HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 sij 2025, 17:59.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8161 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 327  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Protestna nota moderaciji
PostPostano: 15 sij 2012, 18:30 

Jedno pitanje, posto san tu na forumu nasa link na hrHB.info-forum hrvatskih integralista, jeli moguce da su pojedinci napustili ovaj forum zbog prevelikog pritiska "predstavljanja" hrvata po nekoj ajmo reci lijevicarskoj liniji?pita san se di je osta inkvizitor koji je pisa tu, eno ga tamo.steta sto ne pise vise Tu.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2012, 20:13 

puntar2.0 je napisao/la:
Kakva je to poruka pozeljna o hrvatima?onako iz znatizelje.

puntar2.0 je napisao/la:
Jedno pitanje, posto san tu na forumu nasa link na hrHB.info-forum hrvatskih integralista, jeli moguce da su pojedinci napustili ovaj forum zbog prevelikog pritiska "predstavljanja" hrvata po nekoj ajmo reci lijevicarskoj liniji?pita san se di je osta inkvizitor koji je pisa tu, eno ga tamo.steta sto ne pise vise Tu.

Ajmo bit skroz otvoreni.
Dugo si se suzdržavao od sitne patetične pakosti puntar, okladio sam se prije 20 dana ali nisam mislio da ćeš izdržat čitavih mjesec dana. :zubati
Čemu sitna podjebavanja svako malo, zar to nije kukavički?

Budi otvoren, ovaj tvoj sarkazam koji već neko vrijeme traje, jasno je gdje vodi, predlažem da preskočiš sve činove drame (koju god si smislio) i skočiš na zadnji čin
- odlazak. :D

Vratio si se na ovaj forum sa svjesnom ili podsvjesnom namjerom da se ponovno "razočaraš i odeš", mi nemamo vremena za takve patetične igrokaze.
Međutim jasno, ukoliko želiš napakosti ljudima koji rade portal ne možeš tek tako otić, nego treba ti da kreiraš sukob za "časni odlazak" :D u kojem ćeš (bar u očima svojih budućih kolega na hrhb.info :zubati ) ispast žrtva te neku dramaturgiju i raspravu o konceptu portala u kojem će moderacija ispast "licemjerna, kriptojugoslavenska, itd.". :zubati

No kako već zadnja dva tjedna ne uspijevaš dobit željeni odgovor na provokacije, jer moderacija odolijeva i ne da se nasanjkati pop psihologijom iz Glorije :zubati ili da ih se uvlači u neke patetične scenarije viđene u Esmeraldi, gubiš strpljenje i ove sitne pakosti ti statistički postaju svakim danom sve veće i sve češće. :zubati
Povuci to do kraja ne budi pizda, sa skratimo stvar.

Eto to je moje viđenje.

Još jednom za ponoviti (ovo je sad generalna poruka):
Ovaj forum nije internetska oaza desničarenja, možda je slučajno forum s velikim udjelom desničara, ali niti je desničarski a pogotovo ne ljevičarski forum, nego forum Hrvata BiH.
Omjer desnice i ljevice koliki god jest (80%-20% u korist desnice) neće ić ka 100%-0%, niti će se Muslimani i Srbi tjerat zato što su M i S; oni koji su očekivali da je ovo moderno dizajnirana verzija dragovoljac.com i žulja ih stalno "nedovoljno ridigno desničarstvo" i "nedovoljna etnička čistoća foruma", široko im polje!

Eno imaš hrhb.info za 100%-nu rigidnu i konzervativnu desnicu, sasvim legitiman koncept, i siguran sam da ćete se tamo dobro slagati.

Ne znam što može biti drugi (malo vjerojatni) razlog, možda ti treba nečija pažnja pa ju podbadanjem želiš dobit?
E jebiga, ni za to nemam(o) vremena.

I ne mislim raspravljat o ovome.
Opet, jer neam za to vremena.

Ovo je tema za pritužbe na konkretne moderatorske odluke.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 15 sij 2012, 21:18 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Robbie MO je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:
Kakva je to poruka pozeljna o hrvatima?onako iz znatizelje.

puntar2.0 je napisao/la:

Ajmo bit skroz otvoreni.
Dugo si se suzdržavao od sitne patetične pakosti puntar, okladio sam se prije 20 dana ali nisam mislio da ćeš izdržat čitavih mjesec dana. :zubati
Čemu sitna podjebavanja svako malo, zar to nije kukavički?

Budi otvoren, ovaj tvoj sarkazam koji već neko vrijeme traje, jasno je gdje vodi, predlažem da preskočiš sve činove drame (koju god si smislio) i skočiš na zadnji čin
- odlazak. :D

Vratio si se na ovaj forum sa svjesnom ili podsvjesnom namjerom da se ponovno "razočaraš i odeš", mi nemamo vremena za takve patetične igrokaze.
Međutim jasno, ukoliko želiš napakosti ljudima koji rade portal ne možeš tek tako otić, nego treba ti da kreiraš sukob za "časni odlazak" :D u kojem ćeš (bar u očima svojih budućih kolega na hrhb.info :zubati ) ispast žrtva te neku dramaturgiju i raspravu o konceptu portala u kojem će moderacija ispast "licemjerna, kriptojugoslavenska, itd.". :zubati

No kako već zadnja dva tjedna ne uspijevaš dobit željeni odgovor na provokacije, jer moderacija odolijeva i ne da se nasanjkati pop psihologijom iz Glorije :zubati ili da ih se uvlači u neke patetične scenarije viđene u Esmeraldi, gubiš strpljenje i ove sitne pakosti ti statistički postaju svakim danom sve veće i sve češće. :zubati
Povuci to do kraja ne budi pizda, sa skratimo stvar.

Eto to je moje viđenje.

Još jednom za ponoviti (ovo je sad generalna poruka):
Ovaj forum nije internetska oaza desničarenja, možda je slučajno forum s velikim udjelom desničara, ali niti je desničarski a pogotovo ne ljevičarski forum, nego forum Hrvata BiH.
Omjer desnice i ljevice koliki god jest (80%-20% u korist desnice) neće ić ka 100%-0%, niti će se Muslimani i Srbi tjerat zato što su M i S; oni koji su očekivali da je ovo moderno dizajnirana verzija dragovoljac.com i žulja ih stalno "nedovoljno ridigno desničarstvo" i "nedovoljna etnička čistoća foruma", široko im polje!

Eno imaš hrhb.info za 100%-nu rigidnu i konzervativnu desnicu, sasvim legitiman koncept, i siguran sam da ćete se tamo dobro slagati.

Ne znam što može biti drugi (malo vjerojatni) razlog, možda ti treba nečija pažnja pa ju podbadanjem želiš dobit?
E jebiga, ni za to nemam(o) vremena.

I ne mislim raspravljat o ovome.
Opet, jer neam za to vremena.

Ovo je tema za pritužbe na konkretne moderatorske odluke.

:zubati :palacgore2

Nek si mu rekao. Ima tih nekoliko dramaturga.

Ustaše no passaran. Idite tamo an sa-x. tamo su poželjni i tamo su koalicijski partneri.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2012, 22:09 

Želim izraziti još jednom svoju zahvalu redakciji na pravopisnom ispravljanju jedne teme od jutros, na legitimnoj stranici za izražavanje osjećaja prema redakciji :D

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 sij 2012, 22:13 

Zadar1993 je napisao/la:
Želim izraziti još jednom svoju zahvalu redakciji na pravopisnom ispravljanju jedne teme od jutros, na legitimnoj stranici za izražavanje osjećaja prema redakciji :D

Hvala Zadar. :zubati

Lider, zašto ne postoji i tema za pohvale? :D

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 15 sij 2012, 22:16 

Točno ... zašto ?

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 15 sij 2012, 22:41 

Uha, koji pogodak u sridu.: )znaci oterali ste ga, ili je sam posa.samo ti budi otvoren, druze.to se cijeni.cijeni se i druga lidera, koji porucuje da ustasama nema mista.s'takvon retorikon mozes ti otici na sarajevski, banjalucki ili beogradski forum.oh, izvinite ovo je vas forum....ali vi ste toliko liberalni da van do daljnjeg nece zasmetati prokleti ustasa.: )puno pozdrava

Vrh

PostPostano: 17 sij 2012, 11:53 

poštavana gospodo moderatori.........zašto dobih upozorenje ?????

Vrh

PostPostano: 17 sij 2012, 13:07 

Zato što vrijeđaš druge narode u BiH ("Turci").

Vrh

PostPostano: 17 sij 2012, 13:09 

hvala na odgovoru
ps. taj izraz prije mene su koristili Hrvati i Srbi za vrijeme rata te u novije vrijeme općinski vijećnik lijanovićeve stranke u livnu

Vrh

PostPostano: 17 sij 2012, 13:13 

stojan_bakovic je napisao/la:
hvala na odgovoru
ps. taj izraz prije mene su koristili Hrvati i Srbi za vrijeme rata te u novije vrijeme općinski vijećnik lijanovićeve stranke u livnu

U redu, kada se dotične osobe registriraju na forum i započnu koristiti taj izraz, budite uvjereni da će dobiti upozorenje!

