HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 ruj 2026, 08:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 6 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Preminula Kristina Kovacević - Hitrec
PostPostano: 31 kol 2026, 12:07 

https://www.index.hr/amp/vijesti/clanak ... 29364.aspx

Žena je bila majka šestero djece i autorica poznatog “Maminog bloga”. Pozitivna osoba, ljubazna, dobra i vrhunski organizator života i ukućanatva svoje brojne porodice. Takodjer je i radila, borila se, govorila javno o tabu temama koje se tiču braka, veza, roditeljstva i odgoja.

Uvijek je bila sredjena u javnosti i imala onu dobru osobinu da se znala našaliti na svoj račun. Zadnju bebu rodila je početkom 2026 godine. Borila se s viškom kilograma i bila osjetljiva i plakala je za svaku sitnicu. O tome je sama govorila. Ne znam je li poznata muškom dijelu foruma, ali gostovala je i u nedeljom u 2. Te dobila mnoge prestižne nagrade u HR kao žena i majka.

Ovo je ogromna tragedija. Nije još uvijek poznat uzrok smrti, ali izgleda da je bila saobracajna nesreće.

Neki dan je pisala na svom blogu da je sustavno progoni ženska osoba i pratioci su detektirali ko je u pitanju. Žena je bila još uvijek i frisko rodila. Da li je to sve imalo veze s njenom smrću ne znam. Ali ovo je zaista ogromna tragedija.

Citat:
Jučer se dogodila tragedija. Napustila nas je Kristina Kovačević Hitrec, poznata kao 'Mamin blog', majka šestero djece, dobitnica nagrade Ponos Hrvatske, žena koja je sudjelovala u brojnim humanitarnim akcijama, surađivala s raznim medijima i novinarima, pa i otkrivala pojedine afere.

Neka počiva u miru bozijem.

Samo mene pratile

Vrh

Naslov: Re: Preminula Kristina Kovacević - Hitrec
PostPostano: 31 kol 2026, 14:03 

Nisam prije čuo za nju.

Ako je bila prometna nezgoda što reći, promet je opasan, djelić sekunde je dovoljan. Počivala u miru.

1676 of 2558 - 65.52%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2026, 14:29 

Naša Kvačica je napisao/la:
Nisam prije čuo za nju.

Ako je bila prometna nezgoda što reći, promet je opasan, djelić sekunde je dovoljan. Počivala u miru.

Izgleda da je oduzela sebi zivot. Zbog zlostavljanja na drustvenim mrezama. Nije potvrdjeno ali to je nezvanicno. I da je detektirana zenska osoba koja je lincovala pokojnicu.

Samo mene pratile

Vrh

PostPostano: 31 kol 2026, 15:58 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:
Nisam prije čuo za nju.

Izgleda da je oduzela sebi zivot. Zbog zlostavljanja na drustvenim mrezama. Nije potvrdjeno ali to je nezvanicno. I da je detektirana zenska osoba koja je lincovala pokojnicu.

To mi je neshvatljivo. Da ljudi toliko uzimaju k srcu nečije virtualne bljuvotine.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2026, 16:17 

Mar-kan je napisao/la:

To mi je neshvatljivo. Da ljudi toliko uzimaju k srcu nečije virtualne bljuvotine.

Pokojnici je posao usko bio povezan sa drustvenim mrezama nazalost. Zena ima 6 djece i ona je uvijek gledala da ih samostalno hrani i odgaja. SVA djeca nisu bila od istog muza. Pricala je da nije uopce od prijasnjeg muza dobijala alimentaciju za dvoje ili troje djece. I to je malo opterecivalo finansijaki. Skolarci su i tinejdzeri. Zato je radila sve moguce (prodaja i sl) da te novce nadoknadi i da im priusti da sve imaju. Sada ova „koleginica“ ju je non stop opstruirala. Nagovarala svoje pratitelje da joj pisu gadosti i prijavljivala joj redovito taj „radni“ profil. Pa je FB „kaznjavao“ i gasio. Nazalost ljudi su stoka. Uglavnom, to sigurno nije bio jedini razlog, ali jeste bio jedan od razloga. Dodatno zena se porodila u martu nekada i svoj svakodnevni posao nije mogla raditi radi porodiljskog. Pa joj je ta online zarada nadomjestala puno. Uglavnom nadam se da ce policija uzeti njen PC i tel i locirati tu progoniteljicu i adekvatno je kazniti skupa s ostalim vinovnicima tragedije. Jer Ovo je uzasno sto Kiki napravljeno.

Uglavnom mislim da je zena sve dokumentirala sto se dogadjalo joj i da ce se ubrzo rasvijetliti njeno samoubojstvo.

Samo mene pratile

Vrh

PostPostano: 31 kol 2026, 16:46 

Mar-kan je napisao/la:

Ma fb je pun bolesnika, za nepovjerovati kakvi se debili tamo vrte, pogotovo ovih boomera što su se dočepali tehnologije.
Nisu svu ljudi isti, netko te društvene mreže shvaća ozbiljno, a ne kao nešto vitualno pa to doživljava na osobnoj razini.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 6 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: