|
|
Stranica: 6/10.
|
[ 248 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:35 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: meni je dobro među mojim Hrvatima di god bija. a ti bodulski autonomašu zavuci se u brlog trokuta vis-hvar-jabuka pa surađuj sa Montijem protiv okupatora vlaja sa Dinare gore ps. nestali su splićani, nestali su kaštelani, još malo pa će nestat otoćani sve ima da bude vlaška kraljevina Pjevat ćemo mi brate vlaju i na Dugom Otoku : "Zagora me rodila ! " nevalja generalizirat Dalmatince ali ovaj talijan me isprovocirao, nemrzim nikoga ali naši stari su govorili: nije džabe pavelić proda dalmaciju....... ima tu dosta istine
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:36 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Vii je napisao/la: Pazite što će te reći u svojim konstatacijama. Imam krvi dalmatinske. Ako nisi zapazila, ja san dalmatinac.uzivaj u komentarima vrbosne. Vrbosna je posebna vrsta.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:37 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Pjevat ćemo mi brate vlaju i na Dugom Otoku : "Zagora me rodila ! " nevalja generalizirat Dalmatince ali ovaj talijan me isprovocirao, nemrzim nikoga ali naši stari su govorili: nije džabe pavelić proda dalmaciju....... ima tu dosta istine Udri ,vojo.tako ti je brat govorija da ustasama u zadru nema mesta.cigance polutano.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:41 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: nevalja generalizirat Dalmatince ali ovaj talijan me isprovocirao, nemrzim nikoga ali naši stari su govorili: nije džabe pavelić proda dalmaciju....... ima tu dosta istine
Udri ,vojo.tako ti je brat govorija da ustasama u zadru nema mesta.cigance polutano. ako si ti Hrvat(a nisi ti si talijanče) ja sam cigan nego reci mi šta imade u firenci? kako napreduje viško-hvarska dijaspora među romima? jeste se udružili u skupljanju bakra?
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:45 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Udri ,vojo.tako ti je brat govorija da ustasama u zadru nema mesta.cigance polutano. ako si ti Hrvat(a nisi ti si talijanče) ja sam cigan nego reci mi šta imade u firenci? kako napreduje viško-hvarska dijaspora među romima? jeste se udružili u skupljanju bakra? Reci mi krepana cigancino, sto kazu tvoji kad im malo pohvalis ratka mladica, te usput izrigas nesto o crkvi.jel radis to, ili ipak zatvoreno u sobici navijes baju.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:50 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: ako si ti Hrvat(a nisi ti si talijanče) ja sam cigan nego reci mi šta imade u firenci? kako napreduje viško-hvarska dijaspora među romima? jeste se udružili u skupljanju bakra?
Reci mi krepana cigancino, sto kazu tvoji kad im malo pohvalis ratka mladica, te usput izrigas nesto o crkvi.jel radis to, ili ipak zatvoreno u sobici navijes baju. bolji su Hrvati cigani čergari nego škrti potalijančeni boduli koji bi rođenog brata ubili za žablji batak..........nego ćuo sam da Mario Monti daje viško-hvarskim izbjeglicama poticaje za skupljanje sekundarnog otpada......kako ide poso Fabrizio moj ljepi?
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 22:53 |
|
|
Nisi mi odgovorija, stojane.sto kazu tvoji na te tvoje stavove.sigurno su ponosni kad zaori koja cetnicka kroz kucu.kakav si ti vic....ali dobro je, malo si skinija masku za pocetak.doce toga jos.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 26 vel 2012, 23:01 |
|
|
ja sam sluša četničku muziku u kući iako smo svi Hrvati ja sam govorio protiv crkve u kući iako smo svi katolici ne krijem da jesam....u čemu je problem Fabrizio? mojih je 5 iz kuće bilo u ratu protiv srba dok si ti ladio jaja u đenovskom zaljevu zato ću ti samo ovo reći: fumare mio cazzo Fabrizio arrivederci Firenza
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 00:12 |
|
|
Maašala šta je naše naše braće iz Bosne, neka hvala Bogu da ste mi živi i zdravi
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 00:42 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Maašala šta je naše naše braće iz Bosne, neka hvala Bogu da ste mi živi i zdravi I ja kažem.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 01:03 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Hrvat iz Hrvatske rođenjem (Osijek), Hrvat iz Hercegovine porijeklom.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 02:13 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jadnim Livnjacima i Duvnjacima nije ponuđena opcija, hehe...a nek sami odaberu Bosna ili Hercegovina, kakogod se osjećaju. U pravu ste, gospodine Ministre. Kao Livnjak porijeklom nikad se nisam osjećao ni Bosancem niti Hercegovcem a ko biva rođen sam u tzv. biH A ne mogu se smatrati ni Ostalim jer bi se osjećao kao Rusin iz Prnjavora Eto, neka bude da sam regionalno nedefinisani Srbenda
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 02:15 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jadnim Livnjacima i Duvnjacima nije ponuđena opcija, hehe...a nek sami odaberu Bosna ili Hercegovina, kakogod se osjećaju. U pravu ste, gospodine Ministre. Kao Livnjak porijeklom nikad se nisam osjećao ni Bosancem niti Hercegovcem a ko biva rođen sam u tzv. biH A ne mogu se smatrati ni Ostalim jer bi se osjećao kao Rusin iz Prnjavora Eto, neka bude da sam regionalno nedefinisani Srbenda Gospodine Aga, Livno zemljopisno pripada Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 02:39 |
