|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 85 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 18 vel 2012, 08:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Vii je napisao/la: Uvališ ga frendici i riješena stvar A to bi vjerovatno bio najmudriji potez.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 20 vel 2012, 19:23 |
|
|
Aztec je napisao/la: Vii je napisao/la: Uvališ ga frendici i riješena stvar A to bi vjerovatno bio najmudriji potez. Bio bi mudar ako nisi zainteresiran za tu osobu i gledaš je samo kao prijatelja.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 20 vel 2012, 19:32 |
|
|
Imam samo jednu pravu prijateljicu koja je istovremeno i zgodna i lijepa i da mi se sviđa a da mogu sa njom biti prijatelj bez ikakvih osvajačkih pretenzija. Uglavnom je teško biti prijatelj recimo u situaciji kada jedno hoće nešto više, kada je neko previše napaljen, kada nije dugo i sl.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 20 vel 2012, 20:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25642 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
A ne znam... imao sam nekoliko dragih prijateljica, sa faxa i sa posla... moram priznati da su uglavnom bile ispodprosječno privlačne, ne znam je li to tako mora biti ili mi je tako slučajno ispalo. Imao sam i prijateljica žena starijih po 15 godina od mene ali to je posebna kategorija, mada te žene mogu biti korisne saveznice. ;) Lijepo je imati ženske prijateljice, sa njima se može fino ćaskati u baštici nekog kafića, u nekim stvarima one su me mogle bolje razumjeti nego mužjaci. Naravno, činjenica jeste da takva prijateljstva zamru kada ta prijateljica nađe sebi dečka, uda se, a u pravilu potpuno prestaju kada rode djecu, jbg... Možda je upravo razlog zašto je teško imati zgodnu žensku prijateljicu i to što su one "traženija roba" i češće su u vezi, a vidjeli smo da se prijateljstva sa prijateljicama u vezi u pravilu gase inače to može biti predmetom mnogih nesporazuma. Imao sam par takvih doživljaja, sreća da sam krupan pa sam čitav iz njih izlazio.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 20 vel 2012, 21:29 |
|
|
Vii je napisao/la: Aztec je napisao/la: A to bi vjerovatno bio najmudriji potez. Bio bi mudar ako nisi zainteresiran za tu osobu i gledaš je samo kao prijatelja. Valjda tad bas ne bi bio mudar...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 20 vel 2012, 21:31 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Imam samo jednu pravu prijateljicu koja je istovremeno i zgodna i lijepa i da mi se sviđa a da mogu sa njom biti prijatelj bez ikakvih osvajačkih pretenzija. Uglavnom je teško biti prijatelj recimo u situaciji kada jedno hoće nešto više, kada je neko previše napaljen, kada nije dugo i sl. Sta kada je neko previse napaljen? Pa ako si "napaljen" neces svog prijatelja valjda zaskociti, a vjeruj mi, nece bas ni svaku prijateljicu.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 20 vel 2012, 22:07 |
|
|
Iskreno vjerujem u musko-zenska prijateljstva. Ako se pojavi i simpatija neka, ja mislim da je to moguce iskrenim razgovorom rijesiti.Svi smo mi imali ponekad zabluda u zivotu u pogledu odredjenih osoba, ali lijepa rijec i iskrenost su temelj svake komunikacije.
Ne treba biti djubre i zavlaciti ljude sto se tice osjecanja, pruzati neke lazne nade, a sve drugo je moguce prebroditi uspijesno.
Zaboravih, da muske osobe kao prijatelji mnogo objektivnije i hladnokrvnije analiziraju neke zivotne situacije.Prijateljica ce cesto puta biti subjektivna iz namjere da te ne povrijedi i osjecajnosti, dok ce muska osoba reci svoj stav, i pod cijenu da ti njegovo vidjenje u Tom trenutku ne odgovara.
Zato zbilja treba cijeniti hladnokrvnost i cvrst oslonac na zemlji, kad je muski prijatelj u pitanju.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 20 vel 2012, 23:35 |
|
|
Aztec je napisao/la: Vii je napisao/la: Bio bi mudar ako nisi zainteresiran za tu osobu i gledaš je samo kao prijatelja. Valjda tad bas ne bi bio mudar... Kako misliš ne bi bio?!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 20 vel 2012, 23:56 |
|
|
Aztec je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Imam samo jednu pravu prijateljicu koja je istovremeno i zgodna i lijepa i da mi se sviđa a da mogu sa njom biti prijatelj bez ikakvih osvajačkih pretenzija. Uglavnom je teško biti prijatelj recimo u situaciji kada jedno hoće nešto više, kada je neko previše napaljen, kada nije dugo i sl. Sta kada je neko previse napaljen? Pa ako si "napaljen" neces svog prijatelja valjda zaskociti, a vjeruj mi, nece bas ni svaku prijateljicu. Pa neću ako mi se cura fizički ne sviđa i ako znam da nemam prolaza, u suprotnom . Inače, puno lakše je biti prijatelj sa manje seksipilnom curom, nema tu previše pametovanja. . Ili situacija ona usamljena, ti joj rame za plakanje, razumijete se i eto
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 21 vel 2012, 13:35 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: Ženske prijateljice su tu, zato što imaš dobrih muških prijatelja i nakon što si dobar,dobar prijatelj s muškarcom u jednom određenom roku taj muškarac ti lipo kaže kako bi htio imat nešto više.. i onda mu ti fino kažeš"ja ne zelim unistiti nase prijateljstvo, ti se sviđaš mojoj prijateljici"....itd.. e jesi bezobrazna jel čemu prijateljica? Naravno.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 21 vel 2012, 15:23 |
|
|
Vii je napisao/la: Aztec je napisao/la: Valjda tad bas ne bi bio mudar...
Kako misliš ne bi bio?! Pa sto bi se fackao s nekim kog gledam samo kao prijatelja i uz to nisam za nju zainteresiran?
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 21 vel 2012, 15:31 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Prijateljice sa povlasticama.Imam dvije.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 22 vel 2012, 23:14 |
|
|
Aztec je napisao/la: Vii je napisao/la: Kako misliš ne bi bio?! Pa sto bi se fackao s nekim kog gledam samo kao prijatelja i uz to nisam za nju zainteresiran? Očigledno me nisi shvatio dovoljno. Ali nema veze.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 22 vel 2012, 23:29 |
|
|
Imao sam ja prijateljicu sa kojom sam rado chatao, nisam osjećao nikakvu požudu za njom i onda me jednu vecher pozove na kavu i chokoladu, dosadno joj sama u stanu, roditelji otisli na more :) ostalo je roman :)
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 22 vel 2012, 23:31 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
ManInBlack je napisao/la: Imao sam ja prijateljicu sa kojom sam rado chatao, nisam osjećao nikakvu požudu za njom i onda me jednu vecher pozove na kavu i chokoladu, dosadno joj sama u stanu, roditelji otisli na more :) ostalo je roman :) Legendo .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 22 vel 2012, 23:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Gentleman-ski se pohvaliti. Jel 2 puta bez vađenja ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 22 vel 2012, 23:35 |
|
|
Ja imam dosta muških prijatelja, a niti se na ni jednoga ne ložim. U čemu je poanta?! Što ženska ima grudi?! Ili? Ili?
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 22 vel 2012, 23:41 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
BBC je napisao/la: Gentleman-ski se pohvaliti. Jel 2 puta bez vađenja ?
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 23 vel 2012, 11:50 |
|
|
Vii je napisao/la: Ja imam dosta muških prijatelja, a niti se na ni jednoga ne ložim. U čemu je poanta?! Što ženska ima grudi?! Ili? Ili? Pa poenta je u tome što ti oni vjerojatno ne daju povoda da se ložiš na njih :)
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 23 vel 2012, 11:51 |
|
|
BBC je napisao/la: Gentleman-ski je povaliti. Jel 2 puta bez vađenja ?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 23 vel 2012, 12:37 |
|
|
Boze dragi, kad se samo sjetim kakve sam ja sve imao pozive i to od osoba koje su mi se svidjale sto je najzalosnije, a na sta bi ja imao najgluplja moguca pitanja sto bi ikom mogla pasti ikad na pamet , i uz to abnormalna kolicina lijenosti. Neugodno mi je i ovako anoniman to napisati, mislim da bi me htjeli toljagom zatuci.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 23 vel 2012, 14:40 |
|
|
Da mi je ova pamet i ona mladost, je li tako Aztec
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 23 vel 2012, 15:10 |
|
|
Da, da... Samo sto je najgore, covjek kad i pomisli da je pametniji, nakon god. - dvi pocesto opet dodje u istu dilemu. A, valjda cemo napokon biti pametni s 80.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 23 vel 2012, 17:17 |
|
|
Vii je napisao/la: Ja imam dosta muških prijatelja, a niti se na ni jednoga ne ložim. U čemu je poanta?! Što ženska ima grudi?! Ili? Ili? Muški mozak.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: O prijateljstvu Postano: 23 vel 2012, 20:13 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Vii je napisao/la: Ja imam dosta muških prijatelja, a niti se na ni jednoga ne ložim. U čemu je poanta?! Što ženska ima grudi?! Ili? Ili? Pa poenta je u tome što ti oni vjerojatno ne daju povoda da se ložiš na njih :) Priznajem da neki daju, ali ja ih samo gledam kao prijatelje. Možeš pričati s njima o svemu i svačemu, tu su kad ti treba rame za plakanje, pričaš im čak i o ljubavnim jadima.... Što ćeš, kad ih moje oči samo takve vide.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|