Odavno te lipšu nisan čuja, sve ti riči pizaju ka zlato Pivaš oriš o jubavi zboriš ponosiš se imenom i glasom štuješ povist, zemlju roda moga Uzoritu svak te sluša rado Tepliš dušu i lagodiš srcu Intrigaješ i staro i mlado
Pismo mora kamena i škoja Dalmatinska lipa pismo moja prođi noćas pjacon ikaleton zapivaj mi srcon i dišpetom
Pismo moja , pismo Dalmacije uveja bi da mi tebe nije Ti si moja radost i lipota Zlatna nota i kapja života
Otvori mi ponistre i škure da te slušan do u sitne ure
Klapo moja pismon me u srići Narani mi dušu lipon riči
Pismo moja kamena i škoja Dalmatinska lipa pismo moja
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
Wind je napisao/la:
Dalmatinska lipa pismo moja
Odavno te lipšu nisan čuja, sve ti riči pizaju ka zlato Pivaš oriš o jubavi zboriš ponosiš se imenom i glasom štuješ povist, zemlju roda moga Uzoritu svak te sluša rado Tepliš dušu i lagodiš srcu Intrigaješ i staro i mlado
Pismo mora kamena i škoja Dalmatinska lipa pismo moja prođi noćas pjacon ikaleton zapivaj mi srcon i dišpetom
Pismo moja , pismo Dalmacije uveja bi da mi tebe nije Ti si moja radost i lipota Zlatna nota i kapja života
Ako smijem se nadovezati na ovo forumašice Wind :
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.