|
|
Vii je napisao/la: Gospodine Aga, Livno zemljopisno pripada Bosni. Zemljopisno su ga mogli priključiti i Finskoj ali ljudi se ne bi osjećali Fincima kao što se ne osjećaju ni Bosancima Livnjaci a posebno oni iz donjeg Livanjskog polja odakle sam porijeklom se ne osjećaju Bosancima a ni Hercegovcima mada sa Hercegovinom i Dalmacijom imaju mnogo toga zajedničkog dok sa Bosnom nemaju ama baš ništa Taj kraj je nešto kao kombinacija Hercegovine, Dalmacije i dalm. Zagore, otprilike.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 02:45 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vii je napisao/la: Gospodine Aga, Livno zemljopisno pripada Bosni. Zemljopisno su ga mogli priključiti i Finskoj ali ljudi se ne bi osjećali Fincima kao što se ne osjećaju ni Bosancima Livnjaci a posebno oni iz donjeg Livanjskog polja odakle sam porijeklom se ne osjećaju Bosancima a ni Hercegovcima mada sa Hercegovinom i Dalmacijom imaju mnogo toga zajedničkog dok sa Bosnom nemaju ama baš ništa Taj kraj je nešto kao kombinacija Hercegovine, Dalmacije i dalm. Zagore, otprilike. Ajde da si rekao Dalmaciji, i nekako, ali Finskoj, nikako. S Bosnom, ima.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 02:49 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vii je napisao/la: Gospodine Aga, Livno zemljopisno pripada Bosni. Zemljopisno su ga mogli priključiti i Finskoj ali ljudi se ne bi osjećali Fincima kao što se ne osjećaju ni Bosancima Livnjaci a posebno oni iz donjeg Livanjskog polja odakle sam porijeklom se ne osjećaju Bosancima a ni Hercegovcima mada sa Hercegovinom i Dalmacijom imaju mnogo toga zajedničkog dok sa Bosnom nemaju ama baš ništa Taj kraj je nešto kao kombinacija Hercegovine, Dalmacije i dalm. Zagore, otprilike. Pa kaži Srbin iz Hercegovine i basta. Šta ga komplikuješ...Vidiš da je anketa puna felera, nema ni Hrvata iz Makedonije.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 02:52 |
|
|
Nema Srba iz Crne Gore.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 02:53 |
|
|
Nema Crnogoraca iz Srbije!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 02:54 |
|
|
Vii je napisao/la: Ajde da si rekao Dalmaciji, i nekako, ali Finskoj, nikako. S Bosnom, ima. Finsku sam naveo da bih vam bolje dočarao odnos tih ljudi prema pojmu Bosna a posebno pojmu Bosanac Znači, taj kraj i ti ljudi s jedne strane i Bosna i Bosanci s druge - kao nebo i zemlja
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 02:57 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vii je napisao/la: Ajde da si rekao Dalmaciji, i nekako, ali Finskoj, nikako. S Bosnom, ima. Finsku sam naveo da bih vam bolje dočarao odnos tih ljudi prema pojmu Bosna a posebno pojmu Bosanac Znači, taj kraj i ti ljudi s jedne strane i Bosna i Bosanci s druge - kao nebo i zemlja Imam 10 kolegica iz Livna i osobno sam ih pitala kako se osjećaju. Kao Bosanke ili Hercegovke. Svaka je odgovorila kao Bosanka.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 03:04 |
|
|
Vii je napisao/la: Imam 10 kolegica iz Livna i osobno sam ih pitala kako se osjećaju. Kao Bosanke ili Hercegovke. Svaka je odgovorila kao Bosanka. Šta su kolegice? Možda muslimanke Šalu na stranu, možda u Livnu da i ima takvih slučajeva ali u donjem Livanjskom polju situacija je sasma drugačija, ne u smislu da bi se neko uvrijedio da ga nazovete Bosancem već jednostavno, ljudi se ne osjećaju tako
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 03:24 |
|
|
Vii je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Finsku sam naveo da bih vam bolje dočarao odnos tih ljudi prema pojmu Bosna a posebno pojmu Bosanac Znači, taj kraj i ti ljudi s jedne strane i Bosna i Bosanci s druge - kao nebo i zemlja Imam 10 kolegica iz Livna i osobno sam ih pitala kako se osjećaju. Kao Bosanke ili Hercegovke. Svaka je odgovorila kao Bosanka. kontaš?
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 03:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: ne u smislu da bi se neko uvrijedio da ga nazovete Bosancem već jednostavno, ljudi se ne osjećaju tako Pače, da se nadovežem na ovo da ne bih ostao nedorečen To je vrijedilo do rata, od rata naovamo, sam pojam Bosanac među Srbima je derogiran, Srbi Hercegovci i dalje ostaju Hercegovci ali reći Srbinu iz Srpske i to iz dijela koji se formalno smatra Bosnom da je Bosanac je kao prdnuti u čabar
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 03:45 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vii je napisao/la: Imam 10 kolegica iz Livna i osobno sam ih pitala kako se osjećaju. Kao Bosanke ili Hercegovke. Svaka je odgovorila kao Bosanka. Šta su kolegice? Možda muslimanke Šalu na stranu, možda u Livnu da i ima takvih slučajeva ali u donjem Livanjskom polju situacija je sasma drugačija, ne u smislu da bi se neko uvrijedio da ga nazovete Bosancem već jednostavno, ljudi se ne osjećaju tako Ne, Hrvatice su. Ja samo govorim ono što je meni rečeno.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Korisnici foruma, anketa Postano: 27 vel 2012, 03:46 |
|
|
Vii je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Šta su kolegice? Možda muslimanke Šalu na stranu, možda u Livnu da i ima takvih slučajeva ali u donjem Livanjskom polju situacija je sasma drugačija, ne u smislu da bi se neko uvrijedio da ga nazovete Bosancem već jednostavno, ljudi se ne osjećaju tako Ne, Hrvatice su. Ja samo govorim ono što je meni rečeno.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|