HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 lip 2026, 05:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4969 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 195, 196, 197, 198, 199  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske
PostPostano: 18 svi 2026, 16:50 

Nek su uslužne djelosti, građevina i tirizam, opet je neizdrživo.

Kome vi mislite da govorite, čovjeku koji iz sprydnje putuje među naeodom makar ne trebao, što da vam kažem?

:no

Vrh

PostPostano: 18 svi 2026, 16:59 

Zviezda Granda je napisao/la:
Nek su uslužne djelosti, građevina i tirizam, opet je neizdrživo.

Kome vi mislite da govorite, čovjeku koji iz sprydnje putuje među naeodom makar ne trebao, što da vam kažem?

:no

Neodrživo je jer smo izgubili 350 000 domicilnih radnika u zadnjih 15 godina kroz vanjske migracije.

Vratite ih, pa neće biti neodrživo.

Kome ti misliš da govoriš, priglupoj masi koja shvaća 24 sata ozbiljno?

Sami ste stvorili neodrživu situaciju, pa sad molite za strancima.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2026, 08:45 

Počeo sam opet primjećivati Hrvate dostavljače. Vidim manje je Indijaca i Bengalija na ulicama i općenito.

Filipinaca je više doduše, ali oni imaju redom zapadnjačka imena i nauče komunicirati hrvatskim jezikom.

Vidim jedan novi val Albanaca u barber shopovima i na građevini.

BiH klasika, te more mladih Srba koji dolaze na sezonu jer im je to ljetna avantura plus podebljanje budžeta. Nešto kao work and travel kad naši idu u SAD.

To su moja zapažanja, vidjet ćemo koliko to službeni podaci potvrđuju.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2026, 16:16 

Vukan je napisao/la:
Počeo sam opet primjećivati Hrvate dostavljače. Vidim manje je Indijaca i Bengalija na ulicama i općenito.

Filipinaca je više doduše, ali oni imaju redom zapadnjačka imena i nauče komunicirati hrvatskim jezikom.

Vidim jedan novi val Albanaca u barber shopovima i na građevini.

BiH klasika, te more mladih Srba koji dolaze na sezonu jer im je to ljetna avantura plus podebljanje budžeta. Nešto kao work and travel kad naši idu u SAD.

To su moja zapažanja, vidjet ćemo koliko to službeni podaci potvrđuju.

Definitivno je manje stranaca u dostavi, mislim da generalno vidim manje dostavljaca po Zagrebu. Ali s vremenom sam skonto da Filipince najmanje podnosim, pogotovo Filipinke. I stalkao sam ih malo po njihovim fejs grupama. Nikada oni nece biti nama lojalni, i vecina ovih sta se uda za Hrvate su gold diggeri i uzasne anacionalne materijalisticke vrijednosti ce prenijeti na svoju poluhrvatsku djecu. Oni za nas misle da smo glupi, I shit you not. Kao ne znamo zivjet zivot, mislim ekipa ima prosjecni IQ 80 i nama govore da smo glupi. Oni ne mogu shvatit komplekse stvari pa im se smiju. Npr govore da su Hrvati glupi jer koristimo usisavače, kao usisavanje je nepotrebno. I masu takvih ispada imaju, ja koristim google translator i samo si prevodim kaj klošari pišu. Pretpostavljam da su kod njih zbog tropske klime prozori stalno otvoreni i samim time je beskorisno usisavati, imaju konstantnu razinu prašine u svojim kucama i stanovima. Ali oni ne kontaju da mi NE ZELIMO prasinu uopce, a ne imat prasinu kao koliko ima vani.

Da se vratim na temu, očekuj ponovo nagli uvoz stranaca nakon idućih izbora, osim ako Most ne bude kingmaker. Smanjili su broj jer nema sanse da bi dobili izbore sa 300 000 stranaca u državi. HDZova pseudokapitalistička sekta se primirila na par godina, čekaju izbore, i onda krece raspasoj, ne bi se čudio 500 000 stranaca do 2030 ako HDZ sam dobije izbore.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2026, 16:34 

DarkKnight je napisao/la:

Da se vratim na temu, očekuj ponovo nagli uvoz stranaca nakon idućih izbora, osim ako Most ne bude kingmaker. .

ne nužno, jedan od razloga manjeg uvoza stranih radnika je povratak naših ljudi uslijed smanjenja zaostatka Hrvatske za razvijenijim zemljama EU.

Dosta ovisi o tim kretanjima, a i o kretanju na našem tržištu rada.

Vrh

PostPostano: 26 svi 2026, 16:41 

Ko žabu će nas kuhat polako. Svake godine 20-30 tisuća migranata i tako zauvijek.
Za 20 godina će bit milijun migranata tu a Hrvatima koji se sad rađaju će to bit normalno. Imat će 20 godina i neće ni znat za život bez migranata

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 26 svi 2026, 16:47 

novosve je napisao/la:

Da se vratim na temu, očekuj ponovo nagli uvoz stranaca nakon idućih izbora, osim ako Most ne bude kingmaker. .

ne nužno, jedan od razloga manjeg uvoza stranih radnika je povratak naših ljudi uslijed smanjenja zaostatka Hrvatske za razvijenijim zemljama EU.

Dosta ovisi o tim kretanjima, a i o kretanju na našem tržištu rada.

Trziste ne interesira broj radnika, trziste ne diktira nista, trziste nema interes. HDZovi pseudokapitalisti imaju interes, i briga njih za povratak Hrvata, zanima im sto manje platit ljude a to ce postic uvozom stranaca. Trziste bi postojalo da nas je samo milijun u Hrvatskoj, ljudi nemaju pojma sta znaci trziste. Trziste se formira na temelju onoga sto mu je dostupno, a to sto je dostupno diktira politika, odnosno HDZ. Smanjenjem broja stranaca profitira hrvatski nizi stalez i generalno Hrvatska kao ideja. Uvozom stranaca profitiraju poslodavci u gradevini i ugostiteljstvu te interesi globalista.

Vrh

PostPostano: 27 svi 2026, 11:49 

Trziste ne interesira broj radnika, trziste ne diktira nista, trziste nema interes. HDZovi pseudokapitalisti imaju interes, i briga njih za povratak Hrvata, zanima im sto manje platit ljude a to ce postic uvozom stranaca. Trziste bi postojalo da nas je samo milijun u Hrvatskoj, ljudi nemaju pojma sta znaci trziste. Trziste se formira na temelju onoga sto mu je dostupno, a to sto je dostupno diktira politika, odnosno HDZ. Smanjenjem broja stranaca profitira hrvatski nizi stalez i generalno Hrvatska kao ideja. Uvozom stranaca profitiraju poslodavci u gradevini i ugostiteljstvu te interesi globalista.

ZHakonodavstvo još uvijek daje određenu prednost domaćem, odnosno EU radniku i dok je tako itekako je bitno kakva je ponuda domaće, odnosno EU radne snage.

Nije još omogućeno da se uvozi koliko hoće

Vrh

PostPostano: 27 svi 2026, 17:07 

Citat:
Građani će od 1. lipnja moći pristupiti Središnjem registru stanovništva te po potrebi eventualno ispraviti i ažurirati određene podatke, dok će s prvim danom 2027., kada u potpunosti zaživi, registar postati službena osnova za ostvarivanje socijalnih i drugih prava, rečeno je u utorak na konferenciji za novinare.
Registar su na konferenciji za medije u Ministarstvu financija predstavili potpredsjednik Vlade i ministar financija Tomislav Ćorić, ravnatelj Porezne uprave Božidar Kutleša te državna tajnica u Ministarstvu financija Tereza Rogić-Lugarić.

- Kad govorimo o hrvatskim državljanima u Republici Hrvatskoj, riječ o 4.185.000 ljudi, kad je riječ o strancima s prebivališem odnosno boravištem u Republici Hrvastkoj, riječ o 232.000 ljudi, a kad je riječ o hrvatskim državljanima u inozemstvu, znači oni koji imaju OIB, 1.221.000, kazao je Ćorić.

https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/sredisn ... a-12736926

Vrh

PostPostano: 27 svi 2026, 20:04 

K98k je napisao/la:
- Kad govorimo o hrvatskim državljanima u Republici Hrvatskoj, riječ o 4.185.000 ljudi, kad je riječ o strancima s prebivališem odnosno boravištem u Republici Hrvastkoj, riječ o 232.000 ljudi, a kad je riječ o hrvatskim državljanima u inozemstvu, znači oni koji imaju OIB, 1.221.000, kazao je Ćorić.

ovaj registar stanovništva će biti totalni isprdak.

Po njemu dakle u Hrvatskoj ima više hrvatskih državljana nego je 2021. bilo stanovnika.

Ovo je totalni promašaj kojim se otvara prostor za masovne manipulacije

Vrh

PostPostano: 30 svi 2026, 02:35 

novosve je napisao/la:
samo što sliku treba nadopuniti s ko zna koliko redova u kojima je ovaj s cvijećem isto stajao.

Opet ti kažem, kamo sreće da ženama to smeta, kamo sreće, svijet bi bio puno ljepše mjesto. Ali pravilo je da za takvima trče, što veći kurvar i igrač to zanimljiviji. Jednostavno smo polarne suprotnosti po svemu. Muškarcu je ideal nevina koja će biti freaky samo s njim, ženi je ideal neukroćeni koji će biti dobar samo za nju. Nevino muško im je zanimljivo otprilike koliko nama kurva iz bordela. Ovo su sve neke osnovne stvari koje svatko tko je prošao išta sa ženama instinktivno razumije. Nismo jednaki. Ni po čemu. Točka. Suprotnosti po svemu. Svaki put kada nas izjednačavaš u bilo kom aspektu sa tom "joj kako muški" samo potvrđuješ da si sam potpao pod feminizam i ispadaš njihov useful idiot. "Hehe bio si i ti sa više njih." Da i? Prvo što je velika većina tipova i htjela ostati sa svojim prvima ali nisu ostali zbog ženske kurvanjske hipergamične prirode koja je vječno u potrazi za boljim, Ali evo na stranu sad i to, odgovori mi ovo, zar nije cijelu povijest bračna transakcija bila takva da bi se muškarac doživotno obvezao za nju jednu u zamjenu za ekskluzivan pristup njoj? Dakle da bih pristao obvezati se do kraja života kao muškarac, da bih dobio pristup tebi, draga moja, nužni preduvjet je da drugi nisu imali taj pristup BADAVA. Helou?
Je li moguće da smo toliko zastranili da zdrav razum zvuči kao "joj kakav čudak"? Sviđa vam se što smo normalizirali da nam žene badava guze drugi? Loži vas to? To vam je normalno? To je taj Pinnacle civilizacije? Pa Cigani su za nas gospoda.
Uostalom koji k se ja ovdje trsim objasniti, demografski podaci sve govore, a knjige o tome su pisali ljudi prije 100 godina što sam već postavljao na temi, dok se ženama dopusti da rade što žele kreće propast. Točka kraj. Uostalom isto piše na prvoj stranici Biblije. Adam i Eva. . Mi danas.

Btw još mi je izbacilo kako do 1970ih nije postojala "no fault divorce" dok neki degenerični američki predsjednik to nije uveo, dakle 60 godina unazad morao si dokazati da te bračni partner varao tukao ili šta već ne da bi dobio rastavu.
Sad se kurveština jedan dan probudi i kaže dosadio si mi, nabije se na drugi k, i dobije ona takva rastavu djecu alimentacije doplatke. I opet dolazi sljedeći debil i ženu ju on.
I kaže propadamo. Kao čudno nešto znaš. Zašto nećemo da se razmnožavamo. Fali kvadrata. E moji stručnjaci...
Bibliju u ruke i čitat prvih par stranica 10 puta ako treba. Možda dođe nešto u glavu. Možda...

Vrh

PostPostano: 30 svi 2026, 12:43 

Da takve mudrosti bacaš pred ženama, realno ne bi znao kud bi s njima, opsjedale bi te.

Žene su same po sebi nebitne, moćni muškarac ih ima više u svojoj orbiti i da zna i da ne zna i prirodno mu dolaze.

Status, inteligencija, humor, pamet, izgled i biraš ženu koju hoceš, najljepšu i najzgodniju.

Muškarac mora raditi na sebi i razvijati se u kontinuitetu na svim poljima i nikad mu nije kasno za novi početak, čak ni s 50.

Za žene život nije toliko fer, njihove su samo 20te kao vrhunac.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2026, 10:33 

Planina je napisao/la:
Opet ti kažem, kamo sreće da ženama to smeta, kamo sreće, svijet bi bio puno ljepše mjesto. Ali pravilo je da za takvima trče, što veći kurvar i igrač to zanimljiviji. Jednostavno smo polarne suprotnosti po svemu. Muškarcu je ideal nevina koja će biti freaky samo s njim, ženi je ideal neukroćeni koji će biti dobar samo za nju. Nevino muško im je zanimljivo otprilike koliko nama kurva iz bordela. Ovo su sve neke osnovne stvari koje svatko tko je prošao išta sa ženama instinktivno razumije. Nismo jednaki. Ni po čemu. Točka. Suprotnosti po svemu. Svaki put kada nas izjednačavaš u bilo kom aspektu sa tom "joj kako muški" samo potvrđuješ da si sam potpao pod feminizam i ispadaš njihov useful idiot. "Hehe bio si i ti sa više njih." Da i? Prvo što je velika većina tipova i htjela ostati sa svojim prvima ali nisu ostali zbog ženske kurvanjske hipergamične prirode koja je vječno u potrazi za boljim, Ali evo na stranu sad i to, odgovori mi ovo, zar nije cijelu povijest bračna transakcija bila takva da bi se muškarac doživotno obvezao za nju jednu u zamjenu za ekskluzivan pristup njoj? Dakle da bih pristao obvezati se do kraja života kao muškarac, da bih dobio pristup tebi, draga moja, nužni preduvjet je da drugi nisu imali taj pristup BADAVA. Helou?
Je li moguće da smo toliko zastranili da zdrav razum zvuči kao "joj kakav čudak"? Sviđa vam se što smo normalizirali da nam žene badava guze drugi? Loži vas to? To vam je normalno? To je taj Pinnacle civilizacije? Pa Cigani su za nas gospoda.
Uostalom koji k se ja ovdje trsim objasniti, demografski podaci sve govore, a knjige o tome su pisali ljudi prije 100 godina što sam već postavljao na temi, dok se ženama dopusti da rade što žele kreće propast. Točka kraj. Uostalom isto piše na prvoj stranici Biblije. Adam i Eva. . Mi danas.

Btw još mi je izbacilo kako do 1970ih nije postojala "no fault divorce" dok neki degenerični američki predsjednik to nije uveo, dakle 60 godina unazad morao si dokazati da te bračni partner varao tukao ili šta već ne da bi dobio rastavu.
Sad se kurveština jedan dan probudi i kaže dosadio si mi, nabije se na drugi k, i dobije ona takva rastavu djecu alimentacije doplatke. I opet dolazi sljedeći debil i ženu ju on.
I kaže propadamo. Kao čudno nešto znaš. Zašto nećemo da se razmnožavamo. Fali kvadrata. E moji stručnjaci...
Bibliju u ruke i čitat prvih par stranica 10 puta ako treba. Možda dođe nešto u glavu. Možda...

gle, ja sam ti samo istaknuo da ako TI govoriš iz kršćanske perspektive, da je onda to posve isto, razvratni muškarac i žena su posve jednaki. I to nema veze s time kako žene na to gledaju, ako TI govoriš kao kršćanin. Tvoj referentna točka onda nisu žene, nego Božje zapovijedi. To što ženama ne smeta muški razvrat, ne znači da je kršćannu opravdan.

Ako govoriš iz sekularne perspektive, onda je druga priča, ali nemoj mješati to dvoje. Sekularnu, ako hoćeš životinjsku perspektivu sam ti objasnio, muški rod u cijelini više nema nadmoć nad ženama kakvu je imao nekad (yebiga tehnologija koju su muškarci izumili syebala je status muškaraca). Stoga su se odnosi promijenili i da, i najveća kurveština danas nađe lika koji će je ženit da bi malo umočio. Nema to veze s gubitkom zdravog razuma, nego toga što su muškarci izgubili STATUS. Tvoja prabab je ovisila o pradidu, o tebi ni jedna žena ne ovisi i svaka može bez tebe. To DRASTIČNO mijenja odnos spolova.

Tako je kako, je i sa sekularne točke gledišta, nema izlaza iz toga nego da muški rod opet nađe načina da nadjjača žene statusom. Samo kad si statusom nadmoćan, možeš postaviti neke uvjete i imati neka očekivanja od žene. Ako nisi, dobit ćeš šta dobiješ, tako je kako. Moš kukat do beskonačnosti, uzalud ti je.

A ako gledaš iz vjerske perspektive, onda i ti moraš biti vjerski jednako "čist" da bi to mogao pred ženu staviti kao očekivanje. Ako nisi, a očekuješ to, onda si smo licemjer ko farizeji.

Kod tebe se jedno brka s drugim i nemaš zato čist pogled na stvari. Za vjeru, muški i ženski razvrat jest isti.
Biološki naravno da nije tako, ali vjera nije tu samo da podilazi našoj paloj prirodi, nego da je uzdigne na višu razinu.

Ako se hoćeš držati samo biološke strane, objasnili smo ti i to kako funkcionira.

Samo prestani brkati to dvoje i stvari će ti se razbistrit.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2026, 10:36 

dudu je napisao/la:
Da takve mudrosti bacaš pred ženama, realno ne bi znao kud bi s njima, opsjedale bi te.

Žene su same po sebi nebitne, moćni muškarac ih ima više u svojoj orbiti i da zna i da ne zna i prirodno mu dolaze.

Status, inteligencija, humor, pamet, izgled i biraš ženu koju hoceš, najljepšu i najzgodniju.

Muškarac mora raditi na sebi i razvijati se u kontinuitetu na svim poljima i nikad mu nije kasno za novi početak, čak ni s 50.

Mislim da ti Planina hoće re da je takvu najljepšu i najzgodniju već izabralo 5-10 likova koji imaju Status, inteligencija, humor, pamet, izgled i odbacili je kad su je se zasitili.

No to na stranu ,danas je veliki problem demografsi što i muškarac koji ima Status, inteligencija, humor, pamet, izgled najćešće nema puno potomaka, to što je netko povalio 349 komada ništa ne vrijedi demografski. A čak i ako ima potomke, ali po jednog s 5 različitih žena, to je demografski opet pushing rođo na duge staze.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2026, 18:38 

Zabluda je da je žena financijski u puno boljoj situaciji danas nego prije 200 godina, jedino ako ima roditelje koji joj pomažu financijski ili sa nekretninama. Mislim da većina žena radi za 1300 eura ili manje pa ako plaća stan 700-800 kakav je to onda luksuzni život?

Ako joj pomažu roditelji, onda vi lupate praznu slamu, tj. nije se u ničemu promijenio odnos žena - muškarac , nego otac-kćer i majka-kćer jer su je prije 200 godina šutnuli nogom iz kuće ka muževoj familiji , a danas se brinu o njoj doživotno i uče je da se ne treba udati za bilo koga.

Po vama ispada da su sve žene teške karijeristice i rade za 3-4000 eura.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2026, 20:52 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Zabluda je da je žena financijski u puno boljoj situaciji danas nego prije 200 godina, jedino ako ima roditelje koji joj pomažu financijski ili sa nekretninama. Mislim da većina žena radi za 1300 eura ili manje pa ako plaća stan 700-800 kakav je to onda luksuzni život?

Ako joj pomažu roditelji, onda vi lupate praznu slamu, tj. nije se u ničemu promijenio odnos žena - muškarac , nego otac-kćer i majka-kćer jer su je prije 200 godina šutnuli nogom iz kuće ka muževoj familiji , a danas se brinu o njoj doživotno i uče je da se ne treba udati za bilo koga.

Po vama ispada da su sve žene teške karijeristice i rade za 3-4000 eura.

u odnosu na prije ne 200, nego 70-80 godina, kad žena na selu nije mogla JESTI ako nema muškarca, napredak je značajan.

Proči samo mal osudbinu udovica nakon svjetskih ratova, bila je to bijeda nad bjedama, u gradovima se masovno prostitucija širila, a na selu je to bio doslovce najbjedniji sloj ljudi.

Istina je da se danas duže brinu o njima obitelji, ali ne traje to predugo i većina žena se srednjih godina, pa i još dok su mlade, brine sama o sebi ili čak i doprinose roditeljima.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 03:58 

dudu je napisao/la:

Zašto imaš predodžbu da nemam pristup ženama? Misliš da bih došao do svih ovih spoznaja na temelju samo neke teorije ili slušanja nekih klipova? Mi ljudi smo takvi da realno istinski učimo tek na svojim greškama i iskustvima, na svojoj nekoj patnji itd.
Ovi (degenerici) koji mi se kao rugaju djevac i sl., ja krepajem od smijeha kad to čitam, jer se dobro sjećam sebe nevinog, naivac koji je vjerovao u neku romantičnu idiličnu ljubav iz bajke, međutim kad zaglibiš malo sa tim ženama, kad vidiš kakve su to igrice, laži, manipulacije, pretvaranja, izbjegavanja odgovornosti i uglavnom čisto gledanje neke svoje koristi i osjećaja s njihove strane, onda shvatiš da je ta bajka tek samo neka naša muška fantazija,
a ženska fantazija je isto bajka, samo malo drugačija- ljepotica i zvijer, titanik, 50 nijansi sive i tomu slično. Želi tipa kojeg ne može imati. Igrača koji je level iznad.
U njenoj fantaziji zanimljiv si dok ostaješ misteriozan, nedostupan, neuhvatljiv, opasan i jedan level iznad nje po svemu.
Utoliko si voljen, pod tim nekim uvjetima, dok ne kiksaš negdje, ne dosadiš, ne otvoriš se previše itd.
Dok istovremeno pružaš osjećaj sigurnosti i opasnosti. Zajeban tip koji bira biti dobar samo za nju. U tvojoj je milosti i nemilosti, uvijek si jednom nogom negdje drugdje, ona ganja tebe, nikad ne zna na čemu je točno s tobom jer vidi zna i osjeća da si faca koja može što mu se prohtije.
Zanimljiv si dok te ne prokuži, ne pročita i dok ne ispadneš slab na nju / za nju i dok joj posljedično hipergamijski klik u glavi ne kaže čekaj, možda ipak mogu bolje od njega. Možda ipak nije takva faca kao što sam mislila. Ovoga imam. Pročitan je. Gotovo je. Nema tu više ništa novo ni zanimljivo.
Pogotovo nakon gubitka nevinosti s njihove strane- pandorina kutija je otvorena, uvijek ima neki bolji, novi, neuhvatljivi, misteriozni, nova knjiga koju nije pročitala. Ne smeta joj i da taj novi laže, i da vara (iako će naravno reći da ona to ne želi), i da ima 5 drugih žena oko sebe, štoviše to ju uglavnom i privlači i uzbuđuje, dok god on to sve pametno zapakira, zakamuflira i stavi u tu igru za nju i njene osjećaje, kao đavo u Edenu.,
i ne smeta joj da je novi sljedeći u redu po nekim objektivnim mjerilima za tebe nula, jer ljubav za žene nije mjerena u brojkama, u logici, u razumu, u moralu, nego u njenim osjećajima.
Dok sljedeći u redu igra tu igru njenih osjećaja bolje od prošloga utoliko je za nju i bolji od njega. Kad kiksa dovoljno- ne valja više ni on. "Toksičan" je. Ovakav onakav. Valjao je dok je do jučer svršavao po njoj, dok mu je dudlala, tada to nije bilo toksično, tada je to bila "ljubav", ali sada više ne valja. Ide sljedeći balavi pas u redu, a redovi stoje sa svih strana, od društvenih mreža pa nadalje i začarani krug se nastavlja (dok mladost ne prođe i bude daj šta daš na kraju krajeva, može i najveći jadnik i tomu slično (a jadnik si u toj priči po automatizmu stvari).

Dakle u praksi- kad se to sve prevede na moderno dejting tržište, ispada da je ženska fantazija da bude kurva, bez odgovornosti. I da netko drugi plati za to sve na kraju kad istekne mladost.
A muška fantazija lijepo shodno tomu recipročno ispada da on sebi nađe upravo jednu takvu potrošenu kurvu i da moli Boga da je to kurvanje iza nje i da, makar je zadnji u dugom redu na njoj, da se bar taj red ne nastavi i nakon njega, da se dotična bar prestane kurvati. Da je on taj zadnji. Zadnji vlasnik golfa 2.
I to nam je to novo normalno. To je ta moderna ljubav i moderni brak. I ako nećeš da sudjeluješ u tome kažu ti da je problem u tebi.

