HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 vel 2025, 17:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 391 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom
PostPostano: 21 ruj 2011, 08:27 

Agathonikos je napisao/la:
seherzada je napisao/la:
Ali nekako, strategijski jelde, nikako vam ne odgovara kad bi se nijanse ove dvije zelene boje oko Bandzaluke na mapi:

:D

Pa nekako, uvijek ste strategijski okrenuti protiv nas, tako je bilo i 41. a tako i 92.
I šta poslije tih silnijeh strategija dobismo?
Dobismo Srpsku na pola tzv. biH, muslimance zbijene na 23% i Hrvate kojima njihovi vrli strategijski partneri ne daju ni jebeni TV kanal na njihovu jeziku, zatim gospodina Željkicu i niz drugih nepogodnosti :D

Pa mi se nekako čini da je u bosanskoj zbilji, najbolje odraditi posao o svom điru, poput Srbeka, odjebati strategijske insinuacije čak i u pokušaju, već lagano use i u svoje kljuse :D

:sega

Normalno da smo okrenuti protivu vas, pa necemo valjda sa vama, tobe jarabi-tobe estagfirulah... :osama

Strategijski gledano, vi ste 1918. (nakon konacnog sloma Ottomanske imperije i Habzburske monarhije) od strane Engleza, Francuza, i Rusa (saveznika) dobili na poklon od Triglava do Gjevgjelije, sa glavnim gradom Beogradom. A 1945. zahvaljujuci Josipu Brozu i nesposobnosti srpskih politicara, ta vasa okupacija cijele bivse SFRJ je malo popustila, da bi se 1990-tih i u potpunosti razbila.

Tako da niste vi osvojili 49% BiH vec ste izgubili 51% BiH (a da ne govorimo da ste izgubili Slo, Hrv, CG, Mkd, Kos). Jer primjerice, vise nikada necete moci imati u, npr. Sarajevu, jednu od glavnih ulica pod nazivom Vojvode Stepe Stepanovica, Bulevar Radomira Putnika, itd. itd. Niti cete moci imati Juga radi Beograd se gradi. Otprilike ono sto je Srbija bila nakon Prvog srpskog ustanka protivu nas 1831. (pa joj je trebalo jos 50-60 godina da ostvari potpunu drzavnost), to je postala BiH nakon Prvog bosnjackog ustanka protivu vas 1992. (i jos vise od toga, jer ipak, MiloRAD mora svako dva-tri dana u Rajvosa, kod Rame) :sega

Za jedno 100-njak godina, eto nas u Beogradu ponovo. :D Pitanje je samo pod kojom zastavom i sa koje strane: zapadne, juzne, istocne, ili sjeverne. :smijeh

P.S. A ovo vezano Hrvata, TV kanal, Zeljkec, staseu. itd. - pa to mi njih malo zezamo, bebe nase :smajl016

Vrh

Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom
PostPostano: 21 ruj 2011, 10:17 

seherzada je napisao/la:

Tj. tj., nikada nisam vidjela da Srbi nazivaju muslimane ustasama, iako je 35-40% muslimana bilo u ustasama, sto ocigledno znaci da vam muslimani ustase NAJsmetaju :smijeh a ja se kao pitam radi cega??? :biceovodobro

Pa iskren da budem, nikad ni ja nisam čuo da vas neko oslovljava sa ustaša, mada ste u 2. ratu masovno išli u ustaše. Zašto je to tako? Vjerovatno zato što Srbi smatraju da su Hrvati nosioci ideje ustaštva i taj naziv, što stvarno, što žargonski, rezervisan je isključivo za njih. Vi ste kao neki prirepak svemu tome, jer vas je bilo mnogo i u četnicima, pa vas opet niko ne zove tako. Bilo vas je i u partizanima pa opet, povezivati partizanski pokret s vama je više nego smiješno. Znači da, vi jeste bili u ustašama ali tog ustaštva ste se odrekli, prigrlili ste komunizam i ideju jugoslovenstva a ni u ovom ratu se niste ložili na NDH, Pavelića i ustaše pa su vjerovatno sve to razlozi zašto vas ljudi nisu doživljavali kao ustaše, za razliku od recimo Hrvata. Znači, ustaštvo i četništvo je i stvarno i žargonski, u ovom ratu bilo rezervisani samo za Hrvate i Srbe a vi ste u međuvremenu pokupili nazive poput talibani, muađedinci, Turci... kako smo vas žargonski zvali u minulom ratu :D

