|
|
Stranica: 5/10.
|
[ 248 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 20:56 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Nek se izjasnu ta dva srbina iz hrvatske.vrbosna i ko jos? sisaj ga talijanski bodule  nego zašto vas pavelić proda musoliniju pa zna se......dalmatinci nisu ljudi 
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 21:17 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Bihac, i koje jos? Bihać, Dalmacija, Lika, Međimurje, ali ima još. Ovo mi je trenutno poznato.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 21:18 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 21:19 |
|
|
Tomislav Diablo je napisao/la: Zašto u anketi dijelite BiH samo na Bosnu i Hercegovinu? A kako da se oni između izjasne? A oni iz Cazinske Krajine koji nikakve veze sa Bosnom nemaju? Bolje da ste ostavili samo BiH ili entitete kao odrednicu. Molim lijepo, i Bihaćke Krajine. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 21:21 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Nek se izjasnu ta dva srbina iz hrvatske.vrbosna i ko jos? Vrbosna nije Srbin. Znam sa sigurnošću. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 21:21 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Vii je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Bihac, i koje jos? Bihać, Dalmacija, Lika, Međimurje, ali ima još. Ovo mi je trenutno poznato. Dalmaciju more ljubi, Zagorje je duša tvoja, Lika, Istra tvoje cviće najlipša si zemljo moja , Dalmaciju more ljubi Slavoniju zlatna polja nedam ovaj kamen sivi ovdi rastu dica moja  Ponosan Dalmoš , jedan dio iz Zagore jedan iz Bodula tj. sa otoka 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 21:23 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Vii je napisao/la: Bihać, Dalmacija, Lika, Međimurje, ali ima još. Ovo mi je trenutno poznato.
Dalmaciju more ljubi, Zagorje je duša tvoja, Lika, Istra tvoje cviće najlipša si zemljo moja , Dalmaciju more ljubi Slavoniju zlatna polja nedam ovaj kamen sivi ovdi rastu dica moja  Ponosan Dalmoš , jedan dio iz Zagore jedan iz Bodula tj. sa otoka  Da li je tko spomenuo Zagorje? Tužit ću te djedu Međimurcu da si ga strpao u Zagorje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 21:24 |
|
|
Vii je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Dalmaciju more ljubi, Zagorje je duša tvoja, Lika, Istra tvoje cviće najlipša si zemljo moja , Dalmaciju more ljubi Slavoniju zlatna polja nedam ovaj kamen sivi ovdi rastu dica moja  Ponosan Dalmoš , jedan dio iz Zagore jedan iz Bodula tj. sa otoka  Da li je tko spomenuo Zagorje? Tužit ću te djedu Međimurcu da si ga strpao u Zagorje.  Citirao sam pjesmu Vinka Coce : "Najlipša si zemljo moja " 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 21:25 |
|
|
Vii je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Nek se izjasnu ta dva srbina iz hrvatske.vrbosna i ko jos? Vrbosna nije Srbin. Znam sa sigurnošću.  hvala oko moje malo  ali netreba me branit od bodula fašiste jugotalijan pobegulja utočište našao romskoj četvrti Firence ciao digiću 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 21:27 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Vii je napisao/la: Vrbosna nije Srbin. Znam sa sigurnošću.  hvala oko moje malo  ali netreba me branit od bodula fašiste jugotalijan pobegulja utočište našao romskoj četvrti Firence ciao digiću  I drugi put oko moje sarajevsko. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 21:28 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Vii je napisao/la: Da li je tko spomenuo Zagorje? Tužit ću te djedu Međimurcu da si ga strpao u Zagorje.  Citirao sam pjesmu Vinka Coce : "Najlipša si zemljo moja "  Poštujem ja tvoje citiranje, ali ne možeš Međimurce smatrati Zagorcima. Jasno?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 21:31 |
|
|
Vii je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Citirao sam pjesmu Vinka Coce : "Najlipša si zemljo moja "  Poštujem ja tvoje citiranje, ali ne možeš Međimurce smatrati Zagorcima. Jasno?! Nikad to nisam ni rekao odakle ti to uopće  ? Imam ja Međimurce prijatelje ne brini  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 21:45 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Vii je napisao/la: Poštujem ja tvoje citiranje, ali ne možeš Međimurce smatrati Zagorcima. Jasno?!
Nikad to nisam ni rekao odakle ti to uopće  ? Imam ja Međimurce prijatelje ne brini  . Ne brinem Dalmatinac. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:18 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Nek se izjasnu ta dva srbina iz hrvatske.vrbosna i ko jos? sisaj ga talijanski bodule  nego zašto vas pavelić proda musoliniju pa zna se......dalmatinci nisu ljudi  Aha, dalmatinci nisu ljudi.nego sto su?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:20 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: sisaj ga talijanski bodule  nego zašto vas pavelić proda musoliniju pa zna se......dalmatinci nisu ljudi  Aha, dalmatinci nisu ljudi.nego sto su? govna moj dobri fabrizio 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:20 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Vii je napisao/la: Vrbosna nije Srbin. Znam sa sigurnošću.  hvala oko moje malo  ali netreba me branit od bodula fašiste jugotalijan pobegulja utočište našao romskoj četvrti Firence ciao digiću  Ja, ti boduli.nemoze svak biti tako dobar hrvat ko ti, i volit baju i djenerala mladica...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:21 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: sisaj ga talijanski bodule  nego zašto vas pavelić proda musoliniju pa zna se......dalmatinci nisu ljudi  Aha, dalmatinci nisu ljudi.nego sto su? Pazite što će te reći u svojim konstatacijama. Imam krvi dalmatinske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:21 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Aha, dalmatinci nisu ljudi.nego sto su?
govna moj dobri fabrizio  Cak i tvoj kum zadar1993?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:23 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: govna moj dobri fabrizio  Cak i tvoj kum zadar1993? čast iznimkama možda je on iz Zadarske Zagore....vlaj
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:23 |
|
|
Vii je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Aha, dalmatinci nisu ljudi.nego sto su?
Pazite što će te reći u svojim konstatacijama. Imam krvi dalmatinske. Ako nisi zapazila, ja san dalmatinac.uzivaj u komentarima vrbosne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:25 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Cak i tvoj kum zadar1993?
čast iznimkama možda je on iz Zadarske Zagore....vlaj Slusaj, de malo prodji do skabrnje.sigurno ces im biti miljenik u kaficu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:30 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Cak i tvoj kum zadar1993?
čast iznimkama možda je on iz Zadarske Zagore....vlaj Dijelom, imam i bodulske krvi s materine strane  . Čača s Velebita (baš sa planine )  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:31 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la:
čast iznimkama možda je on iz Zadarske Zagore....vlaj
Slusaj, de malo prodji do skabrnje.sigurno ces im biti miljenik u kaficu. meni je dobro među mojim Hrvatima di god bija. a ti bodulski autonomašu zavuci se u brlog trokuta vis-hvar-jabuka pa surađuj sa Montijem protiv okupatora vlaja sa Dinare gore ps. nestali su splićani, nestali su kaštelani, još malo pa će nestat otoćani sve ima da bude vlaška kraljevina 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:33 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Slusaj, de malo prodji do skabrnje.sigurno ces im biti miljenik u kaficu.
meni je dobro među mojim Hrvatima di god bija. a ti bodulski autonomašu zavuci se u brlog trokuta vis-hvar-jabuka pa surađuj sa Montijem protiv okupatora vlaja sa Dinare gore ps. nestali su splićani, nestali su kaštelani, još malo pa će nestat otoćani sve ima da bude vlaška kraljevina  Pjevat ćemo mi brate vlaju i na Dugom Otoku : "Zagora me rodila ! " 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:34 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Slusaj, de malo prodji do skabrnje.sigurno ces im biti miljenik u kaficu.
meni je dobro među mojim Hrvatima di god bija. a ti bodulski autonomašu zavuci se u brlog trokuta vis-hvar-jabuka pa surađuj sa Montijem protiv okupatora vlaja sa Dinare gore ps. nestali su splićani, nestali su kaštelani, još malo pa će nestat otoćani sve ima da bude vlaška kraljevina  Ti nisi hrvat, vec polutani cigan.vidi se cije si gore list.hrvatske zagorske nisi.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 275 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|