Razmišljajući o tome svemu shvaćaš da mi kao muškarci, sami po sebi, nikad i nismo voljeni, obrni okreni žene vole prvenstveno sebe i svoje osjećaje. Nema bezuvjetne ljubavi. Ne voli ona tebe radi tebe, ili tvojih para i mišića, statusa, nego radi svojih osjećaja s tobom i svoje koristi.

Ali dobro, šta sad, to je tako kako je, i meni i svakome, od Adama i Eve, nisam ja tu otkrio Ameriku. One su slabiji spol tako da je to sve na neki način i prirodno da teže jačem, boljem, višem, neuhvatljivom, nepokolebljivom. Hvala Bogu, evoluciji, Adamu i Evu, biologiji, komu i čemu već.

Krivi smo mi muškarci što od žena kao takvih pravimo bogove i sva ova problematika iz toga proizlazi. U suštini teško se mirimo sa tom činjenicom da su nam inferiorne po svemu, da su slabiji spol, da su stvorene za nas, od našeg rebra, kao nekakve pomoćnice i pratiteljice i ništa više od toga, nikakvi ekvivalenti. I tu leži ta Adamova slabost, to nam je zapravo teško prihvatiti, svi mi muški zapravo imamo taj feministički gen, tko je izvana najljući ženomrzac ili najrazočaraniji hladni lik ili serijski kurvar koji "voli žene" (iako ih čisto redom iskorištava) i ima svoj harem, zapravo ispod svega toga leži taj Adamov gen, leži razočarani feminist, zapravo mu je krivo što nam žene nisu jednake ili čak iznad nas u smislu te neke naše fantazije o idealnoj ženi- čistoj, lijepoj, dobroj, pametnoj, koja te voli bezuvjetno- što je više opis Boga nego žene.
Dakle sami smo krivi što od njih pravimo bogove i radi toga i patimo. To i jest priča Adama i Eve i pada u grijeh. Tragikomično je to sveskupa. I danas izraženo više nego ikad i zato je situacija ovakva kakva je.

Žene su uvijek bile iste i imale istu palu narav, samo je razlika što su to prije ljudi i društva znali i shodno tomu držali ih pod kontrolom, nisu mogle raditi što hoće, kurvati se i sve ostalo. Nikakve ravnopravnosti nije bilo. S razlogom. I može se reći da je ženska hipergamija u tom kontekstu čak bila i pozitivna stvar, dejting bazen je bio vrlo lokaliziran, nije bilo instagrama nego samo na kakvom si glasu unutar tih svojih par sela., I to je sililo žene da itekako paze šta rade i biraju momka tj. muža pametno i na vrijeme. I znalo se da nakon toga nema rastave, i nema balavog degenerika sa drugog kraja grada ili države koji prihvaća tuđu raspuštenicu sa tuđom djecom i sl. što je danas postalo normala.
I u takvim starim okolnostima 80% brakova su bili djevičanski i znao se neki red u njima, i onda je to sveskupa imalo nekog smisla, ženidba, brak, djeca, obitelj. I društvo je u globalu bilo zdravo.

A danas smo toliko balavi i napaćeni i slabi prema ženama da više nemamo apsolutno nikakve kriterije i standarde i društvo se radi toga raspada.
Pazi ona se još nije obrisala oko usta od prošlog tipa a 10 pičkopaćenika joj već iskače iz paštete da je poljubi. I kada čovjek uvidi koliko je to degenerično, i kada to kaže na glas, halo ljudi imamo problem, ne možemo tako, to ne vodi nigdje, ne može na takav način biti zdravih muško ženskih odnosa i obitelji i u konačnici cijelog društva, onda te napadnu, tko si ti, šta bi ti, liži tuđe izlučevine skupa s nama, kakav si ti kršćanin, nisi ni ti više čist itd itd.

Žena s druge strane instiktivno teži tomu da ju netko stavi na njeno mjesto, ali u tom začaranom krugu pale naravi muškaraca i žene sami čin prihvaćanja nje kao takve od strane tog nekog balonje koji je voljan stvarno se bakćati sa njom, obvezati se, i biti istinski vjeran- njoj signalizira da je i on u suštini slab na nju, da je ona njega pokorila kao Eva Adama, i posljedično ona nema istinsko poštovanje za njega ni pokornost prema njemu, jer kako može istinski poštivati lika koji je odlučio prihvatiti nju kao takvu prkosnu, nepokajanu, sa hektolitrima izlučevina drugih muškaraca po njoj?
Duboko u sebi ona zna da bi ju svaki pravi karakteran muškarac samo na račun toga diskvalificirao, zna da ne može imati toga "pravog" kakvog suštinski želi, jer ona dobro zna kakva je zapravo, šta je sve radila, koliko je tipova izdala, slomila im srca, kakve je gadosti, prevare i izdaje, laži i manipulacije radila i na koji način itd., Zna svoje pravo lice i sami čin prihvaćanja nje kao takve u njoj ubija istinsku želju i nagon za tim muškarcem koji ju prihvaća.
I zato i jesu vječito nezadovoljne i neposlušne pogotovo na kraju kada se konačno udaju (obično uslijed isticanja mladosti i opcija).
Na kraju lik broj 6, ili 36, dobija najgoru najiskvareniju i najpotrošeniju verziju nje i može se reći i potpuno zasluženo. Sam si odstupio od standarda nevinosti i sada pati sa tom razgaženom neposlušnom nezadovoljnom bludnicom koja ti zagorčava ostatak života. Nikad nećeš biti dovoljno dobar za nju samim time što si je prihvatio kao takvu i obvezao se za nju, i opet kao dio tog istog začaranog kruga prevarit će te prvom prilikom itd.

Kao što mi muški imamo tzv. post-nut clarity kada se nakon seksa misliš šta je meni ovo trebalo sa ovom tarabom, tako žene imaju post-commitment clarity kada se nakon ulaska u brak misle joj šta je meni ovo trebalo sa ovim slabićem i debilom koji me prihvatio ovakvu? Pa te vara, pa budeš u braku bez seksa, pa te konstantno provocira, testira, ne sluša, zapusti se itd itd.
Zamisli da si u braku sa pregaženom tarabom koja je bila najrazvratnija nimfomanka sa nekim prljavim drogerašima onako za badava prije tebe a sada se s tobom poseksa reda radi tu i tamo kada baš "mora"., sada ona te "gadosti" koje su prije bile "ljubav" više ne radi, zasitila se, zapustila se, ne drži do sebe ili ako drži onda aktivno gleda da te vara po tom svom istom starom obrascu djelovanja itd. I to je upravo priča prosječnog modernog braka, braka balavog napaćenog jadnika i pregažene nezadovoljne tarabe.

Brak je imao smisla dok je muškarac u pravilu dobijao poslušnu djevicu koja se trudi da ona njega zadrži jer zna da nema drugog, koja se moli da se on vrati kući sa njive ili sa bojnog polja, a sada muškarac dobija neposlušnu nelojalnu bludnicu ispranu feminizmom koja forsira život po svome (a to se mijenja kako vjetar zapuše) i svatko sa 2 grama razuma i mrvom samokontrole i samopoštovanja se miče od toga. O čemu uopće pričamo? Valjda sebe maxaš kao karaktera radi sebe i onoga koji te stvorio, a ne radi toga da bi se u konačnici obvezao nekakvoj rospijetini da ti ona zagorčava život, pa može li jadnije od toga da ti je to nekakav motiv?

Je li stvarno tu pričamo o ludom građenju sebe na svim poljima, patnji i žrtvi i odricanju, da bi nakon toga svega prihvatio potrošenu bludnicu koja je najbolje godine dala nekakvim prljavim drogerašima, debilima, pijancima, kockarima, kurvarima, raznoraznom prljavom ološu svake vrste koji je živio za taj gušt da svršava po njoj? Jesmo li kolektivno skrenuli sa zdravog razuma ili šta? Smisao ti je da ti tuđa raga, drolja, sa hektolitrima tuđih izlučevina po sebi bude žena i majka tvoje djece?
Smisao ti je da ženiš kćer nekog degeneričnog boomera koji ju je odgajao na način da se "izživi" prije braka i to sve često pod njegovim krovom, on ju hranio dok mu je dolazila kući takva musava?
Smisao ti je da platiš cijenu novog auta za starog passata koji je 3 puta bio na krovu, imao 11 vlasnika, milijun kilometara, ishrđao, izubijan i razvaljen?

Ovo nije hejt prema ženama, ovo je više gađenje prema muškarcima koji su ženama dali za pravo da one budu apsolutno najgore najpoganije životinjske verzije sebe umjesto da ih vode i upućuju ka nečemu višem.
Pišem razočaran jer skoro pa nema više tog ideala jedna žena jedna muškarac za cijeli život i samim time brak mi gubi smisao, a ne pišem zato jer "nemam šta jebati" što je očito jedina stvar koju degenerični mozgovi većine na temi zaključe, "ovaj se nešto ustipkao sigurno nema šta jebati haha hehe". Prilično sam siguran da sam za većinu na temi Vin Diesel iz najboljih dana. Ali i da si ne znam kako defektan danas ćeš naći sebi neku tarabu, ionako se daju badava. A na kraju krajeva imaš i kurvi na svakom ćošku. Evo i tu kad se zamislim bolje kurve ispadaju od nečijih "bivših", bar su pošteno naplatile i stavile kondom, dok su "bivše" neki "bivši" narkomani derali badava sa svojim prljavim k.
Pišem zato što sam 100% uvjeren da srž demografskog kolapsa i propasti društva leži upravo u ovome svemu, puštanju žena da rade što hoće, feminizmu, seksualnoj slobodi, razvratu i nemoralu i micanju svih društvenih normi.

Smiješno je u tim okolnostima uopće pričati o braku, pazi prosječna žena se danas udaje sa 30, pa doslovno muški ekvivalent tomu bi bio 45 godina, znači po tom istom njihovom primjeru (ako već nisi naletio na neiskvarenu na vrijeme da s njom skupa gradiš) ispucaj se dok god možeš i na kraju se oženi sa nekom polovnjačom kad vidiš da lagano i tebe hvata starost, a i nju onda opet varaj gdje stigneš. To je taj isti recept koji mnogi i jesu usvojili. Upravo kako one to rade. Meni to svakako nema smisla ali čisto kažem šta je ekvivalent. Međutim mi muški nismo pozvani da budemo pogani ekvivalent njima nego primjeri i vođe. Tu bih se nadovezao i na ovaj post divizije:

novosve je napisao/la:
gle, ja sam ti samo istaknuo da ako TI govoriš iz kršćanske perspektive, da je onda to posve isto, razvratni muškarac i žena su posve jednaki. I to nema veze s time kako žene na to gledaju, ako TI govoriš kao kršćanin. Tvoj referentna točka onda nisu žene, nego Božje zapovijedi. To što ženama ne smeta muški razvrat, ne znači da je kršćannu opravdan.

Ako govoriš iz sekularne perspektive, onda je druga priča, ali nemoj mješati to dvoje. Sekularnu, ako hoćeš životinjsku perspektivu sam ti objasnio, muški rod u cijelini više nema nadmoć nad ženama kakvu je imao nekad (yebiga tehnologija koju su muškarci izumili syebala je status muškaraca). Stoga su se odnosi promijenili i da, i najveća kurveština danas nađe lika koji će je ženit da bi malo umočio. Nema to veze s gubitkom zdravog razuma, nego toga što su muškarci izgubili STATUS. Tvoja prabab je ovisila o pradidu, o tebi ni jedna žena ne ovisi i svaka može bez tebe. To DRASTIČNO mijenja odnos spolova.

Tako je kako, je i sa sekularne točke gledišta, nema izlaza iz toga nego da muški rod opet nađe načina da nadjjača žene statusom. Samo kad si statusom nadmoćan, možeš postaviti neke uvjete i imati neka očekivanja od žene. Ako nisi, dobit ćeš šta dobiješ, tako je kako. Moš kukat do beskonačnosti, uzalud ti je.

A ako gledaš iz vjerske perspektive, onda i ti moraš biti vjerski jednako "čist" da bi to mogao pred ženu staviti kao očekivanje. Ako nisi, a očekuješ to, onda si smo licemjer ko farizeji.

Kod tebe se jedno brka s drugim i nemaš zato čist pogled na stvari. Za vjeru, muški i ženski razvrat jest isti.
Biološki naravno da nije tako, ali vjera nije tu samo da podilazi našoj paloj prirodi, nego da je uzdigne na višu razinu.

Ako se hoćeš držati samo biološke strane, objasnili smo ti i to kako funkcionira.

Samo prestani brkati to dvoje i stvari će ti se razbistrit.

To što je vjerski gledano blud i razvrat grijeh i za muškarca i za ženu ne znači da su muškarac i žena jednaki i da to ostavlja jednake posljedice.
Niti su vjersko i biološko nekakve potpuno odvojene kategorije. Sve se veže jedno na drugo.
Muškarac i žena su stvoreni različiti sa različitim ulogama i samim time i vjerski i biološki gledano iste stvari imaju različit utjecaj i težinu.
Opet kažem dok nas izjednačavaš potpadaš pod taj feminizam.
Ovo što je @dudu rekao, muškarac može i sa 50 okrenuti život i ostvariti se kao muž i otac. I sam si bio nešto slično napisao.
Žena sa 50 je baba.
Vjerski i biološki gledano od muškarca se traži da bude vođa, karakter, autoritet, zaštitnik, jači, bolji, pametniji itd itd. I uz to sve vjerski je da stvarno voli svoju ženu, i u tom kontekstu naravno da je idealno da i on bude nevin, samo što je to za muškarca doslovno zadnja stvar u nizu, jer smo apsolutno različiti, sa aposlutno različitim, suprotnim ulogama od žena.
U praksi, radi te naše pale naravi koja je prožeta već gore opisanom slabošću na žene, kod nas muškaraca uglavnom tek nakon gubitka nevinosti i na kraju i izdaje od strane žene(a), tek nakon slomljenog srca i tomu sličnog, tek onda muškarac i izrasta u karaktera, vođu, u sve što se od njega traži, poučen svojim bolnim iskustvima.
I vjerski i biološki žene to sve instinktivno i znaju, i zato muška nevinost ne da im nije bitna nego dok čuju da je tip nevin bježe od njega. S vjerske strane svjesne muške slabosti na žene računaju ovaj teško da je karakter i moj vođa, nije to samo ono prizemno biološki "nijedna ga neće pa ne valja ni meni".
A kod žena je doslovno sve suprotno, nakon što je pregažena, iskorištena, nakon slomljenog srca, izgubljene nevinosti i potrošene mladosti (koja je kao što smo se svi složili puno kraća) ona uglavnom više ni nema kapacitet ni sposobnost za nekakvu pravu ljubav i poštovanje i poslušnost tj. da bude žena i majka, barem ne onakva kakva bi trebala biti.
I to je tragedija. Površni glupani koji ovo čitaju iščitavaju nekakvu mržnju prema ženama, ali upravo suprotno, volim žene i tužan sam i razočaran radi toga svega, žalosno je što velika većina modernih žena svojim kurvanjskim odabirima (koje balavi pripadnici muškog roda amenuju) upropaštava sebe i svoju mogućnost i sposobnost da istinski vole svoga muža i da budu istinski sretne i ostvarene u tom braku kao žene i majke. Udaja jer odlaze zadnji vozovi nakon što su je pregazili "aint it". Ne da mi se ponavljati više. Kome je jasno jasno je, kome nije neće ni biti.

Znaš tko su licemjeri, licemjeri su oni koji su odgajali kćeri da im budu bludnice, pravdali ih i podržavali njihovo zlo, i sada traže od drugih nekakav moral i da za to ni krivi ni dužni plaćaju. Licemjer je degenerični boomer koji te poziva da ti moralno preuzmeš zlo koje je on podizao. Nije ispunio svoju odgovornost kao otac a sada traži da ispunjavaš svoju odgovornost kao muž. To je licemjerje. Njemu nije smetalo što mu kćer dolazi kući musava u 6 ujutro od izlučevina drugih muškaraca dok je bila pod njegovim krovom, pa sada isto traži da ni tebi ne smeta. Pravdanje svojih promašaja, svojih slabosti i svoga zla. On oženio neku tarabu vođen požudom, podigli kćeri još veće tarabe, i sada traže da netko drugi preuzme odgovornost za njih, i ako ne želiš još tebe optužuju da je problem u tebi. Kao znaš oni su se razmnožili a ti si degenerik koji to ne želi je li.

Što se tiče mene osobno i moga potencijalnog licemjerja, moja prva cura nije bila nevina, i to me više bolilo nego da si me mlatio svaki dan, pogotovo jer sam većinu toga saznao tek nakon nekog vremena, ali sam bio spreman preuzeti svoju odgovornosti jer nitko nije ni mene gonio da odaberem nju, htio sam da to bude to jer svoju odluku sam donio i bio sam ju spreman i ženiti, šta je tu je, dugo sam čekao da nađem neku da mi paše, računao sam nevina+ lijepa takve su jednorozi a idealne nema svakako, pa sam bio spreman da ona bude ta kakva je takva je,
međutim naravno kako je došla sa prošloga tako je i otišla na sljedećeg, sve po već x puta opisanim obrascima.
Onda sam isti obrazac doživio sa još jednom, danas ti govori kako je luda za tobom, a sutra već je na drugom k, prekosutra na trećem i tako dalje da ne ponavljam priču.
Tu čovjek shvati da jednom kada izgube tu nevinost pandorina kutija je otvorena i samo nekakvo Božje čudo kasnije sa takvima može napraviti nešto dugoročno i pozitivno, sa likom broj x.
U pravilu su sva njihova vjerska obraćenja samo hvatanje zadnjeg voza tj. čisto gledanje vlastite koristi ili čisto fejkanje da se svidi tipu kojemu je to bitno, a ako od njega ne bude ništa već sutra je na novom k i živi po starom. Apsolutno isti obrazac svugdje. Zadnjih par godina živim u nekoj čistoći i goli minimum je da druga strana nudi isto, barem neki duži period čistoće i istinskog obraćenja i prihvaćanja svoje ženske uloge kao što ja prihvaćam svoju mušku, a ne da dolazi musava kao pod ćaćin krov i priča kako želi živjeti po svome, mada poučen svojim iskustvima očekivanje istinskog obraćenja pogotovo u nekim koliko toliko mlađim godinama sa njihove strane je ravno čudu. U praksi to ispada ili je nevina ili je aždaja puštena iz pandorine kutije. S tim da naravno da danas ni ta nevinost nije garancija ničega jer su sve zatrovane s feminizmom i cijelo okruženje im je kurvanjsko i samo je pitanje vremena kad će potpasti pod to zlo. Zadnjih par godina samo promatram šta se dešava oko mene i vidim da je sve gore od goreg, imam ih nekih par u svojoj orbiti ali sve su po tom istom opisanom obrascu.
I onda ti genijalci i moralisti kažu, opekao si se jednom, opekao si se dvaput, sada skoči i sjedi na šporet. Ako nećeš onda si licemjer. :palacgore2

Uglavnom eto obrni okreni ne znam ima li šta više demoralizirajuće za muškarca od spoznaje da je "ljubav njegovog života" bila raga nekim narkomanima za jednu noć i tomu slično, sva priča o postizanju i ostvarivanju u konačnici za šta? Točno ti ruši cijelu koncepciju svega, ljubavi, braka, poštovanja, obitelji itd. Gubi smisao ta cijela priča. Tužno i žalosno.

Da dodam i ovo, vjerski gledano, što mnogi muškarci u ovoj priči rade, koji su kao "nadišli dječje gluposti koje mene muče", njihovo pravdanje žena na način kao da su one nekakve životinje bez ikakvog mozga i bez ikakve odgovornosti, i njihov način života u kojem deru i iskorištavaju sve redom, na kraju se možda i ožene ali i onda deru sa strane sve što mogu, pa ljudi moji ako to nije čista dehumanizacija i degradacija žena onda ne znam što jest.
Tko tako razmišlja i tako živi taj mrzi žene a ne ja gospodo draga.
Meni je krivo što je ovo sve otišlo u k i što žene od sebe samovoljno rade kurvetine i degradiraju se na najgori mogući način, krivo mi je jer volim žene i želio sam tu neku idiličnu ljubav i još uvijek joj se potajno nadam što god da natipkam,
a ovo što mnogi drugi "uspješni, sa statusom" rade je čista dehumanizacija i degradacija žena, svođenje njih na razinu sex lutki bez mozga, pa se onda tom svojom logikom meni čude šta pišem. Čisto vođeni požudom zaključuju vidi ovog jadnika nema šta rokati. Bitno je imati šta baciti "podase" i razmnožiti se manje bitno s kime kako i na koji način, ko da smo kakva živina.
Iako po Božjoj hijararhiji muškarac jest iznad žene to ne znači da žena nema razum, dušu, intelekt, slobodnu volju i shodno tomu snosi svoj dio odgovornosti za svoje postupke. Licemjerno je prema muškom rodu i degradirajuće i dehumanizirajuće prema ženskom rodu lišavanje žena odgovornosti za njihove postupke i prebacivanje loptice samo na mušku stranu.
Molim vas gospodo da malo više volite žene.
LP

Vrh

PostPostano: Jučer, , 07:26 

Cijenim trud oko pisanja tako dugog posta, i nadam se nećeš zamjeriti ako imam nekoliko drugačijih pogleda:

1. Žene nisu sve iste. Iako postoje žene koje su imale 6 ili 36 veza, postoje i one koje nisu.

2. One koje nisu neće čekati do 30. godine da se udaju. Te će se udati najkasnije do 23-24, možda i već nakon srednje škole. Nemaju što čekati.

3. Prosjek za tebe osobno nije bitan. Ako se žene prosječno udaju sa 30 i prosječno imaju 6 ili koliko već veza prije braka, koga briga. Zar želiš biti prosječan?

4. Da sam na mjestu današnjih mladića, ili što već provlačim sinovima između redova, čim završe fakultet vrijeme je za ženidbu. Nema zajebancije. Do kraja fakulteta momak već treba imati stalnu vezu sa curom kojoj je prvi. Muškarac se onda treba ženiti najkasnije do recimo 26.

5. Te priče "mi smo sposobni i sa 50" su gluposti. Naravno sposobni smo fizički, ali cure su se već probrale. Neću valjda ja sa 50 i kusur gledati brucošice na fakultetu? Nema ih, ostale samo one koje ne valjaju i onda ti džaba što si "sposoban".

6. Tu dolazimo do glavnog problema. Stvari su hitne! Ljudi se često ponašaju kao da imaju vremena. Nema vremena. Finih cura nema brojčano puno i pokupovat će se brzo. Zadaća normalnog momka kome nisu u glavi one gluposti o "uživanju" i "zabavljanju" i "imam vremena" je da svim resursima koje ima odmah traži tu curu kao da traži zlato. Nema vremena za ležanje jer matematika nema ni srca ni duše, nestat će brzo sa tržišta. To je kao da FBI traži missing person. Skeniraj cijeli grad ili regiju dok je ne nađeš. Pokreni policiju, vatrogasce, GSS, pretražuj teren...!

