HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 ruj 2026, 03:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 514 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !!
PostPostano: 11 kol 2026, 11:40 

Machak je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Islamisti znaju izvući živce. Čovjek je malo reagirao ništa strašno. Platit će nekoliko stotina eura i nastaviti se sunčati.

Da je ovako reagirao neki Bošnjak, ne bi bilo malo.
To je poenta, to je ono što potencirate na ovoj temi.
Činjenica je da stoke ima u svakom narodu i da to ne znači nužno da je cijeli narod takav.

Ne znači naravno. Bošnjaka ima dobrih ljudi, kao što Hrvata ima loših ljudi. :palacgore1

Mala otegotna okolnost je što kod Bošnjaka vjerska knjiga naređuje "borite se protiv nevjernika", što ukazuje na sustavni problem a ne samo na pojedince.

1667 of 2558 - 65.17%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

Naslov: Re: Trajno zabranjen prolazak kroz Hrvatsku osobama koje su vrijeđale Hrvate BiH !!
PostPostano: 11 kol 2026, 11:41 

Machak je napisao/la:

Pa ima momčino i zatvor.
To što je državljanin nema imunitet da prijeti okolo i da vrijeđa.
Ima veze, navedete nekog hajvana i o njemu pišete naširoko, a vidiš evo ima i u vas hajvana, još eto ko neki akademik, doktor, sreće svakodnevno Bošnjake i ovako se ponaša.

Nema potrebe, ovakvi levati neće ništa bitno promjeniti. Čak i najhrabriji su u stanju jedino žene napadati.

Zatvor za svađu s nekom islamisticom na plaži? Da ne bi!

Svaki ovakav video je samo pola istine, jer onaj tko je snimio pokazuje samo ono što je njemu u interesu. Nema što je ona radila prije toga, ili što su njena djeca radila prije. Istina, nije trebao da ih vrijeđa, ali svakako je olakotna okolnost ako je bio izazvan divljačkim ponašanjem.

I dalje ti stoji da ovo nije tema na kojoj si to objavio. Ne radi se o zabranjenom ulasku u Hrvatsku.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 11:42 

Machak je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

kakav ekstrem? :neznam Bezobraznik ili opičen. Primjerena kazna i vozi dalje.

Bezobraznik svakako.
Al pazi, vi za ovakve (a i za manje) pišete da su radikalni islamisti.

Dobro, lik je jedino hrabar da vrijeđa i prijeti nekakvoj ženi i maloj djeci.
Što ne mijenja činjenicu da on ovako misli i da je to porazno za jednog akademika koji u profesiji dolazi u dodir sa raznim nacijama.

Uopće ne poznajemo čovjeka ni ti ni ja, odakle toliko zaključaka tko je i kakav je?

Hrvatska je pravna država i ima stručne ljude koji su istražili slučaj i primjereno kaznili izgrednika. Ne znam što još hoćeš, da ga kamenuju na trgu?

1667 of 2558 - 65.17%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 11:49 

Uopće ne poznajemo čovjeka ni ti ni ja, odakle toliko zaključaka tko je i kakav je?

Hrvatska je pravna država i ima stručne ljude koji su istražili slučaj i primjereno kaznili izgrednika. Ne znam što još hoćeš, da ga kamenuju na trgu?

Mislim da je to objavio na ovoj temi jer hoće da kaže kako nema osnove za zabranu muslimanima koji vrijeđaju hrvate jer eto ima hrvata koji vrijeđaju muslimane. Konkretno umirovljeni starac na nekoj plaži, isprovociran nečijim razmaženim derištima. To je valjda u rangu Av-Ava i konstantnoj medijskoj harangi protiv hrvata koju ovaj provodi.

Kako god, što Machak ne želi da skuži, je da bi i oni mogli ovome čovjek zabraniti ulazak u svoju fildžan državicu da istu imaju. A kako nemaju ovaj čovjek može otići u sred Sarajeva popiti kafu i ne mogu mu ništa, dok mi možemo odstraniti njihove nepoćudne izgrednike iz cijele EU.

To je ta razlika, imati i i nemati.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 12:12 

Machak je napisao/la:

Da je ovako reagirao neki Bošnjak, ne bi bilo malo.
To je poenta, to je ono što potencirate na ovoj temi.
Činjenica je da stoke ima u svakom narodu i da to ne znači nužno da je cijeli narod takav.

Ne znači naravno. Bošnjaka ima dobrih ljudi, kao što Hrvata ima loših ljudi. :palacgore1

Mala otegotna okolnost je što kod Bošnjaka vjerska knjiga naređuje "borite se protiv nevjernika", što ukazuje na sustavni problem a ne samo na pojedince.

Ma dobro, al evo ja ne vidim razliku između tog Bošnjaka fanatika koji bi se borio protiv nevjernika bez obzira treba li ili ne treba i ovog koji sistemski mrzi i koji je iskoristio priliku da to izbaci na žene i djecu.
Sad ti meni reci, je li Dragan stvarno pojedinac, izolovani slučaj? Da je samo po forumu, reklo bi se da baš i nije tako.

Bošnjaci pak, kolektivno, nisu nikakva sekta koja slijedi nekakav džihad ili šta već hoćete predstaviti.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 12:21 

Tema je doslovno o pojedincima kojima se zabranjuje ulazak u Hrvatsku i EU, a troler trola o "kolektivnoj odgovornosti".

Da, Dragan ce u Hrvatsku uvijek uci, a Mujo koji vrijedja Hrvate u Hrvatsku nece uci. Hrvatska je drzava Hrvatskog naroda, a BiH tri naroda. I Draganu nitko ne moze zabraniti ulazak bilo gdje, osim mozda opcinskog vijeca Kalesije, a i to pada na ustavnom sudu jer kako kazu muslimani "ne moze RS zabraniti nosanje ljiljana, ima ustavni sud".

Zajednicka drzava, htjeli ste je, pa zajednicka je, nije vasa. STa mislite koliko ce im jos godina trebati da shvate tu jednadzbu, da su 3 vise od 1.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 12:24 

Machak je napisao/la:

Ma dobro, al evo ja ne vidim razliku između tog Bošnjaka fanatika koji bi se borio protiv nevjernika bez obzira treba li ili ne treba i ovog koji sistemski mrzi i koji je iskoristio priliku da to izbaci na žene i djecu.
Sad ti meni reci, je li Dragan stvarno pojedinac, izolovani slučaj? Da je samo po forumu, reklo bi se da baš i nije tako.

Dragan je pojedinac naravno. Što bi drugo mogao biti Dragan nego pojedinac? :neznam

Machak je napisao/la:

Bošnjaci pak, kolektivno, nisu nikakva sekta koja slijedi nekakav džihad ili šta već hoćete predstaviti.

Ali ja nisam ni rekao da Bošnjaci kolektivno ne valjaju, niti da kolektivno slijede džihad. Ja sam samo rekao da njihova vjerska knjiga to od njih traži. Srećom mnogi Bošnjaci odbacuju učenja iz Kurana. :palacgore1

Zapravo kad malo razmislim, kad je Bošnjak dobar čovjek to posebno treba cijeniti jer je njemu teže nego Hrvatu. Kuran mu prijeti paklom ako prihvaća nevjernike, a on ih i dalje prihvaća unatoč strašnim prijetnjama vječne patnje. Ostaje čovjek i pred prijetnjom džehenemom. To zaista treba cijeniti. :palacgore1

1667 of 2558 - 65.17%

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 12:46 

potocnj je napisao/la:

Mislim da je to objavio na ovoj temi jer hoće da kaže kako nema osnove za zabranu muslimanima koji vrijeđaju hrvate jer eto ima hrvata koji vrijeđaju muslimane. Konkretno umirovljeni starac na nekoj plaži, isprovociran nečijim razmaženim derištima. To je valjda u rangu Av-Ava i konstantnoj medijskoj harangi protiv hrvata koju ovaj provodi.

Kako god, što Machak ne želi da skuži, je da bi i oni mogli ovome čovjek zabraniti ulazak u svoju fildžan državicu da istu imaju. A kako nemaju ovaj čovjek može otići u sred Sarajeva popiti kafu i ne mogu mu ništa, dok mi možemo odstraniti njihove nepoćudne izgrednike iz cijele EU.

To je ta razlika, imati i i nemati.

Nisi u pravu. Nema potrebe da bilo ko vrijeđa, prijeti i da očekuje kako će proći bez posljedica.
Apsolutno sam za to da snosi posljedice i da se zabrani ulaz svakom ko se pravi budala.

