|
|
Stranica: 1/35.
|
[ 867 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mara
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 svi 2009, 08:08 |
|
|
Dragi forumasi ja sam nova clanica ovog foruma pa vas sve pozdravljam.
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 svi 2009, 10:10 |
|
|
mara999 je napisao/la: Dragi forumasi ja sam nova clanica ovog foruma pa vas sve pozdravljam. Pozdrav !
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 svi 2009, 15:36 |
|
|
Citat: E bas tako. Sjebali su cjelu dijasporu i neki dan Het pita zasto nema vise rasprava na dijaspori eno svi su podjeljeni po kontinentima i gradovima Vilko ih sprema za pemziju Hrvati.de tamo sam bila admin pa kad su mi se zgadili otisli smo svi koliko nas je normalnijih bilo danas je pokojni forum Kako si ti i familija? bojis li se svinjske gripe
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 svi 2009, 15:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75287 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zrinski je napisao/la: Pa đe si Koki nema te ko' kave u ratnom Sarajevu............. Forum.hr mi se malo ogadio a otkako je Kiki ponovo moderator na dijaspori ja tamo nisam ni slova napisao a i neću. Ja sam u stvari zahvalan administratorima forum.hr što su me izliječili od ovisnosti o tom forumu. Da se primijetiti da onaj forum lagano odumire i to samo zbog bahatosti administratora i i moderatora. Ako se sjećaš tako je umro i forum hrvati.de a monitor je svakako na dobrom putu da ga stigne ista sudbina. Na ex-yu podforumu u zadnjih šest sati samo četiri posta pa ti vidi............. Prijelaz će ti biti potpuno bezbolan, s obzirom da se cijela ekipa prebacila ovdje. Egzodus u sunčanije krajeve.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 svi 2009, 16:22 |
|
|
Pozdrav svima.
Ono smece od foruma mi se definitivno ogadilo. S posebnim osvrtom na moderatore, kojim ovim putem salje srdacne pozdrave.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 svi 2009, 16:30 |
|
|
vanjushka je napisao/la: Pozdrav svima.
Ono smece od foruma mi se definitivno ogadilo. S posebnim osvrtom na moderatore, kojim ovim putem salje srdacne pozdrave. Pozdrav Vanjushka ! Dobrodošao !
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 svi 2009, 17:02 |
|
|
Vanjushka je za ovaj Forum ko Vegeta za čorbu. Dobrodošao legendo..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 svi 2009, 17:18 |
|
|
Haha bolje te nasao, Stevo I sve ostale. Konacno normalan forum, cestitke pokretacima.
|
|
Vrh |
|
|
Zrinski
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 svi 2009, 22:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 20:55 Postovi: 172 Lokacija: Herceg Bosna
|
chichonina je napisao/la: E bas tako. Sjebali su cjelu dijasporu i neki dan Het pita zasto nema vise rasprava na dijaspori eno svi su podjeljeni po kontinentima i gradovima Vilko ih sprema za pemziju Hrvati.de tamo sam bila admin pa kad su mi se zgadili otisli smo svi koliko nas je normalnijih bilo danas je pokojni forum Kako si ti i familija? bojis li se svinjske gripe Ja i moji svi dobro. Kako tvoja obitelj??? A gripe se ne bojim. Nema meni smrti bez dobrog malja pa u glavušu. Nekakva gripa mi ne može ništa........
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 svi 2009, 22:54 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1841 Lokacija: Sarajevo
|
Uvik faljen bio Isus i Marija! Pozdrav svima iz šeher Bosne,a i sa Kupresa!
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 11 svi 2009, 02:44 |
|
|
Zrinski je napisao/la: Ja i moji svi dobro. Kako tvoja obitelj??? A gripe se ne bojim. Nema meni smrti bez dobrog malja pa u glavušu. Nekakva gripa mi ne može ništa........ Svi smo dobro bem ti hoce li kod nas ovo sunce konacno ugrijati ili ce biti repriza proslog proljeca i ljeta Pricala sam sa bakom i kaze doma sunce pripeklo mora bascu zaljevati kad sam joj rekla da nas je tuca tukla u subotu nije mogla vjerovati nisam zapamtila becarac koji mi je ispjevala nesto kao "mili Boze ni ti neces pravo,negdje palis,negdje ledom mlatis" tako nesto samo njezino se rimovalo Pozdrav.
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 11 svi 2009, 15:32 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1627 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Vazda hvaljen! Evo i mene konačno tu. Pozdravljam sve forumaše i zahvaljujem svima koji su me obavjestili o pokretanju ovog foruma. Drago mi je da imamo ovakvo nešto. Već sam imao priliku vidit da je forum dobro koncipiran i da već ima zanimljivih tema. Stoga, neću više gubiti vrijeme ovdje.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 svi 2009, 00:36 |
|
|
Pozdrav svima na forumu!
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 svi 2009, 01:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24059 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Pozdrav i tebi i dobrodošao!
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni_Mostar
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 svi 2009, 10:18 |
|
|
Vuco je napisao/la: Pozdrav svima na forumu! Welcome!
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 svi 2009, 23:34 |
|
|
Fala, fala... vidim sve poznata imena ovdje
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 17 svi 2009, 11:37 |
|
|
Pozdrav svima i svaka čast pokretačima ovog foruma, ovako nešto je odavno trebalo
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 17 svi 2009, 11:40 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
Starfucker226 je napisao/la: Pozdrav svima i svaka čast pokretačima ovog foruma, ovako nešto je odavno trebalo Dobro nam došao, a sad se baci na teme
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 17 svi 2009, 11:42 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Pozdrav svima i svaka čast pokretačima ovog foruma, ovako nešto je odavno trebalo Pozdrav i tebi, živ nam bio!
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 17 svi 2009, 11:45 |
|
|
Bilo ih je par koji su isto tako pohvalili novi Forum, registrirali se i ne pišu ništa.. Strafucker ožeži..
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 17 svi 2009, 11:48 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
Inkvizitor je napisao/la: Bilo ih je par koji su isto tako pohvalili novi Forum, registrirali se i ne pišu ništa.. Ma ljude je očito uhvatila trema kad su vidili naše visokoumne upise pa se malo uplašili kritike
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 17 svi 2009, 22:53 |
|
|
Pozdrav svima , nadam se da ce dugo da pozivi ovaj forum
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 18 svi 2009, 14:48 |
|
|
Betandwin je napisao/la: Pozdrav svima , nadam se da ce dugo da pozivi ovaj forum Uzvraćamo ti pozdrav . Foruma će biti dok je i nas,a kad nas ne bude ,neće biti ni njega
|
|
Vrh |
|
|
Mali Hrvat
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 19 svi 2009, 04:13 |
|
|
Najprije pozdrav Inkvizitoru... Hvala prijatelju na pozivu da se pridružim pravoj ekipi... Pozdrav naravno i svima ostalim ovdje na HERCEGBOSNI... Vidim da nas ima... Hebote kolko nas ima Ovaj forum je odlična ideja i mislim da bi mogli ovdje napraviti mnoge dobre stvari... Nadam se da ćemo to i učiniti i da je ovo tek početak... Pa nek nam je svima sa srećom... Živjeli vi meni, živjela HERCEGBOSNA i ovaj forum....
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 19 svi 2009, 09:55 |
|
|
Dobrodošao šefe, i ožeži, onako analitički kako znaš
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|