|
|
Stranica: 19/19.
|
[ 475 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novem
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 11:42 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma nisam nikog nikad imala u R.L s foruma. Malo flertanje. Kad bila korona i nije se moglo izlaziti bilo je nekih likova. Ali nikad ništa nisam realizirala.  Neki me lik s kliksa planirao voditi na neko okupljanje povodom igmanskog marsa. I ja sam se toliko smijala, da me spucao na ignore. Ja i partizanski marševi  Pod Zelengorom bi možda nešto i "gorilo". Ovako Igman, 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 11:45 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: novem je napisao/la: Sad će Markan još jedan "papren" vic o Crvenkapici.  Popravio Vuk motocikl, karburator ne valja.. Srela ga Crvenkapica, doziva ga - Vučee, Vučee!! Veli vuk - Quraz vuče, vidiš da trokira 'bem te crvenu!!  
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 11:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 91105 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Na taj način se boriš protiv idealizacije, koja se javlja kod zaljubljenosti.
Moja mama ima ćaću pod “LJubav” i dan danas. Sto bi se borila.  Cute stvari možeš kasnije, kad se stvari zaključaju i stabiliziraju. Kad formalizirate, dodaš srce iza imena. Ili ako je bio Smoki 3 dodaš “<“ pa postane Smoki <3 (srce)
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 12:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Budi normalan.  Na taj način se boriš protiv idealizacije, koja se javlja kod zaljubljenosti. A ta idelaizacija je opasna i glavni izvor povreda. Nema veze ako se i povrijediš, sve je to lijepo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1644 of 2558 - 64.27%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 12:22 |
|
|
novem je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ma kakav friendzone, poslije drugog dejta mi nicim izazvana salje "Joj al kako su ti takve oči, ti mene kad pogledas..bas su posebne" Ne znam, postoji mogucnost da me je previse ovo pomjerilo jer nisam puno navikao na zensko ne. A mozda je samo sebi malo dizala cijenu, mozda nije uopste mislila da ce me ovo raznijeti kao tomahawk u prsa. Uglavnom, morao sam dogovoriti kafu veceras sa drugom pickom da se smirim. Ja, ja, poznata ženska priča...dok Karabaja misli samo na jedno.  Ne znam, mala ga zavodi maksimalno a Karabaja se ne pomiče. Ccc ta današnja mladež neaktivna. I meni su često govorile da imam lijepe oči, ali dok mi ne kaže: "imaš lijep kurac, baš uživam", nekako ne vjerujem da je iskreno zaljubljena. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1644 of 2558 - 64.27%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 13:52 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22347 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Moja mama ima ćaću pod “LJubav” i dan danas. Sto bi se borila.  Cute stvari možeš kasnije, kad se stvari zaključaju i stabiliziraju. Kad formalizirate, dodaš srce iza imena. Ili ako je bio Smoki 3 dodaš “<“ pa postane Smoki <3 (srce) Sad ću ja shvatiti tako, da sve one pridjeve krasne sto si mi nekad lijepio, da si se ustvari borio protiv idealizacije  S Lapo od 50 i kusur na ivici flerta si bio. A sa mnom na ivici sukoba i incidenta. Pa strašno.
