|
|
Stranica: 4/9.
|
[ 217 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 15 lip 2011, 22:45 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Hamburger, cheesburger, cola i pommes frites, mi imamo McDonalds, nemate ga vi! Kod nas se udomaćila ova verzija. Inače, ne preferiram takvu vrstu brze prehrane i za divno čudo, slažem se s većinom onoga što je joe enter napisao na ovoj temi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 16 lip 2011, 19:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
McDonaldas je junk ni manje ni vise no slicni ugostiteljski objekti tog tipa... Zapravo, vise je stvar sta jedete po takvim objektima... U principu hrana tipa hamburger, chees i sl i nije "nezdrava", mozda malo vise deblja (nema razlike u odnosu na recimo cevpe)... Stvar je da treba uvijek izbjegavati hranu koja je tzv deep fried, tj przena u ulju na viskoim temperaturama, tocnije utopljena u ulju, i tim gore na ulju koje se koristi vise puta, a to je hrana tipa pomfri, pileca krilca i sl... A to sto je tu nezdravo se takodjer nalazi u cipsu, krafnama, pogacicama, kupovnim keksima tipa Domacica itd... Tako da, nije Mc nista lose, samo ovisi sta se jede... Past ce koji hambi u kasnim satima. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 20 srp 2011, 16:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zapovjednik
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 20 srp 2011, 20:51 |
|
|
Smrt Mcdonalds'u,sloboda cevapima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 21 srp 2011, 00:27 |
|
|
al je ciganija navalila u amera svojih pokrovitelja...
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 21 srp 2011, 10:19 |
|
|
Ono je bas tuzno... Od tog sto jedan tzv clan tzv predsjednistva otvara jednu cevapdjinicu, pa do reda sto se stvorio da se okusi hamburger koji postoji manje vise svugdje na svijetu i glasi kao zadnja rupa od hrane.
Prava paradrzava.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 21 srp 2011, 10:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24095 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Zamisli Jospovića da otvara McDonald's u Zagrebu. ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) Luda kuća. Nepojmljivo. Ajde de gradonačenik inekako, a ovdje provrazredni događaj. Sva trokutistanska poltička elita je bila na ovom događaju.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 21 srp 2011, 12:50 |
|
|
ljudima doživljaj vidit mekdonalds kokad nisu makli iz enklave pa im to pravi seoski doživljaj u onoj vukojeb.i.ni daleko vam kuća bila
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 21 srp 2011, 22:39 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Iako nisam ljubitelj junkie fooda drago mi je da se Meki otvorio prvo u GLAVNOM gradu sto je svakako dobar pokazatelj prosperiteta i napretka ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) ,ameri su najavili da jos uz Mc Donalds,otvaraju Starbucks-e i Megaplex-e i to po zapadnoj Hercegovini posebno u Listici,Vinjanima donjim i gornjim,Podostrani,Djemidjicima ,Rastinovicima (samo gornjim,donji nemaju jos infrastrukturu) koja ce biti tek dragost kad se otvori H&M DM(da se more uzeti saFuna i deterdzenta) ![aleale :aleale](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a055.gif)
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 21 srp 2011, 22:47 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Neusporedivo je manja guzva nego u Zg kad se otvarao. Ocito je manji interes. To je dobro. Neka cevapa...
A ti Ljiljo navrni u Medjugorje, prije ismijavanja zapadne Eranije, tamo otvorit Mc bi bio pun pogodak. Pa eto vam prilike, vama koji bi natrag u Eraniju, fransiza i udri, ne moze se propast s Big Macom u Medjugorju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 21 srp 2011, 22:56 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Neusporedivo je manja guzva nego u Zg kad se otvarao. Ocito je manji interes. To je dobro. Neka cevapa...
A ti Ljiljo navrni u Medjugorje, prije ismijavanja zapadne Eranije, tamo otvorit Mc bi bio pun pogodak. Pa eto vam prilike, vama koji bi natrag u Eraniju, fransiza i udri, ne moze se propast s Big Macom u Medjugorju. Neka buraz fala ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ne bi ja dao svoje EU za nikakve Eranije ,Bosne dvice trice,volim ja to sve al ovako nadaljinu iz klimatizirane sobe
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 21 srp 2011, 23:10 |
|
|
A i BiH se promijenila, i u njoj klima uredjaja na sve strane, a i plin za grijanje se siri rapidno. Zapravo, za potrosit pare ima sve kao i vani, ali za zaradit bas i nema.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 22 srp 2011, 06:59 |
|
|
Otvorit ce se McD. u Mosataru, ali i u Banja Luci itd...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 23 srp 2011, 14:26 |
|
|
Evo, ono sto bi se reklo, ovih dana, MC Donalds pokrece svoju fast food imperiju i u BiH, sada su trenutno u fazi pronalazenja atraktivnih lokacija, tako da ce to da potraje neko izvesno vrijeme, pa ko voli, nek izvoli, ja sigurno necu, jer sto da se trujem sa americkim pljeskavicama, pomfritom i pilecim krilcima, kada mogu da se trujem i sa domacom hranom koja isto kosta i istog je nutritivnog kvaliteta.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 25 srp 2011, 18:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24095 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Bez svinjetine i alkohola u McD. Sarajevo ipak prepoznato kao multietniĆno od Amerikanaca. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 27 srp 2011, 11:32 |
|
|
Donio pajdo ćevape na otvorenje:
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pjosip
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 27 srp 2011, 15:39 |
|
|
A gle ove intelektualce:
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 28 srp 2011, 14:19 |
|
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 27 kol 2011, 11:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zapovjednik
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 27 kol 2011, 12:47 |
|
|
Jos ga nisu zabranili...mamu im hebem... ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
kiler
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 27 kol 2011, 15:23 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7477 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Uh što ću jedan sa svinjetinom pojest sa mehrakom,čim se otvori,u susjedstvu neposrednom. ![Herceg Bosna :herceg_bosna](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/herceg_bosna.gif)
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 28 kol 2011, 13:16 |
|
|
Jao tuge i hrane... Neki dan sam bio i narucio 2 hambija vulgaris, onako, cisto da se prisjetim... A sranja. I ne pamtim ga takvog. Neki otuzan komadic mesa i jedna kriska krastavca i to je to. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Al sta je ime, pa to se mora cekati da se jos i naruci. E ja vise nikad, hvala. Trebalo bi mi bar 15 komada da se pristojno najedem.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 28 kol 2011, 14:34 |
|
|
Ja jedino njihov pomfrit uzimam, i to samo ponekad.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aztec
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 28 kol 2011, 17:48 |
|
|
Pomfri nikad. To nije ni hrana.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: McDonald's u BiH Postano: 28 kol 2011, 18:52 |
|
|
Pa i nije hrana, nego kad odem na Beer fest, uz pivo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|