Sad ti to svodiš na nekakav reciprotitet, uopšte nije riječ o tome.

Ovaj može biti diskreditovan, može mu se oduzeti licenca, sve to na teritoriju BiH.
To što ti likuješ jer eto kao dole u Mostaru neko će se praviti mutav na to da je Dragan fašistoidni narcis, malo vrijeđao neku ženu i djecu, šta ima veze ne znači da ovo neće nositi ozbiljne posljedice po Dragana.
Pravne države itekako ima za običnog čovjeka.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 12:50 

Machak je napisao/la:

Dragan je pojedinac naravno. Što bi drugo mogao biti Dragan nego pojedinac? :neznam

Machak je napisao/la:

Ali ja nisam ni rekao da Bošnjaci kolektivno ne valjaju, niti da kolektivno slijede džihad. Ja sam samo rekao da njihova vjerska knjiga to od njih traži. Srećom mnogi Bošnjaci odbacuju učenja iz Kurana. :palacgore1

Zapravo kad malo razmislim, kad je Bošnjak dobar čovjek to posebno treba cijeniti jer je njemu teže nego Hrvatu. Kuran mu prijeti paklom ako prihvaća nevjernike, a on ih i dalje prihvaća unatoč strašnim prijetnjama vječne patnje. Ostaje čovjek i pred prijetnjom džehenemom. To zaista treba cijeniti. :palacgore1

Pročitao sam dosta upisa na ovom forumu koji zvuče poput Draganove priče.

Bošnjaci, bilo da su vjernici ili ateisti, nisu radikalni niti slijede nekakvo sektaško učenje.
Moje poznavanje vjerskih aspekata kaže da niti jedna vjera u načelu ne propagira fanatizam, ubijanje niti bilo šta zlo.
Naravno, čovjek to tumači na drugačiji način i prilagođava sebi, pa onda imaš sekte koje provode svoje interese preko vjere.
Jasno, tebi je zanimljivo to sektaško tumačenje pa se njega držiš kao pjan plota.
Meni se slika o Hrvatima kao narodu nije puno promjenila s ovim Draganom, a tebi se sa svakim Bošnjakom koji je pandan Draganu drastično mijenja.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 12:52 

crni_bombarder je napisao/la:
Tema je doslovno o pojedincima kojima se zabranjuje ulazak u Hrvatsku i EU, a troler trola o "kolektivnoj odgovornosti".

Da, Dragan ce u Hrvatsku uvijek uci, a Mujo koji vrijedja Hrvate u Hrvatsku nece uci. Hrvatska je drzava Hrvatskog naroda, a BiH tri naroda. I Draganu nitko ne moze zabraniti ulazak bilo gdje, osim mozda opcinskog vijeca Kalesije, a i to pada na ustavnom sudu jer kako kazu muslimani "ne moze RS zabraniti nosanje ljiljana, ima ustavni sud".

Zajednicka drzava, htjeli ste je, pa zajednicka je, nije vasa. STa mislite koliko ce im jos godina trebati da shvate tu jednadzbu, da su 3 vise od 1.

Ima drugih mjera.
Kad si javna ličnost, onda budi spreman snositi posljedice svog ponašanja.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 12:52 

Machak je napisao/la:

Nisi u pravu. Nema potrebe da bilo ko vrijeđa, prijeti i da očekuje kako će proći bez posljedica.
Apsolutno sam za to da snosi posljedice i da se zabrani ulaz svakom ko se pravi budala.

Ovaj može biti diskreditovan, može mu se oduzeti licenca, sve to na teritoriju BiH.
To što ti likuješ jer eto kao dole u Mostaru neko će se praviti mutav na to da je Dragan fašistoidni narcis, malo vrijeđao neku ženu i djecu, šta ima veze ne znači da ovo neće nositi ozbiljne posljedice po Dragana.

Kada bi muslimanima oduzimali licence zbog uvreda naspram hrvata, srba, i židova vi ne bi imali osobu akreditiranu da bude domar u vrtiću a ne nekakav doktor ili profesor.

Što vi mislite da imate pravo da uzvikujete UZP i genocidna tvorevina, ustaše i četnici, i sl. a da ostali nikada ne smiju vama?
Ili ako nekad netko uvrijedi muslimana to je vijest a ovo vaše samo sloboda govora i izražavanja?

Koliko ste profesora u Sarajevu najurili zbog antisemtiskih stavova? Ako niste nikoga onda trebaš šutjet.
Od kako je Hamas napravio genocid nad židovima natječete se u antisemitizmu.

A bošnjaci kojima se ne sviđa Hrvatska ili hrvatska mjesta u BiH nisu dužni da ih posjećuju. Nitko vas ne tjera.
Ni mi ne bi nikada išli u Sarajevo da nam nisu tamo zajedničke institucije. Vi forsirate zajedništvo onda ni nemate mogućnost da nekome oduzimate ili dajete licence. Nije vaša država.

Hrvatske institucije su odradile svoj posao i ovdje je kraj.

Ti i dalje nećeš da napraviš prikladnu temu nego si na ovoj koja nije za to.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 12:56 

potocnj je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Pa ima momčino i zatvor.
To što je državljanin nema imunitet da prijeti okolo i da vrijeđa.
Ima veze, navedete nekog hajvana i o njemu pišete naširoko, a vidiš evo ima i u vas hajvana, još eto ko neki akademik, doktor, sreće svakodnevno Bošnjake i ovako se ponaša.

Nema potrebe, ovakvi levati neće ništa bitno promjeniti. Čak i najhrabriji su u stanju jedino žene napadati.

Zatvor za svađu s nekom islamisticom na plaži? Da ne bi!

Svaki ovakav video je samo pola istine, jer onaj tko je snimio pokazuje samo ono što je njemu u interesu. Nema što je ona radila prije toga, ili što su njena djeca radila prije. Istina, nije trebao da ih vrijeđa, ali svakako je olakotna okolnost ako je bio izazvan divljačkim ponašanjem.

I dalje ti stoji da ovo nije tema na kojoj si to objavio. Ne radi se o zabranjenom ulasku u Hrvatsku.

Dobio je novčanu kaznu za prijetnje i uvrede. Koja svađa, uhapsili bi i ovu gospođu da je bila svađa.
Au, jest eto djeca od 10ak godina napale kukavnog Dragana, pa im on uzvratio.

Pa ako se Dragan bude nastavio ovako ponašati, može dobiti zabranu prelaska granice BiH.
Radikalnim građanima se može staviti zabrana izlaska.
Ako misli da mu je to problem, onda nek ne ulazi u BiH i riješeno.

Ne, priča je na pravoj temi. Kako rekoste, htjeli smo svi živjeti u jednoj državi, e pa kad je tako, zašto bi samo bio problem vrijeđanje Hrvata BiH?!
Problem je vrijeđanje bilo koga.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 13:02 

Ne može jer ne kontrolirate vi kome može zabrana ulaska u BiH.
To što ste vi umislili da možete udarati kontramjere EU grdno se varate.
Kao da Hrvati tvrde da mogu udarati kontramjere SAD-u.
Ti baš poželio da skidaš gaće na granici EU.

Za razliku od BiH gdje ovakvi prođu nekažnjeno ili simbolično uz uvjetnu kaznu Hrvatska je pravna država.
Za onog iz Viteza što je prijetio da će klati Hrvate ste skupljali donacije za obranu.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 13:11 

Smiješno ponašanje od strane akademika... Doduše potpuno ga shvaćam hahaha

Ceterum censeo XXIII centesimam partem territorii Bosniae et Hercegovinae esse delendam.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 13:12 

potocnj je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Kada bi muslimanima oduzimali licence zbog uvreda naspram hrvata, srba, i židova vi ne bi imali osobu akreditiranu da bude domar u vrtiću a ne nekakav doktor ili profesor.

Što vi mislite da imate pravo da uzvikujete UZP i genocidna tvorevina, ustaše i četnici, i sl. a da ostali nikada ne smiju vama?
Ili ako nekad netko uvrijedi muslimana to je vijest a ovo vaše samo sloboda govora i izražavanja?

Koliko ste profesora u Sarajevu najurili zbog antisemtiskih stavova? Ako niste nikoga onda trebaš šutjet.
Od kako je Hamas napravio genocid nad židovima natječete se u antisemitizmu.

A bošnjaci kojima se ne sviđa Hrvatska ili hrvatska mjesta u BiH nisu dužni da ih posjećuju. Nitko vas ne tjera.
Ni mi ne bi nikada išli u Sarajevo da nam nisu tamo zajedničke institucije. Vi forsirate zajedništvo onda ni nemate mogućnost da nekome oduzimate ili dajete licence. Nije vaša država.

Hrvatske institucije su odradile svoj posao i ovdje je kraj.

Ti i dalje nećeš da napraviš prikladnu temu nego si na ovoj koja nije za to.

Nek oduzimaju. Svako treba da snosi posljedice za svoje ponašanje.
Ti sad guraš priču o reciprotetu. Vi možete, možemo i mi. Kakva je to priča? Ja ne podržavam ničije vrijeđanje niti prijetnje.
Sad si ti tu našao priliku da istreseš sve iz sebe.
Ovaj papak došao iz Mostara i iskoristio priliku da vrijeđa nekog na hrvatskoj plaži. I ti ćeš sad to pravdati nekakvom relativizacijom.
Ja pričam o onom što se može uraditi u BiH kad su ovakvi slučajevi u pitanju.
Neću, mislim da je slučaj vezan.
Da vas nije toliko pogodilo, davno bi se završila rasprava o ovom.
No, umjesto da kažemo kako je Dragan poremećeni psihijatar kojem kao da je učitelj bio znamo već koji psihijatar i nastavimo život dalje, smišljaju se razna opravdanja i pišu gluposti.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 13:13 

daramo je napisao/la:

Za razliku od BiH gdje ovakvi prođu nekažnjeno ili simbolično uz uvjetnu kaznu Hrvatska je pravna država.
Za onog iz Viteza što je prijetio da će klati Hrvate ste skupljali donacije za obranu.

Jest, baš će mi skidati gaće na granici EU zbog nekog ludaka Dragana.
Pa ako je na teritoriju BiH, ako je građanin BiH, ima adresu tu, radi tu, znači da je i podložan zakonima BiH.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 13:14 

Machak je napisao/la:

Dobio je novčanu kaznu za prijetnje i uvrede. Koja svađa, uhapsili bi i ovu gospođu da je bila svađa.

Pa ako se Dragan bude nastavio ovako ponašati, može dobiti zabranu prelaska granice BiH.

Ne, priča je na pravoj temi. Kako rekoste, htjeli smo svi živjeti u jednoj državi, e pa kad je tako, zašto bi samo bio problem vrijeđanje Hrvata BiH?!

Dobio je novčanu kaznu, i ako se bude žalio ide postupak, možda on dokaže i nekakve uvrede te ženske, naravno, neće snimiti ona svoje nego samo njegove.

Na koji način ti misliš da se njemu može zabraniti ulazak u BiH, a on građanin?

O kakvoj ti to zabrani izlaska radikalnim građanima, koji je tebi kurac? :D

Izmišljaš zakone i pravila koja nigdje ne postoje.

Tko je to tko odlučuje tko je radikalan a tko nije? Za mene ste vi svi muslimani manje više radikalni, to je subjektivno mjerilo.

Nema nikakvog uporišta da se nekome oduzme sloboda kretanja.

On je u BiH svoj na svome, i u Hrvatskoj je svoj na svome. Ako je nešto pogriješio platit će kaznu i to je to.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 13:16 

Machak je napisao/la:

Pa ako je na teritoriju BiH, ako je građanin BiH, ima adresu tu, radi tu, znači da je i podložan zakonima BiH.

BiH nije mjesno nadležna za ono što se dogodilo u drugoj državi.

Bulazniš.

BiH nije bila mjesno nadležna ni za Dodika i njegove izjave po Republici Srpskoj, nije mu mogla ništa, a ti misliš da ima neke osnove za ono što se dogodilo u drugoj državi? :smijeh

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 13:19 

Nekim budalama je zbilja teško objasniti da nemaju svoju državu.

Hrvatska je ovog Dragana mogla kazniti, a mogla mu je i dati orden za uzorno ponašanje na plaži, na to uopće ne mogu utjecati bošnjaci, jedino što mogu je odlučiti da ne dođu više (što podržavam).

BiH se mora ponašati tako da zadovolji interese triju konstitutivnih naroda i tako stalno i u svakom trenutku. Jedan narod ne može odlučivati što je zakon a što nije, a često ne odlučuje ni jedan od naroda jer se odluke nameću sa strane.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 13:20 

potocnj je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Dobio je novčanu kaznu, i ako se bude žalio ide postupak, možda on dokaže i nekakve uvrede te ženske, naravno, neće snimiti ona svoje nego samo njegove.