1597 of 2558 - 62.43%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 08:47 

Planina je napisao/la:
To što je vjerski gledano blud i razvrat grijeh i za muškarca i za ženu ne znači da su muškarac i žena jednaki i da to ostavlja jednake posljedice.
Niti su vjersko i biološko nekakve potpuno odvojene kategorije. Sve se veže jedno na drugo.
Muškarac i žena su stvoreni različiti sa različitim ulogama i samim time i vjerski i biološki gledano iste stvari imaju različit utjecaj i težinu.
Opet kažem dok nas izjednačavaš potpadaš pod taj feminizam.
Ovo što je @dudu rekao, muškarac može i sa 50 okrenuti život i ostvariti se kao muž i otac. I sam si bio nešto slično napisao.
Žena sa 50 je baba.
Vjerski i biološki gledano od muškarca se traži da bude vođa, karakter, autoritet, zaštitnik, jači, bolji, pametniji itd itd. I uz to sve vjerski je da stvarno voli svoju ženu, i u tom kontekstu naravno da je idealno da i on bude nevin, samo što je to za muškarca doslovno zadnja stvar u nizu, jer smo apsolutno različiti, sa aposlutno različitim, suprotnim ulogama od žena.
U praksi, radi te naše pale naravi koja je prožeta već gore opisanom slabošću na žene, kod nas muškaraca uglavnom tek nakon gubitka nevinosti i na kraju i izdaje od strane žene(a), tek nakon slomljenog srca i tomu sličnog, tek onda muškarac i izrasta u karaktera, vođu, u sve što se od njega traži, poučen svojim bolnim iskustvima.
I vjerski i biološki žene to sve instinktivno i znaju, i zato muška nevinost ne da im nije bitna nego dok čuju da je tip nevin bježe od njega. S vjerske strane svjesne muške slabosti na žene računaju ovaj teško da je karakter i moj vođa, nije to samo ono prizemno biološki "nijedna ga neće pa ne valja ni meni".
A kod žena je doslovno sve suprotno, nakon što je pregažena, iskorištena, nakon slomljenog srca, izgubljene nevinosti i potrošene mladosti (koja je kao što smo se svi složili puno kraća) ona uglavnom više ni nema kapacitet ni sposobnost za nekakvu pravu ljubav i poštovanje i poslušnost tj. da bude žena i majka, barem ne onakva kakva bi trebala biti.
I to je tragedija. Površni glupani koji ovo čitaju iščitavaju nekakvu mržnju prema ženama, ali upravo suprotno, volim žene i tužan sam i razočaran radi toga svega, žalosno je što velika većina modernih žena svojim kurvanjskim odabirima (koje balavi pripadnici muškog roda amenuju) upropaštava sebe i svoju mogućnost i sposobnost da istinski vole svoga muža i da budu istinski sretne i ostvarene u tom braku kao žene i majke. Udaja jer odlaze zadnji vozovi nakon što su je pregazili "aint it". Ne da mi se ponavljati više. Kome je jasno jasno je, kome nije neće ni biti.

Znaš tko su licemjeri, licemjeri su oni koji su odgajali kćeri da im budu bludnice, pravdali ih i podržavali njihovo zlo, i sada traže od drugih nekakav moral i da za to ni krivi ni dužni plaćaju. Licemjer je degenerični boomer koji te poziva da ti moralno preuzmeš zlo koje je on podizao. Nije ispunio svoju odgovornost kao otac a sada traži da ispunjavaš svoju odgovornost kao muž. To je licemjerje. Njemu nije smetalo što mu kćer dolazi kući musava u 6 ujutro od izlučevina drugih muškaraca dok je bila pod njegovim krovom, pa sada isto traži da ni tebi ne smeta. Pravdanje svojih promašaja, svojih slabosti i svoga zla. On oženio neku tarabu vođen požudom, podigli kćeri još veće tarabe, i sada traže da netko drugi preuzme odgovornost za njih, i ako ne želiš još tebe optužuju da je problem u tebi. Kao znaš oni su se razmnožili a ti si degenerik koji to ne želi je li.

Što se tiče mene osobno i moga potencijalnog licemjerja, moja prva cura nije bila nevina, i to me više bolilo nego da si me mlatio svaki dan, pogotovo jer sam većinu toga saznao tek nakon nekog vremena, ali sam bio spreman preuzeti svoju odgovornosti jer nitko nije ni mene gonio da odaberem nju, htio sam da to bude to jer svoju odluku sam donio i bio sam ju spreman i ženiti, šta je tu je, dugo sam čekao da nađem neku da mi paše, računao sam nevina+ lijepa takve su jednorozi a idealne nema svakako, pa sam bio spreman da ona bude ta kakva je takva je,
međutim naravno kako je došla sa prošloga tako je i otišla na sljedećeg, sve po već x puta opisanim obrascima.
Onda sam isti obrazac doživio sa još jednom, danas ti govori kako je luda za tobom, a sutra već je na drugom k, prekosutra na trećem i tako dalje da ne ponavljam priču.
Tu čovjek shvati da jednom kada izgube tu nevinost pandorina kutija je otvorena i samo nekakvo Božje čudo kasnije sa takvima može napraviti nešto dugoročno i pozitivno, sa likom broj x.
U pravilu su sva njihova vjerska obraćenja samo hvatanje zadnjeg voza tj. čisto gledanje vlastite koristi ili čisto fejkanje da se svidi tipu kojemu je to bitno, a ako od njega ne bude ništa već sutra je na novom k i živi po starom. Apsolutno isti obrazac svugdje. Zadnjih par godina živim u nekoj čistoći i goli minimum je da druga strana nudi isto, barem neki duži period čistoće i istinskog obraćenja i prihvaćanja svoje ženske uloge kao što ja prihvaćam svoju mušku, a ne da dolazi musava kao pod ćaćin krov i priča kako želi živjeti po svome, mada poučen svojim iskustvima očekivanje istinskog obraćenja pogotovo u nekim koliko toliko mlađim godinama sa njihove strane je ravno čudu. U praksi to ispada ili je nevina ili je aždaja puštena iz pandorine kutije. S tim da naravno da danas ni ta nevinost nije garancija ničega jer su sve zatrovane s feminizmom i cijelo okruženje im je kurvanjsko i samo je pitanje vremena kad će potpasti pod to zlo. Zadnjih par godina samo promatram šta se dešava oko mene i vidim da je sve gore od goreg, imam ih nekih par u svojoj orbiti ali sve su po tom istom opisanom obrascu.
I onda ti genijalci i moralisti kažu, opekao si se jednom, opekao si se dvaput, sada skoči i sjedi na šporet. Ako nećeš onda si licemjer. :palacgore2

Uglavnom eto obrni okreni ne znam ima li šta više demoralizirajuće za muškarca od spoznaje da je "ljubav njegovog života" bila raga nekim narkomanima za jednu noć i tomu slično, sva priča o postizanju i ostvarivanju u konačnici za šta? Točno ti ruši cijelu koncepciju svega, ljubavi, braka, poštovanja, obitelji itd. Gubi smisao ta cijela priča. Tužno i žalosno.

Da dodam i ovo, vjerski gledano, što mnogi muškarci u ovoj priči rade, koji su kao "nadišli dječje gluposti koje mene muče", njihovo pravdanje žena na način kao da su one nekakve životinje bez ikakvog mozga i bez ikakve odgovornosti, i njihov način života u kojem deru i iskorištavaju sve redom, na kraju se možda i ožene ali i onda deru sa strane sve što mogu, pa ljudi moji ako to nije čista dehumanizacija i degradacija žena onda ne znam što jest.
Tko tako razmišlja i tako živi taj mrzi žene a ne ja gospodo draga.
Meni je krivo što je ovo sve otišlo u k i što žene od sebe samovoljno rade kurvetine i degradiraju se na najgori mogući način, krivo mi je jer volim žene i želio sam tu neku idiličnu ljubav i još uvijek joj se potajno nadam što god da natipkam,
a ovo što mnogi drugi "uspješni, sa statusom" rade je čista dehumanizacija i degradacija žena, svođenje njih na razinu sex lutki bez mozga, pa se onda tom svojom logikom meni čude šta pišem. Čisto vođeni požudom zaključuju vidi ovog jadnika nema šta rokati. Bitno je imati šta baciti "podase" i razmnožiti se manje bitno s kime kako i na koji način, ko da smo kakva živina.
Iako po Božjoj hijararhiji muškarac jest iznad žene to ne znači da žena nema razum, dušu, intelekt, slobodnu volju i shodno tomu snosi svoj dio odgovornosti za svoje postupke. Licemjerno je prema muškom rodu i degradirajuće i dehumanizirajuće prema ženskom rodu lišavanje žena odgovornosti za njihove postupke i prebacivanje loptice samo na mušku stranu.
Molim vas gospodo da malo više volite žene.
LP

iz kršćanske perspektive ovo ne stoji, sad ako ti smatraš i kršćanstvo feminizmom ok. Kršćanstvo vjeruje u pokajanje i obraćenje, pa i bludnih žena. Isto tako, kršćanstvo ne smatra da nema posljedica za muškarca ako je razvratan i da će lako se prešaltati u ispravnog muža i oca. Naprotiv, razvratni muškarci najčešće ostanu razvratni i u braku i upropaste neku dobru ženu koja se uda za njih, ili se i nakaće na takvu razvratnu ko što su oni.

Mogu se složiti s tobom da je kod mnogih žena obraćenje zapravo hvatanje zadnjeg vlaka, ali to se sudi po plodovima, ne po tvojim ili mojim predodžbama. Pročitaj prispodobu o vinogradarima zadnjeg sata.

Opasnost kod tebe je da ne sudiš ženama prestrogo i onda da ti to postaje prepreka normalnom odnosu s njima, jer to zaista postaje put u grijeh protiv Duha Svetoga. Ako ideš u te vode, bolje ti je prebacit se u redovnike.

Dakle nije problem što očekuješ od žena neki standard, problem je ako im sudiš prestrogo i strože nego sebi. Jer kad ti kažeš da su sve zatorvane feminizmom, onda zaista upadaš u farizjeske vode. Recimo ti TVOJE loše izbore žena pripisuješ samo njima - one su već bile seksualno aktivne, one su ovakve i onakve, a nisi pitao jesi li možda ti zbog požude birao takve "daj šta daš", a ne tražio onu koja se još nije dala drugome?

Ako si kršćanin, vjeruješ da nije sve u biologiji. Imaj očekivanja od žena, ali ne sudi im strože nego sebi.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 09:42 

Naša Kvačica je napisao/la:
Cijenim trud oko pisanja tako dugog posta, i nadam se nećeš zamjeriti ako imam nekoliko drugačijih pogleda:

1. Žene nisu sve iste. Iako postoje žene koje su imale 6 ili 36 veza, postoje i one koje nisu.

2. One koje nisu neće čekati do 30. godine da se udaju. Te će se udati najkasnije do 23-24, možda i već nakon srednje škole. Nemaju što čekati.

3. Prosjek za tebe osobno nije bitan. Ako se žene prosječno udaju sa 30 i prosječno imaju 6 ili koliko već veza prije braka, koga briga. Zar želiš biti prosječan?

4. Da sam na mjestu današnjih mladića, ili što već provlačim sinovima između redova, čim završe fakultet vrijeme je za ženidbu. Nema zajebancije. Do kraja fakulteta momak već treba imati stalnu vezu sa curom kojoj je prvi. Muškarac se onda treba ženiti najkasnije do recimo 26.

5. Te priče "mi smo sposobni i sa 50" su gluposti. Naravno sposobni smo fizički, ali cure su se već probrale. Neću valjda ja sa 50 i kusur gledati brucošice na fakultetu? Nema ih, ostale samo one koje ne valjaju i onda ti džaba što si "sposoban".

6. Tu dolazimo do glavnog problema. Stvari su hitne! Ljudi se često ponašaju kao da imaju vremena. Nema vremena. Finih cura nema brojčano puno i pokupovat će se brzo. Zadaća normalnog momka kome nisu u glavi one gluposti o "uživanju" i "zabavljanju" i "imam vremena" je da svim resursima koje ima odmah traži tu curu kao da traži zlato. Nema vremena za ležanje jer matematika nema ni srca ni duše, nestat će brzo sa tržišta. To je kao da FBI traži missing person. Skeniraj cijeli grad ili regiju dok je ne nađeš. Pokreni policiju, vatrogasce, GSS, pretražuj teren...!

Glavni problem je taj što prosječna cura danas misli da zaslužuje iznadprosječnog muškarca odnosno cilja na top 1% muškaraca i ne želi ništa ispod toga i onda čeka i naravno forsira karijeru dok ne napuni 30+. Muškarci poslije 30te stare kao vino, a žene kao mlijeko. Tako da za muške ima vremena da rade na sebi i podižu svoju vrijednost. Tu velik dio krivice snosi i feminizam koji zapravo laže žene da im je bolje da su same i da budu "nezavisne".

Vrh

PostPostano: Jučer, , 10:13 

Primarijus je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Glavni problem je taj što prosječna cura danas misli da zaslužuje iznadprosječnog muškarca odnosno cilja na top 1% muškaraca i ne želi ništa ispod toga i onda čeka i naravno forsira karijeru dok ne napuni 30+. Muškarci poslije 30te stare kao vino, a žene kao mlijeko. Tako da za muške ima vremena da rade na sebi i podižu svoju vrijednost. Tu velik dio krivice snosi i feminizam koji zapravo laže žene da im je bolje da su same i da budu "nezavisne".

Statistika jest problem bolesnog društva, ali ne osobni problem. Na osobnom nivou svatko za sebe želi najbolje što može dobiti, a ne prosječno.

Ne stariš kao vino, nego gubiš vrijeme. Ne podižeš vrijednost, nego gubiš vrijeme. Jednostavno samo gubiš vrijeme, a tu rijetku nadprosječnu curu ti ispred nosa pokupi netko možda i lošiji od tebe ali brži. Kasnije nje nema na tržištu, neće ona čekati dok se ti ostvariš. Zauzeta je rađa i odgaja djecu, pa ti podiži vrijednost koliko hoćeš, kome je uopće podižeš onda. Samo da se gledaš u ogledalu i piješ viski na jahti, koga briga. Onda se jebi sa tim pokvarenim mlijekom jer nema ništa bolje.

1597 of 2558 - 62.43%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 10:23 

muškarci stare kao vino samo pod uvjetom da kontinuirano napreduju u izgradnji statusa i materijalnog bogatstva. U protivnom propadamo ko i žene, samo 5-10 godina kasnije.

Problem je taj što je žena po privlačnosti prirodno kad je mlada, od 16-25 godina na vrhuncu, pukne je pubertet i odmah je u centru pažnje svih muškaraca. Ona je nesvjesna da će to vrijeme proći i uzima ga zdravo za gotovo, a kad prođe, teško spušta kriterije nego i dalje želi privući top muškarca kakvog je mogla s 19, a nije se udala za takvog s 19 i sad je takav top muškarac samo želi povaliti i to možda.

S druge strane mladi muškarac odmah nauči da se za status i time privlačnost žena mora izboriti i zato skoro nikad nema suluda očekivanja.

Feminizam ženama laže da mogu imati muškarca po želji s 35 godina, dva ispravna jajšca i "karijerom" u HRu. Tu se stvara soj srednjovječnih frustriranih usidjelica koje najviše od svega mrze žene koje su sretno udane, jer znaju da su i one to mogle biti samo da su na vrijeme odigrale. I onda nastoje istim zabludama zatrovati buduće generacije žena.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 10:25 

Svijet funkcionira na temelju generaliteta, a ne osobnih problema pojedinca, a trendovi uglavnom prouzrokovani feminizmom su sve prisutniji i kod nas. Nadprosječna cura neće ni pogledati prosječnog muškarca, prosječne misle da danas zaslužuju nekoga tipa Brad Pitt ili Leonardo di caprio. Problem niskog nataliteta je uglavnom krivica današnjih žena.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 10:38 

Svijet funkcionira na temelju generaliteta, a ne osobnih problema pojedinca, a trendovi uglavnom prouzrokovani feminizmom su sve prisutniji i kod nas. Nadprosječna cura neće ni pogledati prosječnog muškarca, prosječne misle da danas zaslužuju nekoga tipa Brad Pitt ili Leonardo di caprio. Problem niskog nataliteta je uglavnom krivica današnjih žena.

Stvar je u tomu što su te prosječne nekad bile nadprosječne, ali im je vlak prošao i "silom" hoće ono što ne mogu dobiti.

To jest krivnja žena, ali složio bi se Planinom, krivnja je i muškarac, očeva, koji dopuštaju svojim kćerima da trate mladost. Sve da ih netko ne bi ružno pogledao i rekao im da su "seksisti, zatucani....".

Vrh

PostPostano: Jučer, , 10:40 

novosve je napisao/la:
S druge strane mladi muškarac odmah nauči da se za status i time privlačnost žena mora izboriti i zato skoro nikad nema suluda očekivanja.

Točno, ali nije to toliko teško. Status nije objektivna stvar već više stvar percepcije. Ne moraš biti multimilijunaš. Možeš npr. uzeti gitaru i naučiti Cancion del Mariachi i eto ti status. :zubati

1597 of 2558 - 62.43%

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4969 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 195, 196, 197, 198, 199  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: sejdo.komsoglu i 22 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: