|
|
Stranica: 38/38.
|
[ 935 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 05 lip 2026, 09:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64348 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Meni najdraža.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 05 lip 2026, 09:24 |
|
|
|
"Neću izdat ja", "Vjetre sa Dinare", "Sine moj", "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova", "Moj dida i ja"..
Suze teku.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 05 lip 2026, 09:26 |
|
|
|
Koliki psihopat pun mržnje moraš bit da ti smetaju ove pjesme. Prebolesno koji fanatici. Jugofašisti
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 05 lip 2026, 21:18 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Zanimljivo kako je neki dan otkazan domoljubni koncert Domu mom gdje nastupaju svi pjevači osim MPT. Razlog je "zbog velike financijske odgovornosti i zahtjevnosti organizacije ovakvog događaja"
Očito je došla direktiva s vrha da se domoljubna energija ne rasipa , nego da trenutno jedino Thompson ima ekskluzivna prava na domoljubno pjevanje. Onda on pjeva da mu partija sudi ,a partija mu još i eliminira konkurenciju. Partiji se trenutno tresu gaće. Tako su 90-te pustili i Tuđmana da pobjedi, a onda išli na detuđmanizaciju... Naši partijaci su prije 90-ih naučili da moraju biti prilagodljivi ovisno od kud vjetar puše... Ali, još uviek Mile Kekin od drzave dobiva novce, a ne Thompson.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 05 lip 2026, 21:31 |
|
|
|
Što bi da nema Mile Kekina, samo danas si ga 5 puta spomenuo.
Thompson je sredstvo da HDZ napravi smjenu generacija kod svojih jurišnika. Kad osvoje vlast SDP i Možemo, a hoće jednom u 10 godina , HDZ ne može više računati na branitelje da će jurišati na institucije kao prije deset godina, jer su sad svi imaju preko 60 pa bi ih moglo ukliještiti u leđima. Mlade ne može organizirati direktno , ali može preko Thompsona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 05 lip 2026, 21:41 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Što bi da nema Mile Kekina, samo danas si ga 5 puta spomenuo.
Thompson je sredstvo da HDZ napravi smjenu generacija kod svojih jurišnika. Kad osvoje vlast SDP i Možemo, a hoće jednom u 10 godina , HDZ ne može više računati na branitelje da će jurišati na institucije kao prije deset godina, jer su sad svi imaju preko 60 pa bi ih moglo ukliještiti u leđima. Mlade ne može organizirati direktno , ali može preko Thompsona. Ako sam Kekina spomenuo 5 puta, ti si Thompsona 26 puta... Nitko nikada nije jurišao za HDZ osim 90-ih. Uz HDZ se drze samo oportunisti, a ne jurišnici. Pogotovo ne danas, kad među desnim stranakama imaš jake antiHDZovske snage poput Mosta. Činjenica je da HDZ Thompsona u određenom trenutku tapše po ramenu, a neki put ga skoro trpa i u zatvor, a novce poreznih obveznika uviek daje likovima poput Mile Kekina...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 07 lip 2026, 07:42 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Što bi da nema Mile Kekina, samo danas si ga 5 puta spomenuo.
Thompson je sredstvo da HDZ napravi smjenu generacija kod svojih jurišnika. Kad osvoje vlast SDP i Možemo, a hoće jednom u 10 godina , HDZ ne može više računati na branitelje da će jurišati na institucije kao prije deset godina, jer su sad svi imaju preko 60 pa bi ih moglo ukliještiti u leđima. Mlade ne može organizirati direktno , ali može preko Thompsona. Ako sam Kekina spomenuo 5 puta, ti si Thompsona 26 puta... Nitko nikada nije jurišao za HDZ osim 90-ih. Uz HDZ se drze samo oportunisti, a ne jurišnici. Pogotovo ne danas, kad među desnim stranakama imaš jake antiHDZovske snage poput Mosta. Činjenica je da HDZ Thompsona u određenom trenutku tapše po ramenu, a neki put ga skoro trpa i u zatvor, a novce poreznih obveznika uviek daje likovima poput Mile Kekina... Ja govorim o vremenu kad je eventualno SDP-Možemo na vlasti. Onda Most neće biti nikakva antiHDZovska snaga, nego će Miletić i neki predsjednik HDZ na tv-u si javno probosti prst i krvno se bratimiti u borbi protiv crvenih vragova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 08 lip 2026, 04:54 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ako sam Kekina spomenuo 5 puta, ti si Thompsona 26 puta...
Nitko nikada nije jurišao za HDZ osim 90-ih. Uz HDZ se drze samo oportunisti, a ne jurišnici. Pogotovo ne danas, kad među desnim stranakama imaš jake antiHDZovske snage poput Mosta. Činjenica je da HDZ Thompsona u određenom trenutku tapše po ramenu, a neki put ga skoro trpa i u zatvor, a novce poreznih obveznika uviek daje likovima poput Mile Kekina...
Ja govorim o vremenu kad je eventualno SDP-Možemo na vlasti. Onda Most neće biti nikakva antiHDZovska snaga, nego će Miletić i neki predsjednik HDZ na tv-u si javno probosti prst i krvno se bratimiti u borbi protiv crvenih vragova. Most i HDZ se nisu bratimili niti 2016.te i prije dok je SDP bio na vlasti... Zapravo, HDZ je prvi koji bjezi od Mosta, a ne obrnuto, jerbo im se Most napio krvi dok su kakti bili skupa, a to je presedan u hrvatskoj modernoj poviesti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 13 lip 2026, 00:38 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fredericktown
|
Naslov: Re: M.P. Thompson - HIPODROM, 5.7.2025 Megaspektakl Postano: 05 srp 2026, 10:21 |
|
Pridružen/a: 09 ruj 2023, 12:46 Postovi: 542 Lokacija: Red ispred hambasade
|
|
Jedna od dražih, iako sa Bosnom veze nemam
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|