HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 ruj 2026, 07:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 6311 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 249, 250, 251, 252, 253
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Njemačka
PostPostano: 20 kol 2026, 15:42 

pomocnik kuhara je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

Potencijalni sam glasač MOST-a (da su izbori sutra). A to se do slijedećih izbora može promijeniti, pojavili se nešto bolje ili MOSTovci nešto uprskaju. Nikome ne vjerujem 100 %, niti sam s ikim zaluđen.
Sa današnjim danom na čelu MOST-a, nije pederčina u braku sa doseljenim crnim Afrikancem, a ne odgajaju niti 2 mala dječaćića. Niti jednu stranku ili političara ne smatram savršenim. Pederluk u MOST-u smatrao bi debelim minusom, no opet, nema šanse da na tom polju dostignu (prestignu) HDZ, kraljeve hrvatskog LGBT-a. Nije središnjici problem Afd pederluk, dapače, nego sve ostalo što Afd zastupa (kraj islamizaciji i zamjeni stanovništva, ukidanje zelenih budalaština, normalizacija odnosa s Rusijom i posljedično gospodarski oporavak, pa sve do Afd euroskepticizma). No u nedostatku boljih argumenta iz središnjice su se dohvatili Afd pederluka. Bizarno licemjerje.
Smeta li Vam zaista pederluk, još danas bi trebali žurno se odreći HDZ-a. Do tada, ugodan Vam provod na "Paradi ponosa", "Spolnočki" i antifa proslavi u Srbu, koje HDZ financira.

Ne znam što si se sad uhvatio HDZ-a kad ga nitko ne spominje?
HDZ ima ministra pedera i još oveći broj zastupnika koji nemaju djecu (lijeva oporba ima takvih još više, ali to je njima normalno). Ja bih prvo maknuo ministra pedera i sve te stare cure i stare momke iz politike jedne demokršćanske stranke i eventualno ih postavio na stručna radna mjesta ako valjaju.
Ali Afd? To je gore od Možemo na kvadrat. Oni direktno propagiraju demografski slom i gospodarsku katastrofu Njemačke primjerima iz najužeg vodstva, a normalne Nijemce valjda nitko ništa nije ni pitao kad su im te ljude postavili na čelo.

Prvo da pohvalim što se ograđujete od HDZ-a i želite ga vratiti na početne postave. Potjerati Plenkovića?

Oko Afd-a, se ne slažemo. Nisam vidio da propagiraju demografski slom (ako pod time ne mislite kako bi potjerali migrante muslimane), a zapravo bi spasili Njemačku od gospodarskog sloma (normalizacija s Rusijom, jeftiniji energenti, poslovanje umjesto homo globo rata).
Tko je tamo Vaš favorit? Za koga Nijemci trebaju glasati?

Vrh

PostPostano: 20 kol 2026, 15:55 

zaba1111 je napisao/la:
Čekaj malo :)
HDZ ne gura pederluk nego nacionalne vrijednosti, tu i tamo se desi sporadična promocija pederluka, u državi, ali niti je HDZ država niti je to u današnjem svijetu moguće potpuno iskorijeniti ili zabraniti.
Milanović, SDP, Možemo, pereci herceg Bosne i slične budale promoviraju pederluk i to je dio njihovog programa, ali isto tako se i pod njihovom vlašću događa mnoštvo slučajeva promocije nacionalnih i krščanskih vrednota pa nikome ne pada na pamet reci da oni to i promoviraju.
Mada ima budala...

OK, "nacionalne vrijednosti"?!

Malo ponavljanja gradiva HDZ "nacionalnih vrijednosti" -

- stranka je to koje je izglasala Zakon protiv diskriminacije - kojeg su napisale LGBT udruge.
- stranka je to koje je pokrenula prvu "Paradu ponosa" te plaća i osigurava sve ostale.
- stranka je to koja financira sve LGBTQ udruge i njihove projekte.
- stranka je to koja je izglasala IK, te prihvatila "Marakeš" i "Dublin".
- stranka je to koja je omogućila prvo udomljavanje djece LGBT paru.
- stranka je to koja je u EU parlamentu glasala za osudu Poljske zbog kršenja LGBT prava. Na slijedećem glasanju (ista tema) bili su - suzdržani.
- stranka je to koja je izglasala zakon koji uvodi rodne teorije.
- platili su i "Spolnoćku", a onda se svi zajedno otišli slikati kod Pape.

Od tih "nacionalnih vrijednosti", koja Vam je naj vrjednija? Koja je to promocija pederluka od strane "Milanovića, SDPa, Možemo, pereca herceg Bosne i sličnih budala", koja nadmašuje ove HDZove proboje i iskorake? Možemo li u HDZ "nacionalne vrijednosti" uključiti i srbovanje, antifu i tsl.?

Vrh

PostPostano: 20 kol 2026, 16:13 

Ovo je isto da kažeš Milanovič odlikovao branitelje, Možemo i Milanović su nacionalisti.
HDZ je stranka, HDZ nije Hrvatska, EU ili bilo sto da se desi dok su oni na vlasti.
Da ne duljim ne razumiješ se ni u procese ni u politiku tj veze nemaš.

Vrh

PostPostano: 20 kol 2026, 18:07 

goran2hr je napisao/la:

Činjenice Vam ne daju za pravo, pa pišete o nekoj alternativnoj povijesti. Naravno kako se pederluk mili SDP-u i Možemovcima, no sve bitno u praksi odrađuje HDZ. Po tom pitanju su - gori! Napisao sam primjere HDZ iskoraka i proboja na polju LGBT-a i rodnih ideologija. Vjerojatno sam nešto i propustio. Znači, nisu to SDP i Možemo "progurali puno brže", nego je to progurao HDZ. I Vi niste napisali npr. - "neistina je kako su HDZovci dozvolili da LGBT par udomi djecu" - jer bi to bila obična laž. Nego papagajski podmećete takva stvari Afd-u, SDP-u, Možemo, ne bi li se zaboravilo tko je tu zapravo predvodnik i najgori.

Ja nisam spominjao Afd kao "moralnu vertikalu", to ste izmislili. Nego nisam o tome pisao ništa, dok Vi i kolega pomoćnik kuhara, niste krenuli sa tom pričom o pederluku Afd-a, SDP-a, Možemo, a ne bi li se kako HDZ prljavština bacila na druge, sa jasnim ciljem. Zbog toga sada imam predrasudu, da Vi i kolega pišete po naputku iz središnjice. Vjerujem kako priča o pederluku nije primarana, nego se HDZ kao pravovjerni sljedbenici homoglobo agende i Ursule, boje Afd-a, bilo mogućnosti da Afd dođe na vlast u Njemačkoj, bilo da posluži kao primjer domoljubnoj opciji u Hrvatskoj.
Npr. druga tema, ali podsjeća me to na napade HDZ botova na Milanovića, zbog ne učešća u DR, a ne pitaju se gdje su im bili Plenković i Jandroković. Isti modus operandi. Milanović je izbjegao DR, istina, ali...

Pa ne morate biti peder. Jedino što glasate i agitirate za stranku, koja je glavna u promociji LGBT-a, rodnih ideologija i ostalih zala (srbovanje, antifa, "kultura", dovlačenje migranata ("Marakeš", "Dublin", EU kvote), dovoz otpada u Hrvatsku, iseljavanje Hrvata, upropaštavanje sela i industrije, pogodovanje strancima, ulizivanje Mesiću, razoružavanje HV-a i uvlačenje u tuđi rat, raprodaje Hrvatske, ...).

Nemam problem sa ulaskom MOST-a (bilo koje desne stranke) u koaliciju sa HDZ-om. Pitanje je samo kako i pod kojim uvjetima, te krajnji rezultat. Mogao bi o tome pisati plahte ili jednostavnije, ukazati na DP kao primjer kako se to NE radi. Da je MOST ušao u koaliciju sa HDZ-om na DP način, Plenković to onda komentira - "Ništa se neće promijeniti!", pa i MOST bi zvao izdajicama.

MOST i BiH? Ne vjerujem kako bi politika MOST-a i Raspudića, bila po BiH Hrvate gora od HDZ-ove. No vama po volji nije bio ni general Glasnović, koji je za vas ratovao i ucijenio Plenkovića da pomogne borcima HVO-a. Ma Plenković i Jandroković su pravi favoriti i biseri!

DP "lakše ispregovarali s HDZom"?! Ma što su to ni crno "ispregovarali" sa HDZom???! Povišicu davanja za SNV? Volim satiru, ova je bila dobra.

MOST moralisti? Možda budućnost pokaže kako nisu moralisti, pa i oni plate - "Spolnoćku". Prekrše moral i sablazne naciju. No trenutno moral krše i svinjarije rade neki drugi. Pa sad birati oni koji imaju mogućnost jednom zastraniti ili one koji dokazano zastranili već jesu?

Sve to što si nabrojao da je HDZ progurao, za to isto je sve glasao i SDP. Kada su bile te nemoralne svinjarije u pitanju i jedni i drugi su glasali za to.

Dok hrvatski narod ne izabere, većinski, one koji to neće, tvoj glas za Most neće ništa promijeniti. Živiš u alternativnoj stvarnosti u kojoj misliš da stranke kao što su Most i DP, pa i da se ujedine, mogu promijeniti politiku koju guraju i HDZ i SDP skupa?

Oni zajedno mogu mijenjati Ustav većinu vremena, i to bi i napravili kada bi nekolicina desno orijentiranih stalo na put njihovom guranju pederluka.

Isto tako ne mislim da ga guraju što im je tobože drag i što misle da je to normalno, jer da misle valjda bi onda većina HDZ-ovaca imalo bar nekog od ukućana u tom broju homoseksualaca. Izuzev ako neki nije skriveni homoseksualac, većina političara kao i naroda zna da su to umoblne situacije, ali je zapadnjački narativ takav da to treba gurati a mi bi te zapadnjačke pare.

Nije ti dovoljan tvoj glas za Most a ni nečiji za DP da to promijeni.

Realnost je pro-pederski HDZ ili još više propederski SDP na vlasti.

Ili ako su jednako propederski orijentirani i HDZ i SDP biram one koji su manje štete napravili hrvatima Herceg-Bosne a to je sigurno HDZ. I to je argument kojeg si u potpunosti zanemario.

Da ti budem sebičniji malo, radije ću glasati za stranku koja će nešto i poslati hrvatima u BiH, pa makar ta stranka dopustila možemo da ti natjeraju tvoje muško dijete u Zagrebu da nosa suknjicu u vrtiću kao što su radili u Njemačkoj.

Zašto mi hrvati Herceg-Bosne ne bismo podržali nama bolju opciju umjesto da riskiramo s tim s kim će Grmoja u vlast?

Dovoljno smo se mi žrtvovali za interese hrvata u Hrvatskoj i na kraju ostali izvan Hrvatske, ja na općim izborima glasam sebično. Uostalom niste se nešto previše poduzeli, vi hrvati iz Hrvatske, da nam osigurate pravu izbornu jedinicu za dijasporu, imamo manje mjesta u Saboru nego manjine koje su većinom antihrvatske.

Dolaziš mi tu s nekim moralnostima Mosta i HDZ-a a nisi uopće odgovorio na glavni razlog zašto ću podržati HDZ - više urade za nas ovdje nego što bi SDP. Plenković se nije penjao na binu i drukao za Komšića, Milanović je. I ne želim da riskiram da u vlast dođe on. Ne zanima me protestni glas, hoću glas koji za mene najviše donosi.

Ako sutra dječaci u vrtićima budu nosali suknjice to nije zato što sam ja glasao za Plenkovića, nego zato jer u Zagrebu uzastopno pobjeđuje Možemo a vrtići su lokalna nadležnost grada.

Što se tiče Njemačke puno su dalje "uznapredovali" od nas na LGBTQ putu pa opet ne znam nijednot hrvata iz dijaspore da živi u Njemačkoj a da su on ili njegovi prihvatili te gluposti. Razlog je što sam naveo i ranije, naši ljudi i dalje tamo idu u crkve, i tendencija je bila, kroz povijest Jugoslavije, da su se konzervativniji hrvati više iseljavali. I opet ih nije iskvarila CDU pederska Njemačka, neće ni tebe iskvariti HDZ.

A meni bi SDP mogao nanijeti ozbiljnu štetu kao hrvatu iz BiH.

Vrh

PostPostano: 20 kol 2026, 19:39 

zaba1111 je napisao/la:
Ovo je isto da kažeš Milanovič odlikovao branitelje, Možemo i Milanović su nacionalisti.
HDZ je stranka, HDZ nije Hrvatska, EU ili bilo sto da se desi dok su oni na vlasti.
Da ne duljim ne razumiješ se ni u procese ni u politiku tj veze nemaš.

Pa zato Vam se i obraćam u nadi kvalitetnih interpretativnih izjava, jer zašto i ja ne bi shvatio dubinu HDZ procesa i politike. To mora da je baš prava stvar, za onoga koji dobije pojašnjenja. Vi mi izgledate kao prava osoba za to.

Eto, kolege su frustrirane pederlukom u Afd-u. No daleko više toga pogurao je HDZ. I kako to tumačiti?

OK, vi (HDZovci) odlikovali ste Stipu Mesića (6. srpnja 2005.) najvišim hrvatskim odlikovanjem - Veleredom kralja Tomislava s lentom i Velikom Danicom. Nacionalisti niste. Što jeste? I kako to treba ispravno tumačiti? Koji su to procesi (https://www.youtube.com/shorts/P5xVSbBf_LE) i koja je to politika (https://www.index.hr/vijesti/clanak/sir ... 04750.aspx)?

Vrh

PostPostano: 20 kol 2026, 19:59 

Citat:
Jedan 14-godišnji gimnazijalac iz okruga Dachau nije sudjelovao na školskoj radionici o „rodnim ulogama i rodnom identitetu“. Radionicu je provodila organizacija Diversity München. Roditelji su ga svjesno zadržali kod kuće jer su sumnjali u svjetonazorsku neutralnost radionice te su prethodno, među ostalim, tražili informacije o sadržaju i materijalima.

Bavarsko Ministarstvo obrazovanja naknadno je izjavilo da je radionica bila obvezna školska aktivnost. Protiv učenika je pokrenut prekršajni postupak zbog kršenja obveze pohađanja škole. Prema medijskim izvještajima, izdan je nalog za plaćanje 78,50 eura.

Pritom je važna pravna razlika: kazna formalno nije izrečena jednostavno zato što učenik „nije želio sudjelovati na LGBT događaju“, nego zbog izostanka iz škole, odnosno kršenja obveze pohađanja nastave.

Njemački Savezni ustavni sud ranije je utvrdio da roditelji u pravilu ne mogu svoju djecu izuzeti iz obvezne školske nastave samo zbog vlastitih vjerskih ili svjetonazorskih prigovora. Istodobno, škola kod takvih tema mora poštovati načela neutralnosti i tolerancije te ne smije indoktrinirati učenike.

https://www.merkur.de/lokales/dachau/markt-indersdorf-ort29033/14-jaehriger-fehlt-ganzen-schultag-landratsamt-verhaengt-bussgeld-94437388.html

Vrh

PostPostano: 20 kol 2026, 21:21 

potocnj je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

Činjenice Vam ne daju za pravo, pa pišete o nekoj alternativnoj povijesti. Naravno kako se pederluk mili SDP-u i Možemovcima, no sve bitno u praksi odrađuje HDZ. Po tom pitanju su - gori! Napisao sam primjere HDZ iskoraka i proboja na polju LGBT-a i rodnih ideologija. Vjerojatno sam nešto i propustio. Znači, nisu to SDP i Možemo "progurali puno brže", nego je to progurao HDZ. I Vi niste napisali npr. - "neistina je kako su HDZovci dozvolili da LGBT par udomi djecu" - jer bi to bila obična laž. Nego papagajski podmećete takva stvari Afd-u, SDP-u, Možemo, ne bi li se zaboravilo tko je tu zapravo predvodnik i najgori.

