|
|
Stranica: 4/204.
|
[ 5095 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:13 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: Reis Ceric nam je kućni prijatelj ! Mislim da je to dovoljan pokazatelj i smijernica ! Kad su me to slikali, čovječe ?
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60791 Lokacija: DAZP HQ
|
MRSHO je napisao/la: dudu je napisao/la: e moj, pa ti se otkrio ko mlada na prvoj bračnoj noći. A konja, majke ti Issove Nema me više u anketi nakon što sam vas našao na fejsu, mjenjam mišljenje, prvi je Ministar, pa Mrsho, pa tek onda ja. Ministre, ti si totalna faca, nestvaran lik.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: MRSHO je napisao/la: A konja, majke ti Issove Nema me više u anketi nakon što sam vas našao na fejsu, mjenjam mišljenje, prvi je Ministar, pa Mrsho, pa tek onda ja. Ministre, ti si totalna faca, nestvaran lik. O čemu se radi?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Dobro mjesto za rolanje a i zimske radosti. A čini mi se da sam uočio i neku Zinetu na penđeru, oćima je kurišem. Hoćeš ti to, a imaš zafrkane oci ! Jbg ko ne bi skrenuo sa Allahovog puta ? I slova sa kvacicama ja razlikujem odlicno !
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:17 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: e moj, pa ti se otkrio ko mlada na prvoj bračnoj noći. Morala sam se zamaskirati na FB, obzirom da je MiB dilovao informacije. Nadimak mi je na profilu a Sarajevo sam ukinula isto. Past će i te maske, naši obavještajci će to sredit dudu je napisao/la: nakon što sam vas našao na fejsu, mjenjam mišljenje, prvi je Ministar, pa Mrsho, pa tek onda ja. Ministre, ti si totalna faca, nestvaran lik. Dobro ti stoji odijelo...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:18 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: nakon što sam vas našao na fejsu, mjenjam mišljenje, prvi je Ministar, pa Mrsho, pa tek onda ja. Ministre, ti si totalna faca, nestvaran lik. O čemu se radi? nabasao sam na profile tebi i Mrshi, i odlučih da se više neću kručit, neumjesno je. Mrsho na slici okružen s tri trebe, a meni slika iz crkve.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:20 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Dobro ti stoji odijelo... e jbg, sad sam se i ja morao odjaviti, glupo je da neprijatelj zna s kako zgodnim ljudima ima posla.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:21 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Sva sreća nemam facebook. Ponekad koristim od mame doduše.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:23 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: O čemu se radi? nabasao sam na profile tebi i Mrshi, i odlučih da se više neću kručit, neumjesno je. Mrsho na slici okružen s tri trebe, a meni slika iz crkve. Ti si najsarmantniji, u tome ti ne mogu parirati. Definitivno ! Bez obzira na tjelesne atribute i Ministrove stomacne plocice, Mrshino tijelo sportiste !Sarm je 5 bodova.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: O čemu se radi? nabasao sam na profile tebi i Mrshi, i odlučih da se više neću kručit, neumjesno je. Mrsho na slici okružen s tri trebe, a meni slika iz crkve. A meni slika na ručku u kući, a nema žeMskih osim sestre, big deal.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:26 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: nabasao sam na profile tebi i Mrshi, i odlučih da se više neću kručit, neumjesno je. Mrsho na slici okružen s tri trebe, a meni slika iz crkve. Ti si najsarmantniji, u tome ti ne mogu parirati. Definitivno ! Bez obzira na tjelesne atribute i Ministrove stomacne plocice, Mrshino tijelo sportiste !Sarm je 5 bodova. ajde šta ga tješiš, treći je i gotovo! dudu je napisao/la: e jbg, sad sam se i ja morao odjaviti, glupo je da neprijatelj zna s kako zgodnim ljudima ima posla. Dobro zboriš, to je naše tajno oružje!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:28 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Dobro ti stoji odijelo... Kao malo dijete
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: nabasao sam na profile tebi i Mrshi, i odlučih da se više neću kručit, neumjesno je. Mrsho na slici okružen s tri trebe, a meni slika iz crkve. A meni slika na ručku u kući, a nema žeMskih osim sestre, big deal. izgledaš kao trokrilni ormar na toj slici. sestra ti je plaha, prozračna, fina, a ti tipični dinaroid.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:30 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Dobro ti stoji odijelo... Kao malo dijete jel se na mene odnosi? pa jesam nekako isuviše mlad ispao, a sviđa mi se slika što izgleda koda imam metar i pol u ramenima, bilder.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:33 |
|
|
BBC, jel to državni udar na jednu i jedinu ?Dok BBC stoji na braniku domovine, vi razglabate o slikama na FB
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Preskočila si za dedu i nacionaliziranu kuću. Znači istina je blizu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:36 |
|
|
BBC je napisao/la: Preskočila si za dedu i nacionaliziranu kuću. Znači istina je blizu. Ko bolan ?
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:36 |
|
|
dudu je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Kao malo dijete jel se na mene odnosi? pa jesam nekako isuviše mlad ispao, a sviđa mi se slika što izgleda koda imam metar i pol u ramenima, bilder. Da, na tebe se odnosilo.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:37 |
|
|
Ova tema puna metroseksualaca. Gadljivo čitati kako muškarci pričaju kako im odijela stoje.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Ova tema puna metroseksualaca. Gadljivo čitati kako muškarci pričaju kako im odijela stoje. @bbc, mi pričamo o slikama i osobama :), otkrićemo mi i tebe, naši anonimusi dobili zadatak da te uprate :) emt, odakle si ti rodom?
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:46 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: BBC je napisao/la: Ova tema puna metroseksualaca. Gadljivo čitati kako muškarci pričaju kako im odijela stoje. emt, odakle si ti rodom? Lafo ne znaš, a opisivao mi nebo iznad Sehera. Kaže čekaj pitam kolegu .
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:48 |
|
|
emt je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: emt, odakle si ti rodom? Lafo ne znaš, a opisivao mi nebo iznad Sehera. Kaže čekaj pitam kolegu . Kroz glavu mi se vrti jedna ženska osoba koja je napustila Tz i preselila u Sa, a kuda je dalje nemam pojma
|
|
Vrh |
|
|
Dragica88
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 03 ožu 2012, 15:49 |
|
|
@MRSHO zašto je moj inbox još uvijek prazan!!?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
|
Meni jedan na FB zatražila prijateljstvo. Zove se isto kao Emt, ali je balavica, jedva 18 godina. Tko tu nešto muti ?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
|
|
Dragica88 je napisao/la: @MRSHO zašto je moj inbox još uvijek prazan!!?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|