|
|
Stranica: 15/43.
|
[ 1053 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 20:49 |
|
|
dudu je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ja sam za gospodina Seju mislio da je pravi, ali onaj pravi muslimanac/Bošnjak Uostalom, za sve njih koji su kao pseudonime imali nekakve Seje, Nelete, Muhareme, Elvise J. Kurtoviche itd. Kad ono, njih najmanje među njima pa u onom Jugu 45 spominje neke daidže i amidže, ja sam mislio da je frajer Suljo glavom i bradom. U skoro svim pjesmama mu se spominju Bosnjacka imena...a zapravo je najveci Rvat od svih tih umjetnika
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 20:53 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Da stvarno...medju tim umjetnicima sa Bosnjackim imenima...najmanje Bosnjaka...sto je od svega najvece iznenadjenje... Nemoj tako, pa imate vi legendarnog Hasana Dudica Zvanog Miki. Hasan Dudić - Miki jbt jednako glupo kao Predrag Danilović - Saša!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 20:56 |
|
|
teranova je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Nemoj tako, pa imate vi legendarnog Hasana Dudica Zvanog Miki. Hasan Dudić - Miki jbt jednako glupo kao Predrag Danilović - Saša! To su vaši srpski cigani iz Loznice.A opšte je poznato da njima vjera ne određuje imena i prezimena.Ne znam što ih svrstavate među nas.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 20:57 |
|
|
teranova je napisao/la: Zvanog Miki. Hasan Dudić - Miki jbt jednako glupo kao Predrag Danilović - Saša! Miki je institucija, necu da cujem losu rec o njemu
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 20:58 |
|
|
dudu je napisao/la: pa u onom Jugu 45 spominje neke daidže i amidže, ja sam mislio da je frajer Suljo glavom i bradom. A i baca malo na gospodina Senada Avdića novinara, zapravo ne malo već podobro
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:01 |
|
|
Malo sam gledao listu clanova opstinskih vijeca po Sarajevu...i zamislite...jedan vijecnik SDA u opstini Novo sarajevo se zove Jusuf Lošić...sad mi je i on upitan...da nije nas...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:03 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Malo sam gledao listu clanova opstinskih vijeca po Sarajevu...i zamislite...jedan vijecnik SDA u opstini Novo sarajevo se zove Jusuf Lošić...sad mi je i on upitan...da nije nas... Goodbye teens, I'll never be a boy
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:04 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Malo sam gledao listu clanova opstinskih vijeca po Sarajevu...i zamislite...jedan vijecnik SDA u opstini Novo sarajevo se zove Jusuf Lošić...sad mi je i on upitan...da nije nas... Jusuf Imao sam profesora Lošića u srednjoj školi, Bošnjak Uvijek bi me slao po cigare, dobar skroz, ljudina i po
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24006 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
DzoniBG je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Malo sam gledao listu clanova opstinskih vijeca po Sarajevu...i zamislite...jedan vijecnik SDA u opstini Novo sarajevo se zove Jusuf Lošić...sad mi je i on upitan...da nije nas... Goodbye teens, I'll never be a boy Kad je osamdestih Sarajevo zapljusnuo novi pop val... , gorilo sve. Crvena JAbuka, Plavi Orkestar, Merlin, Hari Mata Hari, Zabranjeno pušenje (pop-rock sekcija), Regina...
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:07 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Jusuf Imao sam profesora Lošića u srednjoj školi, muslimanac/Bošnjak Meni je najjaci Nedzad, a preziva se fuckin' Brankovic Pravi potomak Dobrih Bosnjana, nema greske. Kombinacija ultramuslimanskog imena i hardcore srpskog prezimena me baca u ekstazu
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:07 |
|
|
lider30 je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Goodbye teens, I'll never be a boy Kad je osamdestih Sarajevo zapljusnuo novi pop val... , gorilo sve. Plavi Orkestar, Merlin, Hari Mata Hari, Zabranjeno pušenje (pop-rock sekcija), Regina... Družim se sa bliskom rođakom Ace Regine u Bg.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:08 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Kombinacija ultramuslimanskog imena i hardcore srpskog prezimena me baca u ekstazu Da, ono kao Nedžad a kao Branković čovječe
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24006 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
teranova je napisao/la: lider30 je napisao/la: Kad je osamdestih Sarajevo zapljusnuo novi pop val... , gorilo sve. Plavi Orkestar, Merlin, Hari Mata Hari, Zabranjeno pušenje (pop-rock sekcija), Regina... Družim se sa bliskom rođakom Ace Regine u Bg. Zaboravio sam najveće reprezentante vala- Crvenu Jabuku. Regina - Davor Ebner, Aco Čović, Bojan Milićević, Denis Čabrić.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
|
|
Citat: Meni je najjaci Nedzad, a preziva se fuckin' Brankovic On se Srbin, njega se dobrovoljno odričemo zarad dobrosusjetskih odnosa.Pa nek krade vama po Beogradu :)
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
|
|
lider30 je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Goodbye teens, I'll never be a boy Kad je osamdestih Sarajevo zapljusnuo novi pop val... , gorilo sve. Crvena JAbuka, Plavi Orkestar, Merlin, Hari Mata Hari, Zabranjeno pušenje (pop-rock sekcija), Regina... Ako se ne varam...oni su svi Hrvati iz Sarajeva...
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
|
|
Agathonikos je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Kombinacija ultramuslimanskog imena i hardcore srpskog prezimena me baca u ekstazu Da, ono kao Nedžad a kao Branković čovječe nešto kao Mustafa Obrenović otprilike
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:10 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: lider30 je napisao/la: Kad je osamdestih Sarajevo zapljusnuo novi pop val... , gorilo sve. Crvena JAbuka, Plavi Orkestar, Merlin, Hari Mata Hari, Zabranjeno pušenje (pop-rock sekcija), Regina... Ako se ne varam...oni su svi Hrvati iz Sarajeva... Aca Regina je Srbin
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:11 |
|
|
lider30 je napisao/la: Kad je osamdestih Sarajevo zapljusnuo novi pop val... , gorilo sve. Crvena JAbuka, Plavi Orkestar, Merlin, Hari Mata Hari, Zabranjeno pušenje (pop-rock sekcija), Regina... ...jos i olimpijada...ma jebanje keve, nebo je bila granica Secam se privatavanja sa tek izniknutim pupoljcima u srednjoj uz Plavi orkestar, dok se ne zavrsi pesma cutis da je pesma zesci trash, da bi se mozda nespretno ogrebala o hot dog
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:12 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: lider30 je napisao/la: Kad je osamdestih Sarajevo zapljusnuo novi pop val... , gorilo sve. Crvena JAbuka, Plavi Orkestar, Merlin, Hari Mata Hari, Zabranjeno pušenje (pop-rock sekcija), Regina... ...jos i olimpijada...ma jebanje keve, nebo je bila granica Secam se privatavanja sa tek izniknutim pupoljcima u srednjoj uz Plavi orkestar, dok se ne zavrsi pesma cutis da je pesma zesci trash, da bi se mozda nespretno ogrebala o hot dog Mi smo na Tjentištu u osmom razredu (išli samo odlikaši ) plesali uz ove taktove. Iako je već tada dobrano mirisao raspad Juge.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:12 |
|
|
teranova je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Ako se ne varam...oni su svi Hrvati iz Sarajeva... Aca Regina je Srbin Njegovo prezime je Čović...nisam znao da ima Srba koji se prezivaju Čović...ima kod nas jedan fudbaler zove se Mehmedalija Čović..
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:13 |
|
|
Zijo Valentino je kod nas u Beogradu, često ga srećem.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 21:14 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: teranova je napisao/la: Aca Regina je Srbin
Njegovo prezime je Čović...nisam znao da ima Srba koji se prezivaju Čović...ima kod nas jedan fudbaler zove se Mehmedalija Čović.. Ima i to dosta, seti se našeg političara Nebojše Čovića.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
|
|
lider30 je napisao/la: Mi smo na Tjentištu u osmom razredu (išli samo odlikaši ) plesali uz ove taktove. Iako je već tada dobrano mirisao raspad Juge. Sava Kovacevic, i "neka ljubi se istok i zapad"
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
|
|
zapovjednik je napisao/la: Ako se ne varam...oni su svi Hrvati iz Sarajeva... Imate grupu Regina u Beogradu, pjevač je bivši član predratne Regine, ne znam kako se zove, zna gospođica Tera. A čini mi se da je još jedan od njih u toj BG grupi.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
|
|
teranova je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Da, ono kao Nedžad a kao Branković čovječe nešto kao Mustafa Obrenović otprilike A tek Goran Hadzic...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|