Ja nisam spominjao Afd kao "moralnu vertikalu", to ste izmislili. Nego nisam o tome pisao ništa, dok Vi i kolega pomoćnik kuhara, niste krenuli sa tom pričom o pederluku Afd-a, SDP-a, Možemo, a ne bi li se kako HDZ prljavština bacila na druge, sa jasnim ciljem. Zbog toga sada imam predrasudu, da Vi i kolega pišete po naputku iz središnjice. Vjerujem kako priča o pederluku nije primarana, nego se HDZ kao pravovjerni sljedbenici homoglobo agende i Ursule, boje Afd-a, bilo mogućnosti da Afd dođe na vlast u Njemačkoj, bilo da posluži kao primjer domoljubnoj opciji u Hrvatskoj.
Npr. druga tema, ali podsjeća me to na napade HDZ botova na Milanovića, zbog ne učešća u DR, a ne pitaju se gdje su im bili Plenković i Jandroković. Isti modus operandi. Milanović je izbjegao DR, istina, ali...

Pa ne morate biti peder. Jedino što glasate i agitirate za stranku, koja je glavna u promociji LGBT-a, rodnih ideologija i ostalih zala (srbovanje, antifa, "kultura", dovlačenje migranata ("Marakeš", "Dublin", EU kvote), dovoz otpada u Hrvatsku, iseljavanje Hrvata, upropaštavanje sela i industrije, pogodovanje strancima, ulizivanje Mesiću, razoružavanje HV-a i uvlačenje u tuđi rat, raprodaje Hrvatske, ...).

Nemam problem sa ulaskom MOST-a (bilo koje desne stranke) u koaliciju sa HDZ-om. Pitanje je samo kako i pod kojim uvjetima, te krajnji rezultat. Mogao bi o tome pisati plahte ili jednostavnije, ukazati na DP kao primjer kako se to NE radi. Da je MOST ušao u koaliciju sa HDZ-om na DP način, Plenković to onda komentira - "Ništa se neće promijeniti!", pa i MOST bi zvao izdajicama.

MOST i BiH? Ne vjerujem kako bi politika MOST-a i Raspudića, bila po BiH Hrvate gora od HDZ-ove. No vama po volji nije bio ni general Glasnović, koji je za vas ratovao i ucijenio Plenkovića da pomogne borcima HVO-a. Ma Plenković i Jandroković su pravi favoriti i biseri!

DP "lakše ispregovarali s HDZom"?! Ma što su to ni crno "ispregovarali" sa HDZom???! Povišicu davanja za SNV? Volim satiru, ova je bila dobra.

MOST moralisti? Možda budućnost pokaže kako nisu moralisti, pa i oni plate - "Spolnoćku". Prekrše moral i sablazne naciju. No trenutno moral krše i svinjarije rade neki drugi. Pa sad birati oni koji imaju mogućnost jednom zastraniti ili one koji dokazano zastranili već jesu?

Sve to što si nabrojao da je HDZ progurao, za to isto je sve glasao i SDP. Kada su bile te nemoralne svinjarije u pitanju i jedni i drugi su glasali za to.

Dok hrvatski narod ne izabere, većinski, one koji to neće, tvoj glas za Most neće ništa promijeniti. Živiš u alternativnoj stvarnosti u kojoj misliš da stranke kao što su Most i DP, pa i da se ujedine, mogu promijeniti politiku koju guraju i HDZ i SDP skupa?

Oni zajedno mogu mijenjati Ustav većinu vremena, i to bi i napravili kada bi nekolicina desno orijentiranih stalo na put njihovom guranju pederluka.

Isto tako ne mislim da ga guraju što im je tobože drag i što misle da je to normalno, jer da misle valjda bi onda većina HDZ-ovaca imalo bar nekog od ukućana u tom broju homoseksualaca. Izuzev ako neki nije skriveni homoseksualac, većina političara kao i naroda zna da su to umoblne situacije, ali je zapadnjački narativ takav da to treba gurati a mi bi te zapadnjačke pare.

Nije ti dovoljan tvoj glas za Most a ni nečiji za DP da to promijeni.

Realnost je pro-pederski HDZ ili još više propederski SDP na vlasti.

Ili ako su jednako propederski orijentirani i HDZ i SDP biram one koji su manje štete napravili hrvatima Herceg-Bosne a to je sigurno HDZ. I to je argument kojeg si u potpunosti zanemario.
Da ti budem sebičniji malo, radije ću glasati za stranku koja će nešto i poslati hrvatima u BiH, pa makar ta stranka dopustila možemo da ti natjeraju tvoje muško dijete u Zagrebu da nosa suknjicu u vrtiću kao što su radili u Njemačkoj.

Zašto mi hrvati Herceg-Bosne ne bismo podržali nama bolju opciju umjesto da riskiramo s tim s kim će Grmoja u vlast?

Dovoljno smo se mi žrtvovali za interese hrvata u Hrvatskoj i na kraju ostali izvan Hrvatske, ja na općim izborima glasam sebično. Uostalom niste se nešto previše poduzeli, vi hrvati iz Hrvatske, da nam osigurate pravu izbornu jedinicu za dijasporu, imamo manje mjesta u Saboru nego manjine koje su većinom antihrvatske.

Dolaziš mi tu s nekim moralnostima Mosta i HDZ-a a nisi uopće odgovorio na glavni razlog zašto ću podržati HDZ - više urade za nas ovdje nego što bi SDP. Plenković se nije penjao na binu i drukao za Komšića, Milanović je. I ne želim da riskiram da u vlast dođe on. Ne zanima me protestni glas, hoću glas koji za mene najviše donosi.

Ako sutra dječaci u vrtićima budu nosali suknjice to nije zato što sam ja glasao za Plenkovića, nego zato jer u Zagrebu uzastopno pobjeđuje Možemo a vrtići su lokalna nadležnost grada.

Što se tiče Njemačke puno su dalje "uznapredovali" od nas na LGBTQ putu pa opet ne znam nijednot hrvata iz dijaspore da živi u Njemačkoj a da su on ili njegovi prihvatili te gluposti. Razlog je što sam naveo i ranije, naši ljudi i dalje tamo idu u crkve, i tendencija je bila, kroz povijest Jugoslavije, da su se konzervativniji hrvati više iseljavali. I opet ih nije iskvarila CDU pederska Njemačka, neće ni tebe iskvariti HDZ.
A meni bi SDP mogao nanijeti ozbiljnu štetu kao hrvatu iz BiH.

SDP glasao za to? Vrlo vjerojatno. No, baš u vrijeme tih ludorija - na vlasti u RH je HDZ. Oni su to dali na glasanje, prihvatili, a SDP im je (vjerojatno) pomogao i kasnije aplaudirao. Isto i za (praktično) ukidanje vojnog roka, obnovu spomenika u Srbu, "Marakeš", "Dublin" i EU kvote migranata. HDZ je daleko više kriv.

Ništa ja ne mislim. Već sam navikao da moji favoriti nisu na vlasti. No ne želim dati glas za dokazane đubretare, pa makar moji favoriti nikada ne bili na vlasti. Uostalom, ni DP nije na vlasti, ma koliko Vi navijali za to što su nakon izbora učinili. HDZ i SDP jesu ideološki isti, a ako je nešto antihrvatski - naravno kako su skupa. A za tu politiku koju guraju - ja neću dati glas.

Ne radi se o mojem jednog glasu - koji će nešto promijeniti. Nego stvar principa, za srbovanje, LGBT, globalizam, lopovluk i ostale gadarije - neću dati glas. Učinite to Vi.

U praksi se propederski HDZ dokazao kao više pederski od propederskog SDP-a.

Što se tiče Herceg Bosne, stalno namećete SDP kao moguću zamjenu. Besmislica. Ne glasam u BiH, ali sigurno na listi ima i nešto treće, četvrto.

Poslati nešto? HDZ je kažnjavao generala Praljka, poslao vam je i Jandrokovića da mudruje, HDZ u Saboru drži Armina Hodžića (https://glas-slavonije.hr/novosti/hrvat ... e_vignette), a u EU pučanima ujedinjen je sa Bakirovom SDA. Sve to i ne samo to - nije učinio Grmoja. No, ako Vas to veseli....
A Možemovce u Zambiji nije spašavao Grmoja - nego Plenky.

Ovo (boldano) vrhunski je HDZ spin, proser, dostojan zadnjeg sendvičara u središnjici. Pa upravo je sada HDZ uškopio DP deklaraciju o izbornoj jedinici. Također, HDZ je muljažama kompromitiranih osoba (Kušćević, Rimac) onemogućio narodni referendum kojim smo mogli urediti izbore i manjince (koji Vam tobože smetaju). Ni za to nije kriv - Grmoja.

Ja MOST (trenutno) smatram manjim zlo. A da sam pisao "kako su moralni" - to ste izmislili. Nisam pisao niti da je HDZ moralan - kad je amoralan.
Kada bi Vam napisao što vama Plenković "donosi" trebao bi vulgarne riječi. No opet, ako ste se Vi uhljebili preko HDZ-a, pa onda priča o "donošenju" dobiva neki smisao.

Ako sutra dječaci u vrtićima budu nosali suknjice, naravno kako ste i Vi krivi. Zašto bježite od toga? HDZ je Možemovcima pripremio teren, po kojem oni sada igraju. Vjerojatno im je i gazda isti (https://www.maxportal.hr/tag/alexander-soros/).

HDZ promoviranje boleština daje rezultate. I prije 30 godina ovo što danas gledamo, bilo bi nešto nemoguće. A homoglobo HDZ ne staje...
Zanimljivo je kako ste se okomili na Afd, zbog njihovog pederluka, a daleko gori HDZ pederluk, uporno branite i relativizirate. Zar stvarno mislite da razvaljena, pokradena, otrovana i pederizirana Hrvatska biti nešto, što može podržati Hrvate u BiH.

Vrh

PostPostano: 20 kol 2026, 21:41 

Goran priča svakake idiotarije, stvari koje počesto nemaju veze s vezom, no nažalost za HDZ ne griješi.

Partija 2.0.
Plenky drži Možemovce, Pupija i slične, a provodi euro-globo-gay politiku, istovremeno pokušavajući odglumiti nacionalizam.
Zato ga Možemovci i ostali ni ne žele srušiti, vodi njihovu politiku.
Eventualno mu se negdje omakne nešto hrvatsko, ali....

Riječ je o čovjeku koji je uveo par stotina tisuća nkv stranaca, uveo porez na nekretnine, iselio gro Hrvata, radio "kulturne centre za Srbe", izvlačio Možemovce iz Afrike....
I sve ovo što je Goran rekao.
Dno.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 16:30 

Strah od AfD - ako nema migranata tko će se brinuti za žrtve napada koje počine migranti?

Sell me this pen.

slika

https://www.bild.de/politik/inland/studie-warnt-vor-wahl-in-sachsen-anhalt-ohne-auslaendische-arbeitskraefte-droht-kollaps-6a96a13a9452c5223822f3cd

Vrh

PostPostano: Danas, , 01:10 

Kakav hdz, Plenković i SDP sve je to isti kurac. Od zla oca i gore matere. Jebem im mater u pičku svima. Nastavimo o Njemačkoj :zubati

Vrh

PostPostano: Danas, , 05:42 

tetejac je napisao/la:
Kakav hdz, Plenković i SDP sve je to isti kurac. Od zla oca i gore matere. Jebem im mater u pičku svima. Nastavimo o Njemačkoj :zubati

Evo ja ću: stare partije se drže mantri iz DDR-a te doslovno kopiraju vladajuću partiju iz bivšeg režima, što se tiče propagande i retorike, a sve to kao da zaštite "demokraciju", te spriječilevl ponavljanja 1933. Etc blabla.
Ispada da gamad iz cdu i ostali drugovi zastupaju "demokraciju" kakva je prakticirana u smrdljivom "Freiluft-Gulagu" zvanom DDR.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 6311 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 249, 250, 251, 252, 253

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: