|
|
Stranica: 3/204.
|
[ 5095 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:43 |
|
|
MRSHO je napisao/la: emt je napisao/la: Mrsho, ti si zgodniji definitivno, al' dudica je ljubica, a lici i na Roberta Kurbasu malo ;) Dje nestade veliki učitelj ? Da nije Edina na FB ? Veliki učitelj je slab na ženski rod, da ga Edina ne uclani u SDP ?
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:44 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
emt je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Dje nestade veliki učitelj ? Da nije Edina na FB ? Veliki učitelj je slab na ženski rod, da ga Edina ne uclani u SDP ? Hahah to on i hoće... da "ruje iz nutra"
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pitanje za forumaša BBC, iz koje si općine porijeklom? Ne mogu to reći. Odstranim 30% načina provociranja. Neka misle da sam iz Kragujevca. Nitko do sada nije odbio odgovor. Moraš barem dati regiju - Hercegovina, Bosna, Završje, Posavina.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:47 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pitanje za forumaša BBC, iz koje si općine porijeklom? To je jedan od misterija ovog foruma,krije tu informaciju ko zmija noge. Evo imam isto to pitanje za susjeda MiB-a.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:48 |
|
|
BBC je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pitanje za forumaša BBC, iz koje si općine porijeklom? Ne mogu to reći. Odstranim 30% načina provociranja. Neka misle da sam iz Kragujevca. Blizina Trebinja, sad koja hrvatska mjesta manja tu imaju Ali definitivno je manje mjesto neko, gradić gdje je prije rata a možda i sad živjelo i bosnjacko stanovništvo 50 / 50 % To je pomoć , ko poznaje taj kraj !
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:51 |
|
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Ne mogu to reći. Odstranim 30% načina provociranja. Neka misle da sam iz Kragujevca.
Blizina Trebinja, sad koja hrvatska mjesta manja tu imaju Ali definitivno je manje mjesto neko, gradić gdje je prije rata a možda i sad živjelo i bosnjacko stanovništvo 50 / 50 % To je pomoć , ko poznaje taj kraj ! Ja mislim da je Hercegovac,na granici D.Zagore i Hercegovine,tako nešto... Spomenio je da je išao u Kardeljevo po hash ,pa onda ne smatra Hercegovinom Jablanicu jer nema kamena,pratio sam malo šta piše.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:53 |
|
|
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Ne mogu to reći. Odstranim 30% načina provociranja. Neka misle da sam iz Kragujevca.
Blizina Trebinja, sad koja hrvatska mjesta manja tu imaju Trebinje je lijep grad. Ne znam kakv je bio dok ste vi tamo živjeli.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:57 |
|
|
emt je napisao/la: Ali definitivno je manje mjesto neko, gradić gdje je prije rata a možda i sad živjelo i bosnjacko stanovništvo 50 / 50 % To je pomoć , ko poznaje taj kraj !
Nije istina, ne furaj se da sam toliko multi-vitamin. Muslimana u čitavoj općini bilo 5%-9%. Samo je moja ulica imala takav omjer. Danas bih volio da sam život proveo u hrvatski čistoj sredini. Od vas sam prihvatio lijenost. A ja sam inače vrijedan dečko.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: Ali definitivno je manje mjesto neko, gradić gdje je prije rata a možda i sad živjelo i bosnjacko stanovništvo 50 / 50 % To je pomoć , ko poznaje taj kraj !
Nije istina, ne furaj se da sam toliko multi-vitamin. Muslimana u čitavoj općini bilo 5%-9%. Samo je moja ulica imala takav omjer. Danas bih volio da sam život proveo u hrvatski čistoj sredini. Od vas sam prihvatio lijenost. A ja sam inače vrijedan dečko. Ljubuški ili TG.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 14:58 |
|
|
Kao da je vojna tajna odakle je tko . MiB je Husino ili Kiseljak, obzirom da momkovao po Husinu, tu je to !Možda sad živi u Tz negdje na Bulevaru !
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:00 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: Ali definitivno je manje mjesto neko, gradić gdje je prije rata a možda i sad živjelo i bosnjacko stanovništvo 50 / 50 % To je pomoć , ko poznaje taj kraj !
Nije istina, ne furaj se da sam toliko multi-vitamin. Muslimana u čitavoj općini bilo 5%-9%. Samo je moja ulica imala takav omjer. Danas bih volio da sam život proveo u hrvatski čistoj sredini. Od vas sam prihvatio lijenost. A ja sam inače vrijedan dečko. Ti si onaj trut Pavle iz crtanih o pcelici maji ! Ne vadi se !
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
|
|
ManInBlack je napisao/la: Sad ću čekat emt da se označi pod Sarajevo i tako otkrije svoj profil... očekuj zahtjev za prijateljstvo :P
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
|
|
emt je veeeelika muslimanka s obzirom da je iz Bistrika iliti općine Stari Grad...to je baš prastaro jezgro Sarajeva, naselja oko Baščaršije, općina u kojoj su braća Muslimani i prije rata bili 3/4 stanovništva.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:03 |
|
|
emt je napisao/la: Kao da je vojna tajna odakle je tko . MiB je Husino ili Kiseljak, obzirom da momkovao po Husinu, tu je to !Možda sad živi u Tz negdje na Bulevaru !
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60791 Lokacija: DAZP HQ
|
MRSHO je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Sad ću čekat emt da se označi pod Sarajevo i tako otkrije svoj profil... očekuj zahtjev za prijateljstvo :P e moj, pa ti se otkrio ko mlada na prvoj bračnoj noći.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:06 |
|
|
emt je napisao/la: Kao da je vojna tajna odakle je tko . MiB je Husino ili Kiseljak, obzirom da momkovao po Husinu, tu je to !Možda sad živi u Tz negdje na Bulevaru ! Pa di će nego u Husino, to ti je metropola za sva Hrvatska sela oko Tuzle.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je veeeelika muslimanka s obzirom da je iz Bistrika iliti općine Stari Grad...to je baš prastaro jezgro Sarajeva, naselja oko Baščaršije, općina u kojoj su braća Muslimani i prije rata bili 3/4 stanovništva. Reis Ceric nam je kućni prijatelj ! Mislim da je to dovoljan pokazatelj i smijernica !
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:09 |
|
|
emt je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: emt je veeeelika muslimanka s obzirom da je iz Bistrika iliti općine Stari Grad...to je baš prastaro jezgro Sarajeva, naselja oko Baščaršije, općina u kojoj su braća Muslimani i prije rata bili 3/4 stanovništva. Reis Ceric nam je kućni prijatelj ! Mislim da je to dovoljan pokazatelj i smijernica !
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:10 |
|
|
dudu je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Sad ću čekat emt da se označi pod Sarajevo i tako otkrije svoj profil... očekuj zahtjev za prijateljstvo :P
e moj, pa ti se otkrio ko mlada na prvoj bračnoj noći. A konja, majke ti Issove Nema me više u anketi
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:11 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Dobro mjesto za rolanje a i zimske radosti.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
|
|
dudu je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Sad ću čekat emt da se označi pod Sarajevo i tako otkrije svoj profil... očekuj zahtjev za prijateljstvo :P
e moj, pa ti se otkrio ko mlada na prvoj bračnoj noći. Morala sam se zamaskirati na FB, obzirom da je MiB dilovao informacije. Nadimak mi je na profilu a Sarajevo sam ukinula isto.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
|
emt je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: emt je veeeelika muslimanka s obzirom da je iz Bistrika iliti općine Stari Grad...to je baš prastaro jezgro Sarajeva, naselja oko Baščaršije, općina u kojoj su braća Muslimani i prije rata bili 3/4 stanovništva. Reis Ceric nam je kućni prijatelj ! Mislim da je to dovoljan pokazatelj i smijernica ! Znači dedo partizan istjerao Židova i "nacionalizirao" kuću i imanje.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:12 |
|
|
mario_cro je napisao/la: emt je napisao/la: Kao da je vojna tajna odakle je tko . MiB je Husino ili Kiseljak, obzirom da momkovao po Husinu, tu je to !Možda sad živi u Tz negdje na Bulevaru ! Pa di će nego u Husino, to ti je metropola za sva Hrvatska sela oko Tuzle. Ma kakvo Husino, tu su same umišljene komunjare Ja sam ti sa majevičkih visova
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:12 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Dobro mjesto za rolanje a i zimske radosti. A čini mi se da sam uočio i neku Zinetu na penđeru, oćima je kurišem.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|