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 11:23 

seherzada je napisao/la:

Tj. tj., nikada nisam vidjela da Srbi nazivaju muslimane ustasama, iako je 35-40% muslimana bilo u ustasama, sto ocigledno znaci da vam muslimani ustase NAJsmetaju :smijeh a ja se kao pitam radi cega??? :biceovodobro

Pa iskren da budem, nikad ni ja nisam čuo da vas neko oslovljava sa ustaša, mada ste u 2. ratu masovno išli u ustaše. Zašto je to tako? Vjerovatno zato što Srbi smatraju da su Hrvati nosioci ideje ustaštva i taj naziv, što stvarno, što žargonski, rezervisan je isključivo za njih. Vi ste kao neki prirepak svemu tome, jer vas je bilo mnogo i u četnicima, pa vas opet niko ne zove tako. Bilo vas je i u partizanima pa opet, povezivati partizanski pokret s vama je više nego smiješno. Znači da, vi jeste bili u ustašama ali tog ustaštva ste se odrekli, prigrlili ste komunizam i ideju jugoslovenstva a ni u ovom ratu se niste ložili na NDH, Pavelića i ustaše pa su vjerovatno sve to razlozi zašto vas ljudi nisu doživljavali kao ustaše, za razliku od recimo Hrvata. Znači, ustaštvo i četništvo je i stvarno i žargonski, u ovom ratu bilo rezervisani samo za Hrvate i Srbe a vi ste u međuvremenu pokupili nazive poput talibani, muađedinci, Turci... kako smo vas žargonski zvali u minulom ratu :D

Ali nije mi jasno, ni Hrvati u ovom ratu se nisu lozili na NDH, Pavelica, i ustase, Franjo je bio partizanski general, a i borili su se za komunisticku, Titovu, "perec" Hrvatsku - pa ste ih opet zvali ustasama.

S druge strane, Hrvati u BiH su se borili za HRHB, tj. Cvetkovic-Macek Hrvatsku, pa ste ih opet listom zvali ustasama.

I s trece strane, postojali su Hrvati i Bosnjaci koji su se u HOS postrojbama borili za ideju ustastva.

. . .

No, meni je interesantno to, recimo, kada bi ja sada pocela podrzavati ideju ustastva, NDH, i sl. da li biste Vi onda mene oslovljavali sa ustasicom ili sa talibankom - tj. ono da li biste rekli u sebi "ustasico glupa" ili "talibanko glupa" kad hocete da deminutivizirate (mislim Vi kao prosjecan Srbin xy)! :zubati

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 11:32 

seherzada je napisao/la:

Ali nije mi jasno, ni Hrvati u ovom ratu se nisu lozili na NDH, Pavelica, i ustase, Franjo je bio partizanski general, a i borili su se za komunisticku, Titovu, "perec" Hrvatsku - pa ste ih opet zvali ustasama.

S druge strane, Hrvati u BiH su se borili za HRHB, tj. Cvetkovic-Macek Hrvatsku, pa ste ih opet listom zvali ustasama.

I s trece strane, postojali su Hrvati i Bosnjaci koji su se u HOS postrojbama borili za ideju ustastva.

. . .

Pa dobro, istina jeste da nisu svi veličali NDH niti im je to bila glavna smjernica, ali opet, kolokvijalno su svi nazivani ustašama. Slično je i sa srpske strane, ni četnička ideologija nije bila zastupljena masovno, izuzev pojedinih četničkih jedinica koje su to isticale, pa opet smo i mi kolokvijalno nazivani četnicima a to je sve posljedica onog o čemu sam vam već napisao.

seherzada je napisao/la:
No, meni je interesantno to, recimo, kada bi ja sada pocela podrzavati ideju ustastva, NDH, i sl. da li biste Vi onda mene oslovljavali sa ustasicom ili sa talibankom - tj. ono da li biste rekli u sebi "ustasico glupa" ili "talibanko glupa" kad hocete da deminutivizirate (mislim Vi kao prosjecan Srbin xy)! :zubati

Ne znam, nisam se sretao sa Bošnjakinjama koje podržavaju ustaštvo ili koje se deklarišu kao ustaškinje, pa stoga ni ne znam kako bih je oslovljavao. Trebalo bi to provjeriti na nekakvom masovnijem odzivu Bošnjakinja da bismo raspravljali o tome. Pojedinačno, takva bi bila neinteresantna za bilo kakvo oslovljavanje, osim klasičnih koje sam već naveo :D

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 11:33 

NiX je napisao/la:
Ako je taj četnik barem malo kriv što ste vi takvi kakvi ste, ludi i šizofrenični, onda mu je stvarno pomalo i žao što vas je karao toliko dugo. Moglo se to odraditi i u kraćem roku pa bi i psihičke posljedice bile blaže. Ovako šta je tu je, drugi put ćemo skratiti rok pa ćemo i poštediti svijet šizofrenih ludaka poput vas, gospođice Leukemija :D

A tko nebi poludio brate, kada smo im pola teherana (sarajeva) sravnili sa zemljom, jbt morali su kopati podzemne tunele izvan grada da se domognu hrane i ostalih namirnica :D :HercegBosanac

A kako ste tek vi poludili, kada smo mi taj sravnjeni Teheran izgradili jos ljepsim i jos boljim, a vi razgulili iz njeg u obecani srpski raj(h)!

Sad mozete samo u sumi, s sjeverne padine Trebevica, camit cuceci i gledat svjetla grada! :sega

Moramo jos Bandzaluku osloboditi od vas, i onda sve dolazi na staro, ali to cemo ostaviti sljedecoj generaciji da ima sto raditi.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 11:44 

seherzada je napisao/la:

. . .

Pa dobro, istina jeste da nisu svi veličali NDH niti im je to bila glavna smjernica, ali opet, kolokvijalno su svi nazivani ustašama. Slično je i sa srpske strane, ni četnička ideologija nije bila zastupljena masovno, izuzev pojedinih četničkih jedinica koje su to isticale, pa opet smo i mi kolokvijalno nazivani četnicima a to je sve posljedica onog o čemu sam vam već napisao.

seherzada je napisao/la:

Ne znam, nisam se sretao sa Bošnjakinjama koje podržavaju ustaštvo ili koje se deklarišu kao ustaškinje, pa stoga ni ne znam kako bih je oslovljavao. Trebalo bi to provjeriti na nekakvom masovnijem odzivu Bošnjakinja da bismo raspravljali o tome. Pojedinačno, takva bi bila neinteresantna za bilo kakvo oslovljavanje, osim klasičnih koje sam već naveo :D

Kako to mocno zvuci... ustaskinjo-talibanka: :osama :ujko

ustasbanka

ili

talibaskinja

=))

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 11:52 

seherzada je napisao/la:

Moramo jos Bandzaluku osloboditi od vas, i onda sve dolazi na staro, ali to cemo ostaviti sljedecoj generaciji da ima sto raditi.

Samo pazite da vam ta generacija masovno ne završi u Švedskoj ili se pak ne otisne u masovnu regatu do Zlatnog roga na Bosforu. Neka vas tu gdje jeste i na toliko na koliko jeste, da ne bi bilo help Baznia again :D

Ma nisam ja to mislila na taj nacin na koji ste vi razumili, vec na jos gori :smijeh

Iskljucimo vam struju u Brckom i onda vam svercamo naftu, namirnice, vize itd itd po desetostrukim cijenama u Bandzaluku.

Zato i pitam kaj mislite o ustasobankama??? :smijeh

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 11:57 

seherzada je napisao/la:
Samo pazite da vam ta generacija masovno ne završi u Švedskoj ili se pak ne otisne u masovnu regatu do Zlatnog roga na Bosforu. Neka vas tu gdje jeste i na toliko na koliko jeste, da ne bi bilo help Baznia again :D

Ma nisam ja to mislila na taj nacin na koji ste vi razumili, vec na jos gori :smijeh

Iskljucimo vam struju u Brckom i onda vam svercamo naftu, namirnice, vize itd itd po desetostrukim cijenama u Bandzaluku.

čitam ti postove pa se pitam .... smatraš li ti sebe uštaškinjom ili neznam ......... koji je smisao tvog ustašovanja ?? može li pojašnjenje ako nije problem
:zrinjski1

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 12:07 

Vrbosna HR je napisao/la:
seherzada je napisao/la:

čitam ti postove pa se pitam .... smatraš li ti sebe uštaškinjom ili neznam ......... koji je smisao tvog ustašovanja ?? može li pojašnjenje ako nije problem

Pa Hrvatska do Drine, Bosna do mora! :osama :ujko

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 12:13 

seherzada je napisao/la:

Dajte vi njima TV kanal, lahko ćemo i za Drinu i za more. Ljudi smo, dogovorićemo se :sega

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 12:13 

seherzada je napisao/la:
Vrbosna HR je napisao/la:

pitam te ja ponovo........koje je tvoje opredjeljenje??
bosna nikad do Jadrana neće biti osim Herceg-Bosne.........a Hrvata uzduž drine sve skupa nema 5000 tako da možeš i tu opciju otpisati
ps. jesi li ti možda "cvjećarka" sa "bošnjačke" strane ??
:herceg_bosna

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 12:16 

seherzada je napisao/la:

Dajte vi njima TV kanal, lahko ćemo i za Drinu i za more. Ljudi smo, dogovorićemo se :sega

šjor agatone suzdržite se od izricanja novokomonovanih riječi iz Cerićevog sozluka tipa lahko, mahrama, mehlem itd. :zubati

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 12:28 

seherzada je napisao/la:

Ma to TV kanal su ovi iz HDZ izmislili kao krilaticu, da oni mogu krasti, dok se narod ljuti na Bosnjake jer im kao ne daju TV kanal.

Eno ni HRT-ovi im ne daju TV vrijeme, a HDZovi i za to ruze nas dobre Bosnjane, ludilo.

=))

Ali kako ce to mocno biti, u Zemunu velika zastava sa sahovnicom i ljiljanima da je cijeli Beges vidi, a u Novom Pazaru ista takva da je cijelo Kosovo spazi. A ista takva i u Savurdiji i u Varazdinu.

A na zastavi, izmedju sahovnice i ljiljana... velika zvijezda petokraka... crvena Jugoslavija... Uhhhhhh!!!!!!!!!!!!

:yes

:aleale

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 12:33 

seherzada je napisao/la:

Ma to TV kanal su ovi iz HDZ izmislili kao krilaticu, da oni mogu krasti, dok se narod ljuti na Bosnjake jer im kao ne daju TV kanal.

Eno ni HRT-ovi im ne daju TV vrijeme, a HDZovi i za to ruze nas dobre Bosnjane, ludilo.

=))

Ali kako ce to mocno biti, u Zemunu velika zastava sa sahovnicom i ljiljanima da je cijeli Beges vidi, a u Novom Pazaru ista takva da je cijelo Kosovo spazi. A ista takva i u Savurdiji i u Varazdinu.

A na zastavi, izmedju sahovnice i ljiljana... velika zvijezda petokraka... crvena Jugoslavija... Uhhhhhh!!!!!!!!!!!!

:yes

:aleale

znači ti podržavaš majorizaciju........ajde neka si se otkrila
znači mi Hrvati nemamo nikakva prava u federaciji.........vi muslimani kojih je 20 tisuća u RH kao minorna i beznačajna nacionalna manjina imate veća prava nego mi Hrvati kao konstitutivan narod u bih........
ali ko šta je baja reka IMA BOGA IMA PRAVDE NEĆEMO ODAVDE !!!!
:herceg_bosna

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 12:34 

Fino fino :D

Međutim, dok se ne proširite od Savudrije do Zemuna, od Teočaka do Neuma, pazite da vam se u po Baščaršije ne postroji kakva Gorska garda ili kakav Gvozdeni puk sa Romanije =))

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2011, 12:56 

Fino fino :D

Međutim, dok se ne proširite od Savudrije do Zemuna, od Teočaka do Neuma, pazite da vam se u po Baščaršije ne postroji kakva Gorska garda ili kakav Gvozdeni puk sa Romanije =))

Mislis sastavljen od ovakvih:

=))

Bog ti jadan, sta ste vi nama dovodili u grad iz Kalinovikaaaa i slicnih zapizdina!

Hebote...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 391 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Naša Kvačica, Teuton, viksa i 36 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: