|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 116 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
satnikray
|
Naslov: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 12:50 |
|
|
Ja sam Raymond van der Linden, Nizozemski Dragovoljac, bivše propadnik XIX i II Bojna HOSa, 118br HVa, 104br HVOa, 9-GMTBR i 202dp HVOa. Bivše zap IDV II Bojna HOSa, 104 HVOa i 202dp HVOa, sastavljeno od strani Dragovoljci, te Hrvata iz RH. 3 put ranjavan, prvi sa klinički smrtću od 12.7 ili 0.50cal. kao zap. moje postrojbe. To su bili Anđelo Pakla iz II Bojna HOSa, grupa "19" u 104 HVO i grupa "Pauk" u 202dp HVOa. Natporučnik po činu, umirovljen kao Satnik, 70% HRVI. Slučajno sam naišao na ovaj forum, istražujuće moj ime na Google :) Tu sam, na svako pitaje odgovaram! ZDS, BOG I HRVATI
_________________ Zauvjek će živjeti, Hrvatski ratnici! ZDS - BOG i HRVATI!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 12:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Welcome! Do you prefer to communicate with us in English or Croatian? There may even be 1 or 2 members that speak Dutch
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 12:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60143 Lokacija: DAZP HQ
|
Welcome dude, nice to hear you!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 12:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
satnikray je napisao/la: 3 put ranjavan, prvi sa klinički smrtću od 12.7 ili 0.50cal. kao zap. moje postrojbe.
Do you have any memories of what happened after your clinical death? PS: Thank you for your service to the Croatian people, we're in debt, maximum respect!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
satnikray
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 12:58 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Welcome! Do you prefer to communicate with us in English or Croatian? There may even be 1 or 2 members that speak Dutch Nema potreba za to Brate, govorim samo 7 jezika... ;) Hrvatski je jedan od njih ;) Svejedno, hvala!
|
|
Vrh |
|
|
satnikray
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 12:59 |
|
|
dudu je napisao/la: Welcome dude, nice to hear you! Hvala i tebe Brate! ;)
|
|
Vrh |
|
|
satnikray
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: satnikray je napisao/la: 3 put ranjavan, prvi sa klinički smrtću od 12.7 ili 0.50cal. kao zap. moje postrojbe.
Do you have any memories of what happened after your clinical death? PS: Thank you for your service to the Croatian people, we're in debt, maximum respect! Da, naravno da imam...preljepo mi je to bilo, nakon toga smrt se više nisam bojao! Nema na čemu što se tiće služenje u ratu, dali je ovdje u RH ili u BiH, samo neću reć MOLIM I DRUGI PUT...nikome rat netreba!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:02 |
|
|
Još jedno pitanje.
Je li živiš u Hrvatskoj? Ako je odgovor DA, možeš li nam reći koje su dobre stvari a koje loše što se tiče života u Hrvatskoj?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:02 |
|
|
možeš li nam ukratko prepričati svoj ratni put, na kojim si bojištima bio, pa ćemo te onda malo kasnije detaljnije ispitivat.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:03 |
|
|
satnikray je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Do you have any memories of what happened after your clinical death?
PS: Thank you for your service to the Croatian people, we're in debt, maximum respect!
Da, naravno da imam...preljepo mi je to bilo, nakon toga smrt se više nisam bojao! Nema na čemu što se tiće služenje u ratu, dali je ovdje u RH ili u BiH, samo neću reć MOLIM I DRUGI PUT...nikome rat netreba! Znači, ipak ima nešto (dobro) nakon smrti?
|
|
Vrh |
|
|
satnikray
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:04 |
|
|
Hhahaha, čujte ljude, rekao sam da ću na sve odgovarati, ali morate razumjeti da sam sam sebe naučio Hrvatski, ali da mi je nije lako i pisati na HR....polako sa pitanje, pa ću redom odgovarati ;)
|
|
Vrh |
|
|
satnikray
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:06 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Još jedno pitanje.
Je li živiš u Hrvatskoj? Ako je odgovor DA, možeš li nam reći koje su dobre stvari a koje loše što se tiče života u Hrvatskoj? Da, živim iza Velika Gorica, česta znam doći i u Domaljevac (BiH) Dobro je što je život ovdje jednostavnije i manje poterećen zakonima, a loše je zbog toga što nam ove idiote u Sabor rade, a da vam ne pričam o naše komšije i njihov bezobrazno postupanje trenutno...no od njih ništa druga zapravo ne očekujem...ološ ostaje ološ, ma kako god dobro da to zapakiraš!
|
|
Vrh |
|
|
satnikray
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:09 |
|
|
dudu je napisao/la: možeš li nam ukratko prepričati svoj ratni put, na kojim si bojištima bio, pa ćemo te onda malo kasnije detaljnije ispitivat. Ratišće su Gospić i okoline, te Bos. Posavina - Domaljevac i okoline. bio sam ukupno 5.5 god u oružane snage RH i BiH, kao izviđač-diversant, profi sam vojnik bio i u Nizozemska vojska.
|
|
Vrh |
|
|
satnikray
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:10 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: satnikray je napisao/la: Da, naravno da imam...preljepo mi je to bilo, nakon toga smrt se više nisam bojao! Nema na čemu što se tiće služenje u ratu, dali je ovdje u RH ili u BiH, samo neću reć MOLIM I DRUGI PUT...nikome rat netreba! Znači, ipak ima nešto (dobro) nakon smrti? Ima, i preljepo je, bjeli svjetli tunel...lebdiš u mir i tišinu...neznam kako opisati to...ali ponekad bi volio da sam tamo i ostao!
|
|
Vrh |
|
|
satnikray
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:12 |
|
|
Di ima taj rasprava o strancima što sam našao surfajuće netom? Na ovaj forum naravno? ima li itko link, da ne tražim sad, novo mi je forum...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:17 |
|
|
satnikray je napisao/la: dudu je napisao/la: možeš li nam ukratko prepričati svoj ratni put, na kojim si bojištima bio, pa ćemo te onda malo kasnije detaljnije ispitivat. Ratišće su Gospić i okoline, te Bos. Posavina - Domaljevac i okoline. bio sam ukupno 5.5 god u oružane snage RH i BiH, kao izviđač-diversant, profi sam vojnik bio i u Nizozemska vojska. hm, jesi u Gospiću bio s Bojnom Zrinski, u toj postojbi mi je stric bio?
|
|
Vrh |
|
|
satnikray
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:20 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: satnikray je napisao/la: Di ima taj rasprava o strancima što sam našao surfajuće netom? Na ovaj forum naravno? ima li itko link, da ne tražim sad, novo mi je forum... http://hercegbosna.org/forum/hvo-udvdr-hvidra/strani-dragovoljci-u-hvo-u-t232.htmlTu se i javio gospodin Erich, Francuz. Erich...moj Francuzki Brat!
|
|
Vrh |
|
|
satnikray
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:23 |
|
|
dudu je napisao/la: satnikray je napisao/la: Ratišće su Gospić i okoline, te Bos. Posavina - Domaljevac i okoline. bio sam ukupno 5.5 god u oružane snage RH i BiH, kao izviđač-diversant, profi sam vojnik bio i u Nizozemska vojska. hm, jesi u Gospiću bio s Bojnom Zrinski, u toj postojbi mi je stric bio? Ne, u Gospić smo prvo bili pod HOSom, u jedinica Prve Nizozemske Dragovoljačak, a zap. smo primili od Mirko Norac sam, nitko drugo, znaći od 118br HVa. Čak smo i stražarili za U.N.ovce na zahtjev od Norca....hahahaha zamisli si to ;)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:30 |
|
|
satnikray je napisao/la: dudu je napisao/la: hm, jesi u Gospiću bio s Bojnom Zrinski, u toj postojbi mi je stric bio?
Ne, u Gospić smo prvo bili pod HOSom, u jedinica Prve Nizozemske Dragovoljačak, a zap. smo primili od Mirko Norac sam, nitko drugo, znaći od 118br HVa. Čak smo i stražarili za U.N.ovce na zahtjev od Norca....hahahaha zamisli si to ;) What about those dipshit Canadians and their fairytales about their firefight against HV in the Medak pocket?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:31 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: satnikray je napisao/la: Ne, u Gospić smo prvo bili pod HOSom, u jedinica Prve Nizozemske Dragovoljačak, a zap. smo primili od Mirko Norac sam, nitko drugo, znaći od 118br HVa. Čak smo i stražarili za U.N.ovce na zahtjev od Norca....hahahaha zamisli si to ;) What about those dipshit Canadians and their fairytales about their firefight against HV in the Medak pocket? they even got medal of honors for it.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:33 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: What about those dipshit Canadians and their fairytales about their firefight against HV in the Medak pocket?
they even got medal of honors for it. Fairytales from a bunch of slack-jawed faggots!
|
|
Vrh |
|
|
satnikray
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 13:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: satnikray je napisao/la: Ne, u Gospić smo prvo bili pod HOSom, u jedinica Prve Nizozemske Dragovoljačak, a zap. smo primili od Mirko Norac sam, nitko drugo, znaći od 118br HVa. Čak smo i stražarili za U.N.ovce na zahtjev od Norca....hahahaha zamisli si to ;) What about those dipshit Canadians and their fairytales about their firefight against HV in the Medak pocket? Nikad nije bilo borba među HVa i U.N.ovce, kad je netko pijan, slabo se sječa detalje kasnije, tako i u ovom slučaju... Nisu oni pucali na nas, nego na četnike...zato ima i toliko žrtve u Medačkome džepu....ali lakše to prepisati na HV, uz pomoć "naš" Savo Strbac i svoj prokleti Veritas...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 14:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mislim da sam te negdje vidio na fotografijama sa Markom Perkovićem.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
satnikray
|
Naslov: Re: Pozdrav svima, Braće i Sestre po oružje! Postano: 06 lis 2011, 15:57 |
|
|
BBC je napisao/la: Mislim da sam te negdje vidio na fotografijama sa Markom Perkovićem. Moguće, prijatelji smo ;)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|