prijetvornost, odnosno jedna spika ovdje, a nešto posve suprotno na drugim forumima. Također ne valja ni zatrpavanje mislima iz stranačke centrale.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Nemam pravo kazati svoje misljenje Postano: 17 pro 2010, 10:04 |
|
|
Bišćanin je napisao/la: Ovo je ziva istina, ja licno ne mogu iskazati svoje misljenje nikako da ne dobijem ban ili da me neko ne sankcionira. Ukoliko nesto kazem protiv Hrvata (sto je cak UTEMELJENO) odmah upozorenje ili BAN. Ja ne znam sta zelite stim postici, meni je uvijek drago kada meni neko kaze svoje misljenje radilo se to o meni ili nekim politickim stavovima (pa da ispravim gresku). Postace previse monotono a rezultata nece biti nikakvog. Zasto ljudi imaju protiv mene PIK pogotovo moderatori?
Molim objasnjenje...hvala. Hajd ne petljaj, sta sam im se ja sve nagovorila u ovo vrijeme koliko sam ovdje, pa nisam dobila ban, e vala ne vjerujem da nisi provocirao, istina je jedno, svoje misljenje jedno( i ja ga uvijek govorim), a provociranje nesto sasvim trece. No, zelis li slobodu izrazavanja misljenja bez kazni, mozes doci na..ups, nije fer da ovdje sad pisem link za drugi forum, uglavnom, proprati malo moje postove pa ces sve vidjeti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: Nemam pravo kazati svoje misljenje Postano: 05 sij 2011, 03:20 |
|
|
|
S misljenjem ti je o i s shupkom, svako ima jedan..jebo misljenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: zašto me se šikanira Postano: 05 sij 2011, 15:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Glede Baščovana - lažno predstavljanje, ulizivački panegirici Mesiću, degutantni napadi na Hercegovce, pokušaji stvaranja podjela i razdora između Hrvata Hercegovine i Bosne itd itd. revolucija svoju djecu jede.. iz istog razloga sam i ja baniran s islambosne a osunecen, samo da ga vidis rodila ga majka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 09 sij 2011, 02:46 |
|
|
|
Zašto sam dobio ban do 30.01 ? Evo nepišem već skoro mjesec dana na forumu jer nemam vremena, samo preletim nekad na brzinu teme, u čemu sam "falio" da dobijem bananu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 09 sij 2011, 02:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Burruchaga je napisao/la: Zašto sam dobio ban do 30.01 ? Evo nepišem već skoro mjesec dana na forumu jer nemam vremena, samo preletim nekad na brzinu teme, u čemu sam "falio" da dobijem bananu? Nisi baniran, ali je moguće da si nastradao kao kolateralna šteta baniranja po IP adresi, javi mi se na PP.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 09 sij 2011, 14:23 |
|
|
|
gdje je nestala tema ''sretan rođendan srpska'' ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 09 sij 2011, 14:34 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2925 Lokacija: predvorje dzeneta
|
zrinki_frank je napisao/la: gdje je nestala tema ''sretan rođendan srpska'' ? U kanalizaciji gdje i pripada 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 09 sij 2011, 14:42 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: zrinki_frank je napisao/la: gdje je nestala tema ''sretan rođendan srpska'' ? U kanalizaciji gdje i pripada  hehehehe e jesi benast nemoj tako uvrijediće se aga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 09 sij 2011, 18:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nisi baniran, ali je moguće da si nastradao kao kolateralna šteta baniranja po IP adresi, javi mi se na PP.
Funkcionira opet, hvala!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 13 sij 2011, 17:14 |
|
|
Ode Mirovina konda ga ni Bog nije dao 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 13 sij 2011, 17:59 |
|
|
Evo ga reinkarnirao se  upomoc moderacija 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ante mirovina ꞈ
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 13 sij 2011, 18:54 |
|
|
Što sam ja baniran? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 13 sij 2011, 18:59 |
|
|
|
proradio mi haragei hrvatskog samuraja...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 30 tra 2011, 03:38 |
|
|
Aztec je napisao/la: Pa tako uredno pise i lik sto je mrtvo hladno izjavio da je "guzio na oltaru". A to je tek jedna od niza stvari... Mislim da vas pravi budalama, a vi kako hocete... Upravo tako. Nemam ništa protiv nekog Muslimana koji ima nešto inteligencije za diskusiju ali godine su prošle a takav se još nije pojavio. Sve neki idioti, lažovi, samohvalisavci i ulični džiberi.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 srp 2011, 12:46 |
|
|
|
Fakat ovaj forum postaje pravo fasisticki prema muslimanima,dok katolici i pravoslavci mogu pisati svasta i ne dobiju ni upozorenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 srp 2011, 13:31 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
zapovjednik je napisao/la: Fakat ovaj forum postaje pravo fasisticki prema muslimanima,dok katolici i pravoslavci mogu pisati svasta i ne dobiju ni upozorenje. Ma sve templar do templara ovdje.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 srp 2011, 14:17 |
|
|
totem je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Fakat ovaj forum postaje pravo fasisticki prema muslimanima,dok katolici i pravoslavci mogu pisati svasta i ne dobiju ni upozorenje. Ma sve templar do templara ovdje. o Djes'ba Sipac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 srp 2011, 14:34 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
zapovjednik je napisao/la: totem je napisao/la:
Ma sve templar do templara ovdje.
o Djes'ba Sipac. Ta chivsa nonan.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 srp 2011, 17:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29119 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
zapovjednik je napisao/la: Fakat ovaj forum postaje pravo fasisticki prema muslimanima,dok katolici i pravoslavci mogu pisati svasta i ne dobiju ni upozorenje. Tko to kaže? Onaj koji je neki dan napisao da je ABiH oslobodila općine Kakanj i Bugojno od Hrvata i da je to dobro? I koji nije sankcioniran zbog toga? Ta je tako nešto napisano na nekom muslimanskom forumu za muslimane Višegrada, Prijedora, Doboja dobio bi vječiti ban u roku cirka 30 sekundi. Zato šuti i poklopi se ušima.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 srp 2011, 17:34 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Tko to kaže? Onaj koji je neki dan napisao da je ABiH oslobodila općine Kakanj i Bugojno od Hrvata i da je to dobro? I koji nije sankcioniran zbog toga? Ta je tako nešto napisano na nekom muslimanskom forumu za muslimane Višegrada, Prijedora, Doboja dobio bi vječiti ban u roku cirka 30 sekundi. Zato šuti i poklopi se ušima. Nisam rekao da je oslobodila od Hrvata nego od HVO-a,koliko vidim na forumu neki pisu da je Srpska vojska oslobodila Srebrenicu koja je bila zasticena zona UN-apa nisu kaznjeni. Vidis li ti ikakvu slicnost u toj usporedbi izmedju Visegrada i Kaknja. U Visegradu su 63%stanovnistva cinili Bosnjaci pa nikako nisu mogli oslobodit,mogli su samo izvrsit agresiju. I kakvi muslimanski forumi,ja sam na SA-x.comu jednom banovan nisam napunio ni deset postova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 11 srp 2011, 15:50 |
|
|
Capica curica mi je napisala na pp "jebem ti mrtvu majku u usta ciganska. ja sam u hercegovini u prvoj polovici kolovoza. ako budeš i ti, javi mi točan termin. daću ti broj pa ako imaš muda javi se pa da se nađemo, jebem ti mrtvu drolju koja te je okotila, smeće pravoslavno srboljubno. pa da se dokažeš na djelu pička ti materina mrtva." Molio bi moderatore da me zastitu od ovih prijetnji. Jer ako mi se ista desi, capo je kriv. Neka jave policiji  (poca san od straja za ove navijat) I capo, cemu opet majke pominjat. Cemu ta frustracija, da ti nije majka sa nekim srbinom pobjegla? Da nemas sindrom hitlera?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 14 srp 2011, 09:57 |
|
|
|
a šta da ti kažem psiću makedonski. nakon što si junački pustio preko usta kako nema problema da se vidimo, odjednom si netao, uvjetno rečeno, jer si se po forumu vrzmao ali odgovarao nisi. kako odgovorio i opravdao svoju spremnost nisi a sad javno tužakaš s jadnim pokušajem neke isronije ili pokušaja sprdnje na temu, ne znam postoji li riječ ili pojam koji bi opisao tvoju nepotrebnost življenja, jer psiću, na razini su otpatka. ja se i dalje nadam da ćeš me počastiti svojom pojavom ali očito je dugotrajno izlaganje šiptarskim anusima kao i gledanje vlastitih roditelja u istoj radnji iz tebe izbacilo i onaj zadnji komad dostojanstva. nastavi svoj štakorski život, a ako se predomisliš javi.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 srp 2011, 13:33 |
|
|
|
Dobio sam ban i upozorenje pred trajni ban jer sam Hrvate nazivao Katolicima,uredu je,ali zasto ne dobijaju banove kad Hrvati nazivaju Bosnjake Muslimanima ili muslimanima? Koliko vidim,velika vecina Hrvata na forumu koristi izraz Muslimani za Bosnjake ,zasto oni ne dobiju trajni Ban?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caruga
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 15 srp 2011, 18:02 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Dobio sam ban i upozorenje pred trajni ban jer sam Hrvate nazivao Katolicima,uredu je,ali zasto ne dobijaju banove kad Hrvati nazivaju Bosnjake Muslimanima ili muslimanima? Koliko vidim,velika vecina Hrvata na forumu koristi izraz Muslimani za Bosnjake ,zasto oni ne dobiju trajni Ban?
Pa zato što smo mi bosanski ili hercegovački Hrvati ili Srbi,katolici odnosno pravoslavci,ukratko KRŠĆANI...dok ste vi isto tako,bosanski ili hercegovački Hrvati ili Srbi,samo islamske vjeroispovjesti... 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|