HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 lis 2026, 07:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Umrla i Biljana Plavšić
PostPostano: Jučer, , 16:25 

Bome se naživila.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 16:30 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Ne znam, meni je odbojna ta dehumanizacija i verbalna agresija.
I onda još dociranje s visoka kako su njeni nama nanijeli zla. Mi sve to znamo, ali naš katolički/humanistički pristuo nam ne dopušta da desetljećima živimo u staroj mržnji.

Usput, zanimljivo je da pokojna nije imala djece, uvijek su te starije gospođe s mačkma najveći mrzitelji.

:sega

Vrh

PostPostano: Jučer, , 16:39 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Ne znam, meni je odbojna ta dehumanizacija i verbalna agresija.
I onda još dociranje s visoka kako su njeni nama nanijeli zla. Mi sve to znamo, ali naš katolički/humanistički pristuo nam ne dopušta da desetljećima živimo u staroj mržnji.

Usput, zanimljivo je da pokojna nije imala djece, uvijek su te starije gospođe s mačkma najveći mrzitelji.

To muslimani znaju, zato nas uvijek iskoriste za vlastiti spas i nakon toga rade nama o glavi. Povijest pokazala, možda nešto naučimo iz nje.
Na temu, neka joj je laka 49% srpska zemlja :zubati

Vrh

PostPostano: Jučer, , 16:41 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Vodili smo već ovu istu raspravu kad je umro Ratko. Tad si mi ostala dužna odgovor na jedno pitanje post2512009.html#p2512009

Daj ba mani budalastinje. Da raspravljam s tobom o nekoj imaginarnoj ličnosti tipa nekog Muhameda, za kojeg ni ti ni ja nismo sigurni da postojao. I to stavljas tu raspravu u kontekst sadasnjosti i povlačiš paralele sa devedesetim. Mislim neozbiljan si u najmanju ruku. I argumentacija ti je tipa BBC -ove “ zakoni se Allahom da nisi musliman”.
Ako je pobio zaista ljude naravno da je genocid pocinio. Lik nije povjesna licnost, no religijska. Pitaj boga i ako postojao kakav i ko je to bio.

Za moralna načela nije bitno je li Muhamed postojao ili ne. Ne znam zašto mene prozivaš kad nisam ja pisao Kuran ni hadiše. Poanta da je takav kakav je opisan, tj. da je navodno pobio muškarce protivničkog plemena, prihvatljiv muslimanima, čak im je glavni uzor. Odakle ja znam je li, nisam bio tu nazočan. Ali oni koji vjeruju da je tako bilo, njima je to sasvim OK.

U ovom slučaju, jasno da je Biljana Plavšić osuđena za ratne zločine. Naravno da je organizirala i poticala ono što je radila srpska vojska. Ne moraš ti nama objašnjavati što je radila Biljana Plavšić. Nego naš stil nije ta životinjska mržnja. Čak i ako Srbi pa i bosanski muslimani dehumaniziraju Hrvate, opet mi vas volimo. Takvi smo.

1701 of 2558 - 66.5%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 16:44 

Citat:
Biljana Plavšić bit će sahranjena u Banjoj Luci, Dodik najavio najviše počasti osuđenici za ratne zločine

1701 of 2558 - 66.5%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 16:46 

Inače, sjećam se videa nekog bilo na TV daaaavno nekada. Uglavnom ona je negdje došla, hrpa ljudi ubijena i naslagana sa strane... ono degutantno skroz.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 16:54 

oak je napisao/la:
Inače, sjećam se videa nekog bilo na TV daaaavno nekada. Uglavnom ona je negdje došla, hrpa ljudi ubijena i naslagana sa strane... ono degutantno skroz.

Psihopat, ne uzrujava se, zato je i živila do 96. godine. Ne osjeća ni krivnju ni nelagodu.

1701 of 2558 - 66.5%

Vrh

PostPostano: Jučer, , 18:10 

Biljana Plavsic je klasično ljudsko smeće. Jedna obiteljska anegdota s njom još debelo prije rata kad je u Sarajevu vladalo “bratstvo i jedinstvo” i “nije se pitalo tko se kako zove i krsti”. Plavšićka je bila tada sveučilišni profesor i jedan predmet kod nje je polagala moja mater. Odmah prije ispita vidjevši ime i prezime počela je Plavsicka detaljno ispitivati obiteljsko porijeklo - cim je mater objasnila točno odakle su porijeklom iz Hercegovine tj.zapadne Hercegovine - spustile su se rolete.

Taj predmet je jedva prošla, ne zato sto nije naučila već je ova smetlarka pokušavala da je sruši na sve moguće načine a kako je mater bila jedan od najboljih studenata u generaciji to joj nije pošlo za rukom pa joj je uvalila nekakvu trojku (ili po bh ocjenama tada sedmicu ili osmicu) uz sugestiju da “ne pokušava izaći opet na ispit za veću ocjenu”.

To je bilo bratstvo i jedinstvo po Plavsickinom receptu.

Tako je u Haagu i formalno priznala krivnju i ispričala se da bi je pustili, da bi odmah potom naravno sve negirala i nastavila po starom.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 19:01 

Ostala je...

slika

Vrh

PostPostano: Jučer, , 19:08 

Citala sam da je ona bas izvor zla,ako su drugi bili nacionaliste koji su gledali kako da dodju do cilja,ona je istinski iz mrznje sve radila

Vrh

PostPostano: Jučer, , 19:35 

crni_bombarder je napisao/la:
Ostala je...

slika

Pokloni im čovjek pola Brčkog.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 21:14 

Vrh

PostPostano: Jučer, , 23:49 

Vojislav Šešelj je na suđenju Slobodanu Miloševiću opisao Karadžićeve motive da ju je nominirao.

Tijekom rata zauzimala je vrlo ekstremne stavove, nepodnošljivo ekstremne, čak i za mene, a smetali su čak i meni kao deklariranom srpskom nacionalistu. Dovela je Arkana i njegovu Srpsku dobrovoljačku gardu u Bijeljinu i nastavila ga je posjećivati ​​nakon njihovih aktivnosti u Bijeljini i okolici [...] Radovan Karadžić [...] smatrao ju je ekstremnijom od sebe u svakom pogledu. Mislio je da će zapadni protagonisti koji ga pokušavaju eliminirati pod svaku cijenu imati još veći problem s njom [...] Radovan Karadžić vjerovao je da će ona nastaviti zauzimati svoje patriotske stavove do kraja. Međutim, nekoliko mjeseci nakon što je izabrana, Biljana Plavšić je pod utjecajem nekih zapadnih protagonista promijenila svoju političku orijentaciju za 180 stupnjeva i potpuno promijenila svoju politiku.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 23:53 

Biljana Plavšić je dala nemjerljiv doprinos genetičkim istraživanjima u BiH, posebno proučavanju genetskog sastava muslimana. Ne ulazeći u njezina kasnija djelovanja po tom pitanju, mora joj se priznati da je bila ispred svog vremena.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 23:55 

jivjetar je napisao/la:
Vojislav Šešelj je na suđenju Slobodanu Miloševiću opisao Karadžićeve motive da ju je nominirao.

Tijekom rata zauzimala je vrlo ekstremne stavove, nepodnošljivo ekstremne, čak i za mene, a smetali su čak i meni kao deklariranom srpskom nacionalistu. Dovela je Arkana i njegovu Srpsku dobrovoljačku gardu u Bijeljinu i nastavila ga je posjećivati ​​nakon njihovih aktivnosti u Bijeljini i okolici [...] Radovan Karadžić [...] smatrao ju je ekstremnijom od sebe u svakom pogledu. Mislio je da će zapadni protagonisti koji ga pokušavaju eliminirati pod svaku cijenu imati još veći problem s njom [...] Radovan Karadžić vjerovao je da će ona nastaviti zauzimati svoje patriotske stavove do kraja. Međutim, nekoliko mjeseci nakon što je izabrana, Biljana Plavšić je pod utjecajem nekih zapadnih protagonista promijenila svoju političku orijentaciju za 180 stupnjeva i potpuno promijenila svoju politiku.

Vrh

PostPostano: Danas, , 00:15 

jeremy10 je napisao/la:
jivjetar je napisao/la:

Zanimljiva mi je ta paranoja sa muslimanima na ovom forumu. Nisam musliman na sreću ali jako bi volio da vam voljeni vođa, sekta mu, kao i prva pratilja ispuše u nedjelju.

Vrh

PostPostano: Danas, , 06:07 

jivjetar je napisao/la:

Zanimljiva mi je ta paranoja sa muslimanima na ovom forumu. Nisam musliman na sreću ali jako bi volio da vam voljeni vođa, sekta mu, kao i prva pratilja ispuše u nedjelju.

Jeremy je Srbin.

1701 of 2558 - 66.5%

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 42 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 88 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: