|
|
Stranica: 3/8.
|
[ 177 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 15:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Malo bauštela, puno krediti. Mogu i ja voziti Ferrari, ali hladnjak prazan. De kopiraj iz poreske molim te koliko ljudi i kako oporezuju lovu ovdje. Ona tabela do 11000 godisnje zarade pa nadalje. Da uhakamo ovog umisljenog biscana skroz. Jesam ga iznervirala. Kako mu je brat bio u zatvoru zbog pljačke i krađe i protjeran u Bosnu. Možemo samo zamisliti izvore prihoda kod Ljiljana. Amfetamini, provale u vile i slično.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 15:55 |
|
|
dudu je napisao/la: odavno govorim da je bogatima najbolje u Hrvatskoj, ne znaš kako ćeš pare potrošit, nitko te ne oporezuje. Ma kakva HR citaj ljiljine upute, kako se zivi u At. Ljiljo jesi ti meni ljut sta ?
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 15:55 |
|
|
BBC i EMT postali forumski tandem.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 15:56 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: BBC i EMT postali forumski tandem. Zbog ovakvih kao Ljiljan smo na lošem glasu na zapadu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 15:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60944 Lokacija: DAZP HQ
|
Crvena Sonja je napisao/la: BBC i EMT postali forumski tandem. što bog spoji, nek čovjek ne rastavi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 15:59 |
|
|
BBC je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: BBC i EMT postali forumski tandem. Zbog ovakvih kao Ljiljan smo na lošem glasu na zapadu. ma daaaa,kako da neeee
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 15:59 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2948 Lokacija: predvorje dzeneta
|
BBC je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: BBC i EMT postali forumski tandem. Zbog ovakvih kao Ljiljan smo na lošem glasu na zapadu. Samo sto chovjek nece da primi tudje adete ,i sto nece da bude shahovska figura i rob odmah vam kvari imidz? E pa necu da radim za milju i pol € mjesec dana ,kad mogu jednom mjesecno da opalim izlog i zaradim 11 000 soma i spavam do deset ,pa onda kladionica kafica,pa malo po gradu,malo oprati auto ,pa teretana,pa opet na kartanje i pomalo...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 16:00 |
|
|
BBC je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: BBC i EMT postali forumski tandem. Zbog ovakvih kao Ljiljan smo na lošem glasu na zapadu. Hajd dosta je, ljiljo bolan ti si moje gore list. Ja se zafrkavam, no nemoj bolan pretjerivati. Sonja, tuzice nas ljudi u Hag. Ali krivicu cu na BBC da prebacim.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 16:00 |
|
|
dudu je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: BBC i EMT postali forumski tandem. što bog spoji, nek čovjek ne rastavi. Baš tako..
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 16:02 |
|
|
Citat: Sonja, tuzice nas ljudi u Hag.
Ali krivicu cu na BBC da prebacim. I ne sumnjam u to. poznato već ..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 16:02 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: BBC je napisao/la: Zbog ovakvih kao Ljiljan smo na lošem glasu na zapadu. Samo sto chovjek nece da primi tudje adete ,i sto nece da bude shahovska figura i rob odmah vam kvari imidz? E pa necu da radim za milju i pol € mjesec dana , kad mogu jednom mjesecno da opalim izlog i zaradim 11 000 soma i spavam do deset ,pa onda kladionica kafica,pa malo po gradu,malo oprati auto ,pa teretana,pa opet na kartanje i pomalo... Pa dobro pošteno. Priznaš kako zaradiš. Jednom kad te nestane sa foruma znamo gdje si završio. Čovjek bi pomislio da si naučio na greškama brata, pa da nećeš morati ponavljati njegove.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 16:03 |
|
|
Cuj opali izlog, ja mislim ljiljo da ti opaljujes vezanje zeljeza.
No kako ledi ovih dana, na jaslama si drzave I biroa za zaposljavanje.
Ali imas spiku, za maloljetnice njih to lozi .
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 16:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Najsmješnije je što Ljiljan izigrava mafijoza, a u biti radi se o profesoru nuklearne fizike.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 16:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Najsmješnije je što Ljiljan izigrava mafijoza, a u biti radi se o profesoru nuklearne fizike. Atomske fizike prosim Vas Hvala ti brate
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Grude_78
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 16:05 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Samo sto chovjek nece da primi tudje adete ,i sto nece da bude shahovska figura i rob odmah vam kvari imidz? E pa necu da radim za milju i pol € mjesec dana ,kad mogu jednom mjesecno da opalim izlog i zaradim 11 000 soma i spavam do deset ,pa onda kladionica kafica,pa malo po gradu,malo oprati auto ,pa teretana,pa opet na kartanje i pomalo...
Lik kojeg gotive svi oni koje ovdje smatram pravim ljudima. Samim time je sve jasno ko dan. Protuha nezaboravnog duha. Uživaj i prcaj. Još da te i konta netko, bilo bi drama. Ali zato je veći gušt cirkusa sa strane.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 16:06 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Najsmješnije je što Ljiljan izigrava mafijoza, a u biti radi se o profesoru nuklearne fizike. Jest No prije ce biti da u Tom institutu na njemu rade pokuse. Sad Sam zla skroz. Ljiljo salim mm mmm se !
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 16:09 |
|
|
Grude_78 je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Samo sto chovjek nece da primi tudje adete ,i sto nece da bude shahovska figura i rob odmah vam kvari imidz? E pa necu da radim za milju i pol € mjesec dana ,kad mogu jednom mjesecno da opalim izlog i zaradim 11 000 soma i spavam do deset ,pa onda kladionica kafica,pa malo po gradu,malo oprati auto ,pa teretana,pa opet na kartanje i pomalo...
Lik kojeg gotive svi oni koje ovdje smatram pravim ljudima. Samim time je sve jasno ko dan. Protuha nezaboravnog duha. Uživaj i prcaj. Još da te i konta netko, bilo bi drama. Ali zato je veći gušt cirkusa sa strane. Meni je bitno da me ti razumijes! I da znas da je sve to jedna od tisucu "maski" a za mishljenja teranovih,emtova i slichnih mi puca raca... PS i jedna velika za Toru wau wau
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 16:11 |
|
|
Ja se bolan salim Ljiljo.
Sta se lozis ko hepo kockica ?
A i BBC isto.
Evo ruke, Mir Mir nije niko kriv .
|
|
Vrh |
|
|
Grude_78
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 16:16 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Meni je bitno da me ti razumijes! I da znas da je sve to jedna od tisucu "maski" a za mishljenja teranovih,emtova i slichnih mi puca raca... Charles C. Finn. Pamtim. ;)
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 17:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Ja bih kupio onaj obicni prsten, mozda bih pokusao podvaliti i neki PVC. Sta ce joj to.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 18:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
dudu je napisao/la: kad god sam ženama puno kupovao, loše sam prošao, na jednu sam prije pet godina potrošio svo bogatstvo što sam imao, a nije bilo vajde. kad bih sad podvukao račun sa svojom ženom, tko je šta kome kupio, ona bi bila u minusu garant 3 tisuće eura, ako ne i više. prave žene ni ne treba častiti, osim u posebnim prilikama. Dobar si. Mene i dan danas neke proganjaju da im cedevitu platim.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 19:22 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25895 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ministry of Sound je napisao/la: A problem sa svadbama, barem u mom anglo miljeu je to što se cure od malih nogu navikava da će na dan svadbe biti princeze.
Iznervirao me mlađi prijatelj, koji je za prsten iskeširao $60,000, svadba i prijem će ga koštati oko $50,000, a medeni mjesec oko $30,000. Luđak, baš me iznenadila njegova zaručnica, koja mi se ipak činila koliko-toliko normalna.
Pa dobro, u nas se dosta potroši ali se dosta i dobije kada se pokupi jabuka. Ne znam imaju li to Austrijalijanci? Btw, ultra skupe svadbe imaju i jedan pozitivan moment. Ti me se izbjegava da ljudi olako i neozbiljno ulaze u brak.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 19:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25895 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
emt je napisao/la: Kod nas u AT se ljudi uopste ne zene, moja generacija zivi u vanbracnim vezama.
Ima i djece intelektualaca, uspijesnih advocata i sl.
No niko ne robuje predrasudama.
A brak nije isplativ svakako.
U ovisnosti koliko zaradis ti I supruznik odrezu ti porez, skolu, obdaniste.
Sve ti onda to bude skuplja pita nego tepsija.
I na kraju cega je garancija taj papir ?
Vjecne ljubavi ?
A o tim svadbama i prstenovima cula sam da se ljudi preseravaju samo na Balkanu .
Svabe rijetko. A ne znam što je gore - preskupe svadbe ili svijet bez svadbi i vjenčanja. OK je kada neki par zajedno živi neko vrijeme ali cijeli život??! To je čisto sranje kojima se hedonizam, neodgovornost i ciganluk pokušava prikazati kao nešto moderno, romantično, napredno... Što je iduća faza? Društvo u kome će ljudi neće znati tko im je otac, pa i majka, da su ostavljeni pred sirotištem, ali što smeta, što im tih nekoliko slova na rodnom listu pod rubrikom roditelji može značiti? Obična tinta. Ako je čovjek vjernik onda je njegova obveza kao vjernika da se vjenča sa osobom koju voli. Ako i nije vjernik onda treba da poštuje društvo, njegove vrijednosti i tradiciju. Ako i ne poštuje sve to onda neka barem poštuje osobu koju voli, ako joj vjeruje neka joj vjeruje do kraja. Ako ne poštuje tu osobu, neka barem poštuje buduću djecu (ako misli uopće imati djece), da rastu uz roditelje u braku a ne da budu kopilad (ako je i to uopće još nekom bitno). Ja inače prezirem velika vjenčanja i svadbe. Bože moj kako mi se to gadi, organski to mrzim, ali eto kad se već "mora "onda može neka skromna.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 19:42 |
|
|
evo ga, princ 1/1 na konjima svih boja, zlatom od pola kile na kutiji, kuće, auti,...sve ono što bi svaka majka poželjela da njena kćer dobije u zaručniku. http://hr-hr.facebook.com/people/Shenki ... 1597577101ovoliko sklada i raskoši nećete vidjeti nigdje, a detalji su na njegovim albumima...
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Zaručnički prsten - norme i očekivanja? Postano: 16 vel 2012, 19:48 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ja inače prezirem velika vjenčanja i svadbe. Bože moj kako mi se to gadi, organski to mrzim, ali eto kad se već "mora "onda može neka skromna. Ništa se ne mora. Ja sam se udala sa dva kuma i u običnoj odeći. Posle smo otišli na ručak preko puta opštine i otišli kući, jer smo već inače živeli zajedno. Moji nisu ni znali, njima je bilo važno da smo živi i zdravi i da je unuče na putu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|