|
|
Stranica: 2/204.
|
[ 5095 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 13:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Za Junuza Djipala - jesu li ljepše zagrebačke trebe od zeničkih (prijeratne i poslijeratne)? Čovjek ostario, sad mu svaka lijepa.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 13:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60791 Lokacija: DAZP HQ
|
tko bi rekao da će ovo dijete na slici biti financijer Herceg-Bosne i protivnik jedne i jedine.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 13:53 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
dudu je napisao/la: tko bi rekao da će ovo dijete na slici biti financijer Herceg-Bosne i protivnik jedne i jedine. Jednom kad izume vremenski stroj ,ministar će ko John Connor u filmu Terminator morat bježat od ubojica,u ovom slučaju AID-ovih agenata.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 13:54 |
|
|
poslat ćemo i mi svog agenta da mu dobro stegne točkove na biciklu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 13:55 |
|
|
Imam priliku preseliti u Australiju. Ali daleko mi to. I dosadilo mi mijenjati države. Kao Cigo sam postao.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 13:55 |
|
|
MRSHO je napisao/la: emt, tko je bolji, ja ili dudu? Mrsho, ti si zgodniji definitivno, al' dudica je ljubica, a lici i na Roberta Kurbasu malo ;)
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 13:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
emt je napisao/la: MRSHO je napisao/la: emt, tko je bolji, ja ili dudu? Mrsho, ti si zgodniji definitivno, al' dudica je ljubica, a lici i na Roberta Kurbasu malo ;) A gdje je Ministar na toj skali?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 13:58 |
|
|
BBC je napisao/la: Imam priliku preseliti u Australiju. Ali daleko mi to. I dosadilo mi mijenjati države. Kao Cigo sam postao. Junuz je mladji od tebe pod jedan ! Po dva ne seli se nigdje, rekla sam ti.Da smo mi pcelinji rod, a ne ljudski tebe bi matica ( glavna ona, davno ubila kao truta.Sigurno !
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:01 |
|
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Imam priliku preseliti u Australiju. Ali daleko mi to. I dosadilo mi mijenjati države. Kao Cigo sam postao. Junuz je mladji od tebe pod jedan ! Po dva ne seli se nigdje, rekla sam ti.Da smo mi pcelinji rod, a ne ljudski tebe bi matica ( glavna ona, davno ubila kao truta.Sigurno ! Koji ću *** u Australiji. - ima posla na sve strane - sunčano čitave godine - lijepe pješčane plaže - palme i zelenilo na plažama - lijepa naselja van centra grada, velike kuće, jeftina kvadratura - već unaprijed znam jezik Ček malo ?
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: Mrsho, ti si zgodniji definitivno, al' dudica je ljubica, a lici i na Roberta Kurbasu malo ;) A gdje je Ministar na toj skali? Ti si nesto drugo, čitavo moje Sarajevo u jednom komadu !Al ne multi- kulti,sadašnje, već ono sto ga se ne sjećam.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
emt je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: A gdje je Ministar na toj skali?
Ti si nesto drugo, čitavo moje Sarajevo u jednom komadu !Al ne multi- kulti,sadašnje, već ono sto ga se ne sjećam. Izbjegavanje odgovora, rušiš mi reputaciju...ko kad neko o curi govori da je "dobre duše".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: Ti si nesto drugo, čitavo moje Sarajevo u jednom komadu !Al ne multi- kulti,sadašnje, već ono sto ga se ne sjećam. Izbjegavanje odgovora, rušiš mi reputaciju...ko kad neko o curi govori da je "dobre duše". čestitam na 14.000 postu
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:05 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Izbjegavanje odgovora, rušiš mi reputaciju...ko kad neko o curi govori da je "dobre duše". čestitam na 14.000 postu Hvala, ubrzao sam tempo kad mi se dudu približio.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:06 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: Ti si nesto drugo, čitavo moje Sarajevo u jednom komadu !Al ne multi- kulti,sadašnje, već ono sto ga se ne sjećam. Izbjegavanje odgovora, rušiš mi reputaciju...ko kad neko o curi govori da je "dobre duše". ti si dobar čovjek, što ti više treba. zaista, izgled nije presudan.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: čestitam na 14.000 postu
Hvala, ubrzao sam tempo kad mi se dudu približio. smanjio sam zaostatak na 620 i ode opet preko 750.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:12 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Izbjegavanje odgovora, rušiš mi reputaciju...ko kad neko o curi govori da je "dobre duše". ti si dobar čovjek, što ti više treba. zaista, izgled nije presudan. Fakat, duša je samo važna, sve ostalo je prolazno.Šta se bunis ? To je nesto sto ostaje, poslije sati provedenih u fitnesu, bora, viška kg i sijedih u kosi A Sarajevo volim definitivno, nisi oštećen !
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:13 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: ti si dobar čovjek, što ti više treba. zaista, izgled nije presudan. Fakat, duša je samo važna, sve ostalo je prolazno.Šta se bunis ? To je nesto sto ostaje, poslije sati provedenih u fitnesu, bora, viška kg i sijedih u kosi A Sarajevo volim definitivno, nisi oštećen ! De se korigiraj, ispada kao da govoriš o meni, a ne o nečemu apstraktnom.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:13 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Aaa nemoguće!! Imao sam potpuno isto biciklo kad sam imao 3 godine. Nisam silazio s ovog. A ovo je slikano tjedan-dva pred 2 rođendan, dakle napredno dete! To za bicikl me uopće ne čudi, ko se sjeća ondašnjih robnih kuća zna da je ponuda bila vrlo skromna, ne bi me čudilo da se u cijeloj Jugoslaviji za djecu u uzrastu od 2-4 godine mogla naći samo 2 bicikla, taj, i valjda neka ženska verzija. Ovaj crveni je ženski
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: Fakat, duša je samo važna, sve ostalo je prolazno.Šta se bunis ? To je nesto sto ostaje, poslije sati provedenih u fitnesu, bora, viška kg i sijedih u kosi A Sarajevo volim definitivno, nisi oštećen ! De se korigiraj, ispada kao da govoriš o meni, a ne o nečemu apstraktnom. Šta hoćeš da korigiram ?Sporokontajuca sam !
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:18 |
|
|
emt je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: De se korigiraj, ispada kao da govoriš o meni, a ne o nečemu apstraktnom.
Šta hoćeš da korigiram ?Sporokontajuca sam ! Bore, višak kg, sijede u kosi, ispada ko da govoriš o meni, a govoriš o nekakvom preživljavanju duše i sl.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:19 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: A ovo je slikano tjedan-dva pred 2 rođendan, dakle napredno dete! To za bicikl me uopće ne čudi, ko se sjeća ondašnjih robnih kuća zna da je ponuda bila vrlo skromna, ne bi me čudilo da se u cijeloj Jugoslaviji za djecu u uzrastu od 2-4 godine mogla naći samo 2 bicikla, taj, i valjda neka ženska verzija. Ovaj crveni je ženski Pa da, nestalo muške (plave) verzije, a babo nije htio uplakano dijete pa uzeo taj zadnji.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: Šta hoćeš da korigiram ?Sporokontajuca sam ! Bore, višak kg, sijede u kosi, ispada ko da govoriš o meni, a govoriš o nekakvom preživljavanju duše i sl. Ispravicu kad posaljes sliku sa 101,5 kg Te kad si beba, jedino mogu probuditi majcinske osjećaje.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:31 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
emt je napisao/la: MRSHO je napisao/la: emt, tko je bolji, ja ili dudu? Mrsho, ti si zgodniji definitivno, al' dudica je ljubica, a lici i na Roberta Kurbasu malo ;)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:41 |
|
|
Pitanje za forumaša BBC, iz koje si općine porijeklom?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:43 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pitanje za forumaša BBC, iz koje si općine porijeklom? Ne mogu to reći. Odstranim 30% načina provociranja. Neka misle da sam iz Kragujevca.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|