HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 stu 2024, 23:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5021 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 201  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rusija
PostPostano: 13 sij 2012, 19:08 

Zadar1993 je napisao/la:

Lijep novi avatar Mario, u stilu prethodnog :D .

Hvala ! :zubati :sega
Dvoumio sam se između našminkanog Putina i njega ! :zubati

Vrh

PostPostano: 13 sij 2012, 19:12 

mario_cro je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:

Lijep novi avatar Mario, u stilu prethodnog :D .

Hvala ! :zubati :sega
Dvoumio sam se između našminkanog Putina i njega ! :zubati

Da , kako možeš uopće jednog Putina našminkat :D ? Jednog KGBovca :D ?

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 14 sij 2012, 00:07 

Zadar1993 je napisao/la:

Čika Zadar...

Sve se može ,
kad se bojice u paintu slože ! :zubati

Vrh

PostPostano: 14 sij 2012, 00:24 

mario_cro je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:

Čika Zadar...

Sve se može ,
kad se bojice u paintu slože ! :zubati

:zubati znam , retoričko pitanje :D .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 14 sij 2012, 20:58 

Ovaj SArkozy ti baca na onog Jokera iz BAtmana XD

Vrh

PostPostano: 28 sij 2012, 14:57 

VIDEO / "Snježni tsunami": Rusi topništvom izazivaju lavinu! :D

(24SI) - Jedna od najgorih stvari koja vam se može dogoditi tijekom uživanja u snježnim radostima jest da vas uhvati lavina. Upravo zato brojna skijališta i zimska turistička odredišta upozoravaju svoje goste da pripaze na svoje ponašanje kako ne bi tuđi, ali i svoj godišnji odmor učinili katastrofalnim.

Međutim, kako Rusi sve rade na svoj način, njima je i lavina samo predmet dobre zafrkacije, prenosi Jutarnji.

Na internetu se pojavio filmić koji pokazuje kako ruska vojka topništvom izaziva lavinu. Snimka je nastala u ožujku prošle godine.

Zbog šturosti informacija o ovom vrlo neobičnom događaju teško je reći o čemu se točno radilo. Poznato je samo da je postojao jedan top, planina puna snijega u Sjevernoj Osetiji i grupa Rusa koji s oduševljenjem promatraju lavinu koja im se približava.

Pogledajte...

Vrh

PostPostano: 28 sij 2012, 16:24 

Agathonikos je napisao/la:
VIDEO / "Snježni tsunami": Rusi topništvom izazivaju lavinu! :D

(24SI) - Jedna od najgorih stvari koja vam se može dogoditi tijekom uživanja u snježnim radostima jest da vas uhvati lavina. Upravo zato brojna skijališta i zimska turistička odredišta upozoravaju svoje goste da pripaze na svoje ponašanje kako ne bi tuđi, ali i svoj godišnji odmor učinili katastrofalnim.

Međutim, kako Rusi sve rade na svoj način, njima je i lavina samo predmet dobre zafrkacije, prenosi Jutarnji.

Na internetu se pojavio filmić koji pokazuje kako ruska vojka topništvom izaziva lavinu. Snimka je nastala u ožujku prošle godine.

Zbog šturosti informacija o ovom vrlo neobičnom događaju teško je reći o čemu se točno radilo. Poznato je samo da je postojao jedan top, planina puna snijega u Sjevernoj Osetiji i grupa Rusa koji s oduševljenjem promatraju lavinu koja im se približava.

Pogledajte...

Koji likovi =)), čini se zabavan sport i ja bi iz ostataka sovjetskog naoružanja ispalio koju :laugh

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 28 sij 2012, 16:26 

Srbi studiraju tehniku da vide kako mogu Sarajevo zatrpati snijegom.

Vrh

PostPostano: 28 sij 2012, 16:33 

BBC je napisao/la:
Srbi studiraju tehniku da vide kako mogu Sarajevo zatrpati snijegom.

Detoacije na Trebeviću :laugh ?

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 28 sij 2012, 18:05 

Predivna ledena Ruskinja Nastya Kunskaya ne boji se zaprljati pijeskom :D

RUSKINJA iz vaše mašte vjerojatno je jako slična prekrasnoj Nastyi Kunskayi. Plave kose, plavih očiju, naglašenih jagodica i strogog pogleda Nastya razigrava misli, pogotovo kad se valja u pijesku i ne boji se zaprljati. Vruća Nastya ledenog pogleda skinula se za kostime Parah i uljepšala nam ionako visoko mišljenje koje imamo o Ruskinjama.

http://www.index.hr/hot/clanak/predivna ... 96204.aspx

I tata bi sine :D

Vrh

PostPostano: 28 sij 2012, 18:52 

Evo jos jedna ruska manekenka, Katija Dijakova.

slika

Zivjela Rusija. :zubati

Vrh

PostPostano: 28 sij 2012, 19:11 

Striček Aga dajte slike naljepite tu prosim vas. Ne otvaram index već 4 godine. :zubati

Vrh

PostPostano: 04 vel 2012, 21:03 

Deseci tisuća Putinovih protivnika i pobornika okupilo se na ulicama Moskve
Analitičari misle da je ovaj treći veliki prosvjedni skup u Moskvi, nakon dvaju održanih u prosincu, bio uspješan i da se pokret uspio učvrstiti uoči predsjedničkih izbora na kojima najviše izgleda ima Putin

Deseci tisuća Rusa, protivnika i pristaša ruskog premijera Vladimira Putina, okupili su se u Moskvi po velikoj studeni u subotu kada službeno počinje utrka za predsjedničke izbore sazvane 4. ožujka.

Oko 140.000 pristaša premijera Putina i 36.000 protivnika prosvjedovalo je na temperaturi od minus 17 Celzijevih stupnjeva, ali te podatke nije bilo moguće provjeriti iz neovisnih izvora.

Vladimir Rižkov, jedan od organizatora mimohoda oporbe rekao je pak da na provjedima protiv Putina sudjeluje »najmanje 120.000 ljudi«.

slika

Po snimkama koje su objavile televizije nije bilo moguće dobiti točnu predodžbu o broju sudionika skupova.

Kako navode novinari francuske agencije AFP-a na mjestu događaja, procjene policije u vezi sa skupovima Putinovih pristaša čine se pretjerane a procjene u vezi sa skupovima oporbe umanjene.

Analitičari misle da je ovaj treći veliki prosvjedni skup u Moskvi, nakon dvaju održanih u prosincu, bio uspješan i da se pokret uspio učvrstiti uoči predsjedničkih izbora na kojima najviše izgleda ima Putin.

»Tražimo Putinovu ostavku«, »Želimo poštene izbore«, »Neće nam biti hladno«, pisalo je na transparentima koje su nosili sudionici oporbenog skupa.

Što se tiče skupa pristaša vlasti, mnogi njegovi sudionici došli su autobusima u vlasništvu javnih tvrtka, među kojima su pošta i vodno poduzeće iz Moskve, prenosi agencija Interfax.

»Ne kaosu, da Putinu«, pisalo je na njihovim transparentima.

Pojedini su mediji prenijeli informaciju da su dužnosnici i zaposlenici iz javnog sektora imali obvezu prisutstvovati na skupu potpore vlasti.

Putin je priznao da je bilo pritisaka, ali je ocijenio kako je riječ o pojedinačnim slučajevima i izrazio je zadovoljstvo odazivom svojih pristaša.

»Vidite što radimo, bavimo se pravim problemima ljudi. Odatle i njihovo povjerenje«, rekao je Putin u prigodi posjeta gradu u unutrašnjosti Rusije.

Oporba je pak mobilizirala pristaše u dvadesetak gradova u unutrašnjosti. U Sankt Peterburgu bilo ih je gotovo 6.000, javlja France Presse (3.000 po procjeni policije).

U Ekaterinburgu je prosvjedovalo oko 5.000 ljudi (8.000 do 10.000 po procjeni organizatora).

Oporba je mobilizirala i 2.000 ljudi u Tomsku i Krasnojarsku, u Sibiru, 700 u Krasnodaru, na jugu zemlje i 1.200 u Ufi, na Uralu, po informacijama regionalnih ogranaka oporbenog pokreta Solidarnosti.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2012, 21:09 

ENERGETIKA Austrija, Italija, Poljska i Slovačka
Smanjena isporuka ruskog plina u nekoliko europskih zemalja
Ruski Gazprom je izrazio iznenađenje tim podacima, tvrdeći da šalje što je više moguće plina Europi koju je pogodila oštra zima. Također tvrdi da Ukrajina, kroz koju prolazi plinovod, uzima više nego joj pripada

Nekoliko europskih zemalja u četvrtak je, u jeku vala hladnoće, prijavilo smanjenu isporuku ruskog plina, a usprkos činjenici da je sveukupna količina energenta dostatna, sjećanje na plinsku krizu 2009. uzrokovanu napetostima između Rusije i Ukrajine još uvijek je živo.

Europska komisija je priopćila da je isporuka plina Italiji, preko austrijske granice, pala za desetinu. Poljska je izvijestila o padu za sedam posto, a Slovačka za 30 posto. Austrija je također zabilježila smanjeni dotok plina iz Rusije.

Ruski Gazprom je izrazio iznenađenje tim podacima, tvrdeći da šalje što je više moguće plina Europi koju je pogodila oštra zima. Također tvrdi da Ukrajina, kroz koju prolazi plinovod, uzima više nego joj pripada.

Europska komisija je priopćila da je isporuka plina Italiji, preko austrijske granice, pala za desetinu. Poljska je izvijestila o padu za sedam posto, a Slovačka za 30 posto. Austrija je također zabilježila smanjeni dotok plina iz Rusije

»Naša je kompanija, usred oštre zime koja je pogodila Rusiju i Europu, povećala isporuku plina europskim zemljama na maksimum«, izjavio je direktor izvoza Aleksander Medvedev, dodajući da Ukrajina uzima više od dogovorenog.

Ukrajinska naftna tvrtka Naftogaz odgovorila je priopćenjem u kojem odbacuje svako kršenje ugovora.

»Koji god da je uzrok smanjenja isporuke plina, danas smo u puno boljoj situaciji nego za vrijeme prijašnjih kriza«, priopćilo je europsko povjerenstvo za energetiku.

Njemačka, Velika Britanija, Francuska, Austrija i neke druge zemlje stvorile su zadovoljavajuću zalihu plina, a na ruku su im išle i dosadašnje blage temperature. [Hina]

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2012, 20:56 

Debakl Prohorova. :smajl007

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-17250445

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2012, 11:54 

U Sjevernoj Kosovskoj Mitrovici slavlje.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2012, 13:08 

Zanimljivo koliko zapadni mediji pizde je rmu ne mogu naći nijednu pravu aferu. Osim to za "namještanje izbora".

Možda jest, možda nije. Znam isto koliko i ti novinari. Toliko su jadni da podmeću videa prosvjednika koji veze nemaju sa prosvjedima protiv Putina.

Novinarski gaf ? I don´t think so.

Vi Bošnjaci manje pametujte. Sarajevo bi se smrzlo bez Rusije. Tražili bi azil u Hercegovini.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2012, 13:15 

BBC je napisao/la:
Zanimljivo koliko zapadni mediji pizde je rmu ne mogu naći nijednu pravu aferu. Osim to za "namještanje izbora".

Možda jest, možda nije. Znam isto koliko i ti novinari. Toliko su jadni da podmeću videa prosvjednika koji veze nemaju sa prosvjedima protiv Putina.

Novinarski gaf ? I don´t think so.

Vi Bošnjaci manje pametujte. Sarajevo bi se smrzlo bez Rusije. Tražili bi azil u Hercegovini.

Srbi su u sjevernom djelu Kosovske Mitrovice slavili pobjedu Putina. No velikobosnjacka-majorizator-zavjera.

Zavaljujem duboko na prijedlogu, ali o tome ne odlucujes ti, sta ce Bosnjaci ciniti, a sta ne. :kava

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2012, 13:17 

Klasična fora. Kad znaš da ćeš izgubiti (mislim na ove "prozapadne kandidate"), unaprijed proglasi izbore namještenima, tako da odmah imaš alibi za sve.

Svakako je indikativno da su svi, osim Putina i komunista, doživjeli slom. Dakle, ruski narod nije baš oduševljen idejom uvoza revolucije sa zapada.

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2012, 13:22 

Melcher je napisao/la:

Zavaljujem duboko na prijedlogu, ali o tome ne odlucujes ti, sta ce Bosnjaci ciniti, a sta ne. :kava

Neću ja. To danas rade Dodik i Čović, izborni predstavnici dva naroda.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2012, 13:24 

BBC je napisao/la:
Melcher je napisao/la:

Neću ja. To danas rade Dodik i Čović, izborni predstavnici dva naroda.

Mislim da ih precjenjujes.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2012, 13:25 

Tako ti je "na terenu". Ne možete se ni okrenuti bez dozvole ostala dva naroda. Pa vi u juriš.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2012, 13:28 

BBC je napisao/la:
Tako ti je "na terenu". Ne možete se ni okrenuti bez dozvole ostala dva naroda. Pa vi u juriš.

Kako ne mozemo?

Mogu li Srbi i Hrvati svojom voljom donijeti odluke bez odobrenja Bosnjaka?

Navedi mi konkretne primjere.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2012, 13:29 

Ne mogu. Ali tu je kvaka 22. Srbima i Hrvatima se živo jebe što će Varta bankrotirati.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2012, 13:32 

BBC je napisao/la:
Ne mogu. Ali tu je kvaka 22. Srbima i Hrvatima se živo jebe što će Varta bankrotirati.

Tako je, stoga tu pricu o srpskohrvatskim makazama zadrzi sam za sebe.

Poslije (na)jebanja nema kajanja.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5021 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 201  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica, Teuton i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: