|
|
Stranica: 16/16.
|
[ 381 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vii
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 16:08 |
|
|
totem je napisao/la: Vii je napisao/la: Naš je Pavelić, a niti nema ni spomena na njega. Nema ulice koja nosi njegovo ime, tako da nisi u pravu. A vi raspravljate o rehabilitaciji jednoga četnika?! Kako ces rehabilitovati covjeka koji je dao naredbu o formiranju konc-logora, izdao rasne zakone, stavio tri etnicke grupacije van zakona... A Draža je bio mirotvor UN?! Ajd ne lupaj.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 24 ožu 2012, 23:24 |
|
|
totem je napisao/la: Vii je napisao/la: Naš je Pavelić, a niti nema ni spomena na njega. Nema ulice koja nosi njegovo ime, tako da nisi u pravu. A vi raspravljate o rehabilitaciji jednoga četnika?! Kako ces rehabilitovati covjeka koji je dao naredbu o formiranju konc-logora, izdao rasne zakone, stavio tri etnicke grupacije van zakona... njega je nemoguće rehasbilitirati, jer mi se čini da nikad nije bio osuđen, dakle sukladno pravu, isti je nevin, dok mu se pravomoćnom sudskom presudom ne dokaže drukčije..
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 25 ožu 2012, 13:30 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Vii je napisao/la: totem je napisao/la:
Kako ces rehabilitovati covjeka koji je dao naredbu o formiranju konc-logora, izdao rasne zakone, stavio tri etnicke grupacije van zakona...
A Draža je bio mirotvor UN?! Ajd ne lupaj. Pricao sam o pavelicu, ne o drazi.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 25 ožu 2012, 13:31 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
osa je napisao/la: totem je napisao/la:
Kako ces rehabilitovati covjeka koji je dao naredbu o formiranju konc-logora, izdao rasne zakone, stavio tri etnicke grupacije van zakona...
njega je nemoguće rehasbilitirati, jer mi se čini da nikad nije bio osuđen, dakle sukladno pravu, isti je nevin, dok mu se pravomoćnom sudskom presudom ne dokaže drukčije.. To je vec druga tema, netko nije dao da mu se sudi.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 25 ožu 2012, 15:05 |
|
|
totem je napisao/la: Vii je napisao/la: A Draža je bio mirotvor UN?! Ajd ne lupaj. Pricao sam o pavelicu, ne o drazi. Upravo si dao primjer srpskog debilizma. 
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Primjer srpskog debilizma. Postano: 25 ožu 2012, 17:29 |
|
|
Mrak.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 36 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|