|
|
Stranica: 2/9.
|
[ 222 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 15:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60944 Lokacija: DAZP HQ
|
moj favorit. kako je putena. di li je ova ercegovka da mi je znat?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 15:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25895 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ministry of Sound je napisao/la: ili je to rezervirano za odlikaše Ne znam otkud ta izreka - To je rezervirano za odlikaše. Možeš si misliti kako se ženske pale ne đačke knjižice pune petica, LoL.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 15:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: ili je to rezervirano za odlikaše Ne znam otkud ta izreka - To je rezervirano za odlikaše. Možeš si misliti kako se ženske pale ne đačke knjižice pune petica, LoL. i ja se pitam. jel to, indekse na uvid.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 15:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Najbolja od svih u ponudi. Wifeymaterial/10
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Najbolja od svih u ponudi. Wifeymaterial/10 zamisli sad moje katastrofe...krenem s fejsa skinut od jedne "nikad prežaljene" bivše sliku da objasnim zašto mi se ova sviđa, kad ono dočeka me album s njenog vjenčanja.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:16 |
|
|
dudu je napisao/la: zamisli sad moje katastrofe...krenem s fejsa skinut od jedne "nikad prežaljene" bivše sliku da objasnim zašto mi se ova sviđa, kad ono dočeka me album s njenog vjenčanja. Meni se desila jedna još veća, epska katastrofa! Javim se na FB jednoj "nikad prežaljenoj" studentskoj ljubavi, kad me dočeka njen odgovor, - Tko si ti??! Doduše, kasnije se ispostavilo da je to nije bila ona pa mi je bilo malo lakše. Doduše, još kasnije se ispostavilo da je to bio njen muž, pa mi je opet bilo malo teže. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: a di su ti u popisu lovaši jer ti imaju svugdje i svagda prođu. Tako je. Ova karta otvara sva vrata, i više od toga Imam li ja šanse sa ovim svojim iznosom na računu?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dudu je napisao/la: zamisli sad moje katastrofe...krenem s fejsa skinut od jedne "nikad prežaljene" bivše sliku da objasnim zašto mi se ova sviđa, kad ono dočeka me album s njenog vjenčanja. Meni se desila jedna još veća, epska katastrofa! Javim se na FB jednoj "nikad prežaljenoj" studentskoj ljubavi, kad me dočeka njen odgovor, - Tko si ti??! Doduše, kasnije se ispostavilo da je to nije bila ona pa mi je bilo malo lakše. Doduše, još kasnije se ispostavilo da je to bio njen muž, pa mi je opet bilo malo teže. ;) nabijem te zaljubljene parove s jednim profilom. gdje nestadu tajni smsovi, slike, poruke...od posesivnih muževa, nemoš više ništa.
|
|
Vrh |
|
|
WestHercWomen
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:37 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:39 |
|
|
WestHercWomen je napisao/la: Ali vi stalno nalazite nešto glupo.
A koja te tema razljutila, Bosanke ili 10/10
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:41 |
|
|
WestHercWomen je napisao/la: Moram te razočarat,ali samo Marija je ovdje modeluša i to bivša nažalsot,ovo su sve obične cure zato i jesam temu pokrenula,pošto stavljate nekakve bezvezarije,a naši gradovi puni lijepih cura.Nemamo nikakvih agenciju hehe mada bi morali. Andrija je trenutno najbolji mladi fotograf u Hercegovini pa je najviše slika njegovih sa službene stranice(dudu-ova tvoja mu je djevojka i krasna je),od ovih javnijih lica nešto je s Fbooka ili googla,a ostale su sve clubbing slike koje možete nač po galerijama od popularnih kafića.Ali vi stalno nalazite nešto glupo.
jesam li dobro razumio, to je Andrijina djevojka?
|
|
Vrh |
|
|
WestHercWomen
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:43 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: WestHercWomen je napisao/la: Ali vi stalno nalazite nešto glupo.
A koja te tema razljutila, Bosanke ili 10/10 ma nije me ljutilo ali ima tema mostarke koja veze s mostarkama nema,jer su one odreda prekrasne žene i djevojke,a u vas neke nerespektabilne fotke.i općenito malo ima prikaza Hercegovki! nadam se da ćete ovdje to ispravit,pa nije teško pogledat nekad stranice od najpoznatijih kafića u nas-imat ćete šta vidit! pozzz
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:45 |
|
|
WestHercWomen je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: A koja te tema razljutila, Bosanke ili 10/10 ma nije me ljutilo ali ima tema mostarke koja veze s mostarkama nema,jer su one odreda prekrasne žene i djevojke,a u vas neke nerespektabilne fotke.i općenito malo ima prikaza Hercegovki! nadam se da ćete ovdje to ispravit,pa nije teško pogledat nekad stranice od najpoznatijih kafića u nas-imat ćete šta vidit! pozzz ja nagađam da si i ti šesna. mislim, što da lažem, znam da jesi. imam i ja svoje izvore.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:45 |
|
|
WestHercWomen je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: A koja te tema razljutila, Bosanke ili 10/10 ma nije me ljutilo ali ima tema mostarke koja veze s mostarkama nema,jer su one odreda prekrasne žene i djevojke,a u vas neke nerespektabilne fotke.i općenito malo ima prikaza Hercegovki! nadam se da ćete ovdje to ispravit,pa nije teško pogledat nekad stranice od najpoznatijih kafića u nas-imat ćete šta vidit! pozzz Znači bio sam u pravu kada sam rekao Lideru da nisam impresioniran sa fotkama na temi Mostarke Treba organizirati Miss Facebooka Hercegovine, možda bi HercegBosna trebala donirati neki ajFon za pobjednicu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:46 |
|
|
dudu je napisao/la: WestHercWomen je napisao/la: ma nije me ljutilo ali ima tema mostarke koja veze s mostarkama nema,jer su one odreda prekrasne žene i djevojke,a u vas neke nerespektabilne fotke.i općenito malo ima prikaza Hercegovki! nadam se da ćete ovdje to ispravit,pa nije teško pogledat nekad stranice od najpoznatijih kafića u nas-imat ćete šta vidit! pozzz
ja nagađam da si i ti šesna. mislim, što da lažem, znam da jesi. imam i ja svoje izvore.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: WestHercWomen je napisao/la: ma nije me ljutilo ali ima tema mostarke koja veze s mostarkama nema,jer su one odreda prekrasne žene i djevojke,a u vas neke nerespektabilne fotke.i općenito malo ima prikaza Hercegovki! nadam se da ćete ovdje to ispravit,pa nije teško pogledat nekad stranice od najpoznatijih kafića u nas-imat ćete šta vidit! pozzz
Znači bio sam u pravu kada sam rekao Lideru da nisam impresioniran sa fotkama na temi Mostarke Treba organizirati Miss Facebooka Hercegovine, možda bi HercegBosna trebala donirati neki ajFon za pobjednicu ajfon za treću, ajpad za drugu i laptop za prvu.
|
|
Vrh |
|
|
WestHercWomen
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:47 |
|
|
jeste dudu,a ovo mu je stranica http://www.lightstudio.ba/ malo da izreklamiramo momka radi najbolje portrete i vjenčanja u Hercegovini. ministre,one su slike loše,a žene su lijepe. ali one nisu za nikakve misseve, na njima je ta anićka tvoja i uvijek ista ekipa.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 16:50 |
|
|
WestHercWomen je napisao/la: jeste dudu,a ovo mu je stranica http://www.lightstudio.ba/ malo da izreklamiramo momka radi najbolje portrete i vjenčanja u Hercegovini. hm, znam da Andrija ima zgodnu sestru. ima li nje na ovom sajtu? bruka kakvih dobrih slika ima.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 18:18 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nego da pitam, imaju li obični smrtnici šanse sa ovim curama ili je to rezervirano za odlikaše, guzonjine sinove, krimose i Lijan-juniore :)
Pristupačne ko ove iz Bosne ili ne? pa dobro,ti koda pises iz kamčatke :)
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 18:22 |
|
|
jeli ovo neka segregacija,mostarke izgleda spadaju u posebnu cjelinu
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 ruj 2011, 22:01 |
|
|
Fine su cure,nema šta...ima li šta ozbiljnije za nas starije,35+ hanume?:)
|
|
Vrh |
|
|
Karola
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 21 lis 2011, 21:34 |
|
|
Evo i moga prijedloga. Misijana Brkić, novinarka i voditeljica. Meni je ona baš cool :-)
Privitak/ci: |
3.jpg [ 31.75 KiB | Pogledano 6266 put/a. ]
|
2.jpg [ 48.16 KiB | Pogledano 6266 put/a. ]
|
1.jpg [ 18.48 KiB | Pogledano 6266 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 22 lis 2011, 00:45 |
|
|
Karola je napisao/la: Evo i moga prijedloga. Misijana Brkić, novinarka i voditeljica. Meni je ona baš cool :-) "Cool" da, ali "hot" ipak ne. Izgleda simpatično.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 22 lis 2011, 08:50 |
|
|
Citat: Evo i moga prijedloga. Dobro. A za što se predlažu, jel mi može netko objasniti?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|