|
|
Stranica: 13/43.
|
[ 1053 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grunf
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 14:22 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: zanimljiva rasprava međutim ako uključimo faktor da tzv. "bošnjaci" ne postoje i činjenicu da se žera nesmatra muslimanom...jedino može da budne Rvat Pa 10% Bosnjaka su ateisti... Žera se ne smatra Bošnjakom. U najboljem slučaju za vas on je Bosanac tj. Hercegovac.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 14:22 |
|
|
teranova je napisao/la: Branko Đurić-Đura je valjda Srbin. Otac mu je Srbin,a majka Bosnjakinja...
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 14:24 |
|
|
Grunf je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Pa 10% Bosnjaka su ateisti... Žera se ne smatra Bošnjakom. U najboljem slučaju za vas on je Bosanac tj. Hercegovac. Pa ako su mu i otac i majka muslimani sa pravim muslimanskim imenima...vjerovatno je da je Bosnjak...jedino ako se on osobno smatra Bosancom...ali je iz cistog Bosnjackog braka... I vecina ih umjetnika iz Sarajeva se nisu nacionalno opredijelili radi svoje karijere,a mozemo samo da nagadjamo sta su po narodnosti...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 14:26 |
|
|
Grunf je napisao/la: Vjerojatno prvi Bošnjak na svijetu koji daje ime Petra svojoj kćeri. Jel to po Bošnjačkoj kraljici ili kak?
Mnogi Muslimani pozelese u raznim fazama da postanu Hrvati...retki to i ispunise Sve to vi primiste pod svoja krila, siroko je to hrvatstvo, proteze se sve do Murata Sabanovica, drinskog viteza, koji priznah da ako mora da se krsti, prvo ide kod Pape Dan danas vam zavide kako ste zavrsili sa Srbima, prihvatanjem hrvatstva tu muku su jednim delom zavrsili... ostaje ta RS, ali dace bog da uz bratsku slogu nekako i to zavrsite
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 14:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59910 Lokacija: DAZP HQ
|
Žera je odredio biti Hrvat, inače ne bi živio u Zagrebu i djeci davao hrvatska imena. on je Bošnjak, ko što je Sejdo Hrvat.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 14:30 |
|
|
dudu je napisao/la: Žera je odredio biti Hrvat, inače ne bi živio u Zagrebu i djeci davao hrvatska imena. on je Bošnjak, ko što je Sejdo Hrvat. Pa njemu su roditelji pravi Bosnjaci dali hrvatsko ime...tako da ti ta teorija pada u vodu...i Zlatko Lagumdzija ne nosi muslimansko ime...pa ga opet ovdje pljujete po forumu i zovete ga velikoBosnjakom... A u Zagrebu imamo i SDA stranku pa nemozemo za clanove te stranke tvrditi da su Bosnjaci...
|
|
Vrh |
|
|
Grunf
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 14:32 |
|
|
dudu je napisao/la: Žera je odredio biti Hrvat, inače ne bi živio u Zagrebu i djeci davao hrvatska imena. on je Bošnjak, ko što je Sejdo Hrvat. Kraj priče.
|
|
Vrh |
|
|
Grunf
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 14:33 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: dudu je napisao/la: Žera je odredio biti Hrvat, inače ne bi živio u Zagrebu i djeci davao hrvatska imena. on je Bošnjak, ko što je Sejdo Hrvat. Pa njemu su roditelji pravi Bosnjaci dali hrvatsko ime...tako da ti ta teorija pada u vodu...i Zlatko Lagumdzija ne nosi muslimansko ime...pa ga opet ovdje pljujete po forumu i zovete ga velikoBosnjakom... A u Zagrebu imamo i SDA stranku pa nemozemo za clanove te stranke tvrditi da su Bosnjaci... Gdje su ti dokazi da su mu roditelji Bošnjaci? Čak i da jesu, a nisu, Dražen je odabrao kome pripada.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 14:35 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: dudu je napisao/la: Žera je odredio biti Hrvat, inače ne bi živio u Zagrebu i djeci davao hrvatska imena. on je Bošnjak, ko što je Sejdo Hrvat. Pas njemu su roditelji pravi Bosnjaci dali hrvatsko ime...tako da ti ta teorija pada u vodu...i Zlatko Lagumdzija ne nosi muslimansko ime...pa ga opet ovdje pljujete po forumu i zovete ga velikoBosnjakom... A u Zagrebu imamo i SDA stranku pa nemozemo za clanove te stranke tvrditi da su Bosnjaci... gospon zapovednik ....... zamolio bih vas da se na Hrvatskom forumu koristite Hrvatima poznatom terminologijom riječ "bošnjak" ne postoji u Hrvatskom riječniku osim kao starHrvatsko prezime Bošnjak izuzmite se korišĆenja cerićeva sozluka
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 14:59 |
|
|
Znate li šta je bio Malkolm Muharem, tvorac sarajevskog new primitivsa
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 15:01 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Znate li šta je bio Malkolm Muharem, tvorac sarajevskog new primitivsa srbin
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 15:03 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Znate li šta je bio Malkolm Muharem, tvorac sarajevskog new primitivsa srbin Četnici su mladi, samouvjereni, dobro naoružani, lijepo obučeni i, iznad svega, opasni momci. Vaspitani su na ulicama Sarajeva uz viski, koka-kolu, rokenrol. Mi smo urbana gerila, odrasla na asfaltu, koja borbe u planini shvata kao lov na divljač... Što bolje pucaš, bolje tucaš... Četnički državotvorni pokret je autentični kulturni, umjetnički, postmodernistički, superpatriotski, pa i vojni vid organizovanja srpske mladeži. Goran Marić, alias Malkolm Muharem, četnički major, Duga, 30. avgust-13. septembar 1992.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 15:07 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: srbin Četnici su mladi, samouvjereni, dobro naoružani, lijepo obučeni i, iznad svega, opasni momci. Vaspitani su na ulicama Sarajeva uz viski, koka-kolu, rokenrol. Mi smo urbana gerila, odrasla na asfaltu, koja borbe u planini shvata kao lov na divljač... Što bolje pucaš, bolje tucaš... Četnički državotvorni pokret je autentični kulturni, umjetnički, postmodernistički, superpatriotski, pa i vojni vid organizovanja srpske mladeži. Goran Marić, alias Malkolm Muharem, četnički major, Duga, 30. avgust-13. septembar 1992. vaš uzor gospon agaton
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 15:07 |
|
|
Idiot...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 15:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59910 Lokacija: DAZP HQ
|
pa di je nestala ta urbana gerila još u to vrijeme kad ovaj o njima govori?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 15:13 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: vaš uzor gospon agaton Ne gospodine HR, ja sam partizan, nosilac Spomenice 41. Mislim da je gospodin Malkolm bio sa Brnetovim dečkim, ako se ne varam
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 15:18 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: vaš uzor gospon agaton Ne gospodine HR, ja sam partizan, nosilac Spomenice 41. Mislim da je gospodin Malkolm bio sa Brnetovim dečkim, ako se ne varam upravu u jednome gospon agaton vi ste oni "PARTIZAN" iz 41. na glavi vam šubara a u džepu crvena zvezdica i kokarda
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 15:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 15:24 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: gospon agaton sjećate li se vojvode aleksića ? osim šta ga nema niđe rado je viđen gost na draževini
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 15:34 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: gospon agaton sjećate li se vojvode aleksića ? Apsolutno, gospodine HR Nego, uvijek sam mislio da je gospodin Smiljko (Šagolj) Srbin. Baš sam se iznenadio kad sam ukapirao da je Hrvat. Znači, to je možda bilo najveće iznenađenje kod mene kad bih za nekog mislio da je Srbin a on Hrvat i obrnuto
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 15:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: gospon agaton sjećate li se vojvode aleksića ? Apsolutno, gospodine HR Nego, uvijek sam mislio da je gospodin Smiljko (Šagolj) Srbin. Baš sam se iznenadio kad sam ukapirao da je Hrvat. Znači, to je možda bilo najveće iznenađenje kod mene kad bih za nekog mislio da je Srbin a on Hrvat i obrnuto ah velepoštovani Hrvatski novinar stručni izvjestitelj rata između Hrvata i muslimana gospodin smiljko je proglašen ratohuškačkim novinarom od strane tadašnjih tzv. "bošnjaka"
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 18:36 |
|
|
Za gospodina Josipa Pejakovića sam znao da je Hrvat, mada je prezime Pejaković prisutno i kod Srba, ali on mi je imao i ranije a ima i sad neki srpski šmek, kao da je Srbin i Hrvat istovremeno, tako ga ja doživljavam
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 18:36 |
|
|
Za gospodina Josipa Pejakovića sam znao da je Hrvat, mada je prezime Pejaković prisutno i kod Srba, ali on mi je imao i ranije a ima i sad neki srpski šmek, kao da je Srbin i Hrvat istovremeno, tako ga ja doživljavam
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 20:06 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Za gospodina Dražena sad prvi put čujem da je Bošnjak, nisam znao. Vjerovatno je iz mješanog braka, otac Bošnjak. 100% Bošnjak, zapravo Hercegovnjak, iz Mostara. ipak 50 posto , mati mu je naša , iako ima njihovo ime ELvira , provjereno
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Hrvati Sarajeva-Bilanca Postano: 23 ruj 2011, 20:09 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Sta su Branko DJuric i Elvis J Kurtovic??? Đuro Srbin, isto ko i Elvis ( Mirko Srdić) , mada oni sa srpstvom imaju veze ko i Mujo sa krmetinom ,sve je to stara sarajevska raja, mada to sad zvuči fuj ,ali posljednji pravi izdanci sarajevske raje....
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|