|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 55 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Unknownche
|
Naslov: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 01:26 |
|
|
Nisam vidio temu ovakvu ili srodnu ovoj, dakle koliko trenirate tjedno, što trenirate itd. Osobno treniram nekih 4-5 puta tjedno i tako već odavno. Sada je jako teško vrijeme snijeg i veliki minusi pa ništa ne treniram već tjedan i pol. Dakle kako se ponašate u većem dijelu godine? Ja: nogomet, bicikl x2, boks x2. na proljeće ću vjerojatno i u teretanu poći. Na kraju svima preporučam fizičku vježbu za psihičku i fizičku rehabilitaciju.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 02:26 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Aktivno sam trenirao BodyBuilding 4 godine. Spremao se 2010 -te za natjecanje na koje nisam izašao zbog nedostatka financija. Ne treniram od ljeta 2011,jer imam obaveza,posao i još neke stvari. Htio sam i Strongman ,al sam odustao jer nemam visinu za neke discipline. Osim bodybuildinga sam trenirao Judo ,Tae Kwon Do , Ultimate Fight. Bench Press (ravni) : 220 kg Dead Lift : 270 kg Čučanj : nisam probavao neki maksimum ,al serije sam radio sa 180 kg
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 09:43 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2948 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Teretana 4 x sedmichno rad sa utezima,plus dva puta po 60 minuta cardio trening sedmichno u dane kad ne radim s tegovima,jedan dan sedmichno obavezno off,plus nakon svakog trening plan quartala jedno dvije sedmice off... necu navoditi tezine s kojim radim jer je to za svakog BB pa tako i za amatera poput mene irelevantno,ali recimo navescu da mi je obim bicepsa momentalno u off fazi 51 cm
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 12:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Daljinski upravljac. Al evo, poceo sam se i ja baviti s tim kad sam prestao (kao) s cigarama. Uplatio sam jednom teretanu al nisam ni otisao u nju jer sam prelijen za to, a i vise volim vjezbati u sitne sate... Al sam si kupio dvije bucice od po 10 kg, i sad sam sebi sastavio jednu od 20 kg i uz to imam sipku za zgibove i to derem i to su meni bolje vjezbe nego dizanje tereta i sl... Ili recimo prebacim rucnike ili neke krpe preko sipke, na ledja stavim neki ruksak i u njega nesto tereta, to na ledja onda se uhvatim za te rucnike i dizem se. K'o Rambo. Mani je osobno najveci problem prehrana jer nije bas jednostavno toliko zderati proteina (a nije da bas ne volim jesti ), al gledam da bar taj dan sto vjezbam i naredni pojedem neki 200 grama (otprilike 2 grama po kg mase), a ostale dane koliko ide. Nakon vjezbe popijem sokic i onda omlatim jedno 300 grama pilecih fileta s tonom kecapa.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 12:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nevezano za temu, ili pomalo jest. NASA još uvijek muku muči da izmisli adekvatan način treniranja astronauta. Još uvijek ostaje stara boljka, na putu do Marsa bi izgubili do 50% mišićne mase. I tamo bi se umarali za minut, ne bi bili ništa u stanju uraditi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 12:46 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1140 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
treniram čvarke, kobasice, pršut, pancetu, sir ....
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 12:46 |
|
|
Bagulin je napisao/la: treniram čvarke, kobasice, pršut, pancetu, sir .... I ja to isto treniram, al tu sam uvijek u praksi.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 12:48 |
|
|
Očisti kuću, istresi tepihe, vuci cegerčine s pijace - eto ti vežbanja.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 12:59 |
|
|
teranova je napisao/la: Očisti kuću, istresi tepihe, vuci cegerčine s pijace - eto ti vežbanja. A harmonika? Inace, ja bih sebi postavio u stanu one olimpijske krugove posto su oni zajebani za raditi na njima, al bojim se da bi tad propao i ja i krugovi s stanom doli kod komsinice.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 14:55 |
|
|
Treniro nogomet poluproefesionalno, vrhunac su mi bile pripreme u Barceloni ( ne snjima nego za jedan svabski klub) i utakmica na ...Nou Camp (90% vas nevjeruje ali meni svedno) onda su me upropastile balkasnki geni! Vikendom po cigara, piva, cur e/a .... kad je pukla tetiva onda se nisam vraco vise zbog cure!! Svakako nezivim u iluziji da sam mogao postat profesionlac ali zao mi da sam presto! To je biop pravi trening bio sam tjelesno sprema 100%.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 15:38 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2948 Lokacija: predvorje dzeneta
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Treniro nogomet poluproefesionalno, vrhunac su mi bile pripreme u Barceloni ( ne snjima nego za jedan svabski klub) i utakmica na ...Nou Camp (90% vas nevjeruje ali meni svedno) onda su me upropastile balkasnki geni! Vikendom po cigara, piva, cur e/a .... kad je pukla tetiva onda se nisam vraco vise zbog cure!! Svakako nezivim u iluziji da sam mogao postat profesionlac ali zao mi da sam presto! To je biop pravi trening bio sam tjelesno sprema 100%. Tako je to dechko kad zivis k'o Robert Prosinechko ali ne sekiraj se zagarantovano ti je mjesto u emisiji "kucamo na vrata zaboravljenih asova"
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 15:48 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
Nekad nogomet, sad možda 1x tjedno odem na hakl... preusmjerio sam se na treninge koje je bagulin naveo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 16:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60932 Lokacija: DAZP HQ
|
također, jednom tjedno nogomet, iako postoje indicije da će s proljeća biti dva put tjedno. teretana me prošla s 20-tak godina.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 11 vel 2012, 19:37 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Treniro nogomet poluproefesionalno, vrhunac su mi bile pripreme u Barceloni ( ne snjima nego za jedan svabski klub) i utakmica na ...Nou Camp (90% vas nevjeruje ali meni svedno) onda su me upropastile balkasnki geni! Vikendom po cigara, piva, cur e/a .... kad je pukla tetiva onda se nisam vraco vise zbog cure!! Svakako nezivim u iluziji da sam mogao postat profesionlac ali zao mi da sam presto! To je biop pravi trening bio sam tjelesno sprema 100%. Tako je to dechko kad zivis k'o Robert Prosinechko ali ne sekiraj se zagarantovano ti je mjesto u emisiji "kucamo na vrata zaboravljenih asova" A u tome i jest problem da mi je Prosinecki vjecito bio Idol... samo on je pametni bio maloo kasnije poceo stim zivotom, kad je vec zaradio koju marku!
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 04:20 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Teretana 4 x sedmichno rad sa utezima,plus dva puta po 60 minuta cardio trening sedmichno u dane kad ne radim s tegovima,jedan dan sedmichno obavezno off,plus nakon svakog trening plan quartala jedno dvije sedmice off... necu navoditi tezine s kojim radim jer je to za svakog BB pa tako i za amatera poput mene irelevantno,ali recimo navescu da mi je obim bicepsa momentalno u off fazi 51 cm Meni su prsa uvijek bila slaba strana. I tu smo negdje sto se tice bicepsa. Veci si za jedan cm. Težine sam naveo jer mi je to uvijek bio gušt ,zato sam i htio preć na strongman ,al odusto jer nisam dovoljno visok. Slažem se sa tobom da težine nisu važne za BB -re . Da li sudjeluješ na kakvim forumima na tu tematiku? Ja sam bio neko vrijeme na forum.teretana.net ,al sve teška balavurdija .Ako si pratio sjećaš li se kad su ovi naši otjerali Miloša Šarčeva sa foruma ,lik dolazio i pisao stvarno odlične postove ,i ovi mu našli proturiječit?? Čovječe ovi naši amateri našli pametovat liku koji je sudjelovao na Mr.Olimpyi !!!To bi trebala bit velika čast,imat lika sa takvim uspjesima na jednom balkanskom forumu,ja se nisam usudio ništa reć ,a ne proturiječit. Znaš li koga od "domaćih" profesionalaca ? Možda imamo neke zajedničke prijatelje?
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 04:33 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Treniro nogomet poluproefesionalno, vrhunac su mi bile pripreme u Barceloni ( ne snjima nego za jedan svabski klub) i utakmica na ...Nou Camp (90% vas nevjeruje ali meni svedno) onda su me upropastile balkasnki geni! Vikendom po cigara, piva, cur e/a .... kad je pukla tetiva onda se nisam vraco vise zbog cure!! Svakako nezivim u iluziji da sam mogao postat profesionlac ali zao mi da sam presto! To je biop pravi trening bio sam tjelesno sprema 100%. Vikendom cure Opći kurwaluk
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 05:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
mario_cro je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Teretana 4 x sedmichno rad sa utezima,plus dva puta po 60 minuta cardio trening sedmichno u dane kad ne radim s tegovima,jedan dan sedmichno obavezno off,plus nakon svakog trening plan quartala jedno dvije sedmice off... necu navoditi tezine s kojim radim jer je to za svakog BB pa tako i za amatera poput mene irelevantno,ali recimo navescu da mi je obim bicepsa momentalno u off fazi 51 cm Meni su prsa uvijek bila slaba strana. I tu smo negdje sto se tice bicepsa. Veci si za jedan cm. Težine sam naveo jer mi je to uvijek bio gušt ,zato sam i htio preć na strongman ,al odusto jer nisam dovoljno visok. Slažem se sa tobom da težine nisu važne za BB -re . Da li sudjeluješ na kakvim forumima na tu tematiku? Ja sam bio neko vrijeme na forum.teretana.net ,al sve teška balavurdija .Ako si pratio sjećaš li se kad su ovi naši otjerali Miloša Šarčeva sa foruma ,lik dolazio i pisao stvarno odlične postove ,i ovi mu našli proturiječit?? Čovječe ovi naši amateri našli pametovat liku koji je sudjelovao na Mr.Olimpyi !!!To bi trebala bit velika čast,imat lika sa takvim uspjesima na jednom balkanskom forumu,ja se nisam usudio ništa reć ,a ne proturiječit. Znaš li koga od "domaćih" profesionalaca ? Možda imamo neke zajedničke prijatelje? Nisam vas nikad kontao, čemu toliki fokus na enormnu masu i strongman ukoliko ne želite postati kakav izbacivač ili lokalni kabadahija obrijan na nulu i sa utokom iza pojasa. Ubili ste se od suplementacije, počinili ste genocid nad zglobovima i jetrom, izgubili na eksplozivnosti. a šta imate od toga, kada znate da ženama cupi ovlaži na nekakve tipa Taylor Lautner koji su se isključivo bacili na defku i sl, i te rezultate postigli za 6 mjeseci.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 05:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Možda ako se sakupi dovoljno zainteresiranih na forumu dobijete hrvatsku internetsku fitness zvijezdu, Josefa Rakicha http://www.josefrakichfitness.com/
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 05:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nisam vas nikad kontao, čemu toliki fokus na enormnu masu i strongman ukoliko ne želite postati kakav izbacivač ili lokalni kabadahija obrijan na nulu i sa utokom iza pojasa. Ubili ste se od suplementacije, počinili ste genocid nad zglobovima i jetrom, izgubili na eksplozivnosti. a šta imate od toga, kada znate da ženama cupi ovlaži na nekakve tipa Taylor Lautner koji su se isključivo bacili na defku i sl, i te rezultate postigli za 6 mjeseci. Neznam,ljubav prema sportu moglo bi se reć . A možda već i jesmo obrijani na nulu i sa utokom iza pojasa. Suplementacija u RH je šrot,nema izbora ,tako da to nisam koristio . Genocid nad zglobovima? Kriv sam.. Genocid nad jetrom ? Pretpostavljaš da smo na steroidima.. ? U bodybuildingu i nije cilj u explozivnosti,sama riječ ti kaže šta je cilj.Krajnji cilj je napravit dobru definiciju i izać na pozornicu dehidriran. I da ,to zadnje što kažeš je jedna tužna činjenica ,nažalost.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 05:25 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Možda ako se sakupi dovoljno zainteresiranih na forumu dobijete hrvatsku internetsku fitness zvijezdu, Josefa Rakicha http://www.josefrakichfitness.com/ U mojoj teretani ,svaki četvrti tako izgleda. Imamo novog dilera,očito.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 05:29 |
|
|
Inače, bilderi su mi odvratni Rek"o bi čovjek, vide ga kol"ki je, a nema 2 čiste u glavi.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 05:30 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Možda ako se sakupi dovoljno zainteresiranih na forumu dobijete hrvatsku internetsku fitness zvijezdu, Josefa Rakicha http://www.josefrakichfitness.com/ U mojoj teretani ,svaki četvrti tako izgleda. Imamo novog dilera,očito. On je dobio veliki broj sponzora, proizvođača suplementa i sl. pa zato javno mora inzistirati da je 100% natural.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 05:31 |
|
|
Vii je napisao/la: Inače, bilderi su mi odvratni Rek"o bi čovjek, vide ga kol"ki je, a nema 2 čiste u glavi. Mislila je da sam kao Taylor Lautner sve dok nije vidila sliku na msn-u .
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 05:33 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: On je dobio veliki broj sponzora, proizvođača suplementa i sl. pa zato javno mora inzistirati da je 100% natural. U zadnje vrijeme hrpa takvih likova. Oni pod natural misle 500 mg testosterona tjedno..
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 05:43 |
|
|
Taylor mi je previše kidy. Treb"o si nešto poput Ronalda
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|