|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Emt... pones' rucak !!! Postano: 26 pro 2011, 19:10 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
emt je napisao/la: Kod nas to Junuze označava mjesta koja se nalaze van civilizacije :)
Čuke, brda i proplanci oko Šehera. Jel te puno tuko?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Emt... pones' rucak !!! Postano: 26 pro 2011, 19:15 |
|
|
Svarog je napisao/la: emt je napisao/la: Kod nas to Junuze označava mjesta koja se nalaze van civilizacije :)
Čuke, brda i proplanci oko Šehera. Jel te puno tuko? Javi se muškarčino da dobiješ upozorenje za sinoć, najlakše je zbrisati.I u metropoli gdje sam ja nitko nitko ne tuče provincijalac.Izađi u život malo.Van šumske, ako nemaš kakvih privatnih razloga da se držiš samo granica i Srbije
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Emt... pones' rucak !!! Postano: 26 pro 2011, 19:55 |
|
|
emt je napisao/la: Svarog je napisao/la: Jel te puno tuko? Javi se muškarčino da dobiješ upozorenje za sinoć, najlakše je zbrisati.I u metropoli gdje sam ja nitko nitko ne tuče provincijalac.Izađi u život malo.Van šumske, ako nemaš kakvih privatnih razloga da se držiš samo granica i Srbije Eee...bebo,bebo...sto si takva prema meni.. psst.. ne smeta mi ni sto si ' raspustenica' ,a ni sto imas 30 god ( i 240 mjeseci..)
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Emt... pones' rucak !!! Postano: 26 pro 2011, 20:00 |
|
|
Svarog je napisao/la: emt je napisao/la: Javi se muškarčino da dobiješ upozorenje za sinoć, najlakše je zbrisati.I u metropoli gdje sam ja nitko nitko ne tuče provincijalac.Izađi u život malo.Van šumske, ako nemaš kakvih privatnih razloga da se držiš samo granica i Srbije Eee...bebo,bebo...sto si takva prema meni.. psst.. ne smeta mi ni sto si ' raspustenica' ,a ni sto imas 30 god ( i 240 mjeseci..) Znam da ti je to želja i da sam ti fetiš makar i u tom "polovnom stanju" koje potenciraš.No nažalost, želje su jedno a mogućnosti drugo.Ništa od naše "ljubavi".
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Emt... pones' rucak !!! Postano: 26 pro 2011, 20:06 |
|
|
emt je napisao/la: Svarog je napisao/la: Eee...bebo,bebo...sto si takva prema meni.. psst.. ne smeta mi ni sto si ' raspustenica' ,a ni sto imas 30 god ( i 240 mjeseci..) Znam da ti je to želja i da sam ti fetiš makar i u tom "polovnom stanju" koje potenciraš.No nažalost, želje su jedno a mogućnosti drugo.Ništa od naše "ljubavi". Oo tugooo..Evo vracam ti se ja..
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Emt... pones' rucak !!! Postano: 26 pro 2011, 20:12 |
|
|
Svarog je napisao/la: emt je napisao/la: Znam da ti je to želja i da sam ti fetiš makar i u tom "polovnom stanju" koje potenciraš.No nažalost, želje su jedno a mogućnosti drugo.Ništa od naše "ljubavi". Oo tugooo..Evo vracam ti se ja.. Što ćeš se vraćati ?Zar ti čitav život nije tuga ?Čekaš da ti se raspadne domovina :)
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Emt... pones' rucak !!! Postano: 26 pro 2011, 20:22 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
emt je napisao/la: Svarog je napisao/la: Oo tugooo..Evo vracam ti se ja.. Što ćeš se vraćati ?Zar ti čitav život nije tuga ?Čekaš da ti se raspadne domovina :) Nemilosrdna si
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Emt... pones' rucak !!! Postano: 26 pro 2011, 20:32 |
|
|
mario_cro je napisao/la: emt je napisao/la: Što ćeš se vraćati ?Zar ti čitav život nije tuga ?Čekaš da ti se raspadne domovina :)
Nemilosrdna si Pa zar nije morbidno toliko mrziti zemlju u kojoj živiš ? Meni jeste.I čekati raspad, makar i sukobom da se riješi.Ja stvarno to ne kontam i pored najbolje volje.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Emt... pones' rucak !!! Postano: 26 pro 2011, 21:23 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
emt je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Nemilosrdna si Pa zar nije morbidno toliko mrziti zemlju u kojoj živiš ? Meni jeste.I čekati raspad, makar i sukobom da se riješi.Ja stvarno to ne kontam i pored najbolje volje. Nedaj bože novih sukoba. Pa morbidno je ,al ima i Hrvata koji jedva čekaju .Ja osobno ne ,jer će dosta naših završit izvan naših ruku. Treći entitet najbolje rješenje.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Emt... pones' rucak !!! Postano: 26 pro 2011, 21:42 |
|
|
mario_cro je napisao/la: emt je napisao/la: Pa zar nije morbidno toliko mrziti zemlju u kojoj živiš ?
Meni jeste.I čekati raspad, makar i sukobom da se riješi.Ja stvarno to ne kontam i pored najbolje volje.
Nedaj bože novih sukoba. Pa morbidno je ,al ima i Hrvata koji jedva čekaju .Ja osobno ne ,jer će dosta naših završit izvan naših ruku. Treći entitet najbolje rješenje. Ma bilo kakvo riješenje političko je dobrodošlo.Samo da ljudi ne ginu.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Emt... pones' rucak !!! Postano: 05 sij 2012, 21:00 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
emt je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Nedaj bože novih sukoba. Pa morbidno je ,al ima i Hrvata koji jedva čekaju .Ja osobno ne ,jer će dosta naših završit izvan naših ruku. Treći entitet najbolje rješenje. Ma bilo kakvo riješenje političko je dobrodošlo.Samo da ljudi ne ginu. Amen ovome. Bolje se dogovorit za stolom nego za bojnim poljem .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|