Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27056 Lokacija: Heartbreak Hotel
Nađoh na youtube jednu zanimljivu srbijansku igranu TV seriju - Vojna Akademija, koja govori o životu polaznika zrakoplovne vojne akademije vojske Srbije. Na stranu politika, meni je radnja baš super, neka mješavina TOP GUN-a i VRATIĆE SE RODE, propaganda namjenjena privlačenju mladih na upis u vojne akademije, ali propaganda koja je uspjela tj koja je prevazišla propagandu i dobila i neke druge umjetničke vrijednosti i nije nimalo huškačka, naprotiv.
Trailer i par karakterističnih scena:
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Nađoh na youtube jednu zanimljivu srbijansku igranu TV seriju - Vojna Akademija, koja govori o životu polaznika zrakoplovne vojne akademije vojske Srbije. Na stranu politika, meni je radnja baš super, neka mješavina TOP GUN-a i VRATIĆE SE RODE, propaganda namjenjena privlačenju mladih na upis u vojne akademije, ali propaganda koja je uspjela tj koja je prevazišla propagandu i dobila i neke druge umjetničke vrijednosti i nije nimalo huškačka, naprotiv.
Baš malopre odgledah na tv-u 14.epizodu, najavili su na početku da ima ukupno 16. Svaku drugu propustim, moraću da skinem sa neta, u početku sam mislila da je klinačka i pomalo treš serija, ali postaje sve slađa.
Ja završila prvu sezonu...super je, iako ima dosta brutalnosti i sexa, ostaje dominantan akcenat priče - večita prljava borba za vlast i propratne intrige.
@Leb, skinula sam do 5. ep. II serijala, mislim da neću izdržati da ne gledam ovih dana :)
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
Ja nisam izdrzao... odgledao sam neki dan 1 sezonu i 5 epizoda druge, sve u komadu negdje od 5 poslije podne pa sve do 6 ujutro. A nije da nisam imao pametnijeg, odnosno produktivnijeg posla. Al nisam mogao stati...
Cujem da svi hvale i "The Wire"... To sam skinuo svih 5 sezona, al morat ce pricekati neko drugo vrijeme za gledanje.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Ja nisam izdrzao... odgledao sam neki dan 1 sezonu i 5 epizoda druge, sve u komadu negdje od 5 poslije podne pa sve do 6 ujutro. A nije da nisam imao pametnijeg, odnosno produktivnijeg posla. Al nisam mogao stati...
Cujem da svi hvale i "The Wire"... To sam skinuo svih 5 sezona, al morat ce pricekati neko drugo vrijeme za gledanje.
Ja sam podelila na 3 dana bar.. Ima neko gori od mene
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.