Tko je to tko odlučuje tko je radikalan a tko nije? Za mene ste vi svi muslimani manje više radikalni, to je subjektivno mjerilo.

On je u BiH svoj na svome, i u Hrvatskoj je svoj na svome. Ako je nešto pogriješio platit će kaznu i to je to.

Ko je branio njemu da snima?
Javna je površina.

Pa ako se kojim slučajem upiše u crnu knjigu kao opasna osoba.
Misliš da ne možeš dobiti zabranu prelaska granice?!
Ah za tebe...za tebe je i Dragan normalan, a nijedan Bošnjak nije.
Zato i vodimo ovu raspravu koju sam ja davno htio završiti, ali ti ne možeš.
Uživio si se u ulogu advokata Draganu. Braniš neobranjivo.

Dok se završi sve na uvredama, platiće kaznu.
Ako pokuša nešto drugo, onda se mijenja i vrsta kazne.

Ili će advokat reći da bi prijetnje oružjem i slično završile sa novčanom kaznom?

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 13:22 

Machak je napisao/la:
daramo je napisao/la:

Neće, ali hoće zbog tvrdnji da su Židovi organizirali teroristički napad na Blizance i da Hrvatska agresor na BiH.
Prekršaj nije počinjenen na teritoriju BiH pa ista nije nadležna, niti se osobi može dva puta suditi za isti prekršaj.
Zakoni BiH ne vrijede u Makarskoj i EU.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 13:23 

potocnj je napisao/la:
Machak je napisao/la:

BiH nije mjesno nadležna za ono što se dogodilo u drugoj državi.

Bulazniš.

BiH nije bila mjesno nadležna ni za Dodika i njegove izjave po Republici Srpskoj, nije mu mogla ništa, a ti misliš da ima neke osnove za ono što se dogodilo u drugoj državi? :smijeh

Halo, tip je položio zakletvu kao medicinski radnik, a ovim je definitivno prekršio i ovo je osnov da se traži oduzimanje licence.

Citat:
U međuvremenu je reagirala i mr. sci. prim. dr. Snježana Marjanović-Lisac, specijalista neuropsihijatar te članica Odbora za medicinsku etiku i deontologiju Ljekarske komore KS.

"Stidi se, kolega Dragane Babiću! Doktore, psihijatru, profesore, akademiče! Ne želim biti tvoja kolegica! Treba ti oduzeti ljekarsku licencu", poručila je jasno.

A jel BiH bila nadležna za onog što je napravio udes sa smrtnim posljedicama?

Inače, mene bi bilo stid braniti ovakvu ljušturu od čovjeka.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 13:24 

daramo je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Neće, ali hoće zbog tvrdnji da su Židovi organizirali teroristički napad na Blizance i da Hrvatska agresor na BiH.
Prekršaj nije počinjenen na teritoriju BiH pa ista nije nadležna, niti se osobi može dva puta suditi za isti prekršaj.
Zakoni BiH ne vrijede u Makarskoj i EU.

Govorim o ljekarskoj licenci, to nema veze sa nadležnosti.
Kako će uopšte sutra neki Bošnjak doći ovom u ordinaciju?

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 13:25 

Machak je napisao/la:

Ovo je već za susjednu temu kako muslimanima pokazati da nemaju državu.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2026, 13:25 

Machak je napisao/la:
potocnj je napisao/la:

Ko je branio njemu da snima?
Javna je površina.

Pa ako se kojim slučajem upiše u crnu knjigu kao opasna osoba.
Misliš da ne možeš dobiti zabranu prelaska granice?!
Ah za tebe...za tebe je i Dragan normalan, a nijedan Bošnjak nije.
Zato i vodimo ovu raspravu koju sam ja davno htio završiti, ali ti ne možeš.
Uživio si se u ulogu advokata Draganu. Braniš neobranjivo.

Dok se završi sve na uvredama, platiće kaznu.
Ako pokuša nešto drugo, onda se mijenja i vrsta kazne.

Ili će advokat reći da bi prijetnje oružjem i slično završile sa novčanom kaznom?

Dragan ne može dobiti zabranu ulaska ako je državljanin BiH i Hrvatske.
Ne može država zabraniti ulazak vlastitom državljaninu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 514 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot i 30 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: