HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 vel 2025, 06:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 391 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom
PostPostano: 20 ruj 2011, 20:41 

Mislio sam na ovog majmuna iz BL a ne na tebe - Vrhbosna

Vrh

Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom
PostPostano: 20 ruj 2011, 20:43 

Kum Bečo je napisao/la:

Majmun vam je babo Hikmet, куме Бећире :D

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 20:44 

Kum Bečo je napisao/la:

pa volio bi da mi malo pojasniš to VAŠE sudjelovanje u Oluji......ako nije problem......čisto me zanima

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 20:48 

može, samo dok iskopam

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 20:50 

Kum Bečo je napisao/la:
može, samo dok iskopam

samo nemoj KOPATI sa "bošnjačke" vikipedije ako nije problem :zubati
radi mnogobrojnih NEISTINA navedenih u istoj

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 20:52 

Gospodin Valentin: "Uvijek sam spreman da branim Republiku Srpsku kao entitet" :D

(U pravu je gospodin Mirnes Ajanović, gospodin Valentin je ćetnićina samo takva - prim. aut :D )

slika :D

24SI - Visoki predstavnik u BiH Valetin Inzko izjavio je danas u Banjoj Luci da je uvijek sam spreman da brani jaku Republiku Srpsku kao entitet u BiH, koja treba da također bude jaka i funkcionalna.

"Htio bih da isključim nesporazum, kada neki kažu da sam protiv jakog entiteta RS. To nije tačno. Uvijek sam spreman da branim RS kao entitet. Mislim da mogu postojati jaki entiteti, u jakoj i funkcionalnoj državi, a da se to ne isključuje. Jedan može pomagati drugom entitetu i tako se može ići brže, uz korišenje sinergije“, naveo je Inzko nakon razgovora sa predsjednikom RS-a Miloradom Dodikom.

Visoki predstavnik je naveo i da država ima svoje nadležnosti i to treba tako da ostane, te da je stav PIC-a da ono što je stečeno ostaje i da - nema koraka nazad.

Dodik je na to dodao da je bilo "zloupotreba od strane visokog predstavnika koji su nametali" određene nadležnosti, a što nije u nadležnosti države.

Taj stav RS nije, kazao je, u funkciji rušenja BiH, ali smatra da treba da se razgovara o tome što je nametnuto, a ne dogovorom formirano na nivou BiH, poput Suda i Tužilaštva BiH, koje, kaže, ne smatra da treba ukinuti, već treba razgovarati kako da oni postanu uvedeni u ustavnu strukturu.

Predsjednik RS-a i SNSD-a je dodao da na predstojećem sastanku političkih lidera u Brčko Distriktu treba odvojiti razgovore o formiranju novog saziva Vijeća ministara BiH i o zakonima o popisu i o sistemu državne pomoći te o odluci "Sejdić-Finci".

Ponovio je i stav kako treba postaviti transparentan, trajan sistem raspodjele prihoda od PDV-a, kao i stav da OHR i međunarodni predstavnici treba da budu van dogovora o Vijeću ministara, pri čemu je izrazio spremnost da dođe što prije do novog sastava.

Dodik navodi i da je bila greška što se formirao kolegij državnog parlamenta i sada postoji jedna blokadi po pitanju Vijeća ministara, te ponovio poznate stavove koji su uvjet predstavnika RS-a za formiranje tog tijela.

Na sastnaku je bilo riječi i o ekonomskim pitanjima.

(fena)

http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i- ... titet.html

Na ove riječi gospodina Valentina, očekujem oštar protest našeg junaka gospodina Rame i njegovih mošnica =))

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 20:58 

Neverovatno je ovo muslimansko poistovećivanje sa Hrvatima. Da li su oni normalni?

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 20:59 

Moja malenkost je pitala sljedeče:
Sretna 16. obljetnica oslobođenja. Gdje su se zapravo spojili HV i 5. korpus ARBiH?

Dotični odgovaraju:

"Teško je reći gdje su se točno spojili, ali znamo da je Peti korpus ovamo došao jedan ili dva dana prije nego HV, vjerovatno 03. i 04.08 kad su Srbi već krenuli u bijeg, HV je došla 05.08., ne znam baš jesu li ih zatekli tu. Uglavnom, Bosanci su dosta popljačkali (ne znam jesu li palili) srpska mjesta od granice do Rakovice."

"Ja sam ti rekao gdje su se spojili, al bolje je reći gdje su se razdvojili ha ha ha, čuo sam da su zatekli Muslimane kako klanjaju kod dućana i pjevaju nešto o Allahu, a treba ih i razumit, ono što su Srbi nama radili 91. je bila dječija igra prema onome što su poslije radili po Bosni, naravno i po Bihaću, pa je njihova radost bila sigurno veća jer su otjerali one koji su ih danonoćno zasipali granatama a mi smo već bili skoro zaboravili kako je to, da je rat potrajao još jednu godinu ko zna bili se uopće htjeli više i vratit ovamo, eno ti primjer Istočne Slavonije, poa ih je ostalo po Zagrebu i po moru"

"Pa Muslimani su prvi došli ovamo, a išli su raznim smjerovima, znam da su jedni išli smjerom Izačić- L.P. Selo Prijeboj, Jezerce i ovamo Rakovica... jedni su išli od Izačića preko Vaganca, Drežnika, Irinovca, Grabovca i dalje za Rakovicu, a jedni opet iz Tržačkih Raštela preko Kršlje, Grabovca i opet Rakovica, neznam jesu li išli dalje prema Slunju al u Rakovici su sasvim sigurno bili prije naših, e sad dali su palili i radili druge zulume, a da što su, već sam prije rekao onu narodnu poslovicu: Teško zemlji kuda vojska prođe, i djevojci koja sama dođe. Koliko su palili neznam al znam da su silovali Ljubu Kukić u Irinovcu a Dragu Zubović nažalost nisu uhvatili, sakrila se u kuruze kad je čula što rade od Ljube, samo su apcigovali Manin stojadin, onda su Mane i Dragica počeli bježat prema Plitvicama i u Selištu naiđu na Tigrove i tu Draga se uhvati Jole Hodak da su oni rodbina i da ju ovaj spasi, zamisli koliki je strah morao biti nakon prolaska muslimana kad je Draga grlila tigrove i Jolu i vikala da su oni rodbina, to su poslije dugo Jolu zajebavali za Dragu i kao to je tvoja rodbina... dakle jesu muslimani jesu napravili ovuda zuluma, čak sam i ja kad sam se vratio morao ih tjerat od kuće i dežurat da mi ne pokradu ono što sam i sam ufljaki"

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:02 

Ti se ovde hvališ zločinima?

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:06 

Kum Bečo je napisao/la:
Moja malenkost je pitala sljedeče:
Sretna 16. obljetnica oslobođenja. Gdje su se zapravo spojili HV i 5. korpus ARBiH?

Dotični odgovaraju:

"Teško je reći gdje su se točno spojili, ali znamo da je Peti korpus ovamo došao jedan ili dva dana prije nego HV, vjerovatno 03. i 04.08 kad su Srbi već krenuli u bijeg, HV je došla 05.08., ne znam baš jesu li ih zatekli tu. Uglavnom, Bosanci su dosta popljačkali (ne znam jesu li palili) srpska mjesta od granice do Rakovice."

"Ja sam ti rekao gdje su se spojili, al bolje je reći gdje su se razdvojili ha ha ha, čuo sam da su zatekli Muslimane kako klanjaju kod dućana i pjevaju nešto o Allahu, a treba ih i razumit, ono što su Srbi nama radili 91. je bila dječija igra prema onome što su poslije radili po Bosni, naravno i po Bihaću, pa je njihova radost bila sigurno veća jer su otjerali one koji su ih danonoćno zasipali granatama a mi smo već bili skoro zaboravili kako je to, da je rat potrajao još jednu godinu ko zna bili se uopće htjeli više i vratit ovamo, eno ti primjer Istočne Slavonije, poa ih je ostalo po Zagrebu i po moru"

"Pa Muslimani su prvi došli ovamo, a išli su raznim smjerovima, znam da su jedni išli smjerom Izačić- L.P. Selo Prijeboj, Jezerce i ovamo Rakovica... jedni su išli od Izačića preko Vaganca, Drežnika, Irinovca, Grabovca i dalje za Rakovicu, a jedni opet iz Tržačkih Raštela preko Kršlje, Grabovca i opet Rakovica, neznam jesu li išli dalje prema Slunju al u Rakovici su sasvim sigurno bili prije naših, e sad dali su palili i radili druge zulume, a da što su, već sam prije rekao onu narodnu poslovicu: Teško zemlji kuda vojska prođe, i djevojci koja sama dođe. Koliko su palili neznam al znam da su silovali Ljubu Kukić u Irinovcu a Dragu Zubović nažalost nisu uhvatili, sakrila se u kuruze kad je čula što rade od Ljube, samo su apcigovali Manin stojadin, onda su Mane i Dragica počeli bježat prema Plitvicama i u Selištu naiđu na Tigrove i tu Draga se uhvati Jole Hodak da su oni rodbina i da ju ovaj spasi, zamisli koliki je strah morao biti nakon prolaska muslimana kad je Draga grlila tigrove i Jolu i vikala da su oni rodbina, to su poslije dugo Jolu zajebavali za Dragu i kao to je tvoja rodbina... dakle jesu muslimani jesu napravili ovuda zuluma, čak sam i ja kad sam se vratio morao ih tjerat od kuće i dežurat da mi ne pokradu ono što sam i sam ufljaki"

ovo su rasprave neukih ljudi sa nekog muslimanskog foruma......možda se tu nađe poneka istinita riječ...bećire Oluja je Hrvatska vojna akcija i nemožeš je prisvajati........samo da ti napomenem bihać i Gotovinu.......čovjek je bio u redu ali ja bi mu odvalia 40 godina samo zato šta je spasija muslimane u bihaću........po meni samo budala je to mogla napravit

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:08 

Куме Бећире, koliko je vaše усташтво iskreno a koliko je plod vašeg pokušaja da, umjesto otvorenog protivljenja hrv. fed. jedinici, pokušate to zamaskirati u усташтво dok na vašim forumima jebete keve ustaške svima onima koji su za hrv. fed. jedinicu :D

Hajd' priznajte, bidnite ćoek majku mu :D

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:09 

teranova je napisao/la:

To ti tek skontala?

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:14 

Agathonikos je napisao/la:
Куме Бећире, koliko je vaše усташтво iskreno a koliko je plod vašeg pokušaja da, umjesto otvorenog protivljenja hrv. fed. jedinici, pokušate to zamaskirati u усташтво dok na vašim forumima jebete keve ustaške svima onima koji su za hrv. fed. jedinicu :D

To sve skupa se nedotičavlje tebe i tvojih traktorista. To je stvar između federalnih partnera.

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:18 

Kum Bečo je napisao/la:
teranova je napisao/la:

To ti tek skontala?

Skontala sam ja nešto drugo, i to odavno. Trebalo vas je zgaziti do kraja.

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:18 

Kum Bečo je napisao/la:

To sve skupa se nedotičavlje tebe i tvojih traktorista. To je stvar između federalnih partnera.

STVAR je vaše iskaljivanje mržnje prema Hrvatskom narodu u bih........šta uskraćujete volju Hrvatskog naroda ?? odakle vam pravo ?? pa mi smo u bosni bili kada Bog još na umu nije imao da ćete vi postojati.........podržavaš li velikobošnjačku majorizaciju ??

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:22 

Kum Bečo je napisao/la:

Znači, u pravu sam =))
Ne jebete vi ustaštvo ni zglave, za vas je isti kur i ustaša i ćetnik, jedni hoće Srpsku, drugi HB a moj prijatelj gospodin Zvonko vam služi samo kao budala za pokriće ideja o Hrv. do Drine a zapravo radi se o mazlim Bazniji od kako vi kažete, Une do Drine, od Save do mora (bošnjačke luke Neum) :D

Ali u jednom ste u pravu, to je ipak stvar federalnih partnera, mi iz susjedne države Srpske možemo a i ne moramo davati komentar na sve to, na nama je te ja ipak komentiram te stvari onako kako ih ja vidim :D

Kum Bečo je napisao/la:
nedotičavlje

:laugh

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:23 

teranova je napisao/la:
Kum Bečo je napisao/la:
To ti tek skontala?

Pa i jeste. U Srbiji nas više nema

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:26 

Kum Bečo je napisao/la:

Znači, u pravu sam =))
Ne jebete vi ustaštvo ni zglave, za vas je isti kur i ustaša i ćetnik, jedni hoće Srpsku, drugi HB a moj prijatelj gospodin Zvonko vam služi samo kao budala za pokriće ideja o Hrv. do Drine a zapravo radi se o mazlim Bazniji od kako vi kažete, Une do Drine, od Save do mora (bošnjačke luke Neum) :D

Ali u jednom ste u pravu, to je ipak stvar federalnih partnera, mi iz susjedne države Srpske možemo a i ne moramo davati komentar na sve to, na nama je te ja ipak komentiram te stvari onako kako ih ja vidim :D

Kum Bečo je napisao/la:
nedotičavlje

Vi ste u pravu zato što ste kraljevinu branili cijelih 11 dana, valjda je Nijemcima i Talijanima toliko treebalo da se probiju kroz kaljave drumove do Beograda. Moš mislit koliko bi tek branili RS

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:30 

Kum Bečo je napisao/la:
teranova je napisao/la:

U Srbiji vas nikad nije ni bilo.

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:31 

Kum Bečo je napisao/la:
Moš mislit koliko bi tek branili RS

Da ne bi glumili vidovite Đemile, strojnice u ruke pa da vidimo ko bi šta branio a ko bi iz podruma slao radio signale o nužnosti bombardovanja đenocidnih Srba =))

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:36 

teranova je napisao/la:
Kum Bečo je napisao/la:

U Srbiji vas nikad nije ni bilo.

Samo su nam tragovi zatrti

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:38 

Kum Bečo je napisao/la:
Moš mislit koliko bi tek branili RS

Da ne bi glumili vidovite Đemile, strojnice u ruke pa da vidimo ko bi šta branio a ko bi iz podruma slao radio signale o nužnosti bombardovanja đenocidnih Srba =))

Sretna ti radna srpska nova godina

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:38 

Kum Bečo je napisao/la:

Znači, u pravu sam =))

Kum Bečo je napisao/la:
nedotičavlje

Meni je uvijek bilo sega kad upoznam neke nove poznanike i sa njima razbacim malo na pricu "politika, ustase, i tako to". Ono uglavnom ide capri "ustase su najgori".

Onda ja pitam, pa kako su ustase najgori, kad oni nikad nisu "mlatili" muslimane? I onda oni kazu pa jest, i u mene dedo je bio u ustasama... =))

Nego Srbi, ajd priznajte da je vasa najveca nocna mora da muslimani ne odu u ustase! Onda bi vam RS bila kao:

slika

Lesotho... :smijeh

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:43 

seherzada je napisao/la:

Nego Srbi, ajd priznajte da je vasa najveca nocna mora da muslimani ne odu u ustase! Onda bi vam RS bila kao:

Gospođice Šeherzada, iskreno me zaboli pimpač za vaše ustaštvo ili neustaštvo, jer iovako- ionako, u ratovima redovno okrećemo cjevure jedni na druge. Znači, vaše eventualno ustaštvo nabijem na mog štovanog Đokicu, sa oproštenjem :D

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2011, 21:49 

seherzada je napisao/la:

Gospođice Šeherzada, iskreno me zaboli pimpač za vaše ustaštvo ili neustaštvo, jer iovako- ionako, u ratovima redovno okrećemo cjevure jedni na druge. Znači, vaše eventualno ustaštvo nabijem na mog štovanog Đokicu, sa oproštenjem :D

Pojačaj taj radio, nečujem te guslarske pjesme. Trebaju ti poveliki zvučnici da te čuju u Sarajevu

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 391 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Teuton i 13 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: