|
|
Stranica: 139/147.
|
[ 3652 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
totem
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 22 kol 2011, 17:39 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
"Ja sam žensko i vjeruj mi"
Pa sada...
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 22 kol 2011, 17:42 |
|
|
Nećemo u off dalje, a takođe u tvoje sanduče ne bi voljela zavirivati. Ti najbolje znaš kako ti je Moja briga je bila dobronamjerna.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 22 kol 2011, 17:45 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
[quote="emt"]Nećemo u off dalje, a takođe u tvoje sanduče ne bi voljela zavirivati. Ti najbolje znaš kako ti je Moja briga je bila dobronamjerna.[/quot Onda hvala najlijepsa na lijepim zeljama.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 22 kol 2011, 18:18 |
|
|
ee,džaba se obradovah,ima ono slovo a viška... Sutradan su me odveli na Marakanu...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 22 kol 2011, 18:24 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ee,džaba se obradovah,ima ono slovo a viška... Sutradan su me odveli na Marakanu...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
caruga
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 22 kol 2011, 18:25 |
|
|
teranova je napisao/la: totem je napisao/la:
E, bedno srpsko gostoprimstvo...
Nisu više ni Srbi ono što su bili. Došla poslednja vremena. Možda braća Tarabići... U jebo te ..sorry... Nisam mislio upadat... A u stvari možda i jesu...
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 22 kol 2011, 18:44 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
DzoniBG je napisao/la: Bila su samo 2 piva, tek posle treceg nastaje ozbiljna stvar... ovo je bilo zagrevanje, sledeci put dodji malo ranije, cim smo se zagrejali bilo je ende A čuj, poslije na Beerfestu je bilo mnogo piva još, mogli ste navrnut... Sljedeći put sam valjda ja na redu da budem domaćin.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 22 kol 2011, 19:04 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: A čuj, poslije na Beerfestu je bilo mnogo piva još, mogli ste navrnut... Sljedeći put sam valjda ja na redu da budem domaćin. Dogovoreno
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 22 kol 2011, 19:09 |
|
|
Hmmmm opet neki srpsko-hrvatski dogovori ... Sumnjivo meni, to ... Nedaj Bože da ste se u Karađorđevu na šnicli našli, rat bi izbio garant
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 22 kol 2011, 19:51 |
|
|
dudu je napisao/la: Gospođa Martina je spisateljica osebujna stila koji u sebi nosi sve značajke vrsna poznavatelja pisane riječi Lagani uvod sa slikama domaje joj, akcentualizacija najbitnijih momenata putopisa s naglaskom na stvari koje su je se dojmile, a potom lagano vraćanje domaji kroz razgovor sa sarajevskim taksistom. Mlada i talentirana hercegovačka spisateljica zavređuje sve pohvalbe. S poštovanjem, Gospodin Aga
|
|
Vrh |
|
|
caruga
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 22 kol 2011, 20:39 |
|
|
Ljubuška ... Samo ti putuj....i razgovaraj...i piši...
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 00:40 |
|
|
emt je napisao/la: Patetičan si totem ,otkantala te. (a momci prate situaciju) Ja sam žensko i vjeruj mi Kulturno doduše ali "korpa"je korpa...sad se opet ulizuj i traži šetnju po gradu . dobro pa nije ovo pdf "ona trazi njega" posto cesto odem za beograd,znao sam dosta pitat forumasice i forumase koji su odotamo, da odemo na pivu.....al naravno uvijek odbijenice posto sam cesto po bosni u potrazi za najboljom pitom i cevapima,znao sam dosta pitat forumasice i forumase koji su odotamo da odemo na mezu.... al naravno odbijenica e sad,mozda se ljudi boje da ce morat platiti stogod (sto nikad nije bio,nedaj Boze) ili je nesto drugo po srijedi... ne znam ono sto sam naucio je da ne pitat forumase vise nista, nekako je covjek mirniji...sad samo putujem i setajuci gradovima pitam se koji me je od ovih prolaznika izradio za pivu
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 03:20 |
|
|
Gledo sam na youtubeu kolumnisticu, baš je mocna
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 07:40 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 08:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Vlakom je zakon putovati, to je def. jedno posebno iskustvo.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 08:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 09:49 |
|
|
Ovaj put cu doista preskociti bilo kakve zajedljive komentare o putovanju i odusevljenju " tamo im dalekim" nase nam jaranice Marte. Samo jedna mala opaskica. Puno je opustenije i ljepse u Novome Sadu sa sve Petrovaradinom i Exitom.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 11:35 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Tulkas je napisao/la: Ovaj put cu doista preskociti bilo kakve zajedljive komentare o putovanju i odusevljenju " tamo im dalekim" nase nam jaranice Marte. Samo jedna mala opaskica. Puno je opustenije i ljepse u Novome Sadu sa sve Petrovaradinom i Exitom. Meni su isto Novi Sad i Petrovaradin vizualno jači i simpatičniji od BG-a, dosta me grad i okolina podsjećaju na Osijek i Slavoniju pa zato, a i ne volim previše tako velike gradove, tipa Beograd, previše ljudi, vozila, svega, a sve ubrzano, nadrkano, živčano, umara me to... Ali je Beerfest u Beogradu za dva koplja ispred tog razvikanog Exita, barem meni, em besplatan ulaz, em bolji izvođači, Exit mi svake godine sve lošiji i lošiji, isfuravaju se na tu neku glazbu što je kao "u trendu", neki indie-rock, ska, reggae, drum 'n' bass itd., što u pravilu ne pušim.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 11:37 |
|
|
Mene je ove godine razočarala satnica za Atomsko sklonište, dali im neki noćni termin.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 11:48 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ovaj put cu doista preskociti bilo kakve zajedljive komentare o putovanju i odusevljenju " tamo im dalekim" nase nam jaranice Marte. Samo jedna mala opaskica. Puno je opustenije i ljepse u Novome Sadu sa sve Petrovaradinom i Exitom. Meni su isto Novi Sad i Petrovaradin vizualno jači i simpatičniji od BG-a, dosta me grad i okolina podsjećaju na Osijek i Slavoniju pa zato, a i ne volim previše tako velike gradove, tipa Beograd, previše ljudi, vozila, svega, a sve ubrzano, nadrkano, živčano, umara me to... Ali je Beerfest u Beogradu za dva koplja ispred tog razvikanog Exita, barem meni, em besplatan ulaz, em bolji izvođači, Exit mi svake godine sve lošiji i lošiji, isfuravaju se na tu neku glazbu što je kao "u trendu", neki indie-rock, ska, reggae, drum 'n' bass itd., što u pravilu ne pušim. Za pivo fest radije idem u Karlovac (ako vec idem), dok neceg slicnog Exitu bas nemamo. Ali hebi ga, ostalo je stvar ukusa.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 11:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 12:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60122 Lokacija: DAZP HQ
|
Tulkas je napisao/la: Pessimus dux je napisao/la: Meni su isto Novi Sad i Petrovaradin vizualno jači i simpatičniji od BG-a, dosta me grad i okolina podsjećaju na Osijek i Slavoniju pa zato, a i ne volim previše tako velike gradove, tipa Beograd, previše ljudi, vozila, svega, a sve ubrzano, nadrkano, živčano, umara me to...
Ali je Beerfest u Beogradu za dva koplja ispred tog razvikanog Exita, barem meni, em besplatan ulaz, em bolji izvođači, Exit mi svake godine sve lošiji i lošiji, isfuravaju se na tu neku glazbu što je kao "u trendu", neki indie-rock, ska, reggae, drum 'n' bass itd., što u pravilu ne pušim. Za pivo fest radije idem u Karlovac (ako vec idem), dok neceg slicnog Exitu bas nemamo. Ali hebi ga, ostalo je stvar ukusa. Inmusic festival. http://www.t-mobileinmusicfestival.com/često ima vrlo sličnu postavu kao i Exit, dođe mu kao neka najava, ali nije kod nas toliko isfuran, iako ima svoju publiku. bilo bi bolje da se organizira u nekom manjem gradu ili na moru.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 12:03 |
|
|
Ovo je OK (iako nisam, eto, bio upucen), ali mislio sam vise onako reklamiranog i "napucanog" ...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 13:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Real gone je napisao/la: Da..ili je to, ili sam se ja uželela :) Baš nisam dugo nigde išla vozom. Ne, stvarno je odlicno... Ja sam navikao kad nema druge busom, al sad kad god mogu idem vlakom... Krajolik, pa se dignes i protegnes, zapalis, popijes kavicu . Ima i svijeta svakakvog ako si zeljan/na nele pricice i tako...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog Postano: 23 kol 2011, 13:53 |
|
|
Slažem se s tim da je voz personifikacija putovanja i što je stariji, to putovanju daje veću draž
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|