|
|
Stranica: 13/35.
|
[ 855 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bumbar92
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 03 kol 2011, 17:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 kol 2011, 13:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Perecius¸ je napisao/la: Pozdrav svima Pozdrav i dobrodošao. De mi reci, je li te Poskok zarazio pričom o "Perecima"
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Perecius¸
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 kol 2011, 00:37 |
|
|
Hvala vam na dobrodošlici. p.s. Inspiracija je sa Poskoka. Mislim da bi definicija pereca bi trebala biti malo suptilnija. Nikako se ne odnositi na našu svekoliku braću tamo, već isključivo na pojedince i njihov način gledanja. Ministry of Sound je napisao/la: Perecius¸ je napisao/la: Pozdrav svima Pozdrav i dobrodošao. De mi reci, je li te Poskok zarazio pričom o "Perecima"
|
|
Vrh |
|
|
anto-maja
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 12 stu 2011, 09:19 |
|
|
pozdrav svima. imam pitanje za redakciju kronike bih dali je cijela Bosna smo Mostar i okolica. ja neznam dalije i posavina dio Bosne. na posavinu ste svi zaboravili pa se i ne spominje taj dio Bosne
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 12 stu 2011, 09:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 12 stu 2011, 10:24 |
|
|
vjerovatno misli na kroniku BiH na HRTu što bude subotom, dakle kriva adresa smo za kritike, ali svejedno mislim i da ovi novinari obrađuju posavinu...
|
|
Vrh |
|
|
hrvat rs
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 25 stu 2011, 02:04 |
|
|
faljen isus.pozdrav.ja cu uputit samo neke pohvale.nedavno sam se ukljucio i vidim da je ovo jedino mjesto di koncentrirano pitanje postojbine hravat u bih.sve sta jednog hrvata moze znimat o njegovom statusu.nisam ja neki stari ni iskusni forumas ali zaiste sve pohvale tvorcima!
_________________ samo je jedna ljubav i traje dovjeka-CRNA RIJEKA
|
|
Vrh |
|
|
orleanski
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 15 pro 2011, 18:13 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2011, 18:04 Postovi: 711 Lokacija: Hercegovina
|
Evo da se i ja zabilježim ovdje. Čisto malo za početak.
_________________ It iz aj.
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 15 pro 2011, 18:53 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1699 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
hrvat rs je napisao/la: faljen isus.pozdrav.ja cu uputit samo neke pohvale.nedavno sam se ukljucio i vidim da je ovo jedino mjesto di koncentrirano pitanje postojbine hravat u bih.sve sta jednog hrvata moze znimat o njegovom statusu.nisam ja neki stari ni iskusni forumas ali zaiste sve pohvale tvorcima! uvjek faljen orleanski je napisao/la: Evo da se i ja zabilježim ovdje. Čisto malo za početak. Dobrodošao
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 15 pro 2011, 19:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Aguirre
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 18 pro 2011, 05:28 |
|
|
anto-maja je napisao/la: pozdrav svima. imam pitanje za redakciju kronike bih dali je cijela Bosna smo Mostar i okolica. ja neznam dalije i posavina dio Bosne. na posavinu ste svi zaboravili pa se i ne spominje taj dio Bosne Pa iskreno nisi prvi koji je primjetio taj fenomen. Obrađuju se ponekad smiješne teme (izložbe etc.) a zaboravalju se važni događaji koji su mogli bit u tom tjednu vezano uz srednju Bosnu ili Posavinu. I ja sam njub ovdje, ali ekipa je ok, s time da nema geblovskih metoda sa platformistan-x. Lijep pozdrav.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 18 pro 2011, 12:42 |
|
|
Aguirre je napisao/la: anto-maja je napisao/la: pozdrav svima. imam pitanje za redakciju kronike bih dali je cijela Bosna smo Mostar i okolica. ja neznam dalije i posavina dio Bosne. na posavinu ste svi zaboravili pa se i ne spominje taj dio Bosne Pa iskreno nisi prvi koji je primjetio taj fenomen. Obrađuju se ponekad smiješne teme (izložbe etc.) a zaboravalju se važni događaji koji su mogli bit u tom tjednu vezano uz srednju Bosnu ili Posavinu. I ja sam njub ovdje, ali ekipa je ok, s time da nema geblovskih metoda sa platformistan-x. Lijep pozdrav. Da ne bude zabune, i kao što je bumbar napomenuo - pitanje ovog gospodina gore se odnosi na HRT emisiju "Hrvatska kronika BiH", a ne na vijesti na ovom portalu (kod nas je srednja Bosna i prezastupljena)
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 18 pro 2011, 13:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76215 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministry of Sound je napisao/la: Aguirre je napisao/la:
Pa iskreno nisi prvi koji je primjetio taj fenomen. Obrađuju se ponekad smiješne teme (izložbe etc.) a zaboravalju se važni događaji koji su mogli bit u tom tjednu vezano uz srednju Bosnu ili Posavinu.
I ja sam njub ovdje, ali ekipa je ok, s time da nema geblovskih metoda sa platformistan-x.
Lijep pozdrav.
Da ne bude zabune, i kao što je bumbar napomenuo - pitanje ovog gospodina gore se odnosi na HRT emisiju "Hrvatska kronika BiH", a ne na vijesti na ovom portalu (kod nas je srednja Bosna i prezastupljena) Tako je, zadnjih 25 vijesti na našem portalu: Srednja Bosna: 10 (40%) Hercegovina: 4 (16%) Posavina: 3 (12%) Sarajevo: 1 (4%) Generalne vijesti: 7 (28%) Po meni dobra struktura, jer Hercegovina ima puno više lokalnih portala od SB tako da joj ne fali lokalnih vijesti, Poskok recimo ima komplementarnu strukturu ovoj.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
ASOT
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 30 pro 2011, 22:19 |
|
|
Pozdrav svima iz beca..od danas "aktivni" clan foruma!
_________________ Far away from the land of our birth, we fly a flag in some foreign earth..
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 31 pro 2011, 01:37 |
|
|
vitezzz je napisao/la: Pozdrav svima iz beca..od danas "aktivni" clan foruma! Welcome
|
|
Vrh |
|
|
SSlavonac
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 11 sij 2012, 02:45 |
|
|
Pozdrav Hrvatima diljem Lijepe Naše domovine iz ravne Slavonie.
_________________ Ja ne cijenim toliko svoju glavu da bih strahovao za nju,niti mi je život bio toliko sladak da bi žalio za njim.-Ante Bruno Bušić
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 11 sij 2012, 05:18 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
SSlavonac je napisao/la: Pozdrav Hrvatima diljem Lijepe Naše domovine iz ravne Slavonie. Pozdrav i tebi iz Vinkulje
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 11 sij 2012, 14:56 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 6018 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
SSlavonac je napisao/la: Pozdrav Hrvatima diljem Lijepe Naše domovine iz ravne Slavonie. Pozdrav zemljače!
|
|
Vrh |
|
|
puma
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 12 sij 2012, 00:19 |
|
|
pozdrav svima od mene...
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 15 sij 2012, 22:31 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 16 sij 2012, 08:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76215 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zadar1993 je napisao/la: Super je sto si ovdje, spadaš u cream de la cream najkvalitetnijih forumaša (VIP forumaš). Nadam se da uživaš, jer na forumu ima toliko hilarious trenutaka da se mnogi nepravedno propuste.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 16 sij 2012, 08:50 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5258 Lokacija: Na dženazi BiH
|
Zadar1993 je napisao/la: selam preko 2 godine sam ovdje, a kao da je prekjučer bilo kada sam se registrirao.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 16 sij 2012, 15:13 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Super je sto si ovdje, spadaš u cream de la cream najkvalitetnijih forumaša (VIP forumaš). Nadam se da uživaš, jer na forumu ima toliko hilarious trenutaka da se mnogi nepravedno propuste. Zahvaljujem duboko na ovakvoj karakterizaciji Robbie i nadam se da ću ispuniti sva očekivanja . Živili svi skupa Ili kako bi se kod nas reklo kad se nazdravlja : Bog i Hrvati
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 16 sij 2012, 15:33 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5258 Lokacija: Na dženazi BiH
|
@Zadre, jesi li ikada bio u HB?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 16 sij 2012, 16:23 |
|
|
Croat je napisao/la: @Zadre, jesi li ikada bio u HB? Jesam . U Mostaru par puta specifično. Idem vjerojatno ovo ljeto u Tomislavgrad sa jednim prijateljicama, a onda poslije idem ponovno u Mostar jer se moj školski kolega iz Tomislavgrada redi za fratra .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|