|
|
Stranica: 331/332.
|
[ 8276 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
MiB
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 03 vel 2026, 21:09 |
|
|
|
Otpuhao ih Niko Komadina po cijenu prekida prijateljstva sa ostatkom moderacije.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 19 vel 2026, 18:07 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8229 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Otkad je ovo postao sjevernokorejski forum? Koje je pravilo prekršio Inkvizitor da ga se poplavi?
Dokac, Hrobi, divizija?
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 19 vel 2026, 18:54 |
|
|
|
Od kako je moderiranje i procjene profila preuzeo A.I.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 19 vel 2026, 19:46 |
|
|
|
Čestitke onda izvjesnom A.I. na baniranju neoustaškog muslimanofila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 19 vel 2026, 20:02 |
|
|
|
Odluka predsjednika Predsjedništva: Inkvi za forum nespreman.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 19 vel 2026, 21:38 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8229 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Nabijem i taj AI na kurac.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vvpravnik
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 04 ožu 2026, 18:17 |
|
|
|
Dobar dan, ovo je korisnik vpravnik, ovo mi je profil koji sam samo napravio da se mogu žaliti ovdje.
Prije neki dan mi je bez objašnjenja i bez upozorenja baniran račun - trajno. Molim za ponovno aktiviranje računa i objašnjenje moderacije o čemu se radi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 04 ožu 2026, 20:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89427 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
vvpravnik je napisao/la: Dobar dan, ovo je korisnik vpravnik, ovo mi je profil koji sam samo napravio da se mogu žaliti ovdje.
Prije neki dan mi je bez objašnjenja i bez upozorenja baniran račun - trajno. Molim za ponovno aktiviranje računa i objašnjenje moderacije o čemu se radi. Razlog baniranja je po meni suvišna privilegija. Iz dugogodišnjeg iskustva, forumaši se ne popravljaju, kakvi su takvi su. Odnedavno sam eksperimentalno uveo ovu praksu: kad odlučim ban, prvo ga kovertiram, izvučem nasumični broj 1-50, i izvršim ban nakon toliko dana. Za to vrijeme forumaš može skakutati okolo kao veseli patak, ne znajući da mu je potpisan ferman. Na taj način, još efektivnije uskratim korisniku razlog bana.  Jer ne može se pronaći vremenska korelacija nekog konkretnog prijestupa i kazne. Ne dobije “closure”. Bolje se ponašaju kad ne znaju “kakve su im ocjene”. Ovo je ujedno poštovanje stare tradicije, kada je trebalo i do 30 dana da ferman stigne.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 04 ožu 2026, 22:07 |
|
|
|
Novi članovi moraju proći dokazivanje na podforumu "POLITIKA", dokazati kako poznaju i razumiju probleme našeg naroda u BiH. Nakon toga možete na Svijet.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 04 ožu 2026, 22:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89427 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
MiB je napisao/la: Novi članovi moraju proći dokazivanje na podforumu "POLITIKA", dokazati kako poznaju i razumiju probleme našeg naroda u BiH. Nakon toga možete na Svijet. Odličan uvjet, osobno ga usvajam.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vvpravnik
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 04 ožu 2026, 22:14 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: vvpravnik je napisao/la: Dobar dan, ovo je korisnik vpravnik, ovo mi je profil koji sam samo napravio da se mogu žaliti ovdje.
Prije neki dan mi je bez objašnjenja i bez upozorenja baniran račun - trajno. Molim za ponovno aktiviranje računa i objašnjenje moderacije o čemu se radi. Razlog baniranja je po meni suvišna privilegija. Iz dugogodišnjeg iskustva, forumaši se ne popravljaju, kakvi su takvi su. Odnedavno sam eksperimentalno uveo ovu praksu: kad odlučim ban, prvo ga kovertiram, izvučem nasumični broj 1-50, i izvršim ban nakon toliko dana. Za to vrijeme forumaš može skakutati okolo kao veseli patak, ne znajući da mu je potpisan ferman. Na taj način, još efektivnije uskratim korisniku razlog bana.  Jer ne može se pronaći vremenska korelacija nekog konkretnog prijestupa i kazne. Ne dobije “closure”. Bolje se ponašaju kad ne znaju “kakve su im ocjene”. Ovo je ujedno poštovanje stare tradicije, kada je trebalo i do 30 dana da ferman stigne. Sve je to divno i krasno, ja nemam ništa protiv takog postupanja u slučaju kršenja pravila. Ono što je presudno međutim je za što se banira, za koje kršenje kojih pravila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 04 ožu 2026, 22:20 |
|
|
|
Pa evo recimo, pravilo je da banirani ne može napraviti klon.
Dakle, ban.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2026, 09:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: MiB je napisao/la: Novi članovi moraju proći dokazivanje na podforumu "POLITIKA", dokazati kako poznaju i razumiju probleme našeg naroda u BiH. Nakon toga možete na Svijet. Odličan uvjet, osobno ga usvajam. Koja je svrha ovoga, reducirati forum na lokalne teme? Ako ima netko interesantan da pise o svjetskoj ili hr politici, o filmovima ili knjigama zašto ne dozvoliti da pišu na za to predviđenoj temi? Ako piše o filmu zasto bi to ometalo rasprave na HB politici? Nadjebavanje s Muslimanima je meni dosdano i mislim da je generalno beskorisno. Pismenih ljudi svih profila uvijek treba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2026, 09:03 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Odličan uvjet, osobno ga usvajam.
Koja je svrha ovoga, reducirati forum na lokalne teme? Ako ima netko interesantan da pise o svjetskoj ili hr politici, o filmovima ili knjigama zašto ne dozvoliti da pišu na za to predviđenoj temi? Ako piše o filmu zasto bi to ometalo rasprave na HB politici? Nije to baš tako strogo. Mislim da je motivacija samo izbjeći one koji dođu iživljavati se na politici. Npr. navijačke teme o Ukrajini, Palestini, Izrael-Iran i ostale gluposti. Smoriše spamajući gdje je pala koja raketa i koga je ubila.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1492 of 2558 - 58.33%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2026, 09:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28682 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
zaba1111 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Odličan uvjet, osobno ga usvajam.
Koja je svrha ovoga, reducirati forum na lokalne teme? Ako ima netko interesantan da pise o svjetskoj ili hr politici, o filmovima ili knjigama zašto ne dozvoliti da pišu na za to predviđenoj temi? Ako piše o filmu zasto bi to ometalo rasprave na HB politici? Nadjebavanje s Muslimanima je meni dosdano i mislim da je generalno beskorisno. Pismenih ljudi svih profila uvijek treba. Možda zato što je to poanta ovoga foruma? To ipak treba biti prioritet a ne Pupovac ili cionizam. Ne negirajući vjerodostojnost navoda o istima za nas su diskusije takvoga tipa uglavnom nepotrebni teret.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2026, 10:08 |
|
|
|
Pa valjda otvaraš ono sto te zanima, nije ti obaveza otvarati temu o filmu ili kriptu . Evo ima sad tema o Iranu, aktualno i interesantno, ali i tamo je preuzelo nadjebavanje s muslimanima i to je več postala tema ta skrolanje u 2 sekunde. Isto je i na temam o HB, fali pismenih upisa svake vrste, količina najčešće znači i loš kvaliet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2026, 10:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28682 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
zaba1111 je napisao/la: Pa valjda otvaraš ono sto te zanima, nije ti obaveza otvarati temu o filmu ili kriptu . Evo ima sad tema o Iranu, aktualno i interesantno, ali i tamo je preuzelo nadjebavanje s muslimanima i to je več postala tema ta skrolanje u 2 sekunde. Isto je i na temam o HB, fali pismenih upisa svake vrste, količina najčešće znači i loš kvaliet. To je već ozbiljan problem ovoga foruma - toleriranje offtopičarenja. Kada otvorimo jednu temu nikada ne znamo što će mo tamo zateći.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2026, 10:58 |
|
|
|
To je i problem karaktera koji se prijavljuju na forume.
Ljudi koji dolaze na forume vole filozofirati o svemu.
I sam sam tome ponekad kriv, sa svojim "tko želi znati više" digresijama.
Neka higijena teme nalaže da ako se desi digresija, može biti vrlo kratka i da svi ulažu aktivni trud da se postovi drže teme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2026, 13:24 |
|
|
|
Zasto "bolje da slobodno kaže što misli nego da se pravi fin" strategija "necemo ih banirati jer zelimo cuti sto misle" vrijedi samo za srbe i muslimane, ali ne i za nepocudne Hrvate na forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2026, 13:41 |
|
|
|
Pa Hrvate znamo što misle, ccc
1492 of 2558 - 58.33%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2026, 13:47 |
|
|
|
Pa recimo nema tolerancije prema "hrvatskom desnicarenju" inkvizitorskog tipa.
Zar ne bi pravila trebala biti ista za sve, da cujemo i sto inkvizitior ima za reci. Ili BBC ili ne znam, divizija. Nisu nuzno desnicari, samo drukcije misle od opceprihvacenog narativa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2026, 13:52 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Pa recimo nema tolerancije prema "hrvatskom desnicarenju" inkvizitorskog tipa.
Zar ne bi pravila trebala biti ista za sve, da cujemo i sto inkvizitior ima za reci. Ili BBC ili ne znam, divizija. Nisu nuzno desnicari, samo drukcije misle od opceprihvacenog narativa. Po stoti put, divizija ti je tu. Piše 50 postova dnevno.
1492 of 2558 - 58.33%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2026, 14:25 |
|
|
|
Previše kmeke oko uklanjanja spamera na ratnim temama. Ne znam tko su ti ljudi, no ako im je zaposjedanje neke njive u Ukrajini ili bombardiranje u muslimansko-židovskom svijetu glavna životna preokupacija - onda im svaka čast. "Boostanje" takvih tema odvlači pažnju od nekih nama bitnih tema.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2026, 15:16 |
|
|
|
Valjalo bi zabraniti kreveljenje na temi o Iranu, jer je nečitljivo.
Doduše, kasnim desetak stranica, čitam u rijetkim pauzama, možda se dosad i popravilo.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Prosvjedna nota moderaciji Postano: 05 ožu 2026, 15:40 |
|
|
|
Znam ko je divizija, odnosno klon, a ti nisi morao javno napisati jer mogao bi dobiti ban posto nema kloniranja.
Makar za Hrvate.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|