|
|
Stranica: 12/43.
|
[ 1067 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 23 ožu 2012, 13:14 |
|
|
emt je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: Naravno, bila sam. Ima slika  Trebaš to proslijediti da i ja zraknem. Melcher, biće sigurno, kad Merlin dadne dio love koju je zaradio u BG. Red je kao vehabija i bosanski patriota da on prvi odrijesi kesu.A Perkovic će slijediti primjer. Prajvet kolejkšn 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 23 ožu 2012, 13:22 |
|
|
Pa šta ako je privatna ? Ja to MORAM vidjeti !
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 23 ožu 2012, 13:25 |
|
|
emt je napisao/la: Pa šta ako je privatna ? Ja to MORAM vidjeti ! Nije privatna  Bilo je jako,jako hladno.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 23 ožu 2012, 13:55 |
|
|
 : )
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 23 ožu 2012, 13:59 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: emt je napisao/la: Pa šta ako je privatna ? Ja to MORAM vidjeti ! Nije privatna  Bilo je jako,jako hladno. Ja sad očekujem tebe na slici kao obozavateljicu sa osmijehom od uha do uha. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 23 ožu 2012, 15:00 |
|
|
Gospodine Marko, sjećam se da su vam prije 3 godine zabranili dolazak u Sarajevo pa su vam gostoprimstvo ponudili u istočnom, srpskom Sarajevu, uz obećanih 100 000 vjernih fanatika iz Srpske, Srbije i Crne Gore. Ne znam zašto ste odbili taj poziv ali ovaj put, ako vam Sarajlije stopiraju koncert, a ove iz I. Sarajeva opet odbijete, dajte barem nas u Banja Luci počastite svojim gostovanjem. Kitu sječem da će atmosfera biti 100 puta luđa od one na Maksimiru, mada bi to ludilo poprimilo sasma drugojačiji karakter, po vas nimalo ugodan Mala šala gospodine Marko, nemojte šta zamjeriti. Vaš gospodin Aga 
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 23 ožu 2012, 15:23 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodine Marko, sjećam se da su vam prije 3 godine zabranili dolazak u Sarajevo pa su vam gostoprimstvo ponudili u istočnom, srpskom Sarajevu, uz obećanih 100 000 vjernih fanatika iz Srpske, Srbije i Crne Gore. Ne znam zašto ste odbili taj poziv ali ovaj put, ako vam Sarajlije stopiraju koncert, a ove iz I. Sarajeva opet odbijete, dajte barem nas u Banja Luci počastite svojim gostovanjem. Kitu sječem da će atmosfera biti 100 puta luđa od one na Maksimiru, mada bi to ludilo poprimilo sasma drugojačiji karakter, po vas nimalo ugodan Mala šala gospodine Marko, nemojte šta zamjeriti. Vaš gospodin Aga  haha Već zamišljam thompsona di pjeva čavoglave u istočnom sarajevu i viče baci bombu goni bandu preko izvora, a 100 000 srba ga naravno prati pjesmom, uz malo luđu atnosferu 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 23 ožu 2012, 15:39 |
|
|
Istina je to za istočno Sarajevo. Ne sjećam se ko je inicijator te ideje ali na FTV ste mogli čuti o tome u vrijeme te sarajevske zabrane. Došlo bi tu ljudstva za popuniti Marakanu. Mogu misliti, bradonje s Romanije u prvim redovima, zastave Obraz, Naši, 1389, Nomokanon, Dveri i slične organizacije, četnički barjaci se vijore dok se đuska uz pjesme gospodina Marka a on sav sretan što se nakon sarajevskog nedemokratskog odbijanja koncerta, našao među prijateljima i štovateljima dobre glazbe 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 23 ožu 2012, 16:15 |
|
|
Nego, negdje sam pročitao da je gospodin Marko hrvatski Bruce Dickinson a da je njegova glazbena skupina hrv. Iron Maiden. Mislim da su paralele nadasve preuveličane 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 23 ožu 2012, 18:46 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ne znam sto ima zelju doci u ovaj smrdljivi grad pjevati... To treba izolirati i ignorirati... kakvo jebeno Sarajevo. Malo sam obišao temu pošto je danas skontah i ugledah ovaj komentar gospodina Azteca. Smrdljivi grad Nego, mislim da bi se taj koncert sveo na naganjanja po šehersarajevskim ulicama, s jedne strane bili bi to Škripari, BBB i ostali a s druge njihovi oponenti Manijaci, Horde itd. Daklem, koncert ne bi ni počeo a već bi se degeneci primali, sve u 16 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 23 ožu 2012, 18:52 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ne znam sto ima zelju doci u ovaj smrdljivi grad pjevati... To treba izolirati i ignorirati... kakvo jebeno Sarajevo. Malo sam obišao temu pošto je danas skontah i ugledah ovaj komentar gospodina Azteca. Smrdljivi grad Nego, mislim da bi se taj koncert sveo na naganjanja po šehersarajevskim ulicama, s jedne strane bili bi to Škripari, BBB i ostali a s druge njihovi oponenti Manijaci, Horde itd. Daklem, koncert ne bi ni počeo a već bi se degeneci primali, sve u 16  Ma bitno da ne bi sjekire radile, nozevi i ostalo hladno i vatreno oruzje, kao onomad u Beogradu kad bilo prvenstvo u rukometu. Sto ste toliko zabrinuti za Perkovica ?:) Nego, koja vam je najbolja ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 23 ožu 2012, 19:02 |
|
|
emt je napisao/la: Nego, koja vam je najbolja ?
Ma sve su mi drage, zato i pozivam gospodina Marka na banjalučki koncert ako ga Sarajevci odbiju a on odbije poziv istočnih Sarajevaca Nego, vi baš zapeli za taj koncert? Eto, ako bude prilike da gospodin Marko prihvati poziv istočnih Sarajevaca, dođite i vi pa se upoznajte sa Romanijcima a i ljudima koji bi došli sa strane da uveličaju taj koncert. Ionako su vam sigurno o Romaniji i tim ljudima tamo loše govorili pa eto prilike da ih bliže upoznate. Dobri su to i duševni ljudi, verujte mi na reč 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 23 ožu 2012, 19:06 |
|
|
emt je napisao/la: Ma bitno da ne bi sjekire radile, nozevi i ostalo hladno i vatreno oruzje, kao onomad u Beogradu kad bilo prvenstvo u rukometu. To je bilo u Novom Sadu, gospođice Emt. Nemojte tako o Beogradu jer to je jedan divan i tolerantan grad otvoren za sve različitosti koje nas okružuju 
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 01:08 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
emt je napisao/la: Nego, koja vam je najbolja ?
Emt ,ja tog Škoru nemogu smislit,jer je zbrisao za vrijeme rata, i sad se poziva na domoljublje.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 01:13 |
|
|
mario_cro je napisao/la: emt je napisao/la: Nego, koja vam je najbolja ?
Emt ,ja tog Škoru nemogu smislit,jer je zbrisao za vrijeme rata, i sad se poziva na domoljublje. Ozbiljno?? Šta je bilo? zašto je otišao ako je već otišao?
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 01:15 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Ozbiljno?? Šta je bilo? zašto je otišao ako je već otišao?
Otišao za Kanadu kad se zapucalo . I onda solit o domoljublju preko tih pjesama kad se vratio...
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 01:17 |
|
|
mario_cro je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Ozbiljno?? Šta je bilo? zašto je otišao ako je već otišao?
Otišao za Kanadu kad se zapucalo . I onda mi on samo treba solit o domoljublju preko tih pjesama. Nisam znao za to, do sad sam mislio da je imao neki osobni gubitak u ratu ili nešto tako slično, pogotovo kad sam ga vidio di plače dok izvodi sude mi?
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 01:18 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: emt je napisao/la: Nego, koja vam je najbolja ?
Ma sve su mi drage, zato i pozivam gospodina Marka na banjalučki koncert ako ga Sarajevci odbiju a on odbije poziv istočnih Sarajevaca Nego, vi baš zapeli za taj koncert? Eto, ako bude prilike da gospodin Marko prihvati poziv istočnih Sarajevaca, dođite i vi pa se upoznajte sa Romanijcima a i ljudima koji bi došli sa strane da uveličaju taj koncert. Ionako su vam sigurno o Romaniji i tim ljudima tamo loše govorili pa eto prilike da ih bliže upoznate. Dobri su to i duševni ljudi, verujte mi na reč  Gospidine Aga, Ja na taj koncert ne bih išla bez  " popratne opreme" tako da ne znam koliko bi se to vašim dusevnim prijateljima dopalo. No ako bi bili tolerantni, rada sam upoznati nove ljude. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 01:22 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Emt je naše cvijeće gospon Aga nemojte je napadati  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 01:23 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Nisam znao za to, do sad sam mislio da je imao neki osobni gubitak u ratu ili nešto tako slično, pogotovo kad sam ga vidio di plače dok izvodi sude mi? Za mene osobno je najveća čast imat priliku sudjelovat u stvaranju svoje države pa i poginuti za nju . Kako poštovat čovjeka koji je pobjegao kad se stvarala povijest i onda dođe pjevat "sude mi" ? emt je napisao/la: Ja na taj koncert ne bih išla bez  " popratne opreme" tako da ne znam koliko bi se to vašim dusevnim prijateljima dopalo. Ružne su mi te kape koje kupe na pijaci sa slovom "U" od pola metra. Orginal je ipak malo teže imat. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 01:28 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
mario_cro je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Nisam znao za to, do sad sam mislio da je imao neki osobni gubitak u ratu ili nešto tako slično, pogotovo kad sam ga vidio di plače dok izvodi sude mi? Za mene osobno je najveća čast imat priliku sudjelovat u stvaranju svoje države pa i poginuti za nju . Kako poštovat čovjeka koji je pobjegao kad se stvarala povijest i onda dođe pjevat "sude mi" ? emt je napisao/la: Ja na taj koncert ne bih išla bez  " popratne opreme" tako da ne znam koliko bi se to vašim dusevnim prijateljima dopalo. Ružne su mi te kape koje kupe na pijaci sa slovom "U" od pola metra. Orginal je ipak malo teže imat.  Vidim ne oskudijevaš s materijalom  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 01:29 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Za mene osobno je najveća čast imat priliku sudjelovat u stvaranju svoje države pa i poginuti za nju . Kako poštovat čovjeka koji je pobjegao kad se stvarala povijest i onda dođe pjevat "sude mi" ? Ružne su mi te kape koje kupe na pijaci sa slovom "U" od pola metra. Orginal je ipak malo teže imat.  Vidim ne oskudijevaš s materijalom  . Sumnjiv mi je taj mario nekako kao neki pritajeni fašist. 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 01:35 |
|
|
Skinuo od djeda sa tavana i slikao !
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 01:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38718 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ajde okanite se ustašovanja. "E moj narode", pjesma prikladna i za Sarajevo.
Baš nekako je i počelo gaženje Hrvata kad su njemu zabranili koncert, red bi bio i da završi s njegovim koncertom.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 01:41 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Sumnjiv mi je taj mario nekako kao neki pritajeni fašist.  Zadar1993 je napisao/la: Vidim ne oskudijevaš s materijalom  . Šalu na stranu . Čuvam stvari koje su povezane sa mojom obitelji ,a iz tog su vremena. Nisam krio ,niti ću krit da su moji bili na strani "onih koji su izgubili" . Ali isto tako nisam ni kreten kao onaj dane i njegovi kompanjoni . Nisam u nekom imaginarnom svijetu nego u realnosti za razliku od njih.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|