|
|
Stranica: 18/18.
|
[ 433 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ManInBlack
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 15:04 |
|
|
emt je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Ozbiljna sam ko smrt :) To sto sam prirodno sarmantna nema veze sa netom.Nego mojim zanimanjem i odgojem Ko zna cega si se nagledao na Tuzlarijama.Joj kad tamo ti upadnem, mislim da mi je rodjak jedan od administratora.No nisam se nikad registrovala. Na Husino idu Cevapi, sarajevski bolan oridjiji Što ti moram pokloniti za uzvrat Na tuzlarijama sam se nagledao ovog
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 15:06 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: emt je napisao/la: Ozbiljna sam ko smrt :) To sto sam prirodno sarmantna nema veze sa netom.Nego mojim zanimanjem i odgojem Ko zna cega si se nagledao na Tuzlarijama.Joj kad tamo ti upadnem, mislim da mi je rodjak jedan od administratora.No nisam se nikad registrovala. Na Husino idu Cevapi, sarajevski bolan oridjiji Što ti moram pokloniti za uzvrat Na tuzlarijama sam se nagledao ovog Nista, evo cevapa :) Da te zelja mine Sifra na Tuzlarijama znaci sarajevski cevapi
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 15:17 |
|
|
emt je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Što ti moram pokloniti za uzvrat Na tuzlarijama sam se nagledao ovog Nista, evo cevapa :) Da te zelja mine Sifra na Tuzlarijama znaci sarajevski cevapi ne bogohuli danas je čista srijeda ne smije se jesti meso :)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 15:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
She's the witch. Namjerno to radi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 15:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
joj emt, sram te, bilo sta mi uradi s ovom slikom.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 22 vel 2012, 23:38 |
|
|
Aztec je napisao/la: Vii je napisao/la: Nisam za švaleriranje sa strane. Moj muškarac je samo moj, ja njegova To ti samo mislis. Ne mislim, nego znam. Dosad je tako bilo.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 23 vel 2012, 11:45 |
|
|
Vii je napisao/la: Aztec je napisao/la: To ti samo mislis. Ne mislim, nego znam. Dosad je tako bilo. Ne bih da unosim crv sumnje, ti si možda sigurna da si ti samo njegova, no da si ti njemu jedina to je teško za povjerovati. Možda je trenutno vjeran, no prije tebe i pposlije tebe će sigurno biti neka
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: ~Otvorene veze/brakovi ~ Postano: 31 srp 2023, 15:57 |
|
|
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|