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 13:54 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma nisam nikog nikad imala u R.L s foruma. Malo flertanje. Kad bila korona i nije se moglo izlaziti bilo je nekih likova. Ali nikad ništa nisam realizirala.  Neki me lik s kliksa planirao voditi na neko okupljanje povodom igmanskog marsa. I ja sam se toliko smijala, da me spucao na ignore. Ja i partizanski marševi  Pod Zelengorom bi možda nešto i "gorilo". Ovako Igman,  Ja mislila neka fora.  Kaže lik moj je djed ratno siroče 
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 14:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Pod Zelengorom bi možda nešto i "gorilo". Ovako Igman,  Ja mislila neka fora.  Kaže lik moj je djed ratno siroče  E baš si ga neka. Ni đeda nisi htjela da usvojiš. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 14:16 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja mislila neka fora.  Kaže lik moj je djed ratno siroče  E baš si ga neka. Ni đeda nisi htjela da usvojiš.  Fakat. Sa sutjeske iz neke od ofanziva 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 14:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: E baš si ga neka. Ni đeda nisi htjela da usvojiš.  Fakat. Sa sutjeske iz neke od ofanziva  Zato i govorim o Zelengori. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 14:23 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Fakat. Sa sutjeske iz neke od ofanziva  Zato i govorim o Zelengori.  Aaaa nisam skužila.  Ti ofanziva je bilo more. Ko ce to popamtiti. Plus kazu da je sve to u biti preuveličano onom YU propagandom. I da nijedna nije imala utjecaja na izhod rata. Da je to sve bilo lokalno. I beznacajno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 15:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64439 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Ja, ja, poznata ženska priča...dok Karabaja misli samo na jedno.  Ne znam, mala ga zavodi maksimalno a Karabaja se ne pomiče. Ccc ta današnja mladež neaktivna. I meni su često govorile da imam lijepe oči, ali dok mi ne kaže: "imaš lijep kurac, baš uživam", nekako ne vjerujem da je iskreno zaljubljena.  Da ćeš biti ovako direktan, tose nisam nado.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 21:11 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8463 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ne da mi se vraćati i čitati sve unatrag...znači tema se pretvorila u Karabahine ljubavne jade, tj.friendzoniranje od strane neke p.čke. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 22:25 |
|
|
Dudu-ove. K. Je dudu-ov alter ego. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 24 srp 2026, 23:23 |
|
|
|
Ja mislio taj Karabaj neki ozbiljan musliman sa barem 3 djece, a on tek razmišlja o prvom spoju. Da nije tako izbirljiv možda i bi.
Najgluplje što muškarac može napraviti je da se previše trudi oko neke jako atraktivne ženske. Osim ako nije poduzetnik ili nogometaš pa mu je ona i statusni simbol.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 25 srp 2026, 09:40 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Ja mislio taj Karabaj neki ozbiljan musliman sa barem 3 djece, a on tek razmišlja o prvom spoju. Da nije tako izbirljiv možda i bi.
Najgluplje što muškarac može napraviti je da se previše trudi oko neke jako atraktivne ženske. Osim ako nije poduzetnik ili nogometaš pa mu je ona i statusni simbol. Žena treba trčati za muškim, a ne obrnuto. Ljepota je prolazna. Svi mi starimo, a ako ćeš se nakačit na neku tuku samo radi izgleda  Kaj će ti to u životu, tu je max malo aerobika u priči.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 25 srp 2026, 14:41 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8463 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dudu-ove. K. Je dudu-ov alter ego.  Dudač još uvijek ganja žene kao kad je tek počeo pisati na forumu. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 25 srp 2026, 18:18 |
|
|
kiler je napisao/la: Ne da mi se vraćati i čitati sve unatrag...znači tema se pretvorila u Karabahine ljubavne jade, tj.friendzoniranje od strane neke p.čke.  Patnje mladog hadzije 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 25 srp 2026, 18:40 |
|
|
weasel je napisao/la: kiler je napisao/la: Ne da mi se vraćati i čitati sve unatrag...znači tema se pretvorila u Karabahine ljubavne jade, tj.friendzoniranje od strane neke p.čke.  Patnje mladog hadzije  A zašto muslimani izumiru? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 26 srp 2026, 20:20 |
|
|
|
"Strategic patience" koji sam naucio od Iranskog rezima vratio mi je posjed i kontrolu utakmice, imam inicijativu, povukla se u svoj sesnesterac i samo je pitanje vremena kad ce primiti. Iz 2/1 lagano.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 26 srp 2026, 20:30 |
|
|
|
Pleti mrežu okolo, vezi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 27 srp 2026, 08:14 |
|
|
kiler je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dudu-ove. K. Je dudu-ov alter ego.  Dudač još uvijek ganja žene kao kad je tek počeo pisati na forumu.  Nakuco se čaša Napjevao pjesama Napio se nektar vina Sa rajskih usana
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 27 srp 2026, 15:30 |
|
|
Karabaja je napisao/la: "Strategic patience" koji sam naucio od Iranskog rezima vratio mi je posjed i kontrolu utakmice, imam inicijativu, povukla se u svoj sesnesterac i samo je pitanje vremena kad ce primiti. Iz 2/1 lagano. Nadam se da ne prolaziš ko oni, jer bez obzira na mogućnosti koje se pružaju u budućnosti, njih trenutno....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 30 srp 2026, 08:31 |
|
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Zlocin i kazna fatalne ljubavi Postano: 30 srp 2026, 17:27 |
|
|
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|