|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 132 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tomislav Diablo
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 19 ožu 2012, 18:00 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Baš kao 1998. Dakle Šipci će protjerat i ono malo srba što je ostalo. Vi ćete pokušat zaustavit proces vojnom agresijom, a završit će NATO-vim darovima sa nebesa. 
_________________ [url]http://www.youtube.com/watch?v=8BhSmd5ZWkw[/url]
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 19 ožu 2012, 22:04 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Tomislav Diablo je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Baš kao 1998. Dakle Šipci će protjerat i ono malo srba što je ostalo. Vi ćete pokušat zaustavit proces vojnom agresijom, a završit će NATO-vim darovima sa nebesa.  Pa zar se nisu siptari sami oslobodili? Koje sada NATO?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 19 ožu 2012, 22:09 |
|
|
Ah, srećom pa su Hrvati na Kosmetu pošteđeni zlostavljanja od strane braće Šipaca...
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 19 ožu 2012, 22:28 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
totem je napisao/la: Tomislav Diablo je napisao/la: Dakle Šipci će protjerat i ono malo srba što je ostalo. Vi ćete pokušat zaustavit proces vojnom agresijom, a završit će NATO-vim darovima sa nebesa.  Pa zar se nisu siptari sami oslobodili? Naprotiv jesu ! Pobjednička taktika zove se natalitet  . Ili pučki rečeno : Jebanjem do države  Ispričavam se , nisam mogao odoliti 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 19 ožu 2012, 22:35 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ili pučki rečeno : Jebanjem do države  Make love, not war! 
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 19 ožu 2012, 22:37 |
|
|
Totem, ne znaš tko je NATO? N-ne A-Albance T-tako O-okrutno
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: U Makedoniji vjerska previranja ...počelo je izgleda! Postano: 19 ožu 2012, 22:54 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Zadar1993 je napisao/la: totem je napisao/la:
Pa zar se nisu siptari sami oslobodili?
Naprotiv jesu ! Pobjednička taktika zove se natalitet  . Ili pučki rečeno : Jebanjem do države  Ispričavam se , nisam mogao odoliti  Ma cemu ispricavanje, sve to stoji. Samo, da su bili ostavljeni siptari, i to svi(iz albanije, kosova, makedonije, crne gore) sami protiv srba, bili bi mljevena ovcetina.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|