Vrh

Naslov: Anarhija na forumu
PostPostano: 21 sij 2012, 20:14 

Zanima me, postoji li ikakva šansa da se ovaj forum počne ozbiljno moderirati, jer ovakav kakav je, gdje poštar (mujaga) uletava sa luđačkim postovima, uvredama i prijetnjama, gdje shizofrena šeherzada i ostala turska mladež uletava sa provokacijama i milijun smajlića u sax stilu, nema perspektivu da se razvije u mjesto na kojem čovjek ima volje ozbiljno argumentirati i pisati. Čemu bi se čovjek trudio, kad takvi imbecili zaseru svaku temu svojim pizdarijama. A kao šlag na tortu doleti moderator, odustane od baniranja jer valjda voli biti cyber narodni čovjek, i forum ostaje nekakva lokalna birtija a trebao bi biti mjesto koje će informirati ljude o hrvatskom pitanju u BiH. Ovako je to neka lokalna spika, i vaša simpatija prema određenim trolovima i ekstremistima jednostavno kvari širu percepciju foruma.

Jednostavno, cijeli podforum Politika je čušpajz. 10% su ozbiljni postovi, 10% kvalitetna zajebancija, a ostatak isfrustrirane ad hominem uvrede, prijetnje, i psihotični ispadi (većinom muslimana).

Bilo bi dobro da se uvede nekakav red.

pričešćene demonstracije
od vinotočnica do vinotočnica
svjetlošću krv časna
vijekom navikli trpeć
nasljeđivat pogrda balkana.

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 04:19 

Ne bih se baš složio jer ludi poštar Mujaga je zakucan na virtualno-ratnoj temi, a osim toga ne možeš ga se trajno riješiti bez isključivanja cijele Tuzle, što je prevelika kolateralna šteta. Šeherzada isto ne dominira forumom, žena je na 2-3 teme. Pa pobogu, ne možeš isključivat skoro sve Bošnje. Osim toga, vidljivo je i da Hrvati ne komuniciraju previše sa ostalim, svako se manje-više drži svojih tema. Definitivno se reagira (možda nemaš uvid u broj izbrisanih postova) kada se detektira pokušaj da se ozbiljna i korisna tema minira sa trollanjem. Ali većina ipak i nema kapacitet za neke duboke ili oštroumne diskusije, što je otprilike i presjek stanovništva BiH. Većina diskusija koje su zamišljene kao ozbiljne i kvalitetne su takve i sačuvane, a one prave informacije od "sudbonosne" važnosti, krcate sa podacima se pak nalaze van foruma "Politika", uglavnom pod Općinama, Medijima, Gospodarstvu.

No, u svakom slučaju, sugestija je prihvaćena, pa će se opet pooštriti standardi.

Vrh

Naslov: Re: Anarhija na forumu
PostPostano: 22 sij 2012, 10:03 

PilotInstruktor je napisao/la:
Zanima me, postoji li ikakva šansa da se ovaj forum počne ozbiljno moderirati, jer ovakav kakav je, gdje poštar (mujaga) uletava sa luđačkim postovima, uvredama i prijetnjama, gdje shizofrena šeherzada i ostala turska mladež uletava sa provokacijama i milijun smajlića u sax stilu, nema perspektivu da se razvije u mjesto na kojem čovjek ima volje ozbiljno argumentirati i pisati. Čemu bi se čovjek trudio, kad takvi imbecili zaseru svaku temu svojim pizdarijama. A kao šlag na tortu doleti moderator, odustane od baniranja jer valjda voli biti cyber narodni čovjek, i forum ostaje nekakva lokalna birtija a trebao bi biti mjesto koje će informirati ljude o hrvatskom pitanju u BiH. Ovako je to neka lokalna spika, i vaša simpatija prema određenim trolovima i ekstremistima jednostavno kvari širu percepciju foruma.

Jednostavno, cijeli podforum Politika je čušpajz. 10% su ozbiljni postovi, 10% kvalitetna zajebancija, a ostatak isfrustrirane ad hominem uvrede, prijetnje, i psihotični ispadi (većinom muslimana).

Bilo bi dobro da se uvede nekakav red.

:smijeh Što ne pređeš na topic savršena žena , savršen muškarac u modernom dobu, glazba. Opusti se malo čovječe! :smijeh

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 16:30 

Ministry of Sound je napisao/la:
Ne bih se baš složio jer ludi poštar Mujaga je zakucan na virtualno-ratnoj temi, a osim toga ne možeš ga se trajno riješiti bez isključivanja cijele Tuzle.

Nitko ne traži da se isključi Tuzlu, ali ne morate ga ohrabrivati tako da komunicirate sa svakim njegovim klonom. Kloniranje je jedan klik mišem, i zdravo. A on sa svakim nickom nabije par desetaka postova.

pričešćene demonstracije
svjetlošću krv časna
vijekom navikli trpeć

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 19:48 

Mujaga je car matere mi, on frajer "nabi" za jedan dan i do 100 postova. Covjek sa strane bi pomislio da je rijec o nekom za forumske diskusije nadarenom covjeku, ali kada vidis da mu svaki post jedva da ima 2-3 rijeci, onda vrlo brzo shvatis da je trol. Ja licno prije bih odustao od upustanja u diskusiju sa ljudima cija pismena komunikacija se svodi na niskokvalitetno pisanije, negoli da napisem 2-3 recenice i stavim smajli ili recimo kilometrazni copy/paste tekstualni unos kao sto to radi Seherizada, jer sebi nebi nikad dozvolio da budem aljkav gost na necijoj proslavi.

Citat:
Ukupno postova: 316496. | Ukupno tema: 5385. | Ukupno korisnika/ca: 3297. | Najnoviji/a korisnik/ca: Mujaga 2.

Prica se nastavlja. :zubati

Vrh

PostPostano: 22 sij 2012, 20:48 

Vladimir RUS je napisao/la:
Mujaga je car matere mi, on frajer "nabi" za jedan dan i do 100 postova. Covjek sa strane bi pomislio da je rijec o nekom za forumske diskusije nadarenom covjeku, ali kada vidis da mu svaki post jedva da ima 2-3 rijeci, onda vrlo brzo shvatis da je trol. Ja licno prije bih odustao od upustanja u diskusiju sa ljudima cija pismena komunikacija se svodi na niskokvalitetno pisanije, negoli da napisem 2-3 recenice i stavim smajli ili recimo kilometrazni copy/paste tekstualni unos kao sto to radi Seherizada, jer sebi nebi nikad dozvolio da budem aljkav gost na necijoj proslavi.

Citat:
Ukupno postova: 316496. | Ukupno tema: 5385. | Ukupno korisnika/ca: 3297. | Najnoviji/a korisnik/ca: Mujaga 2.

Prica se nastavlja. :zubati

Mujaga, to be continued. :D

:D

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 23 sij 2012, 19:34 

Znate sta, ovaj forum je oglupio. :kava

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 23 sij 2012, 20:18 

mislim stvarno koliko ova moderacija popušta muslijama da provociraju to je čudo.........i onda ih nesmiš poslat u tri PM jer ćeš dobit upozorenje.......znam da modovi nežele sljedit primjere kolega na avazu i saxu đe se dopušta jebavanje majke ustašama i četnicima ali bi mogli biti malo više naklonjeni svojima.......hvala

Vrh

PostPostano: 23 sij 2012, 20:44 

Aztec je napisao/la:
Znate sta, ovaj forum je oglupio. :kava

sad viđo, eronet se reklamira na sax-u, dabogda propali.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 24 sij 2012, 21:00 

Imam jedan mali prijedlog; bilo bi dobro uvrstiti u Pravila korištenja foruma naputak da bi kod quotanja tekstova sa raznih portala bilo dobro navesti izvor.

Na većini citata navedenih vijesti, s kojima često počne tema, ne piše odakle je.

pričešćene demonstracije
svjetlošću krv časna
vijekom navikli trpeć

Vrh

PostPostano: 24 sij 2012, 21:26 

takvo otvaranje tema je nedopustivo. tema se otvara s vlastitim komentarom na eventualnu vijest, a ne samo c/p-om.

Vrh

PostPostano: 26 sij 2012, 22:35 

Ipak Pilotov prijedlog je dobar. Mnogi naprave c/p svakakvih vijesti, ne navedu izvor a on može biti sa IslamBosna.

Vrh

PostPostano: 28 sij 2012, 16:29 

Čemu brisanje potpisa? :001_rolleyes

Vrh

Naslov: Re: Prijedlog moderaciji
PostPostano: 30 sij 2012, 10:28 

Može li se ponovno otvoriti tema "Postoji li dobar Bošnjak" na podforumu Politika?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8161 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 327  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: