|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 81 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 00:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60071 Lokacija: DAZP HQ
|
tko je za da ga se nastavi reklamirat?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 00:16 |
|
|
Dudu, priznaj da si profesionalno ljubomoran na Jack-ovo znanje, a vjerovatno je i zgodniji od tebe ?Ko prizna pola mu se dodaje !
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 00:20 |
|
|
priznajem za znanje, frajer rastura u galaksiji, ali fizički mi ne može ni prismrdit, iako ima biseps od 56 cm.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 00:23 |
|
|
To nakon 999. genocida ?
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 00:25 |
|
|
dudu je napisao/la: priznajem za znanje, frajer rastura u galaksiji, ali fizički mi ne može ni prismrdit, iako ima biseps od 56 cm. Znala sam da je neki frajer u pitanju, koji ti je konkurencija sto se tice misicne mase, ne bi ti radi demografije samo bio tako ljubomoran. Jack, sta je sa bicepsima ?Jel ' ovo istina ?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 00:26 |
|
|
a ma jesi ti to malo nešto ljubomorna?
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 00:29 |
|
|
dudu je napisao/la: a ma jesi ti to malo nešto ljubomorna? Znas da ja mislim da si ti najzgodniji, uz jedan mali izuzetak !
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 00:32 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: a ma jesi ti to malo nešto ljubomorna? Znas da ja mislim da si ti najzgodniji, uz jedan mali izuzetak ! kakav mali izuzetak, veliki izuzetak od 190 cm i 95 kg. nego, ne začatavaj mi temu, stvar je maksimalno ozbiljna. ne smijem ni reći Jacku da si Bošnjakinja iz šehera, dobit će osip od jada kud se vucaraju potencijalne poklapateljice.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 00:38 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Znas da ja mislim da si ti najzgodniji, uz jedan mali izuzetak ! kakav mali izuzetak, veliki izuzetak od 190 cm i 95 kg. nego, ne začatavaj mi temu, stvar je maksimalno ozbiljna. ne smijem ni reći Jacku da si Bošnjakinja iz šehera, dobit će osip od jada kud se vucaraju potencijalne poklapateljice. Sve je to velikobosnjacka politika, koju su osmislili stratezi poput Jack-a! Mi 100% patriotkinje smo samo njeno orudje !
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 00:41 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: kakav mali izuzetak, veliki izuzetak od 190 cm i 95 kg. nego, ne začatavaj mi temu, stvar je maksimalno ozbiljna. ne smijem ni reći Jacku da si Bošnjakinja iz šehera, dobit će osip od jada kud se vucaraju potencijalne poklapateljice. Sve je to velikobosnjacka politika, koju su osmislili stratezi poput Jack-a! Mi 100% patriotkinje smo samo njeno orudje ! nemoj da ti se omakne i da rodiš škutorčića.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 00:47 |
|
|
jesmo ih isprovocirali, bog ti jada, odmah otvorili temu ni manje, ni više nego Zapadna Hercegovina. i onda ulijeće Jack sa svojim komentarom. btw Jacko, ponudit ćemo ti da biraš između naših tehničara, izaberi Mirkovog rođaka, on je najbolji od dvanaestorice. Citat: Prilicno glup, ali debilan pravoslavni vlaski narod, pokatolicen krajem 18 stoljeca masovno.Tu su bili katuni i vecinom Muslimanski gradici i sela prije.Poslije su dolazili pravoslavni, i tako.Did od ratnog zlocinca Luburica je bio Srbin.I on je sam znao da kaze.Jarane, mi u zapadnoj Hercegovini smo ti svi Srbi.Moj pradida ti je bio Srbin.Tretirati ih kao pravoslavne vlahe, a ne kao katoljike.Sto se tice zapadne Hercegovine
Postoji jedna prica s krajem 1945 desava se na planini Vranica.Jedno jedino kao mujo od majke katolicko selo.Dolazi skupina pijanih ustasha iz Ljubuskog, i vice.******, i pocinju psovati, ulaze u susjedno Muslimansko selo, medju njima uspjeli su nagovoriti mjestane tog seoceta.Epilog je jasan.Odmah poslije dolaska Titovih partizana nijedan katolik nije dosao u to selo.Glupa pravoslavna vlaska gamad iz Zapadne Hercegovine.Sem sto obrcu picerije, i kao pijacice ubijaju postene Hrvate dole.Posve je jasno da stari Hrvati Zagreba mrze tu skutorsku gamad a ko ih voli, da budem iskren.Ne zanima sudbina tog sela prije 70 godina
Lukav neprijatelj, ali prilicno naivan, u zamisli da ce nesto ostvariti.20 godina nisu Bosnjaci uzeli nijednu opcinu dosad, gdje su vecina, koja nema prefiks Bosnjacka, kao Hdz i sve te stranke.Kad se Bosnjaci budu bavili tim problemom, bit ce nasa i zapadna Hercegovina
Niko ih ne vole, zive u coporima kao Albanci.Mentalitet im je u srednjem vijeku, imaju istu logiku dole.Gledaju kako da zajebu naivne, a imas takvih sijaset, posebno u Hrvatskoj.Par mrtvih skutorskih glavica je palo u Zagrebu, jer ih svak tretira gore od stoke
Uglavnom bastionici ustaskog pokreta, svakog napada na Bosnjake u zadnjih 200 godina.Umjesto sto poklapamo ustaska sela oko Tuzle, trebali bi se zabaviti i njima
No, postoji jos jedna stvar.1955 niko nije znao da to selo je imalo katolicku vecinu na Vranici.Danas, mi moramo da napravimo homogen prostor.Ako ne do 2025, nek radimo na tome.Iduca generacija mora da bude vaspitana.Dobar skutor je .... skutor.I kraj price.Zabijemo ih tamo kad zatreba.I kraj price.Idemo dalje.
Sem sto su pijavice, kradu humanitaru i rade najcrnje poslove, i zive kao hijene u 2 selektivna grada.Nisu sposobni da nista naprave.Poznati po tome da 1973 su molili Dzemu Bijedica, da im uvede struju u Siroki Brijeg
Mate Boban.Prijeratni kradljivac kokosiju, lezao u zatvoru zbog toga.Dousnik Udbe poslije.Takva im je pamet.Kokosja
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 02:32 |
|
|
http://bosanskehistorije.com/index.php? ... &Itemid=54LOL Robbie kakve su ovo prozivke za okladu. okladu na što? čovjek nikako da iznese što je oklada i kako se u njoj sudjeluje.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 03:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76747 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 03:29 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
De nemojte reklamirat tog psihičkog bolesnika. Lik primjenjuje drastične mjere da bi mu se povečala posjećenost foruma budući da samo 10-ak ljudi čita to smeće. KONTAKT Klinika za psihijatriju Vrapče Bolnička cesta 32 10090 Zagreb Republika Hrvatska (+385 1) 3780 666 (+385 1) 3483 660 [email protected]
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 05:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76747 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: jesmo ih isprovocirali, bog ti jada, odmah otvorili temu ni manje, ni više nego Zapadna Hercegovina. i onda ulijeće Jack sa svojim komentarom. btw Jacko, ponudit ćemo ti da biraš između naših tehničara, izaberi Mirkovog rođaka, on je najbolji od dvanaestorice. Tema iz 2007. godine o tome kako Hrvati nisu većina u Mostaru http://bosnahistorija.16.forumer.com/a/ ... 54&start=0jack je napisao/la: Hrvati ne mogu nikako da budu vecina u opcini Mostaru. Dudu ako ovako dobro pogađa i u toj okladi s tobom, onda ja neću čekat na red.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 05:16 |
|
|
Nakon što završi tu prvu okladu u 1000 KM, jer vidim da te izbjegava, a to je potrebno radi kredibiliteta da je ozbiljan igrač (razumije se zašto smo oprezni, ipak nam je bošnjo rekao da je zbog krađe završio u zatvoru u SAD, iako nisam siguran da je to točno jer ga bošnjo baš ne voli, mislim da jack ipak ne bi ukrao), zainteresiran sam da se i ja okladim u malo veće svote. Pri tom predlažem malu izmjenu uvjeta oklade. -Ako on dobije, od mene dobija pare. -Ako ja dobijem, ne treba mi dat nikakve pare, ali za kaznu zadržava one likove abidagu i amkosa kao pomoćnike još dodatnih 5 godina, da mu pomažu tehnički i materijalno kao i do sad.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 12:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
dudu je napisao/la: http://bosanskehistorije.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1542:5000-maraka-opklada-prihvacena&catid=42:demoanaliza&Itemid=54 LOL Robbie kakve su ovo prozivke za okladu. okladu na što? čovjek nikako da iznese što je oklada i kako se u njoj sudjeluje. Ne radi link vise.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 13:42 |
|
|
Inače ne razumijem tog jacka koji se raduje 'poklapanju' hrvata okolo tuzle i drugdje, jer to poklapanje ima drugu negativnu stranu koja se očituje u trajnom iseljavanju bošnjaka iz RS. Jack ti si srbin koji vara Bošnjake :)
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 11 ožu 2012, 20:03 |
|
|
Kao novi korisnik nisam bio u prilici upoznati cjelokupni pa čak niti značajniji dio opusa gospodina Jacka ali sam se i ja ugrijao na suncu njegove genijalnosti kroz prezentacije obožavatelja sa ovog foruma. Jednostavno legenda. Da nije dudua mislim da bi ga mogli postavit na čelo erostata jednog dana (da smo nepristrani al ipak škutori ne znaju ništa bolje doli korupcije i nepotizma pa ćemo zaposliti našeg čovjeka dudua ) mada je dudu fer i pošteno priznao tko je demografski car galaksije i šire. džentlmenski nema šta.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 15 ožu 2012, 00:51 |
|
|
Steta sto ne detektovah ovu temu ranije, izvrsna je.
Razbija vas Jack prosto receno.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 15 ožu 2012, 00:56 |
|
|
Jack je napisao/la: Mene je frajer razvalio sakom u nos, samo jer mu se moja faca nije svidjala.Sta ja mogu, nije do mene bome razbijaju i njega.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 15 ožu 2012, 01:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 15 ožu 2012, 10:35 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
jel Jack "demograf" iz Bostona?
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 15 ožu 2012, 11:49 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Odlazak velikana?! Jack najavio jubilarno 350. povlačenje! Postano: 16 ožu 2012, 00:45 |
|
|
ma nu vidi sad im i srbi postadoše bolji od nas
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|