|
|
Stranica: 1/10.
|
[ 232 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vii
|
|
Naslov: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 18:00 |
|
|
Zanimljive argumente molimo
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 18:01 |
|
|
Za početak, Pol gasolu jedna zalužena šamarčina.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 18:05 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
"S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo" Teta Vii ,a šta to drugo.. ?
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 18:06 |
|
|
Nisam teta Tetak Mario :) Igrati se u pijesku, istući ga..bla,bla
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 18:08 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Vii je napisao/la: Nisam teta Tetak Mario :) Igrati se u pijesku, istući ga..bla,bla Ok ,ti prva kreni šta bi voljela...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 18:09 |
|
|
Za početak, Pol gasolu jedna zalužena šamarčina. Pol gasola malo po turu.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 18:33 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ja bi rado popio kavicu s Bošnjom demografom , tako da saznam kako izgleda pa da ga lakše mogu naciljati sa snajperom
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 20:04 |
|
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Ne bih se nikada našao ni sa jednim ne-Hrvatom/Hrvaticom, jer su čak i najliberalniji Bošnjaci ili Srbi ponekad iznosili neke stavove koji su Hrvatima po difoltu neprihvatljivi, pa bi taj susret bio prilično čudan.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 20:12 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ja bi rado popio kavicu s Bošnjom demografom , tako da saznam kako izgleda pa da ga lakše mogu naciljati sa snajperom
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 20:14 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Ne bih se nikada našao ni sa jednim ne-Hrvatom/Hrvaticom, jer su čak i najliberalniji Bošnjaci ili Srbi ponekad iznosili neke stavove koji su Hrvatima po difoltu neprihvatljivi, pa bi taj susret bio prilično čudan. Ja bih rado sa zapovjednikom, ali bih pri tome angažirala cijelu ekipu povjesničara, politologa, pravnika, geografa.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 20:17 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Vii je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ja bi rado popio kavicu s Bošnjom demografom , tako da saznam kako izgleda pa da ga lakše mogu naciljati sa snajperom I jasno s tobom Vii, da se ne bi osjetila zapostavljena , ali eto vratio nam se Bošnjo demograf pa mi je tolko milo :cry
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 20:32 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Vii je napisao/la: I jasno s tobom Vii, da se ne bi osjetila zapostavljena , ali eto vratio nam se Bošnjo demograf pa mi je tolko milo :cry
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 20:43 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Družim se samo sa elitom, tako da u prvom redu u obzir dolazi dudu, da u živo raspravljamo i podijelimo male tajne velikih majstora a od žena sa dragicom, imam filing da je lijepa i fina
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 23:44 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Družim se samo sa elitom, tako da u prvom redu u obzir dolazi dudu, da u živo raspravljamo i podijelimo male tajne velikih majstora a od žena sa dragicom, imam filing da je lijepa i fina I ja mislim isto
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 23:46 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Družim se samo sa elitom, tako da u prvom redu u obzir dolazi dudu, da u živo raspravljamo i podijelimo male tajne velikih majstora a od žena sa dragicom, imam filing da je lijepa i fina Traži sliku MRSHO.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 23:54 |
|
|
OT kafu bi volio popit sa Šehom, da je pitam trza li na Latine
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 23:55 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: OT kafu bi volio popit sa Šehom, da je pitam trza li na Latine Znači pališ se na Hrvatice i Bošnjakinje.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 25 vel 2012, 23:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Na kavu sa Ljiljanom Lovrić, seherzadom, Oldskul, emt i Real Gone, s njima bi se moglo pričati satima (ostale trebe se nisu dokazale kao bogzna kakav kapacitet za razgovor). Na pivu sa svim moderatorima i sa ekipom (znaju tko su). Ako treba ići u kakav fajt, uz bok sa Ljiljanom, Marijem i Tulkasom, osim što su mrcine i lokalne kabadahije, mislim da bi stali na crtu i da ne bi bilo uzmaka.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 26 vel 2012, 00:00 |
|
|
Vii je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: OT kafu bi volio popit sa Šehom, da je pitam trza li na Latine Znači pališ se na Hrvatice i Bošnjakinje. Više na ove prve, a najviše na srpkinje
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 26 vel 2012, 00:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Na kavu sa Ljiljanom Lovrić, seherzadom, Oldskul, emt i Real Gone, s njima bi se moglo pričati satima (ostale trebe se nisu dokazale kao bogzna kakav kapacitet za razgovor). Na pivu sa svim moderatorima i sa ekipom (znaju tko su). Ako treba ići u kakav fajt, uz bok sa Ljiljanom, Marijem i Tulkasom, osim što su mrcine i lokalne kabadahije, mislim da bi stali na crtu i da ne bi bilo uzmaka. Koja uvrijeda
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 26 vel 2012, 00:02 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Vii je napisao/la: Znači pališ se na Hrvatice i Bošnjakinje. Više na ove prve, a najviše na srpkinje Pa vidim izjavljuješ da misliš da je dragica lijepa i fina, a s sehom nešto bi mutio na kavi.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 26 vel 2012, 00:06 |
|
|
Dragica čeka moju poruku
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 26 vel 2012, 12:14 |
|
|
Popio bi i sa Vii jedan sokić :P
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 26 vel 2012, 16:47 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Popio bi i sa Vii jedan sokić :P U Komušini.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: S kojom osobom s foruma biste voljeli piti kavu ili, ili....nešto drugo Postano: 26 vel 2012, 16:55 |
|
|
Vii je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Popio bi i sa Vii jedan sokić :P U Komušini. Ma svejedno gdje... U Komušini rijetko pijem sokić
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|